Επιστροφή στο Forum : Γουρουνοσυνάντηση στη Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, αγαπητά μου γουρούνια έφτασε η ώρα της αλήθειας. Τουτέστιν η κρίσημη ώρα διανομής των προσκλητήριων του γάμου του ΓουρουνοΠλάτωνα.
Με αυτή την αφορμή ανηφορίζω με της γουρουνίτσας μου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσω τους συγγενείς αλλά και τους φίλους.
Μιλήσαμε ήδη με τον Freeman και τον Nidis και είπαμε για μία συνάντηση την Κυριακή. Το γράφω κι εδώ ώστε να το δουν και οι υπόλοιποι φίλοι που κατοικούν στη συμπρωτεύουσα, ήτοι Αετονύχης, Άσωτος κ.λπ. Ενημέρωσα και τον Γιώργο (Antech), οπότε αυτό που μένει είναι να κανονιστεί η οριστική ώρα και ο τόπος συνάντησης.
Σχετικά με τα προσκλητήρια θα ήθελα να παρακαλέσω τον Αετονύχη και τον Άσωτο να μου στείλουν με πμ τα ονοματεπώνυμά τους (βασικά ξέρω τα μικρά τους) ώστε να τα γράψω πάνω στα προσκλητήρια.
Οι φίλοι εν Αθήναις ή εν Κρήτη θα ειδοποιηθούν σύντομα για τα δικά τους προσκλητήρια.
Υπενθυμίζω ότι όσοι από τα ''Κακά παιδιά'' έρθουν στο γάμο είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση που θα γίνει στο Ledra Marriott (ημερομηνία 30/6/2007, για να μην ξεχνιόμαστε), και φυσικά θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Περισσότερα θα πούμε από κοντά.
Κανονίστε εσείς τη συνάντηση και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
πμ send it :)
Η Κυριακή είναι free για μένα , ότι ώρα θέτε :)
sunday is ok :) na brethoume opoudipote ektos apo kentro pls!!! :cry:
και η Ματινα Σαλόνικα δεν είναι?
Αν έχεις φρι την Κυριακή σου έλα και εσύ :)
Ώρα δεν είπαμε.Για ρίξτε καμιά ιδέα για ώρα και μέρος...
Όχι ρε ... θα είσαι εδώ; Τι έχεις ; Είσαι άρρωστος ; :P
Για ώρα ότι ώρα θετε, μέρος ποσειδώνιο μεριά να έχουμε και παρκιν ... ή και Κρήνη μεριά επίσης λέει.
Μήπως θέλετε να πάμε για κανένα bowling?? ;p ;p ;p
Ναι ναι θα είμαι εδώ.Μου είπαν να πάω σε ένα πάρτι στην Σωζόπολη αλλά δεν ψήνομαι και πολύ γιατί έχω και λίγο διάβασμα μιας και 13 Μαΐου δίνω Αγγλικά (επιτέλους)
Κοίτα να μην είσαι πιασμένος μόνο και έχεις μετα να λες δικαιολογίες :P
Δεν βλέπω να κανονίσατε ακόμα. Τι περιμένετε μπρε;;;
Λεπον.
Ημέρα : Κυριακη 29 Μαρτίου 2007
Μέρος : Κρήνη (μπροστά στα Goodys)
Ώρα : 13:30
Διαφωνεί κανείς;
Δεν το κανονίζετε προς τα βραδάκι καλύτερα; Μπορεί το μεσημέρι να είμαι σε τραπέζι θείου.
7:30 η ώρα το απόγευμα; Είναι καλά;
Νομίζω πως είναι καλά. Ισχύει τα Goodys στη Κρήνη;
Ναι οκ 7,30 στην αρετσού ;)
Nai. Goodys krhnhs stis 7:30 (to apogeuma :D )
7:30 sta Goody's tis Aretsous
19:30 στα Aretsoo's της Γκούντης.
Λεπον.
Ημέρα : Κυριακη 29 Μαρτίου 2007
Μέρος : Κρήνη (μπροστά στα Goodys)
Ώρα : 13:30
Διαφωνεί κανείς;
Εγώ! Δεν με βολεύει, να το αλλάξετε :P :P ;p
Άν και τί θα λέγατε να βρισκόμασταν καλύτερα στα Γουδις; Της Αρετσούς!! Λέω κατα τις 19:30. Λοιπόν;
Εγώ δεν συμφωνώ. προτιμώ να τα πούμε στης κρήνης τα γουδις στις 19,30:P
egw lew stis 8mish e3w apo to diplo
ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.
Παμε για καφεδάι μέσα στην βδομάδα; Εμένα θα με βόλευε Πέμπτη ή Παρασκευή. Και απο όσο ξέρω η μόνη μέρα που βολεύει την Piggy είναι η Πέμπτη γιατι τις άλλες μέρες δουλεύει τα απογεύματα. Τί θα λέγατε για την Πέμπτη απόγευμα; :)
gia mena mia xara einai....
mono kapou anoixta na mporesw na parkarw to HiC
kai gia mena kala einai (kalimera paidia) alla na mporo na er8o mexri to simeio synantisis mi me peite kana aerodromio (gi ana parkarei o sovarev)
mesaaaaaaaaaaa tora pou teliosan kai ta agglika :)
Tha prospathiso na kratiso kai ti serxanoula edo :)
Να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια. Αλλιώς θα πλακώσει η Piggy με την Ματίνα να την ξεμαλλιάσουν.
Ραντεβού οπότε αεροδρόμιο για να πάρουμε το Σοραβέρο που θα έχει παρκάρει εκεί στο Ε2 αεροδιάδρομο, μετά καπάκι πάμε στην Σίνδο που είναι δυτικά η Ματίνα, έπειτα πεταγόμαστε Ηγουνίτσα να πάρουμε κακό παιδί και στο γυρισμό παίρνουμε ασωτο, αετονύχι, nidi, και έχω και μπόλικο χώρο στο πορτ μπαγκάζ για να βάλουμε αλυσοδεμένη την σερχανουλα. Τί άλλο; Όοιος ξεχάσαμε σκάει φωτοβολίδα και σπέυδουμε! Τί σκατά υπηρετήσαμε στις ειδικές δυνάμεις! Τί τα έχουμε τα μπράτσα, μόνο για κολύμπι στην θάλασσα αντί για σωσιβίου;
Έλα έλα και οι υπόλοιποι!
Εσύ Ματίνα μπές στο ταχί και δώσμου τον ταρίφα στο κινητό να του πώ πού θα σε φέρει. :D:P
SeRxaNiTsa
14-05-07, 11:07
Αν έχω καλή φιλοξενίααααααα θα κάτσω...:P :P :P :P
SeRxaNiTsa
14-05-07, 11:09
Μανούλα μου με απειλούυυυυυυυυυυν...Θα φάω ξύλο!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Στα πούπουλα στα πούπουλα, αλλιώς θα πλακώσουμε όλοι μαζί τον Νίδι.
Sta poupoula tin exo.Apla thalei na griniazei :P :P
SeRxaNiTsa
14-05-07, 11:15
Ααααααααα για τον Νίδι πάω πάσο... :D
Γιατί τώρα που συνειδητοποίησα την ενέργεια που δίνει το σπανάκι (βλέπε ποπάυ) με έπιασε μια ταραχή αλλά τώρα ηρέμησα!!!;p
hgoumenitsa den exei kosmo na pareis... prebeza pleon....
btw zei autos? apo xtes to prwi pou ton phga sto aerodromeio (telika to tragiko FP mou ftanei mexri 190 kai den anoigei allo :'( ) kai htan xwma exw na tou milhsw... katse na tou ri3w kana ntentefwno
Giati preveza?Ti egine o bro mou?Ti epathe??
Του μίλησα εχθές που έφτασε Ηγουμενίτσα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάει για Πρέβεζα, οπότε τον προλαβαίνουμε Ηγουμενίτσα :P Σοραβέρε; Το αεροδρόμιο έχει μετρό; αν βρούμε τίποτα φθηνό αεροπλάνο μπορεί να έρθουμε για τον γάμο του Κωνσταντίνου με το αεροπλάνο. Έναλλακτικά μπορεί να έρθουμε με το αμάξι. Οπότε πιθανό μπαίνοντας στην αθήνα να βάλεις τον φάρο στο FP και να κάνεις τον αλητάρχη στο κομβόι. Αλλα μήν τραβάς 190 γιατί δέν τα πιάνει το citroen μου :P Μέχρι 168 βαρυά βαρυά.... hmmmm τώρα που είπα βαρυα βαρυα... Τα 168 κάντα 118 γιατί θα έχω και την Piggy μέσα :lol::lol::lol:
Τελειώσανε τα ψάρια στην Ηγουμενίτσα και πήρε μετάθεση για Πρέβεζα.
Freeman: sto aerodromeio exei kai metro kai proasteiako kai soraver an er8ete meta tis 11mish k exoun teliwsei ta trena ;p
fthno aeroplano 8a breite an kleisete apo twra...
Εσύ Ματίνα μπές στο ταχί και δώσμου τον ταρίφα στο κινητό να του πώ πού θα σε φέρει. :D:P
θα στον δωσω να τον πληρώσεις κιολας :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Υποκλοπή συνομιλίας Freeman με τον Tarifman.
-...
- Που να την φέρω την κοπελιά;
- Ανατολικά, θα την φέρεις αεροδρόμιο για να τσιμπίσετε και έναν μηχανόβιο που σουζάρει στους αεροδιαδρόμους.
- Και απο εκεί πού μετά;
- Τους φορτώνεις και τραβας για Ηγουμενιτσα, πάρε ξύδια μαζί σου για να τους ποτίσεις να μήν σε ζαλίζουνε στον δρόμο.
- Και απο Ηγουμενίτσα θα παρω κανέναν;
- Θα τσιμπήσεις έναν ψάρακα. Γυρνάτε τροχάδιν (μην μας φάει και η μέρα) Θεσσαλονίκη δυτικά και φορτώστε nidi, aetonail, asoto και ένα δέμα στο πορτμπαγκάζ.
- Μεγάλο δέμα;
- χμμμμ πρέπει να ρωτήσω τον Nidi τί ύψος έχει η σερχανουλα...
- Σερχανούλα; Τί είναι αυτό.
- Τίποτα μήν σε ανησυχεί, δέν θα κουνιέται... Λοιπόν φέρε τον κόσμο κατα δώ που θα είμαι.
- Πού θα είσαι;
- Θα πίνω φραπέ.
- Ναί αλλα πού;
- Δέν ξέρω θα δώ ανάλογα την όρεξη.
- Ποιός θα με πληρώσει;
- Για να πληρωθείς πάνε επάνω Σειχ σού σε κάτι έρημα δασάκια εκεί. Ξεφόρτωσε το αμάξι απο τον κόσμο πλίν της Ματίνας, άστους να κάνουν έξω κανα τσιγάρο και πληρώσου απο την ματίνα ;) If you know what i mean dude ;););)
- Σωστό σε βρίσκω!! ;);)
- Λοιπόν μάστορα αυτά. Άντε και καλό δρόμο!!
Εντάξει παιδιά! Κανονίστηκαν!!! :lol::P:P
freeman , θα πω τον μπαμπα μου ρε να με φερει ...και κανε μαζι του την συνομηλια μπουχαχαχαχχαχα
Πάω πάσο... :lol: :lol: :P
Τα βλέπω...
http://www.geocities.com/Athens/Bridge/4300/webcards.jpg
που πασ ρε Καραμητρο μαυτο το φιλο?
παιξε καλυτερα καμια ξερή μπουχαχαχαχχαχαχα
αχ ύστερα όταν λέω ότι σφίξαν οι ζέστες με κοροϊδεύουν:P
SeRxaNiTsa
15-05-07, 00:48
Άκου δέμα στο πορτμπαγκάζ ... :lool:
Τουλάχιστον βάλτε μου ένα αυτοκόλλητο που να γράφει εύθραστον...:ban:
Μόνο οι Παραπέντε θα έχουν???:lol:
kala eisai... liges wres 8a katseis...
o koure thn ebgale kati mhnes se ena portmpagkaz....
kala eisai... liges wres 8a katseis...
o koure thn ebgale kati mhnes se ena portmpagkaz....
πού έτρωγε; πού έχεζ.....;
eeeeeeeeee se parakalw! eixa synde8ei me swlhna me to kazanaki ths e3atmishs kai ta erixna ekei... Stavro 8a aneveis sta karntasia? Ftou sou kai se mas de les tipota!!!! :linchstill:
που ειναι τωρα καποιος να διορθωσει τα κακα λογακια? ε που ειναι?
η αντιστροφη μετρηση ειναι αυτη που κανεις γιατην πεμπτη? ρε τελικα που 8α βρεθουμε ? α να ενημερωσω κιολας πως τωρα που δεν εχω και λεφτα δεν ειμαι να τρεχω με ταξια χαχαχαχχα
SeRxaNiTsa
15-05-07, 12:14
Εγώ πάντως ανεβαίνω από σήμερααααααααα :P
nai kanoniste na einai sthn allh akri, re apo ta malgara 8a er8o eleos
SeRxaNiTsa
15-05-07, 12:26
Δεν έκω αυτοκίνητο καρντιά μου!!!;p
nai re antrea, 8a kabalhsw to HiC mou k 8a anebw
Τι βλέπουν τα αετίσια ματάκια μου; Κοφις εν εξελίξει ;
0 και σήμερα. Κανονιζουμε λοιπόν. Πού και πότε; Αυριο Πεμπτη στις...... να πουμε
αρχικα να ορισουμε το μερος , και μετα την ωρα γιατι πρεπει να γνωριζουμε και ποση ωρα απαιτειται για να φτασουμε στο σημειο , να ειναι ομως μετα τις 19,00 οκ boys and girls?
Peite ora kai meros.
Matina sigoura tha einai meta tis 7.
Na poume 8 sta goodys aretous?? :P
αρετσου? πλακα κανετε ρε? ολοι ανατολικα 8α τη βολεψετε μια χαρα , εγω τι θα κανω ?
7.30 sto megaro mousikis?
Matina esu kateba sto magazi kai tha peraso na se paro apo to magazi re.
matina esu ela sto magazi sou re kai tha peraso na se paro apo ekei
στην εταιριεα εννοεις , τα ξαναπαμε αυτα
kk. 7.30 tha peraso na se paro apo thn poluethniki. kai meta trabame gia aretsou na brethoume 8 sta goodys
ki egw p[ou 8 aparkarw to HiC? ka8olou den me skefteste.....
καλημερα παιδια , Today is the big day e? ωραια! πόσοι θα μα στε?
Tha xtypiso ena til se cj kai aswto.Den pisteuo na yparxei kanena provlima e??
Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χτύπα τηλ και ειδικά για τον cj να του πεις να τσακιστει να έρθει πολλές απουσίες έχει ήδη :)
@matina 7-9 μας υπολογιζω (παρά δύο 11αδα) :)
aiaiai 8a nai ki auto to paliopaido o CJ-Mitsos kai 8a to xasw....
kourantreaaaaaaaaaa prolabainoume na pame?
Me to HiC de nomizw... Me to prwsopiko mou jet sigoura!!
ωραία ωραία πολύ χαίρομαι !
Ωραία. 8 η ώρα έξω απο τα γούδις της Αρετσούς. Και απο εκεί πάμε ή για μπύρα ή για τσίπουρα. :D
ok, loipon paides 8a mas perimenete ki emas. 8a noikiasoume ena mikro toutoukaki pao to aerodromeio. apla 8a xreiastoume odhgies...
Ότι οδηγίες θέλετε. Λειτουργεί και πύργος ελέγχου :D
Μποιραις οχει τσυπουρα , τα τσειπουρα μαι χαλαναι το στομαχει
Μποιραις οχει τσυπουρα , τα τσειπουρα μαι χαλαναι το στομαχει
Το 'οχι' και το 'στομάχι' γράφονται με ωμέγα!!! O montie again!!!
σειγνομι τωται , μπηραις ωχει τσυπουρα γιατη τα τσειπουρα μαι χαλαναι τω στωμαχοι
παλιο αλλα καλό, τα γαλλικα σε μαραναν.
freeman? 8a se steilo na pareis kamia odontokrema gia oulitida , kanonise , ante mi se vapso kanena poukamiso kokkino
ti egine re paidia , giati kanenas de sxoliase ti x8esini sinanthsh?
oraia den perasame? ego gelasa poli pantos kai xalara 8a ekana epanalipsi
pira kai ton kapamarou mou :ok:
ti na sxoliasoume... pou ka8omastan me ton antrea sto aerodromeio k perimename me tis wres..... tzampa toses wres pthsh...
ego pou nomiza stali8eia oti 8a erxosastan? kai skeftomoun "a tous blakes 8a kanoun tosa xiliometra" xaxaxaxxaxaxa
se oraio shmeio katsame. hsuxo magazi, omorfi alla pelagomeni servitora, drosia kai aeraki apalo, oraia servitora, droseri mpuritsa, allantika kai patatakia, oraia servitora, ola auta!!!
....... omorfi alla pelagomeni servitora,..... oraia servitora, ..... oraia servitora,.....!!!
Me liga logia perasate teleia!!! ;p
nice ;p
speaking of servitores akou skhniko:
skane 2 filoi gia kafe se mia kafetiera me wraia servitora. as poume ton enan antrea kai ton allon giannh. o giannhs milaei sto kounhto me enan filo tou pou einai fantaros sth limno, as poume ton basilh. skaei h servitora gia paraggelia, ths leei o antreas, rwtaei to giannh kai ths leei o antreas "aston auton, milaei me to amore".
na 3anapw pws ta onomata einai entelws fantastika, kamia sxesh me thn pragmatikothta ;p
auton ton antrea loipon ti 8a ton ekanes an hsoun o giannhs?
den ta les swsta... mas efere ta nera pou eixe 3exasei kai tote mas epiase thn parla alla o giannhs milouse sto kinhto me ton "kolio" o opoios tou periegrafe pws evrize thn "prwhn-nyn" gomena tou.
to diko sou radio-pantofla omws metefer kalutera thn eidhdh.... malakia auto ;p
nai re paidi mou... eides ena prama? (mallon to g@mhs@me to thread-oi Salonikeis 8a mas kynhgane!!!! Salonikeis :diee Soraver-Koure)
mpaaaaa mh masaei ;p to polu polu na arxisou na krazoun...
eides th broxh xtes to bradu? prepei na 3anagine to bp fp ;p
thn eida alla ti ennoeis ws bp? to fp to 3erw.
και που λέτε παιδιά μετά το μικρό αυτό διάλειμμα που μας προσέφεραν ο κουρ και ο σορ να πω κι εγώ ότι ήταν πολύ όμορφα στη συνάντησή μας την άλλη φορά είπαμε θα πάμε για μπόουλινγκ και θα δέσουμε τον νιδι χειροπόδαρα για να μην παίξει ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ :P
pira kai ton kapamarou mou :ok:
Ο λογος μου συμβολαιο ;)
Freeman,ανεφερες δυο φορες στην ιδια προταση την σερβιτορα.
Ωραιο μαγαζι...να ξαναπαμε λοιπον :D
Piggy οποιος χανει στα παιχνιδια κερδιζει καπου αλλου :hand_kiss:
katarxas einai koure me ton tono sto e
kai kata deuteron, mprabo sto nidis_ pou parolo pou to bowling einai paixnidi me megala mpalakia (ara gunaikeio paixnidi) ta katafernei toso kala ;)
Ο φίλτατος nidis απλά ήταν τυχερός στη πρώτη παρτίδα γιατί στη δεύτερη καθάριζε τα λούκια :P
Για αυτό αυτή τη φορά που θα πέξουμε θα έχουμε και τα απαραίτητα ντοκουμέντα :crazy:
ανταπόκριση απο το κακά παιδιά channel :D
katarxhn htan polu wraia +fwnw
kata deuteron thn prohgoumenh fora nhkise o nidis giati den eimouna ekei.;p
kata triton xarika pou oloi eimaste kala :lol:
by the way opoios exei to katarameno skype as pei pws douleuei mou exei spasei ta :mlk:
SeRxaNiTsa
20-05-07, 19:41
XαΧαΧαΧαΧα
Δεν σου λέμε, δεν σου λέμεεεεεεεεεε... :P
pali kala pou htan kai o aeto giati an perimena apo thn neolaia ,...... :lol: Thanx niko :)
SeRxaNiTsa
20-05-07, 23:34
ΧαΧαΧαΧαΧα:clap:
καλέ δυό κουμπάκια έχει όλα κι όλα το skype που μπερδεύτηκες?;p
gamise ta... oi an89rwpoi teliwnoun panepisthmia k den mporoun na odulepsoun ena skype.... pou na deis enan filo ma8hmatiko pou den mporei na grapsei 2 grammes kwdika ;p
αυτοσ ο cj dimitris με το κυπελο ειναι ο οδοντιατρος?:coffee:
omorfi servitora, oraia servitora, oraia servitora, ola auta!!!
λαμογιοοοοοο feeeman;) ;) , to mpanises to gkomenaki :lol: :lol: , h deyteri poy ir8e omos itan gia ton p...tso , kali poly kali , alla les kai tis rixnan sfaliares:lol: :lol: :lol: :lol: prin er8ei sto trapezi mas , eno i proth itan mia glikia pelagomeni ali8ori serbitora xaxxaxaxaxa , fagame omos kala parapono den exo !
yep, autos einai o odontiaros me thn epanastatikh me8odo "troxos xwris anais8hsia" to leei "o anais8htos troxos"
παλι καλα που δεν εχει μεθοδο "απονευρωση χωρις αναισθησια " χαχαχαχα εκεινη δε θα ταν επαναστατικη αλλα worldwar methode :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixxxxxaaaaaa na mai kala gelasa pali
koita, an sunexiseis na milas eis baros mou 8a frontisw o CJ-Mitsos na se aponeurwsei alla oxi mono sta dontia :@
γιατι ρε τι σε ειπα? και μιλαω εις βαρος σου? και αλλο βαρος? θα λιγύσουν τα ποδια σου μπουχαχαχαχχαα πλακα κανω ναι?
eimai nini akoma k 8a mou prokaleseis psuxologika traumata pou 8a 8eloun meres psuxanalushs gia na ta 3eperasw :(
SeRxaNiTsa
22-05-07, 11:29
Και τότε βγαίνει στην σκηνή ο χορός και λέει::lool:
''Εισαί νινί ακόοοοοοοοοοοοομα
Εισαί νινί ακόοοοοοοοοοοοοοομααααααα
Δεν ξέρεις πως χαιδεύουνε
και πως φιλούν στο στόοομαααααααααα...
:cabaret: :cabaret: :cabaret: :cabaret:
...καλούλα η σερβιτόρα... :D:D:D
serxanoula: to fobo tou soraver 8a xeis ;p
Argonauths
22-05-07, 12:54
παλι καλα που δεν εχει μεθοδο "απονευρωση χωρις αναισθησια " χαχαχαχα εκεινη δε θα ταν επαναστατικη αλλα worldwar methode :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixxxxxaaaaaa na mai kala gelasa pali
O CJ exei thn me8odo, aponeurwsh mexri na meineis anais8hth!!!! :lol:
πότε καλέ ήρθε και δεύτερη σερβιτόρα εγώ γιατί δεν πήρα χαμπάρι? :confused:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 13:59
Γιατί καλέ soraveeeeeeeeer???:sniff:
Eμένα ??? :goofy: Που σε κατασυμπάθησα???:eat_nails:
Τσ τσ τσ τσ τσ τσ:bootyshake:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 14:00
Τότε με τα τοστάκια και τους μεζέδες!!!:P
Που να τα κουβαλάει το ξανθό μόνο του!!! :lol:
SeRxaNiTsa
22-05-07, 14:06
Αχααααα...:)
Δύο πανέρια με τοστάκια,δύο πιατέλες με αλλαντικά και τυροκομικά (μέχρι και ροκφόρ είχε), ξηρούς καρπούς, πατατάκια, αλμυρά σνάκς!!! :P
Δώωωωωωωωωωωωωωσε:lol:
χαμοσασα στο φαι εγινε , εχασες που δεν ηρθες sovarev
αααααααααααααα ναι ναι θυμήθηκα :lol:
stavro emeis pou eimastan? :angry: xasame toso fai!!!
eixe apagoreutiko k to HiC den mporouse na peta3ei
Θα πιούμε κάνα καφέ-μπύρα-πορτοκαλάδα-coca cola κάποια μέρα αυτής της εβδομάδας ;
Για Παρασκευή πιστέυω οτι θα με βόλευε. Βέβαια θα ξέρω για σήγουρα την ίδια ημέρα. Οι υπόλοιποι τί λετε;
εγώ δουλεύω αν θέλετε πάτε και έρχομαι να σας βρω ανάλογα με την ώρα που θα κλείσουμε :)
aaa wraia htan h sunantish :D
πολυ ωραια ηταν ναι , να το ξανακανουμε !
Γέπ. Παιδιά εγώ και αυτή την εβδομάδα δέν είμαι για πολλά πολλά. Απο τo Σάββατο και την επόμενη εβδομάδα κανονίζουμε ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.