PDA

Επιστροφή στο Forum : Πότε μια γυναίκα σε ξενερώνει;

Λατρεία
10-05-07, 14:13
Ακούσαμε ήδη τις γυναικείες απόψεις, ας δούμε και την άλλη άποψη.
Αγοράκια, για πείτε να μαθαίνουμε :D

Κοκκινονίκος
10-05-07, 22:08
θες να μαθεις στ' αλήθεια? :P

Λατρεία
10-05-07, 22:22
Ναι!Κ τότε θα απαντήσω στο ανάλογο τόπικ κ γω...:evil:

koure
10-05-07, 23:31
Αυτό που ακολουθεί δεν συνέβει προσωπικά σε μένα αλλά τυχαίνει και την γνωρίζω την τύπισσα.
"Είμαστε σε όχημα, εκείνη κάθεται συνοδηγός και οδηγεί ο γκόμενος της (εγώ φυσικά είμαι στο πίσω κάθισμα και βρίζω την αδερφή της). Ξαφνικά του λέει να κάνει στην άκρη. Εκείνος ως υπάκουο αγόρι κάνει στην άκρη. Εκείνη ανοίγει την πόρτα αμολάει μία ροχάλα ωσάν νταληκιέρης και κλείνει την πόρτα. Μετά όπως είναι φυσικό γυρισέ και τον φίλησε ( :cry: )!!!"

Πώς σας φάνηκε; δεν ήταν κάπως ερωτικό;;; Εγώ πάντως ξενέρωσα απίστευτα.

soraver
10-05-07, 23:34
otan kanoun hli8ies erwthseis, otan den stamatane na milane gia malakies, otan se upoxrewnoun na deis fame story kai th stigmh pou pas na katseis sto pc na thn afheis na dei fame story me thn isixia ths arxizei th gkrinia, otan exei ponokefalo, otan 8elei na paei sta rockadiko e3arxeia ntumenh gia ta mpouzoukia, kai fusika otan mas paratane me to pouli sto xeri kai den exoume kamia sthn kabatza (auto to last polu 3enerwma leme ;p)

Freeman
11-05-07, 10:01
Όταν λές κάτι και το παρερμηνεύουν βάζοντάς σου λόγια στο στόμα.

md1032
11-05-07, 10:12
Γενικός με ξενερώνουν ουκ ολίγες Ελληνίδες ... :angry:

Material Defender 1032

Freeman
11-05-07, 10:24
Έχουνε την μύτη ψηλά :D και το μυαλό χαμηλά :D

md1032
11-05-07, 10:38
Δεν έχουν ΚΑΝ μυαλό...

Material Defender 1032

koure
11-05-07, 10:44
Υπάρχει μία θεωρία... Στις χώρες που παράγουν πετρέλαιο (Ιράκ, Ιράν, Σαουδική Αραβία,κλπ) οι γυναίκες και πετρελαιοπηγές πηγές έχουν (για την πάρτη τους) και δεν έχουν άποψη για τίποτα. Εντούτοις στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν τίποτα (καναδυό στρινγκ και μερικά φουστανάκια δεν τα λες και περιουσία) αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. Μήπως να μετακομίσουμε προς εκείνες τις περιοχές;

soraver
11-05-07, 10:54
pantremenos e?

SeRxaNiTsa
11-05-07, 14:59
ΧαΧαΧαΧα:D
Nidakooooooooo HUHUUUUUU!!!:hi:
Εσύ κανένα παράπονο???:angry_wife:

Freeman
11-05-07, 15:09
Ποτέ δέν λένε αυτό που θέλουν να πούνε.

-Αγάπη μου θέλεις να πάρω και για σένα μία πίτσα;
-Χμμμμ τί θα έχει μέσα;
-Μπέικον.
-Όχι ευχαριστώ, εγώ κάνω δίαιτα.

Έρχεται η πίτσα και σου τρώει τα 3/4 και σου γυρίζει το μυαλό.
-:angry: Ρε μωρό μου; Γιατί τρώς την δικιά μου; Αφού σε ρώτησα άν θές κι εσύ!!!
-Ρε αγάπη μου τώρα που την έφερε αχνιστή και ζεστή μου μύρισε :(
- Ε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΝΑ!!! ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ!
- ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΤΙ, ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ???

SeRxaNiTsa
11-05-07, 15:16
:lol: ΧαΧαΧαΧα:lol:
Και ο Freeman με βλέμα αγανάκτησης λέει: ''Μου έφαγε την πίτσα μουυυυυυυυυυυυυυ...'':cry:

Freeman
11-05-07, 15:23
Μούτρα μέχρι κάτω.

-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-Τί έχεις;
-Τίποτα.
-ΤΙ ΕΧΕΙΣ?
-ΤΙΠΟΤΑ.

Θές να μάθεις τί έχει; Κάνε υπομονή, σε κάποια στιγμή στο μελλόν (βάλε δυο μήνες) σε κάποιο καυγαδάκι σας θα σου πετάξει σάν μπιχτή το τί την είχε πειράξει. Οπότε υπομονή και θα μάθεις τότε.
:D

maRtina
11-05-07, 15:53
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

maRtina
11-05-07, 17:43
ναι ναι ετσι κανουμε :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: ωραια ειναι να πιανεις ολο το κρεβατι

maRtina
11-05-07, 17:43
και αμα δε σου κανει το χατηρι να κανεις πως εχεισ μουτρα και μετα να γινεται παλι το δικο μας

soraver
11-05-07, 18:22
tuxaioros autos p[ou 8a se parei ;p

maRtina
11-05-07, 18:35
poly nai kai ego toy to 8imizo ka8e mera xaxaxaxaxaxaxxaxa

soraver
11-05-07, 18:52
τον λυπάμαι

Κοκκινονίκος
12-05-07, 00:39
δεν έχω και κάτι άλλο να προσθέσω γμτ, τα είπατε όλα :P

τσπ, τι να κάνουμε όμως :)

Freeman
12-05-07, 02:26
Exeis krebati 2x2 metra. Thn pianoun oi glykes ths kai erxetai sthn meria sou kai 8elei agkalitses. Se sprwxnei sthn akrh wste o misos na mhn akoumpas pleon to krebati. To epomeno prwi 3ypnaei xamogelasth kai sou leei poso omorfa koimh8hke. Esy me maurous kyklous sta matia, katapiasmenos se olo to swma 8eleis na koimh8eis epitelous se oloklhrh thn meria tou krebatiou sou. Alla ooooooooooooooooxi h kokona 3ypnhse kai 8elei paixnidakia. Anebazei ta rola tou para8yrou wste na se tyflwsei o hlios kai phgainei sthn kouzina na piei kati. Meta shkwnesai anagkastika phgaineis sto saloni, rwtas an einai etoimo to prwino kai to mono pou sou leei einai: Ax den etoimasa akomh tipota. Nomiza pws 8a koimosoun ki allo... :ohh: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koure
12-05-07, 11:49
San polloi den einai oi pantremenoi edw mesa? Elpizw na mhn ta vlepoun kai oi gynaikes sas ayta!!! wife: :diee husband!!!

Freeman
12-05-07, 13:16
Γιατί κρυφά τα έχουμε; Να τα βλέπουν για να βάζουν μυαλο!!! :D:D:D

Egw
12-05-07, 15:21
Αν οι γυναίκες είχαν μυαλό θα μας παντρεύονταν? (Γενικά μιλάω, εγώ είμαι εργένης - είπαμε δεν έχουν μυαλό αλλά δεν είναι και τόοοσο πια χαζές)

koure
12-05-07, 16:52
Aftes 8a valoun myalo 'h 8a mpoun ta dika sas podia se ena papoutsi?

Freeman
13-05-07, 17:14
Η αλήθεια είναι οτι μας δουλεύουν σε ψιλό γαζί και εμείς ξυνόμαστε :S