PDA

Επιστροφή στο Forum : Στην απορρόφηση της ΟΤΕnet προχωράει ο ΟΤΕ


soraver
14-05-07, 15:36
Σε συγχώνευση με την ΟΤΕnet προχωράει ο ΟΤΕ προκειμένου να αποκτήσει τεχνογνωσία πάνω στα δίκτυα Internet (Ιnternet Protocol Networks ή IP Networks), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή". Την απόφαση αυτή πήρε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης, ο οποίος μετέβη στην ΟΤΕnet για να ενημερώσει αναλυτικά τα στελέχη της εταιρείας για τις προθέσεις του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση στηρίχθηκε σε σχετική εισήγηση που του υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της OTEglobe κ. Μ. Τσαμάζ. Πρότεινε την απορρόφηση της OTEnet από τον ΟΤΕ, καθώς αργά ή γρήγορα ο Οργανισμός θα προχωρούσε σ' αυτό το βήμα, με δεδομένο ότι στο μέλλον όλα τα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών θα βασιστούν στην τεχνολογία IP.

Το δημοσίευμα αναφέρεται τέλος, στο παράδειγμα της Deustche Telekom, η οποία πριν από περίπου 18 μήνες, απορρόφησε τη θυγατρική της T-Online, βγάζοντάς την μάλιστα από το χρηματιστήριο, αφού εξαγόρασε όλες τις μειοψηφικές συμμετοχές.

http://www.knowhow.gr/ecportal.asp?id=37634&nt=105

soraver
14-05-07, 15:38
otan leme pws o ote etoimazetai gia na tous xrewkophsei olous......
th dunamh thn exei... to mialo to exei?

Freeman
14-05-07, 15:56
A den htan mexri tora to idio kai to auto? aaaaaa...

Κοκκινονίκος
15-05-07, 00:35
otan leme pws o ote etoimazetai gia na tous xrewkophsei olous......
th dunamh thn exei... to mialo to exei?

αργόστροφο είναι..

maRtina
15-05-07, 12:00
και εγω που νομιζα οτι η οτενετ ειναι απο τον οτε

soraver
15-05-07, 12:45
H otenet ienai 8ugatrikh tou ote. anonumh etaireia sthn opoia mexri na eisix8ei stoi xrhmathsthrio o ote diathrouse oles tis metoxes. otan leei gia aporofisei ennoei pws o idios o OTE 8a ftia3ei ena tmhma "Internet" kai afou dialusei thn Otenet AE, 8a parexei ekeinos tis uphresies ths.
paradeigma: to OnDSL Kit einai otenet, enw o OTE dinei mesw tou 134 to connex.
paradeigma 2: oi sundeseis cosmote einai apo thn Cosmote AE kai oxi apo thn OTE AE