Επιστροφή στο Forum : Εκτάκτως Αθήνα.
Εκτάκτως για επαγγελματικούς λόγους η εταιρία παίζει να με στείλει Αθήνα μεθαύριο Παρασκευή. Κατα 80% θα έρθω. Λεπτομέρειες και για διάρκεια διαμονής (μάλλον μονο Παρασκευή) άγνωστο προς το παρόν. :crazy:
Argonauths
20-06-07, 15:43
kai kati trexei sta gyftika :crazy:
:diee: Έτσι ρε! Ήθελα να το πώ! Ούφ πιά!! :diee::diee::diee:
αν θελήσεις να πας στο wc θα μας το πεις κι αυτό?:P
:badmood: :badmood: :badmood:
ουυυυυχουχου ιιιιιχιχι αααααχαχαχα οοοχοχοχο εεεεχεχεχε :D
... Άς την πυροβολίσει κάποιος...:badmood: :badmood: :badmood:
SeRxaNiTsa
20-06-07, 16:29
XαΧαΧαΧαΧαΧα :lool:
κάποια μέρα την αδελφούλα 8α την ζητάς και δεν θα την βρίσκεις αλλά μόνο τότε θα καταλάβεις τι διαμάντι του νήλου έχασες, άκου εκεί σκοτώστε την:sniff:
Δέν είπα να σε σκοτώσουνε! Να σε σκοτώσουνε είπα; Να σε πυροβολίσουνε είπα. Έτσι, λίγο, στην φτέρνα, έτσι για να μάθεις! :lol:
και μετά εγώ με τι φτέρνα θα κυκλοφορήσω στη γειτονιά ε? μου λες με τι ΦΤΕΡΝΑ? :omg:
SeRxaNiTsa
20-06-07, 17:24
Ωραίες μέρες θα κατέβεις...Μέσα στην δροσούλα!!! :lool:
kalo taksidi freeman kai nomizo pos dinoun kai enan anemistira doro sta diodeia pleon :P
SeRxaNiTsa
20-06-07, 17:44
Έλα και από Βόλο να πάμε να τσιπουρωθούμε!!!:D
Βασικά με αεροπλάνο θα με στείλουν επειδή μου είπαν:
"Freeman αγόρι μου. Αυτή την Παρασκευη μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα;"
Οπότε :S Καλά θα ήταν να πέρναγα απο Βόλο. Πρόσερσυ ήρθα καλοκαιρινές διακοπές εκεί. Στο Πήλιο δηλαδή αλλα ένα τσιγάρο σρόμος ο Βόλος. Κατέβηκα δυό φορές απο το Πήλιο Βόλο. Μιά για να αλλάξω λάστιχο ( :lol: ) και μιά έτσι για τσίπουρα με μιά φίλη :D
Α και ένα βράδυ βγήκαμε εκεί σε ένα παρακμή μπουζουκομάγαζο. :P:P
stay_close
20-06-07, 19:39
kai eimeis hmastan volo persu.. den to eipate na tsipouro8oume oloi parea :D
Βασικά με αεροπλάνο θα με στείλουν επειδή μου είπαν:
"Freeman αγόρι μου. Αυτή την Παρασκευη μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα;"
Οπότε :S Καλά θα ήταν να πέρναγα απο Βόλο. Πρόσερσυ ήρθα καλοκαιρινές διακοπές εκεί. Στο Πήλιο δηλαδή αλλα ένα τσιγάρο σρόμος ο Βόλος. Κατέβηκα δυό φορές απο το Πήλιο Βόλο. Μιά για να αλλάξω λάστιχο ( :lol: ) και μιά έτσι για τσίπουρα με μιά φίλη :D
Α και ένα βράδυ βγήκαμε εκεί σε ένα παρακμή μπουζουκομάγαζο. :P:P
egw persu ta pefuga ta parakmiaka mpuzokleri
alla to bolos-portaria-kathxwri to xame kanei petralwna-tauros-kalli8ea
fwtografies apo thn persinh epelash twn barbarwn sto phlio 8a breite sthn proswpikh selida tou tasos_kan sto myspace (ki an th breite egw 8a ginw monaxos sto agio oros)
SeRxaNiTsa
21-06-07, 00:36
Aαααααααααχχχχχχχχχχχχχ !!! Κρίμα ρε συ... :mlk:
Έπρεπε να κάνετε το Βόλος-Πορταριά-Ζαγορά...:clap:
Αλλά που ξέτε??? Τέσπα...:lool:
Φρίμαν πες τους πως αφού θα σε πετάξουν που θα σε πετάξουν ας κάνεις και μία πτώση για ξεκούραση με αλεξίπτωτο!!!:lol:
Άντε ελάτε να τσιπουρωθούμε παρεάκι!!!;p
Τελικά αύριο πρωί πετάμε για κάτω. Αλλα το κόβω αυθημερών το απόγευμα δηλαδή να επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη. Θα δείξει :P
P.S. :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: Πρώτη φορά θα ανέβω σε αεροπλάνο!!! :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :omg: :omg: :omg:
Argonauths
21-06-07, 09:52
Ante? Sobar??? :lol: :lol: :lol:
egw prwth fora peta3a to 1992! DhladhSSSS prin apo 15 xronia :trytofly:
Popoooooooo gerasa kai egw...:old:
Λόλ. Ναί τελικά αυθημερών πετάγομαι Αθήνα. χαχαχα! :lol: Η παρθενική μου φορά στα αεροπλάνα θα είναι αυθημερών "πάνε έλα" Δύο φορές σε μιά μέρα! χαχαχαχ!! Πώπωω τσούξιμοοοοο!!! :lol::lol::lol:
SeRxaNiTsa
21-06-07, 11:01
"Τσούζει αλλά σ'αρέσειιιιιιιιιιι.." :lool:
Κοκκινονίκος
21-06-07, 17:46
καλά θα δεις στο τέλος πως δεν αξιζε ο κόπος :P
παιχτο άρρωστος :P
(σχετικα με το βρακακι σου )το καφε πισω το κιτρινο μπροστα Freeman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
3,15 θα είναι πίσω, ωραία τα πάντα πρόλαβε να δει στην Αθήνα :lool:
Πώπώ έπαθα πλάκα ρε!!! 8 η ώρα το πρωί αναχώρηση για Αθήνα. 9παρα ήμασταν εκεί! Προαστιακός και μετρό και φτάσαμε Ομόνοια. Απο εκεί πήγαμε στο επαγγελματικό ραντεβού μέχρι τις 1παρα και καπάκι μετρό για αεροφρόμιο διότι είχαμε πτήση στις 2.30. Μιά μικ΄ρη καθηστέρηση της τάξεως της μιάμισης ώρας, δέν μας χάλασε καθότι προλάβαμε να φάμε μακαρονάδα με κεφτεδάκια απο sbarro στο αεροδρόμιο και 5 τσούπ Θεσσαλονίκη. χααχαχα. Αυτό είναι. το καλύτερο επαγγελματικό μου οκτάωρο χαχαχα! :D
Δέν είχα ξανανεβει αεροπλάνο. Έπαθα πλάκα με την ταχύτητα!!!! Σε 3 τέταρτα Αθήνα ρε φίλε!! πού 6 ώρες με το αμάξι!!!! Πωπωωωω!! :D:D:D Καλή φάση!
Εδώ κάνω 3 τέταρτα για να φτάσω με το αμάξι απο την μιά μεριά της Θεσσαλονίκης στην άλλη!
Αυτοί οι Ολυμπιακοί ρε σείς με τα μετρά και τα ελευθέριος Βενιζέλος κάνανε την Αθήνα ΠΟΛΗ!!
Βέβαια δέν πρόλαβα ανασα να πάρω, απο Αθήνα. Στο τρέξιμο ήμουν για τα ραντεβού. Πρός ο πωλητής και απο πίσω ο σχεδιαστής χαχαχα :P:P
Επέστρεψα στην τριτοκοσμική Θεσσαλονίκη :S:S:S
hsoun tuxairos.... pou den esteilan autokinhto na sas mazepsei apo to aerodromeio... ginotan xamos stis e8nikes to prwi
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.