PDA

Επιστροφή στο Forum : τι έχετε να πείτε?

Piggy
20-06-07, 16:04
u6trH81xpko&mode

πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει κάποιες ψυχές (φαντάσματα) να περιφέρονται ανάμεσα σε ζωντανούς εσείς τι γνώμη έχετε γι'αυτό?

πιστεύεται στα φαντάσματα? υπάρχουν ανάμεσά μας ?

μια φίλη έχασε πρόσφατα τη γιαγιά της και μου έχει πει ότι την αισθάνεται μέσα στο σπίτι είναι απλά η λαχτάρα να την ξαναδεί ή συμβαίνει κάτι άλλο?

Freeman
20-06-07, 16:11
Περι φαντασμάτων και ασυνίθιστων πνευματικών εμπειριών ο λόγος λοιπόν.... Μ' αρέσει...

Λατρεία
20-06-07, 16:20
Eγώ δεν έχω δει ποτέ κ εύχομαι να μη δω γιατί θα γίνω κ γω φάντασμα μετά :P Δεν αποκλείω τπτ πάντως...
Η ίδια η θρησκεία δεν παραδέχεται άλλωστε ότι για 40 μέρες μετά το θανατό του ανθρώπου, η ψυχή του περιφέρεται στα μέρη που έζησε??Ή κάτι τέτοιο...Τώρα κατά πόσο είναι ορατή...

Piggy
20-06-07, 16:23
έχω ακούσει πολλές ιστορίες για ένα χωριό το γεροπλάτανο υπάρχει ένα φάντασμα μιας νύφης εκεί που κάποιες νύχτες εμφανίζεται στο πλατάνι και χτενίζεται ενώ κλαίει,οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού λένε ότι την έχουν δει

Λατρεία
20-06-07, 16:27
Aαα από τέτοια έχω ακούσει μπόλικα κ γω αλλά φοβάμαι να τα πω γιατί δε θα κοιμάμαι το βραδυ :s

Freeman
20-06-07, 16:30
Aαα από τέτοια έχω ακούσει μπόλικα κ γω αλλά φοβάμαι να τα πω γιατί δε θα κοιμάμαι το βραδυ :s

Ε προσπάθησε να κοιμηθείς το μεσημέρι :lol:

Freeman
20-06-07, 16:30
έχω ακούσει πολλές ιστορίες για ένα χωριό το γεροπλάτανο υπάρχει ένα φάντασμα μιας νύφης εκεί που κάποιες νύχτες εμφανίζεται στο πλατάνι και χτενίζεται ενώ κλαίει,οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού λένε ότι την έχουν δει

Χτενιζόταν και έκλαιγε; Τόσο χάλια μαλλί είχε; :lol:

Piggy
20-06-07, 16:31
αν τα γράψεις? ;p :D

Piggy
20-06-07, 16:33
Χτενιζόταν και έκλαιγε; Τόσο χάλια μαλλί είχε; :lol:

είχε πολλούς κόμπους :P

Freeman
20-06-07, 16:34
Σοβαρά τώρα. ξέρω αρκετές ιστορίες απο τον στρατό, καθώς επίσης και πολλές απο τα παιδικά μου χρόνια. Θα σας γράψω μερικές λίγο πιό μετά όταν θα πάω σπίτι.

Πιστευω πως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Δέν είναι όλα βγαλμένα απο την φαντασία. Απλά το θέμα είναι οτι κανείς δέν μπορεί να είναι σίγουρος καθότι είναι θέμα όχι απτό, οχι χειροπιαστο. Επίσης πέραν του άν όντως υπάρχει φάντασμα ή όχι σε ένα μέρος, υπάρχουν τρύκ που μπορουν να γίνουν στις φωτογραφίες εσκεμένα ή απο λάθος, καθώς επίσης και το οτι μπορεί έυκολα να πέσουμε θύμα παραισθήσεων, όλα τα παραπάνω είναι λόγοι του να φανεί ή και να είναι αναξιόπιστη μιά μαρτυρία.

Λατρεία
20-06-07, 16:39
Βρε παιδιά...Τώρα μου ρθε μια ιστορία που λένε για ένα κοριτσάκι που εμφανίζεται κάθε βράδυ έξω απ το νεκροταφείο του Αμαρουσίου.Λένε ότι το έχουν δει πολλοί...
Λέτε όταν βρεθούμε Αθήνα να πάμε προς Μαρούσι κρατώντας κ τις φωτογραφικές? :P

Λατρεία
20-06-07, 16:42
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Καλέεεε? Σας έχω πει ότι το φοιτητικό μου σπίτι διαθέτει ένα τεράστιο παράθυρο που έχει μια υπέροχη θέα προς τη θάλασσα κ αλλη μια υπέροχη θέα-πιάτο το νεκροταφείο??????:afraid: :afraid: :afraid: :afraid: :afraid:
Κάθε βράδυ που κλείνω το παράθυρο βλέπω τα καντηλάκια:candle:

Freeman
20-06-07, 16:43
Ναί. Με φωτογραφικες στα χέρια, να μιλάμε και ιαπωνέζινα, tourists εντελώς :P Μπά. Μόνο για καφέ θα πάμε. Άς κάνουν άλλοι τους ghost busters. Πάντως αυτή την ιστορία την έχω ακούσει κι εγώ όταν έκανα φαντάρος στην Αθήνα. Λέτε να ισχύει;

stay_close
20-06-07, 16:45
koitaxte na deite pos 8a glutosete apo to kanis me ta kokkina matia kai meta vgazete kai photo ta fantasmata :p

Piggy
20-06-07, 17:07
koitaxte na deite pos 8a glutosete apo to kanis me ta kokkina matia kai meta vgazete kai photo ta fantasmata :p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναί. Με φωτογραφικες στα χέρια, να μιλάμε και ιαπωνέζινα, tourists εντελώς :P Μπά. Μόνο για καφέ θα πάμε. ’ς κάνουν άλλοι τους ghost busters. Πάντως αυτή την ιστορία την έχω ακούσει κι εγώ όταν έκανα φαντάρος στην Αθήνα. Λέτε να ισχύει;

για πείτε τη να μάθουμε κι εμείς.

εγώ πάλι μέσα είμαι να πάρουμε και κάμερα να το δούμε να κουνιέται :clap:

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Καλέεεε? Σας έχω πει ότι το φοιτητικό μου σπίτι διαθέτει ένα τεράστιο παράθυρο που έχει μια υπέροχη θέα προς τη θάλασσα κ αλλη μια υπέροχη θέα-πιάτο το νεκροταφείο??????:afraid: :afraid: :afraid: :afraid: :afraid:
Κάθε βράδυ που κλείνω το παράθυρο βλέπω τα καντηλάκια:candle:

μόνο θέα ? η είναι δίπλα?

Λατρεία
20-06-07, 17:07
Δίπλα :P

Piggy
20-06-07, 17:12
τωρα σοκαρίστηκα και δεν έχεις βγάλει ακόμα καμία φωτττοοοοο?:omg:

Λατρεία
20-06-07, 17:13
Eίσαι τρελή? Όταν κλείνω το παράθυρο, γυρνάω το κεφάλι μου αλλού μη τυχόν κ δω τπτ να κουνιέται ανάμεσα στoυς τάφους :P

stay_close
20-06-07, 17:16
kai ama thn ora pou koitas allou kati mpei mesa apo to para8uro ka8os to kleineis? :S

Λατρεία
20-06-07, 17:18
Eίναι ψηλά ρε συ...Πότε θα προλάβει να σκαρφαλώσει?
Λες?? :xmmm:

Piggy
20-06-07, 17:22
μα αφού τα φαντάσματα πετάνε και περνάνε μέσα από τοίχους :marchmellow:

Piggy
20-06-07, 17:27
αν μπορέσετε να δείτε την εκπομπή ιστορίες μυστηρίου μιλάει για αρκετές ιστορίες με φαντάσματα αλλά ούτε εκεί δεν μπορούν να πουν αν υπάρχουν σίγουρα η αν είναι τεχνάσματα ανθρώπων .

Freeman
20-06-07, 18:06
Σας έχει επισκευτεί ποτέ ΣΚΙΑ την νύχτα;

Piggy
20-06-07, 18:39
μου έχει τύχει ενώ κοιμάμαι να νομίζω ότι ξυπνάω και να μην μπορώ να κουνηθώ ούτε να μιλήσω, να φωνάξω, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση με το πλάκωμα της σκιάς

stay_close
20-06-07, 19:46
mou exei tuxei otan hmoun mikros na mhn mporo na milhso meta apo efialth kai na exo katsei me thn plath ston toixo kai na prospa8o na fonakso th mama mou kai na mhn mporo.. mpouxouxou... tora den vlepo kan oneira 'h den ta 8umamai an 8elete.. :P

soraver
20-06-07, 21:42
otan htan mikroulhs htan euais8htoulhs meta egine zwo ;p

Λατρεία
21-06-07, 00:23
Εγώ πάλι καμιά φορά, όταν κοιμάμαι κ είναι δίπλα ο Νικρεντ, ξυπνάω καταμεσής της νύχτας κ δε θυμάμαι ποιος είναι,πως τον λένε...Κ κάθομαι κ ψάχνω ποιοοοος μπορεί να είναι. Περνάει κανα μισάωρο κ μετά τον αναγνωρίζω :lol:

SeRxaNiTsa
21-06-07, 01:07
ΧαΧαΧαΧα!!!:D
Εγώ πάλι επειδή είμαι υπναρού και θέλω να ξεκλέψω χρόνο για να κοιμηθώ παραπάνω...;p
Πολλές φορές που έχω δουλειά και πρέπει να ξυπνήσω αντί να σηκωθώ και να αρχίσω να ετοιμάζομαι ,ξανακοιμάμαι και τα βλέπω στον ύπνο μου...:lol:
Σηκώνομαι,πάω στο μπάνιο,πλένομαι,ντύνομαι,κυρία στην ώρα μου και ΤΣΑΚ!!! ξυπνάω απότομα και τρώω φόλα...:lool:
Η ώρα περασμένη και εγώ πανικόβλητη τρέχω να προλάβω...:D

Άσχετο αλλά ήθελα να το πωωωωωωωω...:P

Freeman
21-06-07, 02:02
Εγώ πάλι καμιά φορά, όταν κοιμάμαι κ είναι δίπλα ο Νικρεντ, ξυπνάω καταμεσής της νύχτας κ δε θυμάμαι ποιος είναι,πως τον λένε...Κ κάθομαι κ ψάχνω ποιοοοος μπορεί να είναι. Περνάει κανα μισάωρο κ μετά τον αναγνωρίζω :lol:

"’χ άχ! Παύλε εσύ είσαι;; Ή όχι όχι! Αντρέα; Νίκο εσύ; Ή ο Γιώργος! Γιάννη; Γιαννη; όχι όχι εσύ έχεις μεκρυά μαλλιά... Μιχάλη; ’χ άχ όχι! Ο Λευτέρης ο Λευτέρης είσαι! ’! ’! Νίκρεντ εσύ; ’χ αγάπη μου! Μάτς Μούτς!!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

soraver
21-06-07, 02:06
w re file... ti hta htan auth? niko prepei na gineis pio drasthrios agwri mou kai na koimasai k s alla krebatia na deis gia pote 8a pianei amesws poios einai autos o apshlos poios ein autos o tupos

Κοκκινονίκος
21-06-07, 18:09
η θέα ήταν καλύτερη προτού χτιστεί μια πολυκατοικία μπροστά.. τώρα φαίνεται μόνο το μισό νεκτροταφείο..αλλά δεν έχει χάσει την..πως να την πει κανεις...δε ξέρω πως το λένε, βρείτε το :P

πρίν λίγο καιρό είχαν ρίξει τον πλαινο τοίχο του νεκροταφείου, από τη μεριά του στενακίου που περνάς για να πας σπίτι... φανταστείτε βράδυ, να περνάτε από κει δίπλα, ησυχία, να βλέπεις να καντηλάκια να τρεμοπαίζουν, ο τοίχος γκρεμισμένος και....τσουπ το φαντασματάκι να ρχεται :P

τώρα για το άλλο περί ύπνου και αμνησίας, δεν έχω να προσθέσω τπτ :P

soraver
21-06-07, 18:43
katalaba.... thn epomenh fora8a stamathseis na sugkratiesai sto roxalito ;p

Κοκκινονίκος
21-06-07, 22:50
ε?

soraver
21-06-07, 23:49
zesth... pollh zesth... anemisthras tabaniou -> ponokefalos + ta malakismena sthn apenanti polukatoikia me skuladika sth diapason
perimeneis na bgei nohma?

Piggy
22-06-07, 00:08
χοχοχουυυυυυυυυυυιιιιιιιιιιιιιιι πάει το αρκουδάκι μας λάλησε:P

maRtina
22-06-07, 11:36
:old: :old: :old: :priest: :priest: :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails:

fofoka
07-08-07, 22:03
πολλοί πίστευουν πως υπάρχουν, ίσως κι εγώ λίγο, αλλά δεν θα ήθελα να δω ποτέ!!!!! λένε οτι όσοι έχουν μισοτελειωμένες δουλειές περιφέρονται στη γη.......

soraver
07-08-07, 22:38
na deis to 5 lepta akoma.
ola osa dixnei sthn tainia einai alh8ina.

Λατρεία
07-08-07, 22:56
Tι ωραία ταινιούλα :) Aπ την αρχή μέχρι το τέλος έκλαιγα. Αχ αγαπιόντουσαν κατα βάθος :sniff:

soraver
07-08-07, 23:51
wraia h blanth

Λατρεία
08-08-07, 00:01
Κ ο Χαραλαμπόπουλος ωραίος, δεν περίμενα να είχε τέτοιο πωπό, εκτός αν ήταν μονταζ ;p