Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 'Ηταν 30 του Ιούνη...

Λατρεία
03-07-07, 05:20
...και τώρα είναι 3 Ιούλη...:mlk:
Κ ανοίγω αυτό το θέμα για να εκφράσω τη χαρά και τη συγκίνηση μου που γνώρισα από κοντά κάποια από τα μέλη αυτής εδώ της παρέας :) Kατά βάθος γράφω για να κάνω τον Νίδι να ζηλέψει που δεν ήταν εκει :P

Πέρασα εξαιρετικά κ σας συμπάθησα όλους πολύυυυ πολύυυυ, το σημαντικότερο όμως είναι ότι εσείς συμπαθήσατε εμένα :D
Τι να πρωτοθυμηθώ?

Τον κύριο Αετονύχη μας, που παραλίγο να του πιω το φραπέ?Μεγάλη μου τιμή που σε γνώρισα, αετέ, αλλά κατα τ' άλλα με γρουσούζεψες κ έχασα στο τάβλι:motz:

Το κακόπαιδο με την εκπληκτική χροιά της φωνής του :knie: που "μωρή" με ανέβαζε, "μωρέ" με κατέβαζε? :diee

(Πάμε κατά σειρά ηλικίας:P)

Toν Φριμάαν, που κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του να μιλήσει,με πιάναν τα γέλια?? Θα μου στείλεις μια κασσέτα με ομιλίες σου?? :clap:

Την Πιγκούυυυυυυυυυυυυυλα,που ήταν διακαής πόθος μου να τη γνωρίσω :excited: :excited: Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το "Μπρόοοοοοοος-Πίιιιιιισω, Μπρόοοοοοοοοος-Πίιιιιιιιιιισω"(όχι δεν είναι υπονοούμενο:P ), όταν χορεύαμε νησιώτικα:dance2: :dance2:

Τους φίλους(όλους μαζί,γιατί ακόμα δεν ξεχωρίζω ποιος είναι ποιος:S) του σοραβερ, που απ ό,τι κατάλαβα είναι άτομα που μπορούμε να πίνουμε μπάφους κ να παίζουμε pro παρέα :D :P

Ποιον ξεχνάω, ποιον ξεχνάαω...:xmmm: :xmmm:

Άντε, παιδιά, να γίνει κι άλλος γάμος να ξανανταμώσουμε ;)
Νικολάααααααααααααααααααααααααακη :questionmark: :questionmark:
:lovesme:

soraver
03-07-07, 09:16
Άντε, παιδιά, να γίνει κι άλλος γάμος να ξανανταμώσουμε ;)
Νικολάααααααααααααααααααααααααακη :questionmark: :questionmark:
:lovesme:

axm.... update oi dns eginan? ;p

Nidis_
03-07-07, 11:32
Kakiasmeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;p ;p

Kanena ntokoumento theloume :P

Piggy
03-07-07, 15:22
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι μου ήσασταν υπέροχη παρέα όλοι αξιολάτρευτοι:kissy:

ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά πάλι όλοι μαζί

(Ροζαννούλαααααααααααα ξέρω και θρακιώτικα να σου μά8ω :lol: εκεί τα βήματα εχουν και δεξιά αριστερά :lol: , ορίστε έχουμε και ένα επιπλέον λόγο:lol:)

άντε άντε βιαστείτε να σε βάψω και στο γάμο να περάσουμε πιο πολύ ώρα παρεα :clap:

:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:

soraver
03-07-07, 15:24
lol

Κοκκινονίκος
03-07-07, 23:05
--------------------
You have just sent a Nudge!
--------------------

ποιος είπαμε ότι έπιασε την ανθοδέσμη? α ναι η καλαμαρινα :P

άντε κοπέλια, την άλλη φορά θα ρθούμε εμείς στα ψηλά :)

soraver
03-07-07, 23:09
trghn epiase epeidh h dikia sou milage mazi mou k den koitage mprosta ths

Piggy
03-07-07, 23:31
πότε 8α έρ8εται ? να ξέρω να ετοιμάσω υποδοχή όχι σαν μερικούς μερικούς ονόματα δεν λέμε:soraver: ούτε κόκκινο χαλί δεν έστρωσαν :D ;p

Piggy
03-07-07, 23:34
εγώ πιστεύω ότι την σαμποτάρατε την Ροζαννούλα της ανήκει δικαιωματικά η ανθοδέσμη :D

Nidis_
03-07-07, 23:37
Ti tha ginei me auta ta ntokoumenta??? :motz: :motz: :motz:

soraver
03-07-07, 23:40
exei e3afanistei h rozanna

SeRxaNiTsa
03-07-07, 23:44
Nιδάκοοοοο.... Ηρέμησε!!! Θα μας πέσει το παιδί :P

Κοκκινονίκος
03-07-07, 23:47
ναι ναι...έχει πάει να .... ριξει τα χαρτιά :P
παίζει να ναι στο δρομο τώρα, αλλά θα μ΄ ειχε πάρει τηλ..οπότε ακόμα τα ρίχνει :P

soraver
03-07-07, 23:48
forese to kapelo, kabalhse th skoupa k phge?

Κοκκινονίκος
03-07-07, 23:54
καπως ετσι :P

Freeman
04-07-07, 00:00
trghn epiase epeidh h dikia sou milage mazi mou k den koitage mprosta ths

Βασικά εγώ είδα τον Νίκρεντ να μαρκάρει την Ροζάννα και να επιδιώκει τάπωμα ωστε να της κλέψει την ανθοδέσμη και να την πλασσάρει αλλού.

Λατρεία
04-07-07, 00:18
Ε?Ξέρνα τα όλα!

soraver
04-07-07, 09:19
gi auto k thn phre h "allou" ;p