Επιστροφή στο Forum : Πάμε κανα καφέ ρε σείς;
Τώρα πως να σε πώ???? Αυταρχικό? ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?
PIGGYYYYYYYY πρέπει να κάνουμε επανάσταση μου φαίνετε....
:survivor:
οργανωτικό ίσως....γιατί την τελευταία φορά που δεν οργάνωσα ... φάγανε double burger....
http://img210.imageshack.us/img210/9785/dsc00176bf0.jpg
:clap: :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :haha:
ΨΗΦΙΖΩ CJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auta ta keftedakia ta lene burgers?
ΝΑ ΣΕ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ? CJ ?
ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΚΟΥΣ? ΤΕΛΟΣ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :clap:
22:00 STON ERWTIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO STHN KALAMARIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
done. Alla bluesky isos na mhn akolouthiso :P
θα δούμε μπορεί να είμαι κι εγώ κομμάτια και να το κανονίσουμε μια άλλη μέρα για ντίσκο.. ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΟΛ
done. Alla bluesky isos na mhn akolouthiso :P
Nai kai thn prohgoumenh fora nwris efyge......;p
leo kai aswto an kai ego mallon den tha ertho giati yparxei allo kanonismeno gia simera apo proxthes.An ginei kati ksero pou tha sas vro :P
OK An ma8w egkaira pou einai o erwtikos sthn kalamaria.....:confused:
μετα το παλατακι δεξια το πρωτο κατεβαινεις κατου
Ksekinao se ligo gia na paro tin Foteini. Tha paro kai tin Piggy apo tin douleia gia na tin fero spiti na etoimastei. Opote tha sas broume ekei kata tis 10 kai kati.
P.S. Cj thelo na se do me mousaki simera :D:D:D Na bgoume fotos asorti xaxaxxa:P:P
Σ'ευχαριστω Nidako για το SMS. Δυστυχως ειχα κανονισει ηδη καποια πραγματακια :(
Θα τα πουμε λογικα στην επομενη μαζωξη,αντε γιατι κοντευω να ξεχασω τις φατσουλες σας :nickred:
:hi:
eimai egw re fatsa pou 3exnietai?
SeRxaNiTsa
30-09-07, 21:18
Και εγώωωωωωωωωω ξεχνιέμαι;;; :P
SeRxaNiTsa
01-10-07, 02:07
:sad: Ψεύτηηηηηηηηηηηηηη...Υποκριτήηηηηηηη !!!:sad:
LOL :clap: ηρεμιστε παιδακια και θα σας αγορασω παγωτο :p
http://www.outtakes.com/work/graphics/work.icecream.400.jpg
SeRxaNiTsa
01-10-07, 13:31
ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Αυτό ήταν... Ηρέμησα :angel:
egw 8elw tetoio pagwto:
http://img76.imageshack.us/img76/4044/carmenelectra20092xl7.jpg
Ax... Κρίμα να είμαι κι εγώ...
‘‘Μαιευτική και Διαλεκτική είναι η μετά κανόνων συζήτησις μεταξύ ατόμων, τα οποία έχουν συνομολογήσει ότι θα επιδοθούν εις την αναζήτησιν ενός συγκεκριμένου θέματος (καφέ, παγωτού), άνευ προσωπικής εμπαθείας και υποκειμενικών δοξασιών, άνευ οιήσεως’’.
den einai ki o Che sto forum na mas ri3ei mia metafrash
H μεταφραση ειναι "μην μαλωνετε παιδακια,εχει παγωτα για ολους" ;p
SeRxaNiTsa
01-10-07, 13:59
:lool:
ΠΛΑΤΩΝ :knie: :knie: :knie:
ακόμα το ψάχνω λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ΠΛΑΤΩΝ :knie: :knie: :knie:
ακόμα το ψάχνω λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Ριξε μια ματια __ΕΔΩ__ (http://www.altani.gr/greek/arthra/keimeno17.htm) αν θελεις ;)
Ριξε μια ματια __ΕΔΩ__ (http://www.altani.gr/greek/arthra/keimeno17.htm) αν θελεις ;)
ki an katalabeis tpt egw 8a kanw th mpalarina
Αυτό το "οιήσεως" μου τα χάλασε. Το υπόλοιπο το κατάλαβα... νομίζω :)
σοραβερούλι θα βάλω τα δυνατά μου θέλω να σε δω με κορμάκι και τούλια να χορεύεις τη λίμνη των κύκνων ;p χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
oute sketo na xoreuw den paizei na me deis pantws
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!
Ας χορέψει και τσάμικο, δεν θα κολλήσουμε στο είδος :D
(γμτ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ)
ki an katalabeis tpt egw 8a kanw th mpalarina
(Πλατωνα αν κανω λαθος διορθωσε)
ελευθερη μεταφραση:
Μαιευτική και Διαλεκτική ειναι η συζητηση μεταξυ ανθρωπων που εχουν ολοι συμφωνησει οτι η κουβεντα τους θα γινει με καποιους κανονες.Σκοπος της συζητησης ειναι να εξετασουν ενα θεμα που τους απασχολει(πχ καφες,παγωτο).Οι κανονες ειναι οι συμμετεχοντες να μην τραβανε κολληματα(κομπλεξ), να μην συμμετεχουν με σκοπο να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα και να μην εχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους(αλαζονεία+έπαρση).
Αμόρφωτα πλάσματα... Τί δέν καταλάβατε απο όλα; τς τς τς τς τς
Ο άνθρωπος το είπε καθαρά οτι Μαιευτική και Διαλεκτική λεει, είναι η μετά κανόνων συζήτησις μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων ατόμων, τα οποία ομως άτομα αυτά, έχουν συνομολογήσει ότι θα επιδοθούν εις την αναζήτησιν ενός συγκεκριμένου θέματος, δηλαδή (καφέ, παγωτού κτλ κτλ), ΑΝΕΥ όμως προσωπικής εμπαθείας και υποκειμενικών δοξασιών, άνευ οιήσεως. Τί δέν καταλάβατε.
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι εγώ έστειλα την απάντηση στον άσωτο και την πόσταρε λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
και παπουτσάκια μπαλαρίνας λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Η μετάφραση του man είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα έχει εξηγήσει όλα!!!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Πολύ ωραία ήτανε.... Γιατί το κόψατε τώρα που έβγαλα τα pop corn?
SOR την πάτησες??????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SeRxaNiTsa
01-10-07, 18:57
Ας αφήσουμε τις μεταφράσεις και ας περάσουμε στο κομμάτι που με καίει...
ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
http://kitchen.apartmenttherapy.com/images/uploads/2007_07_05-IceCream.jpg
http://www.astro.northwestern.edu/~cjdeloye/photos/Netherlands_Trip_0705/0701/slides/Ice%20Cream%20in%20a%20Shop%20We%20Visited%202.jpg
Ρεεεεεεεεε λυπήσου μαςςςςςςςς
Ρεμάλια του βόλου. Ηρθε η Μαρία σαλόνικα και θα πάμε για ποτάκι. Αν ενδιαφέρεται κανείς να με πάρει τηλ να του πω που θα είμαστε :beer:
giati den to eipate pio mprosta?:(
γιατί και εμείς τώρα το μάθαμε :P ασε που παραλάβαμε χάος απο την προηγούμενη κυβέρνηση :D
Ακόμα για χαλκίδα;;;;;;;;;
άντε τσακιστείτε!
κατά Νοέμβριο λογικά 8α έρθουμε αν όλα πάνε καλά ;)
katalaba... mexri na to apofasisete egw 8a xw minei afragkos
τι να κάνω έχω και την σχολή μου
na kopseis thn anabolh k na pas fantaros
3&60
la8os einai peripou 8 euro to mhna :lol:
stay_close
03-10-07, 10:04
kai ta resta karameles..
ta resta sthn apotamieush
Έκτακτο ανακοινωθέν.
Για σήμερα καφέ-ποτό-μπύρα είστε μέσα; Αν ναι πειτε και μια ωρα και ένα μέρος :)
ego eimai mesa , anameno ora , niko emeis mazi 8a afix8oume e?
μέσα μέσα Ματίνααααααααααααααααα
ego eimai mesa , anameno ora , niko emeis mazi 8a afix8oume e?
Ναι θα μιλήσουμε on τηλ για λεπτομέρειες ;)
Simera adunaton ego paides :(:(:( Aurio eimai ok mporo, alla gia simera... work sto spiti mexri oso paei :S:S:S
...mexri ayrio poios zei poios pe8ainei ..
άντε ρε χαζοοοοοοοοοοοο λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
...mexri ayrio poios zei poios pe8ainei ..
xaxaxxa!!! Tha epivioseis min anusuxeis!! xaxaxa tha eisai edo aurio esu gia na pas xorio gia prostasia? :maRtina: :zempe:
E tote na kanoume to allo. Pigainete simera kai isos na mporeso na ertho na sas bro (pou xlomo to blepo na bgalo 40 sxedia mesa se liges ores alla leme...)
mazi me to spoutnik 8a kano kai ego epeteio gia ton allo kosmo tou diasthmatos
Ελα ρε Μαρτινάκι. Θα ζήσουμε να σε θυμομαστε ρε συ.
de 8a me piasei kaneis zontani
exo enisxiseis kai plates ego...EXO PLATES LEO GIA NA ME AKOUNE KAI NA ME DIABAZOUN MERIKOI MERIKOI POU NOMIZOUN OTI TROO XORTO (kala de leo administrator?)mouxaxxaxaxaxaxxaxa
:maRtina:
εχεις και κονε τον μπαρμπα-Κοτσο για superfast αλφαδιασμα!!! Το πιό γρήγορο φτυάρι της άγριας Λεπτοκαρυας λεμεεε!!! AAXAAAXAXAXAXAXA
ρεεεεεεεεεεεεεε θα τον βαλσαμώσουμε απο το λαιμό και κάτω και θα τον βαράμε σφαλιάρες στα μούτρα λοοοοοοοοοολ
ρεεεεεεεεεεεεεε θα τον βαλσαμώσουμε απο το λαιμό και κάτω και θα τον βαράμε σφαλιάρες στα μούτρα λοοοοοοοοοολ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και μετά εγώ είμαι ο διεστραμένος loooooooool!!!
E tote na kanoume to allo. Pigainete simera kai isos na mporeso na ertho na sas bro (pou xlomo to blepo na bgalo 40 sxedia mesa se liges ores alla leme...)
ε ωραια τοτε να κάνουμε plan party εσυ θα κανεις σχέδια και εμεις θα πίνουμε το ψυγειο σου και θα σου κανουμε παρεα :clap:
τόσα χρόνια έμαθα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Ε να σου πω? ενισχυεται η πεποιθηση μου οτι τελικα πρεπει οικογενειακος να συχναζεται στο Ναυαρινο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:priest:
kopste ta narkotikaaaa einai akriva kai de ftanoun gia olous leeeme
έχουμε άκρες εμείς ρεεεεεεεεεεεεε λοοοοοοοοοοολ
ετσι ετσι Μητσο , χερομαι ποθυ επικοινωνουμε λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Έκτακτο ανακοινωθέν.
Για σήμερα καφέ-ποτό-μπύρα είστε μέσα; Αν ναι πειτε και μια ωρα και ένα μέρος :)
ayrio 8a exo episkepseis de mporo.....meta mporei na mi mporo mia kai kali
Για σημερα κανονισα ποδηλαταδα μ'ενα φιλο.Αυριο δεν μπορει η Ματινα.Μηπως να το κανουμε Σαββατο?
sabatokuriako ksexna tin matina. paei sthn kantina.
ακόμα?αφού είχε πει ότι ήταν το τελευταίο
kantina kantina akoma paidia
egw gia shmera den 3erwtipota! mporei na ta exw tina3ei epitopou mporei na mhn mporw na milaw mporei na mhn mporw na piw.....An kanonisete pantws kai mporw 8a to ma8w:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Ξημέρωσε το αύριο και έγινε σήμερα :crazy: Θα κάνουμε τιπτα ;
koyfaleees epitides to kanete
Who us ;
Μα γιατί; :crazy:
ego eimai mesa. pame aretsou flo cafe?
εγω ειμαι εξω ;p
γιατι εξω εχει κρυο και μεχει πιασει μια στεναχωριααα
carrefour μακεδονια flo cafe ;
ego eimai mesa. pame aretsou flo cafe?
τα μουτρα σου για αρετσου ειναι :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Προτείνω αρετσού γιατί δουλεύει και ένας φίλος εκεί σήμερα και θα ξηγιέται μάσες κούτρα! ;););)
i am in ;) Ώρα??
Α και αφου πάμε αρετσου γιατι να πάμε φλο που ειναι και μουφα και δεν παμε στο τελευταίο απέναντι απο το νοσοκομειο.... δεν θυμαμαι το ονομα
Προτείνω αρετσού γιατί δουλεύει και ένας φίλος εκεί σήμερα και θα ξηγιέται μάσες κούτρα! ;););)
αυτο δεν το ειδα οποτε το απο πανω ακυρο:clap:
αμακατζήδεεεεςςςςς , μπατακτσήδεεεες
φουρτουνακιιιδεςςςςςςς (ασχετο :P)
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ τρελοκομειο
22:00 sta flo στην αρετσουυυυΥυΥυΥυυΥυυΥυυΥυυυυΥυΥυ
:sad: :sad:
Παει εχασα την μπεκροσυναντηση :cheers:
Σημερα Σαββατο γουσταρετε να βρεθουμε για καφεδάκι τ'απογευμα? :xmmm:
Ξερω κι ενα ωραιο μερος σε υψωμα πολυ κοντα στο κεντρο oπου βλεπεις την πολη απο Λευκοπυργο μεχρι το λιμανι!
:tee:
.
αν μπορέσω και τελειώσω νωρίς από έναν γάμο που έχω αύριο και βγείτε τότε θα έρθω να σας βρω.
αν μπορέσω και τελειώσω νωρίς από έναν γάμο που έχω αύριο και βγείτε τότε θα έρθω να σας βρω.Μαλλον εννοεις σημερα Σαββατο ο γαμος (?)
Βασικα για ενα καφεδακι σκεφτομουν καποια στιγμη 15:00-18:00 ωστε να προλαβουμε να δουμε λιγο ηλιο http://img339.imageshack.us/img339/4659/sunny1tl3.gif
Ετσι στο χαλαρο,γιατι μετα παει παλι βραδυ η δουλεια κι ο καφες γινεται ποτο... :old:
σώτο 15:00 εχω αγώνα ιστιοπλοΐας λογικα θα τελειώσω κατα τις 16;30 (αν φυσήξει :priest: ) αν κανονίσετε έρχομαι σουμπιτος μετα
Μεχρι τις 19:00 πάνω κάτω θα είμαι @ work ...
Παιδια 18:45 εχω ραντεβου μ'ενα φιλο μπροστα στον Λ.Πυργο.
Αν ειναι θα σας περιμενουμε εκει :tee:
Μητσο στην γειτονια μου δεν κουνιεται φύλλο :( Καλη τυχη παντως ;)
Παιδιά λίγο δύσκολο για μένα σήμερις :S Ασωτε! Λεω να παω να χτυπήσω το ποδηλατο που μου είπες απο βδομάδα απο ΜΑΚΡΟ ;););) Θα σε τηλ μέσα στην βδομάδα να κάνουμε και τσάρκα!!!! ;)
Παιδιά λίγο δύσκολο για μένα σήμερις :S Ασωτε! Λεω να παω να χτυπήσω το ποδηλατο που μου είπες απο βδομάδα απο ΜΑΚΡΟ ;););) Θα σε τηλ μέσα στην βδομάδα να κάνουμε και τσάρκα!!!! ;)
Ασε δεν με καλοπιανεις με αυτο :lol: :lol:
Λοιπον Γιωργο την Τεταρτη θα παμε παλι για ποδηλαταδα με το φιλο που πηγαμε προχθες.Αν το΄χεις μεχρι τοτε θα σε μαθουμε να κανεις σουζα και endo :D :five:
Na mas peis kai wra gia na feroume ta kanaliaaaaaa
:lol: :lol: :lol: :lol:
Na mas peis kai wra gia na feroume ta kanaliaaaaaa
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καθε πραγμα στην ωρα του :)
Κατσε ν'αγορασει το ποδηλατο πρωτα κι εγω θα φροντισω για τα ντοκουμεντα της προοδου του στα καγκουριλικια :D
http://img227.imageshack.us/img227/5012/imagesty4.jpg
Απορια:
Γιατι "mesoua?" και οχι "mesoua"?
Δεν εισαι σιγουρη ακομα? :P
Γκουχ γκουχ
Έκτακτο ανακοινωθέν Νο2.
Άυριο, δηλαδή Τρίτη 9 Οκτωβριου 2007 θα είναι στη πόλη μας ο mak mak or else makjunior. Απο οσο έμαθα το last μεσο που πάει προς Ξάνθη είναι στις 2:00 οπότε έχουμε χρόνο να βγούμε όλοι μάζι για ενα ποτό-καφέ-κατιτηςτεσπα.
Μέρος και ώρα συνάντησης τη βρίσκουμε ;)
mesa eimaiiiiiiiiiiiiiiiii
μεσα και εγω μετα τις 09:15
να προλάβουμε να χαζέψουμε και λιγο... 3ερει ο γιωργος χαχααχχα
poso akoma re na xazepseis
Gia proi lete? 02:00 anaxorei h 14:00 ?
Gia proi lete? 02:00 anaxorei h 14:00 ?
Prwi free! oloi kata ths 11 pinoume ena potaki gia na paei kala h mera!:P
Απορια:
Γιατι "mesoua?" και οχι "mesoua"?
Δεν εισαι σιγουρη ακομα?
eixa faei mia mera aswte na skeftomai to nickname! meta fovh8hka mhn braxylyklwsw kai ekopsa to spor!
KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:hit: :hit: :hit: Σωστά. Μέσα κι εγώ.
ego simera to bradi douleyo
ektos kai an er8ete sto magazi , 8a sas efodiazo kai me patatidia , krakeridia, mpiskotidia , krouasanidia, mpatonetidia
elate reeee
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nai kala, se pistepsame :P:P:P:P Ok. Psifizo na pame sths MAtinas :D:D
are free , are free, gi ayto apopse 8a se exo sthn poudra giati me ipostirizeis ...PROTO TRAPEZI PLATEIA 8a se xo xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxa
proto trapezi periptero :wait: lol
xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax axaxaxaxxaxaxa
8elete kanapedoumpa mesa? (proto trapezi toualeta?) xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxa
pare tous tilefono kai pes pos ksernas oli mera kai pos den tha pas. ante ante kai ela mazi mas :P eeis lefta esu den exeis anagki to ena merokamato :P:D:D:D
de ginetai re si , afou se eipa kai apo do me kopsane 100 eyro gia tis 3 meres pou eleipsa ...de ginetai na mi doulepso
milas kai si ere skilarapa?
exeis kamia 5000 sxedia na kaneis ayth th bdomada i perissotera? mouxaxaxaxxax
prepei na baleis skype kopelia....
Αντε τώρα να θυμηθώ που ήταν το περίπτερο της ματινας . Α ρε ματίνα θα με κάνεις να ψάχνω 39 σελίδες ποστ
Λοιπον. Η οδός είναι (για τους έχοντες gps) Αγνώστου στρατιώτου 13. Είναι πίσω απο το στρατόπεδο Πάυλου Μελά. Εκεί που είναι μαζεμένες οι καφετέριες της Πολίχνης. Το μαγαζί λέγεται "ΠΛΑΤΕΙΑ"
10 και κάτι be there guys!
το βρήκα !!!:clap:
Α γειτονιά θα μαζευτούμε τελικά, όμορφα :)
Ώρα;
http://img235.imageshack.us/img235/7439/shot001ev6.gif
Αφετηρία (ΤΣΙΜΙΣΚΗ - - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Συνεχίστε Ευθεία
Σε 1.0 χλμ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Σε 164 μ. στρίψτε δεξιά στην οδό ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σε 373 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Σε 141 μ. μείνετε δεξιά στην οδό ΠΡΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Σε 36 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΛΑΓΚΑΔΑ
Σε 1.8 χλμ. στρίψτε δεξιά στην οδό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΔΑΒΑΚΗ
Σε 636 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ
Σε 127 μ. φτάνετε στον τελικό προορισμό σας (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ)
An katafero na ksemplekso kai vro tropo na ertho tha me deite!! :)
ΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πάλι καλά που εγώ έχω ραντεβού στον "Φάρο"!
Πουλάω πυξίδες σε τιμή ευκαιρίαςςςςςςςςςςςςςςς :lool: :lool: :lool:
Επίσης έχω ετοιμάσει τη συλλογή με τα ροκ . Ηθελα να κάνω ένα cd 700mb και να χωρέσω όσα εύηχα ροκ κομμάτια μπορουσα. Τελικα είναι 10 ωρες και κατι μουσικη 154 κομματια και μολις 585 mb. Ολα στα 128kbps περασμενα απο mp3gain για να μην εχουμε τρελες αυξομειώσεις στην ενταση του ήχου. Οποιος θέλει να του κάψω cdaki για τη συναντηση να μου πει πριν παω ιατρειο. Ενα για Φρεε εχω κάψει ήδη.
Καλή φάση, ψήσε ένα ακόμα ;)
Το δικό μου μετριοψημένο. Ρόζ απο μέσα :P
guys ora den exoume pei akoma!!!
ook.tha do to programma kai an einai tha sas emfanisto ksafnika.mallon me bus tha ertho an ertho giati teleutaia stigmi tha apofasistei.
ela me bus kai gurname meta mazi re :)
Ήρθε και το Σάββατοοοοοοο (έρχεται βασικά λίγο ακόμα θέλει) :crazy:
Για αύριο Σάββατο η πρόταση λέει ... Disco Blue Sky :)
Είμαστε οκ με αυτό ; :)
ναιιιιιιιι:clap: :clap: :clap:
Για Δευτέρα βράδυ έχει τίποτα το πρόγραμμα??? :zempe:
mesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
23:00 η ώρα μπροστά στη Blue Sky τότε :)
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα 8α ραγισουν τα μωσαικα χαχαχχαχαχαχαχα
εγω ειμαι εκτος ....
εκτος του οτι αναρωνω ...λεω να βοηθησω και τη μαμα στη γενικη
8Α ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΣΗΓΜΕΡΑ !!!!
Μαρί τι λές? το Σάββατο έγινε αυτό χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οσο πιο τρελη η ..:cow: τοση μεγαλυτερη η :mlk: μουχαχαχχαχαχαχαχα
η καλή μας η γελάδα βόσκει μέσα στη λιακάδα κι έτσι ? χοχοχοχοχοχοχο:mlk:
Εχω μαντάτα. Έφτασε το παιχνιδι με τα ρομποράκια!!! Αετέεεεε! ΈΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕ!!!
Άυριο παίδες γουστάρετε να μαζευτούμε να παίξουμε; Ελάτε σε μένα άν θέλετε home για μπυρίτσες και gaming :D:D:D
Yes robots ! :clap: :clap: :clap:
Ναι ναι να κάνουμε μια μάζωξη ;)
ebala sim-internet.. twra eimai sto fp kai erxomai
mesua, nidi, tha eiste edo aurio apogeuma-brady?
ναι ναι ρομποτάκια!!!θα ξεκινησω πιο νωρίς για να μην αργησω!!(νίκο φέρε και το ταμπού για καλό και για κακό)
Αμεεεεεεεεεε και ταμπού θα έχουμε ;)
egw pantws den 8a eimai opote sor kai material parte thn seira mou :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Egw paides feugo gia komotini aurio kapoia stigmi.Tha paiksoume pantos.Mi stenaxorieste :P
Egw paides feugo gia komotini aurio kapoia stigmi.Tha paiksoume pantos.Mi stenaxorieste :P
Έλα με το κτελ των 16.00 για Ξάνθη... Θα είμαι κ εγώ με άλλους 5 εκεί μέσα... μουχαχα... :cow: :cow: :cow: :cow: :cow: :cow:
to ktel 3an8hs paei mono sthn 3an8h mak!:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :mlk:
to ktel 3an8hs paei mono sthn 3an8h mak!:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :mlk:
Exei apo ekei gia komothnh allo.... k polles fores vazoun ena leoforeio k gia tis 2 poleis....... mouxaxaxaxaxaxa:P :P :P :P :P :P :P
Namaste ! (Κλεμμένο απο το lost αυτό)
Τι λέτε για την Κυριακή (11/10) να πιούμε κανένα καφεδάκι ή να πάμε κανένα cinemadaki (αν εχει τιπτα καλό) ή για κανένα επιτραπέζιο ή για κατι που θα πείτε εσείς ; :)
Δυσκολα :S Σαββατο θα πάω επισκεψη σε έναν φίλου μου που μαθαμε οτι είναι εγκυος η γυναίκα του και Κυριακή επίσης κανονισα με κατι παιδιά :S:S:S
Δυσκολα :S Σαββατο θα πάω επισκεψη σε έναν φίλου μου που μαθαμε οτι είναι εγκυος η γυναίκα του και Κυριακή επίσης κανονισα με κατι παιδιά :S:S:S
φερτα και αυτά :P
remalia..... prepei na piw pota ! einai kaneis mesa gia shmera?
simera exei cinema to programma :D
meta thn foto me to katsikaki tou koure, mas anoi3e h ore3h! pote 8a kanoume ekdromoula gia katsikaki loipon?:crazy: :kiallo:
μία Κυριακή άντε να βγάλουμε και φώτο καιρό έχουμε να τραβήξουμε φωτογραφίες ;p
na xtupisoume kana poluguro ama theloume ekdromi, h ama theloume katsiki, na kanoume to conne sto magazi stin aretsou ston gnosto me ta kokoretsia ;)
thn istoria thn sunexise kaneis?
ante stauroula grapse. bale post!!
Γκουχ γκουχ !
Τι λέτε για ένα καφεδάκι αύριο (Παρασκευή 21 Δεκεμβριου 2007); Πείτε και μέρος και ώρα αν είναι ;)
meta ths 9:30 pantws giati eimaste kai ergazomena niata;) :clap: :clap: :clap: :clap: :cow:
elate re remalia sto "plateia"
paliokiriledes oloi , re ama de pieis to mpironi apo to mpoukali , ama de masouliseis to mpagiatiko patataki , ta katoyrimena xirokarpia , na ka8ese ston kanape kai na akous na skouzoun 10 exatmiseis apo exo loooooooooooool pos 8a gineis alani?mesoua elateee ree
οχι ποσοστα 8ελω να βγαλω ρε ...
nai sugnwmh... to 3exasa auto...
POU BADIZOUME KURIOI?
poios eiste kyrie moy?ti 8elete? looooooooooooooooooooooool
ena golden special, 2 chease, mia patates megalh, kokakola megalh kai mia ceasars
ok kanta 3 ta chease
ama kerasei h matina mia gura oti pinoyme, tote ok eimai mesa. :P
fxaristo :eating: fxaristo poli koula !
kernao kernao free :clap: :clap: :clap: :clap:
8 η ώρα Μέγαρο. Τέλος. Είμαστε πλασμένοι. Τέλος.
be there
Ειμαστε πλασμενοι...
ΤΕΛΟΣ.
:xm:
Σωτηράκιιιιιιιιιιιιιιι θα έρθεις το βραδάκιιιιιιιιιι? άντε έλα έχω καιρό να σε δω
Σωτηράκιιιιιιιιιιιιιιι θα έρθεις το βραδάκιιιιιιιιιι? άντε έλα έχω καιρό να σε δω
Κι εγω εχω καιρο να σε δω (ειδες συμπτωση? :D )
Στο ειπα,ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο.
ΤΕΛΟΣ
:lol:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συνπλασμένε ΤΕΛΟΣ θα έρθεις το βραδύ ΤΕΛΟΣ :clap:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συνπλασμένε ΤΕΛΟΣ θα έρθεις το βραδύ ΤΕΛΟΣ :clap:
Eκτος απροοπτου ΝΑΙ.
Αλλα ντυσου προχειρα...
ΤΕΛΟΣ
:lool:
θα βγάλω και το κραγιόν μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΤΕΛΟΣ
θα βγάλω και το κραγιόν μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΤΕΛΟΣ
You can leave your hat on... ;p
TELOS
Διαβάζει ο αδερφός!
ΤΕΛΟΣ
:D
ΟΥΠΣ
ΤΕΛΟΣ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
:unlove:
Συγνωμη Γιωργο :wilted_rose:
ΤΕΛΟΣ
:clap:
Λοιπον 20:00 μπροστα στην κλινικη ΤΕΛΟΣ απεναντι απ'το Ποσειδωνια ΤΕΛΟΣ ;)
:lol:
(Παρακολουθήσατε το Ρωμαίος και Ιουλιέτα σε 5 πόστ λολ))
Ωσπου ο ακαρδος αδελφος χωρησε δυο καρδιες τοσο αποτομα...
Αχ...
ΤΕΕΕΕΛΟΣ
:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: να το γυρίσουμε και σε βιντεάκι
ΤΕΛΟΣ
(Την κακιά παραμάνα μου θύμισε ο βρό χαχαχαχαχχα)
Σήμερα το απόγευμα έχουμε γύρισμα. Τέλος. Έχουμε και την κάμερα του κακόπαιδου για να πάρουμε λήψεις. Τέλος. Εγώ θα κάνω την κακιά αξύριστη παραμάνα τελος!
Εσενα θα σου φερω αυτο για να μαθεις,ακαρδε :lol:
http://www.global-b2b-network.com/direct/dbimage/50212095/Disposable_Razor_With_Pivot_Head.jpg
ΤΕΛΟΣ
θα κατεβάσω την στολή
ΤΕΛΟΣ
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: ΞΥΡΑΦΆΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
loooooooooooool!!! ksurafaki aaaaxaxaxaxaxaaaa Ti na klasei to ksurafaki mprosta stin zougkla!!! :lol:
loooooooooooool!!! ksurafaki aaaaxaxaxaxaxaaaa Ti na klasei to ksurafaki mprosta stin zougkla!!! :lol:
E καλα.Στην περιπτωση σου θα γινει μια εξαιρεση...
http://www.sportsvenue-technology.com/contractor_images/smg/grass-maintenance.jpg
ΤΕΛΟΣ :P
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lool: ΛΟΛ
:lol: Δέρμα μπαμπάκι μετά!
:lol: Δέρμα μπαμπάκι μετά!
Πως εισαι σημερα μετα το ξυρισμα? Εβαλες after save? :P
Κοκκινονίκος
12-01-08, 03:06
TELOS
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.