Freeman
06-07-07, 09:22
Παρασκευή πρωί. Ο Freeman ξυπνάει. Η σημερινή μέρα έχει κάτι το διαφορετικό. Άδεια απο την δουλειά και ταξίδι. Σήμερα αναχωρούμε για την Αθήνα. Σκοπός του ταξιδιού; Να παραστούμε στον γάμο των παιδιών Έυης και Κωνσταντίνου, του πολύ καλού φίλου πρόην CHE και νύν ΠΛΑΤΩΝ.
11:00.
Φουλάρω το αυτοκίνητο και πάω στο συνεργείο. Αλλάζω τακάκια γιατί τα προηγούενα σφυρίζαμε και μου την έδωσε στα νεύρα. Κάνω και ένα εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου.
13:00
Μιλάω με Αετονείλ. Εγώ η Φωτεινή και η Πίγκυ είμαστε στο αυτοκίνητο. Δίνουμε target στίγμα την διεύθυνση του Αετού στο gps και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε εκεί! Φορτώνουμε τα πράγματα του αετού και χαιρετιώμαστε με τον ίδιο :D
Φριμαν: Όχι ρε φούστη μου! Έχει πολύ κίνηση μαμώ!
Πίγκυ: Φρίμαν βούλωστο, ταξίδι πάμε να είσαι θετικός! :angry_wife:
Αετονέιλ: Στρίψε απο εδώ! Ξέρω δρόμο καβάντζα! Μόνο οι ταξιτζήδες τον ξέρουν!
Με δύο επιδέξιους ελιγμούς έχουμε παρακάμψει την κίνηση και είμαστε στον δρόμο για Νότο! Το ταξίδι ξεκίνησε!!! :clap:
Με στάσεις και διαλείμματα το ταξίδι διήρκεσε κοντά 9 ώρες!! Καλή φάση! :P
ΑΘΗΝΑ
21:00
Ναί λοιπόν! Είμαστε εδώ! Με την βοήθεια του gps βρήκαμε το hotel τακα τακα. Πήραμε τα δωμάτιά μας και χτυπάμε τηλέφωνο σε Πλάτων και Σοραβερ.
Πιγκυ: Έλα ρε! Φτάσαμε! :clap:
Σοραβερ: :zzz: Ναί; Άντε αργήσατε και ανησύχησα! Οπότε τον πήρα για λίγο τον ύπνο...
Το χρυσό μου! Απο την ανησυχία και την αγωνια, μάτι δέν έκλεισε! :lol: :lol:
Φριμαν: Έλα Πλάτων! Φτάσαμε! Πεινάμε και λέμε να φάμε τίποτα!
Πλάτων: Οκ! Φάτε κάτι και θα σας βρώ να πάμε για μπυρίτσα.
21:30
Ψάχνουμε απο δω, Ψάχνουμε απο εκεί για καμιά ταβέρνα με ρετσίνες... μάταια. πουθενά ρετσίνες!
Αετονειλ: Μαλακία. Είναι δυνατόν;
Τελικά την πέσαμε για σουβλάκια ή καλαμάκια anyway όπως θέλετε πείτε τα, και έρχεται και ο Πλάτων.
Την επομενη!
Πρωί προς μεσημέρι.
Υποδοχή του κακού παιδιού. Ξεποδαριάζεται για 2km και έπειτα φτάνει στο hotel. :P Ο μπουνταλάς δέν ήξερε οτι εκεί κοντά υπάρχει τράμ και το πήρε όλο με τα πόδια! :lol: :P ;)
Μοναστηράκι.
Πήγαμε όλοι μαζί. Βρεθήκαμε και με τα υπόλοιπα παιδιά και περάσαε ένα όμορφο μεσημέρι στην δροσιά. Guest επίσκεψη του Egw στην παρεούλα :)
11:00.
Φουλάρω το αυτοκίνητο και πάω στο συνεργείο. Αλλάζω τακάκια γιατί τα προηγούενα σφυρίζαμε και μου την έδωσε στα νεύρα. Κάνω και ένα εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου.
13:00
Μιλάω με Αετονείλ. Εγώ η Φωτεινή και η Πίγκυ είμαστε στο αυτοκίνητο. Δίνουμε target στίγμα την διεύθυνση του Αετού στο gps και σε λίγα λεπτά βρισκόμαστε εκεί! Φορτώνουμε τα πράγματα του αετού και χαιρετιώμαστε με τον ίδιο :D
Φριμαν: Όχι ρε φούστη μου! Έχει πολύ κίνηση μαμώ!
Πίγκυ: Φρίμαν βούλωστο, ταξίδι πάμε να είσαι θετικός! :angry_wife:
Αετονέιλ: Στρίψε απο εδώ! Ξέρω δρόμο καβάντζα! Μόνο οι ταξιτζήδες τον ξέρουν!
Με δύο επιδέξιους ελιγμούς έχουμε παρακάμψει την κίνηση και είμαστε στον δρόμο για Νότο! Το ταξίδι ξεκίνησε!!! :clap:
Με στάσεις και διαλείμματα το ταξίδι διήρκεσε κοντά 9 ώρες!! Καλή φάση! :P
ΑΘΗΝΑ
21:00
Ναί λοιπόν! Είμαστε εδώ! Με την βοήθεια του gps βρήκαμε το hotel τακα τακα. Πήραμε τα δωμάτιά μας και χτυπάμε τηλέφωνο σε Πλάτων και Σοραβερ.
Πιγκυ: Έλα ρε! Φτάσαμε! :clap:
Σοραβερ: :zzz: Ναί; Άντε αργήσατε και ανησύχησα! Οπότε τον πήρα για λίγο τον ύπνο...
Το χρυσό μου! Απο την ανησυχία και την αγωνια, μάτι δέν έκλεισε! :lol: :lol:
Φριμαν: Έλα Πλάτων! Φτάσαμε! Πεινάμε και λέμε να φάμε τίποτα!
Πλάτων: Οκ! Φάτε κάτι και θα σας βρώ να πάμε για μπυρίτσα.
21:30
Ψάχνουμε απο δω, Ψάχνουμε απο εκεί για καμιά ταβέρνα με ρετσίνες... μάταια. πουθενά ρετσίνες!
Αετονειλ: Μαλακία. Είναι δυνατόν;
Τελικά την πέσαμε για σουβλάκια ή καλαμάκια anyway όπως θέλετε πείτε τα, και έρχεται και ο Πλάτων.
Την επομενη!
Πρωί προς μεσημέρι.
Υποδοχή του κακού παιδιού. Ξεποδαριάζεται για 2km και έπειτα φτάνει στο hotel. :P Ο μπουνταλάς δέν ήξερε οτι εκεί κοντά υπάρχει τράμ και το πήρε όλο με τα πόδια! :lol: :P ;)
Μοναστηράκι.
Πήγαμε όλοι μαζί. Βρεθήκαμε και με τα υπόλοιπα παιδιά και περάσαε ένα όμορφο μεσημέρι στην δροσιά. Guest επίσκεψη του Egw στην παρεούλα :)