Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
kako_paidi®
07-07-07, 18:31
:)
koita ti petuxa panw sto zaping ;p
Απο την πόλη έρχομαι, και στην κορυφή κανέλα :P
stay_close
07-07-07, 19:10
o senariografos mas xamogelaei ponhra ;p
mpa apla exei xazoxaroumenh fatsa ;p
Κοκκινονίκος
07-07-07, 20:24
Απο την πόλη έρχομαι, και στην κορυφή κανέλα :P
έλα έλα και στη κορφύ κανέλα :P
κανέλα ακούω και μου θυμίσατε την μπουγάτσα άσχετο :crazy:
περιπέτεια θα είναι? άντε επιτέλους:clap: :clap: :clap:
kako_paidi®
08-07-07, 17:07
Και έτσι η παρέα μας αφού το σκέφτηκε και το αποφάσισε , ξεκίνησε για να ζήσει την μεγάλη της περιπέτεια στην πόλη, αναζητώντας το χαμένο ερπετό, τραγουδώντας….
… Με το άγαλμα στον ώμο..
Προχωρήσαμε…..
Και μας έπεσε η μέση…
Και τ’ αφήσαμεεεεε
ΠΛΑΤΩΝ: Ρεεεεε.... που πάτε... γιατί με αφήσατε..... ελάτε πίσω σας λέω... θέλω να έρθω και εγώ... μην με αφήνετε εδώ.... γυρίστε πίσω... που πάτε χωρίς εμένα...
Παρά τις φωνές του ΠΛΑΤΩΝ, η παρέα μας συνέχιζε την δρόμο της...
FREEMAN: Καλά που τον αφήσαμε, μιλάμε δεν την πάλευα, είχαν κοπεί τα χέρια μου ... είναι ασήκωτος
Nickred: Ναι ρε... δεν έχει και πιασίματα... ίδρωνα τα χέρια μου και συνέχεια μου γλιστρούσε και αυτό μου πέθανε την μέση μου
Nidis_: Εγώ πάλι δεν είχα πρόβλημα, και πιστεύω πως είναι άδικο να τον αφήσουμε πίσω....
soraver: Εσένα άμα σε ψεκάσω... θα σου πω έγω... που το μόνο που έκανες ήταν να κάθεσαι πάνω στην μύτη του ΠΛΑΤΩΝ και να μας χαζεύεις... χεσόμυγα... ε.. χεσόμυγα!!
Piggy: Συγνώμη να ρωτήσω κάτι, ξέρει κανείς άλλος, που θα μπορέσουμε να βρούμε εκείνον τον ντέντεκτιβ, για τον οποίο μιλούσε ο ΠΛΑΤΩΝ, που θα μας βοηθήσει?
Aetonail: Ναι ρε παιδιά.. ξέρει κανείς?
Nickred: Όχι ρε γαμώτο... και τώρα σίγουρα δεν θα μας πει, οπότε θα πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας!
FREEMAN: Παιδιά, δεν ξέρω πως θα το κάνετε αυτό, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τον κουβαλάω σε όλη την διαδρομή. Μπορεί να είμαι ο τρελός του χωριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και ηλίθιος.
Nidis_: Ναι αλλά πως θα το κάνουμε. Εγώ το μόνο που μπορώ να προσφέρω, είναι να πετάω ψηλά και να σας βρίσκω τον συντομότερο δρόμο.
Nickred: Όχι .. όχι. Δεν είναι λύση αυτή, να κουβαλάμε τον ΠΛΑΤΩΝ, μέχρι την πόλη, με τα χέρια... Πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση.
stay_close: μμμμμμ.... τι ύπνος ήταν αυτός? Που βρίσκομαι? Σνιρφ...σνιρφ...τι μυρίζει έτσι? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....πως βρέθηκα εγώ εδώ πάνω... Όχι ρε γαμώτο και το έλεγα, πως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω το σώμα του soraver, για την χθεσινή μου υπέρβαση... Δεν θα τον πιάσω τον πούστη, που με έπεισε, να αρχίσω να ζω xtreme!
Piggy: Άουτς.... κάτι με τσίμπησε....
Nidis: A! O stay_close... τι κάνει εσύ εδώ βρε?
Piggy: Ναι τι κάνει εσύ εδώ... άντε φύγε από πάνω μου!
Stay_close: Ωχ η piggy, όχι ρε γαμώτο... γαμώ τα hangover μου γαμώ. Και η μαλακία είναι, ότι δεν πρόλαβα καν να τον δαγκώσω τον άλλον.
Piggy: Φύγε από επάνω μου σου είπα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Stay_close: Καλά... καλά, μην φωνάζεις φεύγω.... (την ώρα που πάει να πηδήξει όμως από την Piggy , συνειδητοποιεί , ότι δεν βρίσκονται στο χωρίο) Ωχ που είμαστε πάλι... όχι ρε γαμώτο δεν είναι δίκαιο αυτό, μα να μην μπορώ να στεριώσω σε ένα μέρος....
Piggy: Κατέβα λέμε!
stay_closed: Τι λες μωρέ που θα κατέβω... Να πάω ΠΟΥ?
Piggy: ΚατέβααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
stay_closed: Ξέχνα το!
Piggy: Κατέβα ... κατέβα ... κατέβα ... Κ-Α-Τ-Ε-Β-Α!
stay_closed: Κάνε Μπάνιο ... κάνε μπάνιο ... ΚΑ-ΝΕ ΜΠΑ-ΝΙΟ!!!
Piggy: Φύγε ρε σιχαμένο!
stay_closed: Σιχαμένο είσαι και φαίνεσαι! Γουρούνι ε γουρούνι!
Piggy: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! !!! Rozannoula με είπε γουρούνι!!!! Κάνε κάτι!!!
Rozanna: Τι φίλη μου ρε? Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω.... Ετοιμάσου..... Νίκοοοοοοοοοοο !
Nickred: Παιδιά ηρεμήστε... ξεφύγαμε, άλλο είναι το θέμα μας... το πως θα πάρουμε τον ΠΛΑΤΩΝ μαζί μας.
Nidis_: Αν παίρναμε το αμάξι του soraver?
sovarer: Μια μυγοσκοτώστρα ρε παιδιά... μια μυγοσκοτώστρα γρήγορα!
Nickred: Γιατί ρε? Δίκιο έχει ο Nidis_ , δεν υπάρχει άλλος τρόπος!
sovarer: Μια μυγοσκοτώστρα ρε παιδιά... μια μυγοσκοτώστρα και ένα δίκανο!
Nickred: Ξεκόλλα ρε!
Soraver: Τι να ξεκολλήσω ρε? Αυτά που πρέπει να ξεκολλήσουνε για να χωρέσουμε μέσα στο ΦΠ, είναι τα καθίσματα και αυτό δεν πρόκειται να γίνει!!! Σε παρακαλώ μήπως έχεις μια μυγοσκοτώστρα!
Nickred: Ξεκόλλα ρε!
Soraver: Καλά τότε μήπως έχεις καμιά μπυρίτσα?
Nickred: Πρέπει όμως να βρούμε μια λύση!
Aetonail: Ρε σεις, έχω εγώ το φορτηγό, που το χρησιμοποιώ, για να μεταφέρω τις προμήθειες για το καφενείο!
Piggy: ΑΑΑΑΑΟΥΤΣ!
stay_close: Χιχιχιχιχι!
Piggy: Rozannoulaaaaaaaaaaaaaa
Rozanna: Νίιιιιιιιιιιιικοοοοοοοοοοοοο
FREEMAN: Ωραία, τότε βρέθηκε λύση, πάμε να πάρουμε τον ΠΛΑΤΩΝ!
Nidis_: Ναι ... πάμε, πάμε!
Nickred: Οπότε είμαστε όλοι σύμφωνοι?
Rozanna: OXI!!!
Nickred: Γιατί?
Rozanna: Γιατί? Τολμάς και ρωτάς και γιατί?
Nickred: Ωχ!
Rozanna: Δεν μου δίνεις σημασία πια... με παραμελείς!
Nickred: Όχι ρε μωρό, γιατί το λες αυτό?
Rozanna: Μια ώρα σου μιλάω και εσύ ούτε να με κοιτάξεις δεν γύρισες
Nickred: Μα ρε καρδούλα μου, εδώ είμαστε για άλλο λόγο. Δεν είπαμε, πως πρέπει να πάμε να βρούμε τον φίλο μας τον aligator21? Αφού το ξέρεις πως ο σκοπός μας είναι σοβαρός ... έλα τώρα, μην μου κρατάς μούτρα!
Rozanna: Δεν ξέρω!
Nickred: Έλα βρε μωρό!
Rozanna: Καλά υποσχέσου μου ότι δεν θα το ξανακάνεις
Nickred: Έλα βρε μωρό σοβαρέψου λίγο!
Rozanna: Να είδες, αυτά που σου λέω....
Nickred: Μα καρδούλα μου....
Rozanna: Υποσχέσου...
Nickred:... υπόσχομαι....
Rozanna:Πως δεν θα το ξανακάνεις
Nickred:... Πως δεν θα το ξανακάνω.....
Rozanna:... και πως θα κάτσω μπροστά στο αμάξι!
Nickred: ....και πως θα κάτς.... εεεεεεεεε?
Rozanna: Το υποσχέθηκες!!!
Nickred: ....εεεεε.... αντε...καλά!
Rozanna: Ωραία πάμε!!!
Nickred: Άντε πάμε παιδιά!
FREEMAN:NIckred..... ?
Nickred: Έλα τι θέλεις?
FREEMAN: Δεν σου μιλάω ούτε και εγώ... και εμένα με παραμελείς!
Nickred: Για να μην βιαιοπραγήσω κιόλας.... ξεκόλλα και πάμε να πάρουμε τον ΠΛΑΤΩΝ!
FREEMAN: (στον soraver ψιθυριστά) Όχι ρε γαμώτο, τόσο δα, ήθελα, για να τον πείσω!
Soraver: Ναι ρε, σχεδόν τα είχες καταφέρει!
FREEMAN: Μα καλά εσύ δεν θέλεις να κάτσεις μπροστά? Δεν σε βλέπω θυμωμένο!
Sovarer: Εγώ γιατί να θυμώσω βρε, αφού εγώ θα οδηγήσω!
Πίσω στο χωριό, και ενώ έχουν πάει να πάρουνε το αμάξι!
Soraver: ΤΙΙΙ? Δεν θα οδηγήσω εγώ? Ε τότε δεν θα έρθω!
Nickred: Σύνελθε ρε παιδάκι μου, που θέλεις να οδηγήσεις κιόλας
Soraver: Μα επιβάλλετε να οδηγήσω εγώ... είμαι ο μοναδικός που έχει βγει μια φόρα στον μεγάλο δρόμο!
Nickred: Πότε μωρέ? Τότε που βγήκες καταλάθος, επειδή χάθηκες και δεν έβρισκες τον δρόμο, για να γυρίσεις?
Soraver: Δεν έχει σημασία!!! Σημασία έχει πως βγήκα μια φορά!
Nickred: Δεν πρόκειται να οδηγήσεις εσύ, στο κάτω ,κάτω, το αμάξι είναι του aetonail. Σου είπαμε να πάρεις το δικό σου, αλλά δεν ήθελες!
Soraver: Δεν είναι δίκαιο αυτό!
Nickred: Είναι δεν είναι....έτσι είναι!
Μετά από λίγο στον ΠΛΑΤΩΝ
ΠΛΑΤΩΝ: Α μπα? Γυρίσατε!
Nickred: Ναι σκεφτήκαμε πως δεν είναι δίκαιο, να σε αφήσουμε εδώ, μιας που όλοι μαζί το αποφασίσαμε και ήρθαμε να σε πάρουμε μαζί μας....
Rozanna:.... ναι...ναι... συν του ότι δεν ξέραμε, πως να βρούμε τον ντέντεκτιβ που μας έλεγες....
ΠΛΑΤΩΝ: Α ώστε γι αυτό ήρθατε, όχι επειδή με θέλατε μαζί σας, αλλά για να σας πω πως θα βρείτε τον ντέντεκτιβ...ε? Sorry αλλά δεν θα έρθω!
Nickred: ROZANNA! :mad:
FREEMAN: Nickred?
Nickred: Λέγε!
FREEMAN: Τώρα μπορώ να κάτσω μπροστά?
Nickred: :mad: :mad: Λοιπόν μην ξαναμιλήσει κανείς.... και ελάτε βάλτε ένα χεράκι να φορτώσουμε τον ΠΛΑΤΩΝ στο φορτηγό!
ΠΛΑΤΩΝ: Δεν χρειάζεται... γιατί πολύ απλά δεν θα έρθω.
Nickred: Ελάτε παιδιά.... με το ένα.... με το.... δύο .... με το τρία.... εεεεεε..... ωπ! (άουτς) Γιατί δεν σηκώνετε ρε? Και με αφήσατε μόνο μου και κόντεψε να μου πέσει η κοίλη.
FREEMAN: Λοιπόν, υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που δεν τα έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα..... ποιος θα κάτσει μπροστά....
Soraver:.... ναι και ποιος θα οδηγήσει?
Nickred: Παναγίτσα μου, τι έχω φταίξει.....! Λοιπόν για να τελειώνουμε, κανένας από εσάς δεν θα κάτσει μπροστά, όλοι μας θα κάτσουμε πίσω, καρότσα, γιατί στην τελική, πρέπει να κρατάμε τον ΠΛΑΤΩΝ, για να μην πέσει και σπάσει.....
ΠΛΑΤΩΝ: pardon? ΔΕΝ έρχομαι!!!
Nickred: ... δεν θα πέσεις.... γι αυτό θα είμαστε όλοι μαζί πίσω! Και από την άλλη αυτός που θα κάτσει μπροστά, θα είναι ο NIdis_ , που δεν παραπονέθηκε καθόλου! Πάει και ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Και όσο αφορά την οδήγηση, αυτήν θα την κάνει, ο aetonail, γιατί το αυτοκίνητο είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Καλά! :cry:
Και το ταξίδι ξεκινά.....
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΖΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣΣ ΤΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:lool: :lool: :lool: :congrats: :congrats: :congrats:
Άντε καλο ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
http://www.neo.gr/website/Aetonail/sfentonas.gif
kako_paidi®
08-07-07, 17:25
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΖΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣΣ ΤΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:lool: :lool: :lool: :congrats: :congrats: :congrats:
Εσύ είσαι γουρούνι, μην το ξεχνάς! :P
Δίποδα, είναι η ροζάνα, ο νίκρεντ, ο αετονέηλ, ο σορ και ο φρήμαν!
re autos pali me sioui sto aima einai ti na odhghsei!! 8a mas peta3ei se kana xantaki!!!!!!! na call sthn paralia na mas steiloun thn kalamarina na odhghsei
kako_paidi®
08-07-07, 17:29
τι ειναι το sioui?
είμαι εκπαιδευμένο γουρούνι και νταλίκα μπορώ να κουμαντάρω :pig:
ΡΟΖΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
sorry skioui pinei oxi sioui
δυσλεκτικό είσαι καλέ και τα λες ανάποδα ?:P
Και μια πρόσφατη φώτο απο το φορτηγό ... (που δεν σας αρέσει και η καρότσα :P )
http://www.neo.gr/website/Aetonail/badtruck.jpg
NIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Νικολάαααααααααααααααααακηη
2 meres twra den apantaei ara se exei grammenh! mpexexexexexe
kako_paidi®
10-07-07, 21:46
Η παρέα μας έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της, προς την πόλη, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να βρουν το σπουδαίο και τρανό ντέντεκτιβ, που θα τους βοηθήσει να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του αλιγάτορα! Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στο αμάξι, με τον Aetonail οδηγό, τον Nidis συνοδηγό και το υπόλοιπο team, στην καρότσα, να κρατάει .... «παρέα» στον ΠΛΑΤΩΝ
Στην καρότσα:
Piggy: Θα φύγεις επιτέλους από πάνω μου, παλιοέντομο?
Stay_close:Πίστεψε με, πολύ θα το ήθελα, αλλά, δυστυχώς για εμένα, δεν έχω που να πάω, βρωμερό γουρούνι, ακόμα και ο Ντουκ, πιο ωραία μύριζε και ας ήταν δώδεκα ημερών πτώμα :cry: !
Piggy: Άουτς.... με δάγκωσε!
Stay_closed: Αφού πεινάω!!! Πρέπει όμως να το ομολογήσω, ότι παρά την βρώμα σου, είσαι πεντανόστιμη!
Piggy: Σταμάτα αμέσως βρωμό- έντομο!! Άουτς!!! Τώρα θα δεις!!! (αρχίζει και τρίβεται, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις πάνω στον ΠΛΑΤΩΝ)
Soraver: Ει.... Ει! Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί, δεν φτάνει που σηκώνουμε τον ΠΛΑΤΩΝ, θα έχουμε και εσένα να σκουντάς?
Piggy: Μα αφού με δαγκώνει.... :sniff:
Nickred: Τον σηκώνεις? Γιατί τον σηκώνεις?
Soraver:Γιατί εδώ και δέκα λεπτά προσπαθώ να βγάλω το πόδι μου από κάτω, επειδή κάποιοι βιαστήκανε να τον αφήσουνε!
Piggy: Άουτς.... σταμάταααααααα!
Nickred: Ωχ... συγνώμη! Κάτσε να σε βοηθήσω....Εντάξει?
Soraver:Ναι.... ώπα.... περίμενε λίγο.... κράτα εκεί λιγάκι....
Nickred: Τί είναι? Άντε μην αργείς... και είναι ασήκωτος....
Piggy: Άουτς
ΠΛΑΤΩΝ: Δεν το κατάλαβα αυτό! Υπονοείς ότι είμαι χοντρός?
Soraver: Μισό... μισό, νομίζω ότι βλέπω ένα κασελάκι μπύρες, κάτω από τον ΠΛΑΤΩΝ.... ο Aetonail, φαίνετε πως δεν άδειασε καλά την καρότσα από τις προμήθειες του καφενείου! Χιχιιχιιχιιχι!
Nickred: (Αφήνοντας εκνευρισμένα τον ΠΛΑΤΩΝ κάτω) Ρε δεν πας καλά, είσαι απαράδεκτος!
Piggy: Άουτς
ΠΛΑΤΩΝ: Άουτς
Piggy:Σε δάγκωσε και εσένα?
Nickred: Ωχ.... sorry!
Soraver: Μη.... μη.... μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! :cry:
ΠΛΑΤΩΝ: Αχ... Τουλάχιστον δεν μπορούσατε να με βάλετε όρθιο, να βλέπω και εγώ την διαδρομή, έτσι ξαπλωμένος, δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα.... είναι άβολα!
FREEMAN: Δεν είσαι άβολος καλέ....μια χαρά καθόμαστε!
Rozanna: Νίκο.... Νίκο.... Νίκο.... κοίτα.... κοίτα!
Nickred: Τι καλέ?
Rozanna: Να... να.... αυτό!
Nickred: Ποιο?
Rozanna: Αυτό.... αυτό!
Soraver:Αυτοκόλλητο... αυτόνομος... αυτοδίδαχτος... ?
Rozanna: Όχι....
Soraver: Αυτονόητο.... αυτόματος ... αυτόπονος....?
Rozanna: Όχιιιιιιι.......
Soraver: αυτοικανοποίηση...
Rozanna: Όχιιιιιιι .... σταμάτααααααααα..... Νίκοοοοοο πες του! Να...πάει τώρα..... πέρασε!
Soraver:Αυτοκίνητο θα ήτανε!
Εν τω μεταξύ στο μπροστινό μέρος του αμαξιού
Aetonail: Αχ είναι πολύ ωραία να οδηγάς σε τέτοιους δρόμους. Μπορείς να τρέξεις, όσο θες, χωρίς να φοβάσαι....
NIdis: Αχ... ναι πράγματι, είναι απόλαυση, το ταξίδι... και για να σου εξομολογηθώ κάτι, είναι η πρώτη φορά μου, που κάθομαι στην θέση του συνοδηγού... βασικά είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω με αυτοκίνητο!
Aetonail: Να σου εξομολογηθώ και εγώ κάτι (?) .... είναι η πρώτη μου που οδηγάω σε τέτοιους δρόμους και η πρώτη φορά, που πάω στην Πόλη και μου αρέσει πολύ!
Nidis: Ναι πράγματι είναι πάρα πολύ ωραία... κοίτα την θέα.... γαμάτη είναι... αλλά υπάρχει πολύ βρωμιά... κοίτα το παρμπρίζ πως βρωμίζει συνέχεια, έχει πολύ σκόνη φαίνεται!!
Aetonail:Δεν είναι σκόνη ρε... έντομα είναι, που δεν προλαβαίνουν να φύγουν και σκάνε πάνω στο τζάμι.
Nidis: TIIII????? Είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ???
Aetonail: ???
Nidis: Ωχ... Πάει κι άλλο.... σταμάτα δολοφόνε....! Αχ δεν μπορώ να βλέπω άλλο..... Παναγία μου.... κάπου να κρυφτώ.... Τι φρίκη είναι αυτή? Κάπου να κρυφτώ.... κάπου να κρυφτώ!
Aetonail: Μα τι έπαθες? Ωχ... τι κάνεις εκεί.... ΜΗ... ΜΗ....φύγε από το αυτί μου.... ΜΗ... φύγε!
(Ο aetonail δυσκολεύετε να οδηγήσει με τον Nidis μέσα στο αυτί του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο, να πηγαίνει ανεξέλεγκτο με μεγάλη ταχύτητα, στο μεγάλο δρόμο, κάνοντας ζιγκ ζαγκ)
Nickred:Ωχ.... τι έγινε.... γιατί πάμε έτσι....
Rozanna: Αχ θα σκοτωθούμε....
Piggy: Παναγίτσα μου....φοβάμαι.....
ΠΛΑΤΩΝ: Μα τα μάρμαρα της Πόλης..... αν δεν σπάσω σήμερα, δεν θα σπάσω ποτέ!
FREEMAN: Γιουχουυυυυυυυυ!!! Γαμάτα είναι! Κι άλλο.... κι άλλο....
Soraver: Για δες.... το κασελάκι με τις μπύρες.... βγήκε έξω!!! Χιχιχιχιχιχι! Come to Dady.... baby!
(Αφού συνέχισαν για αρκετή ώρα να πηγαίνουν ανεξέλεγκτοι, σε κάποια φάση εμφανίζεται η τροχαία, που προφανώς είχε ειδοποιηθεί, από τους άλλους οδηγούς και σταματάει το τρελό αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου)
Αστυνομικός: Τα χαρτιά σας παρακαλώ.... άδεια και δίπλωμα!
Aetonail: Ω..... οο....ορίστε.... συγνώμη κύριε αστυνομικέ, αλλά μπορώ να σας εξηγήσω.....
Αστυνομικός: Θα μας εξηγήσετε μετά κύριε... προς το παρών κατεβείτε σας παρακαλώ πολύ, να κάνουμε ένα αλκοτέστ.
Soraver: (ακούγοντας για το αλκοτέστ) ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ.... στην πάντα.... εγώ... ΕΓΩ... εδώ.... (κατεβαίνει από την καρότσα γρήγορα... γρήγορα και πάει προς του αστυνομικούς )
Αστυνομικός: Τι θέλετε κύριε?
Soraver: ΕΓΩ....εδώ.... αλκοτέστ..... εγώ... εδώ! Που είναι?
Αστυνομικός: Τι που είναι κύριε?
Soraver: Τι τι που είναι... τα ποτά κύριε όργανο... που είναι....?
Αστυνομικός: Ποια ποτά κύριε...τι έννοειτε....
Soraver: Μα καλά με κοροϊδεύετε? Εσείς δεν είπατε αλκοτέστ?
Αστυνομικός: Μάλιστα κύριε...για τον οδηγό το είπαμε....
Soraver: Τι δηλαδή? Μόνο ο οδηγός μπορεί να δοκιμάσει τα ποτά? Αυτό είναι άδικο... εμείς δεν κάνει?
Αστυνομικός: Ποια ποτά... μα τι λέτε κύριε...
Soraver: Τι ποια ποτά κύριε... εσείς δεν είπατε αλκοτέστ?
Αστυνομικός: Μάλιστα κύριε το είπαμε για....
Soraver: το αλκοτέστ λοιπόν.... αποτελείτε...από την λέξη .... αλκοόλ και την λέξη « τεστ» που θα πει δοκιμάζω, άρα δοκιμάζω αλκοόλ, και που βρίσκεται το αλκοόλ(?)... στα ποτά. Άρα φέρτε μου τα ποτά να τα δοκιμάσω!
Αστυνομικός: Μα τι λέτε τώρα κύριε... το αλκοτέστ είναι για τον οδηγό.....
Soraver: Α! δεν θα τα πάμε καλά..... συγνώμη κύριε, ανήκετε και στην τροχαία, δεν ξέρετε ότι βάση νόμου, ο οδηγός απαγορεύεται να πιει? Και ενώ προσφέρομαι εγώ να κάνω την δοκιμή που θέλετε, εσείς επιμένετε, να θέλετε να ποτίσετε τον οδηγό μας. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ, που τα παίρνεται από τις κάβες και αγνοείτε το νόμο!
Αστυνομικός: Μα κύριε....
Soraver: Τι κύριε και ξε-κύριε.... ή θα μου φέρεται αυτή την στιγμή, να δοκιμάσω τα ποτά, ή θα πάω να πω στον προϊστάμενο σας, ότι σταματάτε στον δρόμο τους οδηγούς και τους ποτίζεται με αλκοόλ!
Αστυνομικός: Μα τι λέτε τώρα κύριε....
Soraver: Ποια είναι τα στοιχεία σου... τι λέει εδώ... α! ο αριθμός σου... για να δουμε... 4763....
Αστυνομικός: (προς τον aetonail) Καλά ... καλά κύριε, πάρτε τα χαρτιά σας και σας παρακαλώ να πηγαίνετε πιο προσεκτικά....
Soraver:....986....
Αστυνομικός: (Μπαίνει μέσα στο περιπολικό γρήγορα, γρήγορα και εξαφανίζεται)
Soraver:.... γαμώτο δεν πρόλαβα να δω τα τρία τελευταία ψηφία.... μήπως είδε κανείς σας τα δύο τελευταία ψηφία? Ακούς εκεί να μην με αφήνει να δοκιμάσω.....
Nickred: (Προς τον FREEMAN) Ειλικρινά ώρες, ώρες αυτό το παιδί με εκπλήσσει!
FREEMAN: Ναι μπράβο του, θέλει πολύ θάρρος αυτό που έκανε...
Nickred: Ναι όντως
FREEMAN: Μα να τα βάζει με διεφθαρμένους αστυνομικούς? Ακούς εκεί να ποτίζουν τους οδηγούς με αλκοόλ?
Soraver: Και δεν είδα καν τι ποτά είχανε!
Nickred: ???
Rozanna: Λοιπόν δεν συνεχίζουμε.... γιατί εγώ βαρέθηκα!
Piggy: Και εγώ!
Nickred: Ναι, ναι πάμε....
Nidis: .....ΟΧΙ!!!! Δεν πάμε πουθενά, με αυτόν τον εξολοθρευτή!!!
Nickred: Μα τι έπαθες εσύ?
Nidis: Εγώ δεν ξαναμπαίνω, μέσα σε αυτό τον δολοφόνο εντόμων! Γυρίζουμε πίσω... και μάλιστα πολύ σιγά!
Nickred: Μα τι έπαθε αυτός???
(Αφού ο aetonail εξηγεί πάνω κάτω, τι ακριβώς συνέβηκε, παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για το χωριό, σχεδόν..... μπουσουλωντας!!! )
XAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAX XAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXA AXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXA XAXAXAAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXXAXAXA
ok ftanoun ta xaxa ;p
stay_close
10-07-07, 22:46
Na odhghso ego?
kako_paidi®
15-07-07, 19:42
Έτσι λοιπόν, αφού η παρέα μας , μετά από αρκετές ώρες ταξίδι έφτασε στο χωριό, κάθισαν να καταστρώσουν νέο σχέδιο, για το πως θα πάνε στην πόλη, για να βρούνε τον τρανό αυτό ντέντεκτιβ, που θα τους βοηθούσε να βρούνε τον αλιγάτορα
Nickred: Λοιπόν παιδιά όπως είδαμε όλοι, η απόπειρα, να κατέβουμε στην πόλη δυστυχώς απέτυχε. Οπότε τώρα πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο για να πάμε, εκτός και αν το μετανιώσατε, και δεν θέλετε πλέον, να συνεχίσουμε, άρα και να παρατήσουμε την προσπάθεια.
Rozanna: Εγώ ας είμαι κουρασμένη, από την όλη προσπάθεια και την ορθοστασία στην καρότσα και ας με πονάνε τα ποδαράκια μου και η κοιλίτσα μου, επειδή φυσούσε στην καρότσα, θα κάνω ότι πεις εσύ.... και ας αρρωστήσω στο τέλος... και ας πέσω στο κρεβάτι, με 40 πυρετό... άμα θέλεις εσύ να συνεχίσουμε....
Soraver: Εγώ τι να σας πω.... δίψασα!!! Και από ότι είδα, η πόλη είναι μακριά και δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσο. Θα πεθάνω από αφυδάτωση, οπότε δεν ξέρω, αλλά εγώ θα έλεγα να μην πάμε.
Aetonail: Και εγώ βασικά τώρα που το θυμήθηκα, τις επόμενες μέρες, περιμένω, έναν αντιπρόσωπο, από μία καινούργια εταιρία αναψυκτικών την «coca cola», για να κανονίσουμε να γίνω συνέταιρος. Σκέφτηκα πως είναι καιρός, να κάνω κάποια ανοίγματα στις δουλειές μου, μιας και το καφενείο, δεν πάει και τόσο καλά τελευταία.
Nidis: Ναι και εγώ έχω ακούσει από κάτι μακρινά μου ξαδέρφια ότι ο αέρας της πόλης είναι τόσο μολυσμένος, που κανένας του είδους μου δεν μπορεί να επιβιώσει....
ΠΛΑΤΩΝ: Ναι ... ναι, αυτό το έχω ακούσει και εγώ, μάλιστα ακόμα και για εμένα, που είμαι από μάρμαρο, η ατμόσφαιρα της πόλης, μπορεί να μου κάνει ανεπανόρθωτες ζημιές. Κάτι συγγενείς μου που βρίσκονται εκεί σε καθημερινοί βάση, έχουν ένα ολόκληρο επιτελείο αρχαιολόγων και τεχνικών, για να καταφέρουν να τους συντηρήσουν, χρησιμοποιώντας δεκάδες χημικά για να τους προστατεύσουν από τις βλαβερές συνέπειες του αέρα της πόλης.
Stay_close: Ναι, αφήστε που δεν υπάρχουν και πολλά ζώα στην πόλη και σε αυτά τα λίγα που υπάρχουνε, γίνεται συνωστισμός, από όμοιους μου. Δράμα η κατάσταση, αφού το φαγητό εκεί πάει με δελτίο!
Piggy: Απαπαπα! Δηλαδή αν πάω εγώ στην πόλη κινδυνεύω να αποκτήσω και άλλους σαν και ετούτον. Άσε που εδώ που τα λέμε, δεν το πολυσυμπαθούσαν τον aligator, αφού κάθε φορά που τον συναντούσα, ένιωθα, να με ξεπετσιάζει με τα μάτια του. Η λακκούβα του γινόταν λίμνη από τα σάλια του! Συν ότι έχω ακούσει πως την πόλη τα άτομα του είδους μου κυκλοφορούν μόνο μέσα σε ειδικές συσκευασίες, που αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ αυτό!
Nickred: Καλά λοιπόν, δηλαδή από ότι κατάλαβα, μάλλον θα σταματήσουμε εδώ και θα επιστρέψουμε ο καθένας στην ζωή του, αφήνοντας τους ειδικούς να εξιχνιάσουν την υπόθεση
FREEMAN:Τι λέτε ρε παιδιά? Δηλαδή θέλετε να τα παρατήσετε?
Nickred: Γιατί εσύ έχεις καμιά καλύτερη ιδέα?
FREEMAN: Μα σοβαρολογείτε, δηλαδή θα αφήσουμε τον καημένο τον aligator21, στην μοίρα του? Και αν στην θέση του ήταν κάποιος από εσάς? Θα θέλατε οι υπόλοιποι να κάνουμε το ίδιο?
Piggy: Πάντως αν στην θέση του αλιγάτορα ήταν ο stay_close, που αν δεν σταματήσει να δαγκώνει και αν δεν σηκωθεί να φύγει από πάνω μου, πιστέψτε με, πως δεν θα είχα καμία αντίρρηση, να καθόμασταν στα αυγά μας!
FREEMAN: Τι λέτε ρε παιδιά? Έτσι εύκολα? Δηλαδή με την παραμικρή δυσκολία, να τα παρατάμε? Η ζωή είναι δύσκολη παιδιά και θέλει αγώνα. Για να καταφέρει κάποιος κάτι καλό σε αυτήν εδώ την ζωή, πρέπει πρώτα να καταφέρει να την αποδεχτεί έτσι ως έχει και να είναι αποφασισμένος για όλα. Και το κυριότερο, πρέπει να μάθει ποτέ να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζει, παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει!
Nickred: Σαν να μου φαίνεται, πως έχει δίκιο τούτος εδώ ρε παιδιά! Δεν ξέρω εσείς τι....
FREEMAN: Δεν τελείωσα ακόμα .... Καλώς ή κακώς η ζωή είναι δύσκολη Εσμεράλδα, αλλά παράλληλα, είναι και όμορφη. Γι αυτό ας μην αφήσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες, που προκαλεί ο Χουανίτο, όσο μεγάλες και ας είναι, να μας νικήσουν, αλλά να τις πολεμήσουμε και στο τέλος να βγούμε εμείς οι δυνατότεροι και οι ΝΙΚΗΤΕΣ! Ο Δον Πέντρο δεν θα μας νικήσει! Τέλος!
Soraver: Είπα και εγώ.... ότι τα σκέφτηκες μόνος σου....
FREEMAN: Τι εννοείς?
Soraver: Τίποτα... τίποτα!
Nickred: Τέλος πάντων, αν και κάπου χάθηκα, σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ο FREEMAN, ή έστω ο σεναριογράφος της συγκεκριμένης βραζιλιάνικης σειράς, έχει δίκιο. Οπότε μετά από αυτά που μας είπε ο FREEMAN αποφάσισα πως και εγώ θα συνεχίσω. Ποιος άλλος θα μας ακολουθήσει?
FREEMAN: Ποιοι θα είσαστε για να δω και να σας πω.
Nickred: :omg:
Piggy: Και εγώ είμαι μέσα! Save aligator!!!
Stay_close: Εγώ αφού συμφώνησε το γεύμα.... δεν έχω άλλη επιλογή!
Aetonail: Και εγώ δηλώνω συμμετοχή, εξάλλου τι απήχηση μπορεί να έχει ένα προϊόν που ονομάζεται «coca cola». Σιγά είναι καμένο χαρτί από χέρι!
Rozanna: Μάλιστα, το να μείνω εδώ μόνη μου, μάλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο, άσε που μου πέρασαν και η κοιλιά και ο πόνος στα πόδια μου. Οπότε μέσα και εγώ!
ΠΛΑΤΩΝ: Χμμμμ, εγώ ότι και να πω, δεν νομίζω να έχει σημασία, αφού αν θελήσετε να με πάρετε, θα το κάνετε, άρα πάω με την πλειοψηφία!
Nidis: Μέσα και εγώ, αλλά με τι θα πάμε? Με αυτοκίνητο ξεχάστε το!
Rozanna: Να πάμε με πλοίο! Αχ πολύ μου αρέσουν τα ταξίδια με πλοίο.... είναι τόσο ρομαντικά.... ε...Νικολάκη?
Nickred: Με πλοίο..... μα με πλοίο....
Rozanna: Γιατί Νικολάκη? Ούτε αυτό σου αρέσει? Αμάν πια.... ποτέ δεν συμφωνείς με ότι και να πω. Όλο κόντρα μου πας τελευταία! :cry:
Nickred: Μα rozanna μου, το πλοίο.....
Rozanna: Τι το πλοίο Νικολάκη.... ? Το πλοίο, είναι η καλύτερη λύση. Έχει μεγάλο χώρο, για να βάλουμε τον ΠΛΑΤΩΝ με ασφάλεια, έχει άπλα, για να μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες μας και κρεβάτια, αν κουραστούμε, έχει μπαρ για αν διψάσει ο soraver, τηλεόραση, για να μπορέσει ο FREEMAN, να δει την αγαπημένη του σειρά και το κυριότερο, το πλοίο δεν σκοτώνει έντομα, με την ταχύτητα που πάει, αλλά αντιθέτως, τα έντομα, ταξιδεύουν μαζί με το πλοίο. Άσε που έχει πολλά παράθυρα;, άρα δεν θα τεθεί θέμα καυγά, για το ποιος θα κάτσει στο παράθυρο.
Nickred: Μα κούλα μου.....
Soraver: Επ’! Μην μου κλέβεις τις ατάκες!
Rozanna: Δεν έχει μα.... Να ψηφήσουμε! Ποιος θέλει να πάμε με πλοίο!
FREEMAN: Εγώ συμφωνώ με πλοίο. Πάω μάλιστα αμέσως να μαζέψω τα πράγματα μου, και να ετοιμαστώ για την κρουαζιέρα!
Nidis: Και εγώ ... λέω πλοίο.....
Soraver: Δεν το συζητάω καν!!! Πάω και εγώ να ετοιμαστώ!
Aetonail: Αχ ωραία, δεν έχω ξανα ταξιδέψει με πλοίο.... τρέχω να ετοιμαστώ και εγώ!
Piggy: Αχ! Ωραία.... να μην ξεχάσω να πάρω και τις δραμαμίνες, μαζί μου!
Stay_close: Δεν κάνεις και κάνα μπάνιο... μιας και πάμε σπίτι?
Piggy: :diee
Nickred: Μα ρε παιδιά..... (και ενώ όλοι έχουν φύγει και είναι μόνος του- χαμηλόφωνα).... δεν υπάρχει θάλασσα στην περιοχή μας!!!!
(Μετά από 30 λεπτά, όλοι έχουν επιστρέψει, φορτωμένοι με βαλίτσες, λες και πηγαίνανε για διακοπές)
Nickred: Μα καλά τι είναι όλα αυτά τα πράγματα?
Soraver: Ταξίδι πάμε... να μην έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα? Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Που ξέρεις, μπορεί να βουλιάξει το πλοίο και να αναγκαστούμε να περάσουμε την ζωή μας σε ένα ερημονήσι!
Nickred: Και τα κουβαδάκια τι τα θέλεις μαζί σου? Τεσπα... είσαστε έτοιμοι όλοι?
ΟΛΟΙ: ΝΑΙ!!!
Nickred: Ωραία και τι κάνουμε τώρα?
Rozanna: Πάμε να πάρουμε το πλοίο....
Nickred:Χμμμ.... από που?
(Ο ένας κοιτάζει τον άλλον με απορία, αλλά κανένας δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση
Nickred: Ωραία και αφού το ξεκαθαρίσαμε και αυτό... ο μοναδικός τρόπος, εκτός από το αυτοκίνητο, να πάμε στην πόλη, είναι το αεροπλάνο!
Rozanna: :mad: Και γιατί δεν το έλεγες τόσην ώρα, μόνο μας άφησες, να κάνουμε τόσο κόπο άδικα?
Nidis: Παιδιά με το αεροπλάνο, αποκλείεται.... εγώ δεν έρχομαι...
FREEMAN: Γιατί? Είναι ωραία ρε. Δεν έχω ξανά πάει με αεροπλάνο, αλλά ωραία θα είναι
Nidis:Απαπαπα! Δεν έρχομαι...αποκλείεται!
Aetonail: Μα γιατί καλέ? Και στην τελική με αυτοκίνητο δεν θες με αεροπλάνο δεν θες... δεν έχουμε άλλες επιλογές.
Piggy: Αλήθεια βρε Nidako, γιατί δεν θέλεις.....
Nidis: Γιατί..... γιατί.... έχω υψοφοβία!
ΟΛΟΙ: ???
Nidis: Γιατί παραξενεύεστε παρακαλώ? Έχετε δει πολλές μύγες να πετάνε στα δέκα χιλιάδες πόδια? Όλο χαμηλά πετάμε!!!
Nickred: Λοιπόν, εσύ αποφασίζεις.... ή με αυτοκίνητο.... ή με αεροπλάνο!
Nidis: :( :sniff:
Έτσι λοιπόν.....
Rozanna: Από εδώ.... από δω!
FREEMAN: Πάμε παιδιά γρήγορα.... βιαστείτε... δεν θα προλάβουμε....
Aetonail: Σιγά... σιγά ρε παιδιά..... ας δώσει τουλάχιστον κάποιος ένα χεράκι.....
ΠΛΑΤΩΝ: Με το μαλακό παιδιά... με το μαλακό.... άντεξα τόσα χρόνια.... μην χαθώ μέσα λίγα λεπτά... ήρεμα ήρεμα....
Nickred: Να εδώ είμαστε....
Υπάλληλος: Ναι παρακαλώ, πως θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω?
Nickred: Ναι καλημέρα, θα ήθελα.... εισητήρια.
Υπάλληλος: Πόσα εισιτήρια?
Nickred:εχμμμμ.... τα αγάλματα πληρώνουνε?
Υπάλληλος:ορίστε? Όχι κύριε.
Nickred:Οι μύγες?
Υπάλληλος:??? - Βέβαια όχι κύριε
Nickred:Οι ψύλλοι?
Υπάλληλος:Μα τι λέτε κύριε τώρα?
Nickred: Τα γουρούνια?
Υπάλληλος: Μα κύριε σας παρακαλώ, αν έχετε όρεξη για πλάκα, πηγαίνετε αλλού, περιμένουν και άλλοι να εξυπηρετηθούν
Nickred: Μα αλήθεια λέω....
Υπάλληλος: Τέλος πάντων κύριε, μόνο οι άνθρωποι πληρώνουνε ολόκληρο και τα παιδιά κάτω των δέκα ετών μισό. Τα μωρά είναι χωρίς εισητήριο.
Nickred: Μάλιστα, τότε θέλω..... 1,2,3,4,....6.
Υπάλληλος: Μάλιστα. Με τι προορισμό, παρακαλώ?
Nickred: Για την Πόλη!
Υπάλληλος: Α μάλιστα! Με επιστροφή?
Nickred: Εμ εσύ τι λες? Λες να κάτσουμε εκεί για πάντα?
Υπάλληλος: Ε? Συγνώμη κύριε, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, απλά για να δω πως θα σας βγάλω τα εισιτήρια....
Nickred: Ασφαλώς με επιστροφή...
Υπάλληλος: Μάλιστα... στις πόσες του μήνα?
Nickred: Σε δυο τρεις εβδομάδες.....
Υπάλληλος: Ναι πότε ακριβώς, γιατί πρέπει να έχω ακριβή ημερομηνία κύριε!
Nickred: Δεν ξέρω, βάλε από τις 6 μέχρι τις 12 Αυγούστου....
Υπάλληλος: Μα δεν γίνεται κύριε αυτό που λέτε. Πρέπει να έχω ακριβή ημέρα....
Nickred: Δηλαδή πόσο ακριβή?
Υπάλληλος: Τι εννοείτε κύριε, με το «πόσο ακριβή»?
Nickred: Εγώ τι εννοώ, εσείς, το είπατε πρώτη!
Υπάλληλος: Δεν σας καταλαβαίνω κύριε....
Nickred: Μα ρε κοπελιά, δεν μου είπατε, ότι θέλετε ακριβή ημέρα... και απλά θέλω να ξέρω πόσο....
Υπάλληλος: Τι πόσο κύριε?
Nickred: Μα πόσο ακριβή....
Υπάλληλος: Την ημερομηνία θέλω κύριε... την ημερομηνία!
Nickred: Γιατί μόνο επιταγές δεχόσαστε?
Υπάλληλος: Ορίστε? .... Ουφ δεν πειράζει κύριε... δεν πειράζει... θα το αφήσω ανοιχτό.....
Nickred: Τι λες μωρέ κοπελιά? Έχεις τρελαθεί εντελώς.... εδώ στην καρότσα του αυτοκινήτου και σε πιάνει η καρδιά σου, όχι, εκεινά απάνω! Κλειστό κοπελιά...κλειστό....άντε στην καλύτερη με κάνα παράθυρο και αυτό γυρτό!
Υπάλληλος: Μα τι λέτε κύριε?
Nickred: Εγώ τι λέω μωρέ κοπελιά, ή εσύ που θες σόνι και καλά, να μας βάλεις να πάμε καρότσατο στην πόλη. Επειδή είμαστε από το χωριό, δεν σημαίνει, ότι είμαστε και χαζοί.
Υπάλληλος: Μα τι λέτε κύριε... τι καροτσάτο? Τέλος πάντων κύριε, ορίστε τα εισιτήρια σας και όταν θελήσετε να επιστρέψετε, να περάσετε, από ένα κατάστημα μας εκεί, για να σας επικυρώσουν το εισιτήριο.
Nickred: Μάλιστα.... Προς τα πού είναι το αεροπλάνο?
Υπάλληλος: Πρώτα πρέπει να περάσετε από το check-in κύριε και μετά θα πάτε από τον έλεγχο, για να μπείτε στο αεροπλάνο.
Nickred: Α εντάξει, ευχαριστώ πολύ...
Υπάλληλος: Παρακαλώ πολύ κύριε, καλό σας ταξίδι.
Nickred: Ευχαριστώ , επίσης!
Υπάλληλος: ???
Nickred: Λοιπόν παιδιά πάμε να βρούμε τον check-in.
Soraver: Ποιος είναι ο check-in?
FREEMAN: Μάλλον ο ξεναγός μας θα είναι!
Rozanna: Να από εδώ....από δω....
Nickred: Περιμένετε ρε παιδιά λίγο, να ρωτήσουμε... Να τον κύριο εδώ! – Με συγχωρείτε....
Υπάλληλος 2: Παρακαλώ...?
Nickred: Μήπως μπορείτε να μας πείτε που μπορούμε να βρούμε τον check-in?
Υπάλληλος 2: Ναι πολύ ευχαρίστως, θα προχωρήσετε ευθεία και στον τρίτο διάδρομο, θα πάτε αριστερά, εκεί θα δείτε και άλλους να περιμένουν, οπότε μπείτε και εσείς στην ουρά και μόλις έρθει η σειρά σας θα σας εξυπηρετήσει ο υπάλληλος.
Nickred: Μάλιστα ευχαριστούμε πολύ!
Υπάλληλος 2: Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Ότι άλλο θέλετε στην διάθεση σας!
Soraver: Μπύρες έχετε?
Υπάλληλος 2: Ναι βεβαίως... στο τέταρτο διάδρομο δεξιά και μετά στο επόμενο αριστερά είναι το μπαρ...
Sovarer: Α ευχαριστώ πολύ! Πάμε παιδιά?
Nickred: Που?
Soraver: Μα καλά δεν άκουσες? Τέταρτο διάδρομο δεξιά και μετά αριστερά!
Nickred: :mad: Λοιπόν, μου φαίνεται πως θα γυρίσουμε πίσω στο χωριό. Δεν σας αντέχω άλλο. Πάμε να βρούμε τον Check-in, να τελειώνουμε!!!
Soraver: Μα διψάω!!! :sniff:
Nickred: :mad: ΠΑΜΕ ΕΙΠΑ!!!
Soraver: (Στον FREEMAN) Αλήθεια, διψάω....νιώθω την γλώσσα μου, να ξεραίνεται και τον λαιμό μου, να έχει κολήσει. Αφυδατώνομαι!
FREEMAN: Τότε πιες λίγο νερό. Είδα σε μια εκπομπή ότι το αλκοόλ δεν ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αντιθέτως χειροτερεύει την κατάσταση, γιατί αποροφά νερό από τον οργανισμό.
Soraver: Ναι καλά.... ξέχνα το! :mad:
Μετά από λίγο και αφού έχει έρθει η σειρά τους.....:
Υπάλληλος 3: Καλησπέρα σας!
Nickred:Καλησπέρα σας. Ο κύριος Check-in?
Υπάλληλος 3: Πως είπατε?
Nickred: Ονομάζομαι Nickred, από εδώ η Rozanna, η Piggy, o soraver, o Aetonail, o Nidis, o Stay_close, o FREEMAN και ο ΠΛΑΤΩΝ!
Υπάλληλος: Χαίρω πολύ κύριες (???)
Nickred: Και εμείς! Τι κάνουμε τώρα... ξεκινάμε?
Υπάλληλος 3: Παρακαλώ, έχετε αποσκευές?
Nickred: Ναι μάλιστα
Υπάλληλος 3: Μήπως έχετε καμιά προτίμηση για το που να είναι οι θέσεις σας?
Nickred: Ναι ... μέσα παρακαλώ πολύ!
Υπάλληλος 3: (?) τι εννοείτε μέσα?
Nickred: Μέσα στο αεροπλάνο!!!
Υπάλληλος 3: Χαχα! Καλό κύριε!
Nickred: Όχι αλήθεια το λέω. Δεν θέλω να είμαστε στο ανοιχτό.
Υπάλληλος 3: Ποιο ανοιχτό κύριε?
Nickred: Μέρος του αεροπλάνου.
Υπάλληλος 3: Τι εννοείτε κύριε? Δεν υπάρχει ανοιχτό μέρος κύριε!
Nickred: Μα... εκεί που έβγαλα τα εισιτήρια, μου είπαν πως θα μας βάλουν στο ανοιχτό!
Υπάλληλος 3: Μα δεν υπάρχει ανοιχτό κύριε.
Nickred: Μα πριν....
Υπάλληλος 3: Δεν πειράζει κύριε... θα φροντίσω εγώ προσωπικά, να μπείτε σε κλειστό μέρος.... εντάξει?
Nickred: Α! Ευχαριστώ πολύ, είστε πολύ ευγενικός!
Υπάλληλος 3: Δεν κάνει τίποτα κύριε! Ορίστε τα εισιτήρια σας. Η πύλη είναι η 23, στα 200 μέτρα από τα αριστερά.
Nickred: Εσείς δεν θα έρθετε?
Υπάλληλος 3: Που να έρθω κύριε?
Nickred: Μαζί μας!
Υπάλληλος 3: Μα γιατί κύριε?
Nickred: Μα για να μας συνοδέψετε κύριε!
Υπάλληλος 3: Μα θα έχετε άλλους κύριε μαζί σας, στο ταξίδι.
Nickred: Α! Μάλιστα! Ευχαριστώ και πάλι!
Υπάλληλος 3: Τίποτα κύριε, Καλό σας ταξίδι κύριε!
Μετά από λίγο στον έλεγχο.....:
Υπάλληλος 4: Τοποθετήστε ότι μεταλλικό αντικείμενο, ζώνες, χρήματα,κινητά τηλέφωνα, κλειδιά σακάκι , μέσα εδώ σας παρακαλώ πολύ.
Nickred: Μάλιστα ορίστε!
Αυτό γίνεται σε όλους μέχρι που έρχεται η σειρά του ΠΛΑΤΩΝ να περάσει από το μηχάνημα.... και ενώ περνάει, το μηχάνημα σφυρίζει έντονα:
Υπάλληλος 4: (Στους υπαλλήλους του) Πάρτε τον σας παρακαλώ πολύ και ψάξτε τον!
Αφού τον ψάχνουν εξονυχιστικά, εξακολουθεί να χτυπάει, η ένδειξη μετάλλου, στους ανιχνευτές χειρός
Υπάλληλος 5: Κύριε πρέπει να υπάρχει μέταλλο στο εσωτερικό του.
ΠΛΑΤΩΝ: Μα αφού σας λέω πως η βάση μου.... ο σκελετός μου...... που χρησιμοποίησε για να με κάνει ο δημιουργός μου, είναι μεταλλικός... στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα παραπάνω, από μία μεταλλική βέργα!
Υπάλληλος 4: (Στον Nickred) Συγνώμη κύριε αλλά πρέπει να τον ανοίξουμε, για να δούμε.
ΠΛΑΤΩΝ: ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? Για τολμήστε να με αγγίξετε και αν δεν γνωρίσετε την βέργα μου και από την καλή και από την ανάποδη, εμένα να μην με λένε ΠΛΑΤΩΝΑ!!! :mad:
Nickred: Ηρέμησε ΠΛΑΤΩΝ, Μα κύριε ελεγκτά δεν μπορούμε να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο?
Μετά από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων, αποφασίσανε, ότι ο ΠΛΑΤΩΝ, θα πάει με τις αποσκευές και ότι η Piggy θα μπει σε κλουβί.
Μέσα στο αεροπλάνο.....
Έπρεπε να πάμε με το πλοίο :captain: :lol: :lol: :lol:
Για να δω πως πάνε και οι μετοχές τις παρολίγο εταιρίας μου :clap: .
Ωραίος kakopaido keep going :clap:
|17:07:35| <d0t~Kako_Paidi> akoma perimenw lew
|17:08:58| <soraver> kala perimene 2 lepta ;p
|17:17:16| <d0t~Kako_Paidi> twra to diavazeis re kathiki?
|17:18:50| <soraver> wraio htan
|17:20:35| <d0t~Kako_Paidi> ayto tha eleipe na min sou arese!
|17:20:36| <d0t~Kako_Paidi> :P
|17:20:55| <soraver> alh8eia marese ;p
|17:21:36| <d0t~Kako_Paidi> ntaksy...ntaksy...sto epomeno episodeia, tha exeis ena kafasi mpyres apo emena! :P
|17:21:48| <soraver> fxaristw lakh ;p
gia na mhn klepsei k den mou tis dwsei dld...
kako_paidi®
16-07-07, 17:32
lol
Egw eipa oti tha sto dwsw, den yposxethika omws oti tha to pieis! ;p
kako_paidi®
16-07-07, 19:59
promo tou epomenou episodeiou....
kai o soraver exei arxisei kai niwthei entones enoxliseis stin koiliaki xwra.....
:P ;p :P :P ;p
αυτό λέγετε δωροδοκία η νομίζω ? ;p
εγώ σε κλουβί δεν μπαίνω είναι στενάχωρα :sniff:
8a sou baloume ma3ilari apo katw
ακόμα χειρότερα θα πιάνει πολύ χώρο και το μαξιλάρι :confused:
τι λες καλέ το μαξιλάρι θα με ζεσταίνει και θα ιδρώσω μετά να δεις ευωδία που θα βγάζω τον φίλο σου δεν το ν σκέφτεσαι ?
ton skeftoimai... gstariei na tsimpaei brwmera gourounia
aliste egw ti 3erw, me to kafasi tis mpures agkalia 8a th bgalw
Έπρεπε να πάμε με πλοίο .-
:lol: να ένα τρανταχτό παράδειγμα του ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ
τελικά οι ταινίες μας δεν έχουν τέλος :lol:
our movies.... always keep going...
kako_paidi®
08-08-07, 11:12
vre oust..... diakopes eimai......!!!
τόσο το καλύτερο βρε θα κάτσεις σε ένα βουναλάκι του νησιού κάτω απο ένα δέντρο θα βλέπεις το πέλαγος και θα σου ρθει και η έμπνευση:crazy:
stay_close
08-08-07, 16:02
auto kanei alla mexri na paei sto pc apo to vounalaki gia na to grapsei to exei ksexasei ;p
Ε άς φέρει το βουνό, εκεί που είναι το pc του :D:D:D
Μόνο στον Μωάμεθ θα πηγαίνει το βουνό δηλαδής;
ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΚΑΛΕΕΕΕ με χαρτί και πένα από αυτές με το φτερό θα γράφει θα σου πάρω κι εσένα μία μπας και σου ρθει φώτιση να δούμε και κανένα φόνο
Ρε αντί να χαίρεστε που δέν σκοτώνεται κόσμος!
τστστσ... που βαδίζει η νεολαίρα.
kako_paidi®
15-08-07, 23:40
Κυρίες και κύριοι σας ομιλεί ο πιλότος του αεροσκάφους. Αυτήν την στιγμή πετάμε στα 22.000 πόδια. Το ταξίδι μας θα διαρκέσει περίπου στα 90 λεπτά. Προβλέπουμε πως θα φτάσουμε στον προορισμό μας γύρω στις 14:35. Η θερμοκρασία εδάφους είναι γύρω στους 32 βαθμούς και ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ κατά τόπους θα συναντήσουμε λίγα σύννεφα. Ευχαριστούμε πολύ που προτιμήσατε να ταξιδέψετε μαζί μας και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας. Ο πιλότος του αεροσκάφους κ. Εμίλ Σαριφ και το υπόλοιπο προσωπικό του αεροσκάφους σας εύχονται καλό ταξίδι!
Freeman: A! Τι ωραία που είναι εδώ πάνω. Πρώτη φορά ταξιδεύω με αεροπλάνο.
Soraver: Ναι είναι πολύ ωραία. Εγώ έχω ταξιδέψει άλλες τρεις φορές. Μάλιστα αν στην διάρκεια της επιδρομής δείξεις πως αισθάνεσαι φόβο, για το αεροπλάνο, σου φέρνουν και ένα ποτηράκι ουίσκι, για να χαλαρώσεις. Είναι γαμάτα!
Rosanna: Αχ Νικολάκη μου! Τελικά είχες δίκιο που ήθελες να έρθουμε με το αεροπλάνο. Έτσι όπως φαίνονται όλα από ψηλά…. Είναι….. είναι…. Πολύ ρομαντικά!!!!
Nickred: Είδες που άδικα μου θύμωσες, πριν?
Rosanna: Ναι Νικολάκη μου…. Έχεις δίκιο Νικολάκη μου!
Nidis: 22.000 πόδια? 22.000 πόδια? Μα καλά είναι τρελοί? Πόσο είναι τα 22.000 πόδια?
Aetonail: Δεν ξέρω, πρέπει να είναι πάντως πάνω από…. 5000 μέτρα!
Nidis: 5000 μέτρα? 5000 μέτρα? Μα καλά είναι τρελοί? Εγώ που έχω και φτερά, ούτε στα 5 μέτρα δεν έχω πετάξει και αυτοί εδώ πάνε στα 5000 μέτρα? Να κατέβω…. Θέλω να κατέβω!
Aetonail: Ηρέμησε ρε. Μην κάνεις έτσι? Και σταμάτα να πετάς όλη την ώρα. Χαλάρωσε. Κάτσε κάτω και απόλαυσε την διαδρομή.
Nidis: Δεν μπορώ… θέλω να κατέβω!!!
Freeman: Αχ κοίτα ρε, πόσο ωραία είναι κάτω. Κοίτα… κοίτα τις βαρκούλες…..
Soraver: Καράβια είναι….
Freeman: Τι λες ρε? Καράβια? Μα κοίτα πόσο μικρά είναι?
Soraver: Ε… ναι… καράβια είναι. Για σκέψου πόσο ψηλά είμαστε?
Freeman: Λες ε? Χμμμμ τέλεια είναι. Τελικά ο κόσμος είναι ωραία από ψηλά. Κοίτα πόσο μικρά φαίνονται όλα!!!!
Εν τω μεταξύ στον χώρο των κατοικίδιων….
Piggy: Τελικά δεν περίμενα ποτέ μου, να πω κάτι τέτοιο, αλλά χαίρομαι που είσαι μαζί μου. Διαφορετικά θα ένιωθα πολύ μόνη μου. Πω… πω… είναι πολύ αποπνικτικά εδώ μέσα, ωχ να κοίτα εκείνο εκεί το σκυλάκι…. Έχει πάθει κλειστοφοβία…. Κοίτα…. Κοίτα πως χτυπιέται πάνω στα κάγκελα του κλουβιού του. Το καημένο! Stay_close? Που είσαι?
Stay_close: Εδώ….ωχ!
Piggy: Που εδώ… που είσαι παιδί μου?
stay_close: Αχ…. Ώχ…εδώ!!!
Piggy: Που μωρέ… και γιατί βογκάς έτσι?
Stay_close: Εδώ στο βρωμ…. Ώχ…βρωμόσκυλο. Αχ! Από την ώρα που ήρθα… ώχ …δεν έχει σταματήσει να χτυπιέται το μαλακισμένο…. Άουτ!
Piggy: ΤΙ? ΕΦΥΓΕΣ? Την μοναδική φορά που σε έχω ανάγκη…. ΕΦΥΓΕΣ?
Stay_close: Αχ…ωχ…. Μα τι λες καλέ… αχ…εσύ δεν είχες φαγωθεί, να φύγω από πάνω σου? Σταμάτα ρε μαλακισμένο…. Αχ!
Piggy: Δεν έχει σημασία…. Τώρα σε χρειάζομαι όμως...και εσύ έφυγες και με άφησες τώρα που σε έχω ανάγκη. Αλλά βέβαια… όσο καιρό με χρειαζόσουν εσύ, έμενες πάνω μου. Και τώρα… έφυγες και με παράτησες, για κάποια άλλη!
Σκύλος: Ε… όχι και αυτή!!! ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ είμαι!!!!
Piggy: Που… σου έδωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου… και εσύ….
Σκύλος: Αν και δεν με αφορά, αλλά αν είναι έτσι όπως τα λέει η κοπελιά, δεν είναι καθόλου σωστό εκ μέρους σου! Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα χαλάνε το αντρικό όνομα!!!
stay_close: Μα … μα… τι λέτε τώρα? Πάτε καλά? Εκείνη μου έλεγε ότι ήθελε να φύγω… εγώ δεν θα έφευγα διαφορετικά….
Σκύλος: Αλήθεια λέει?
Piggy: Εχμμμ… η αλήθεια είναι ότι κάποτε υπήρξα κάπως υπερβολική, μα … μόνο στα λόγια. Ομολογώ, πως ίσως κάποιες φορές να είπα βαριές κουβέντες, μα στην πραγματικότητα ποτέ μου δεν έκανα κάτι για να τον διώξω αληθινά.
Σκύλος: Αλήθεια λέει?
stay_close: Ποτέ σου δεν έκανες τίποτα για να με διώξεις? Και όταν τριβόσουν πάνω στον Πλάτωνα…. Τι ήταν αυτό έ?
Σκύλος: Ναι όταν τριβόσουν πάνω στον Πλάτωνα τι ήταν αυτό?
Piggy: Μα με είχα φαγούρα!
Σκύλος: Μα είχε φαγούρα!!!!
Stay_close: Θα μπορούσε να μου το έλεγε και όχι να προσπαθεί να με συνθλίψει πάνω στον Πλάτων.
Σκύλος: Θα μπορούσες να του το είχες πει….
Piggy: Μα στο είχα πει!!!!
Σκύλος: Στο είχε πει!!!!
Stay_close: Πότε?
Σκύλος: Πότε?
Piggy: Μα το είχα πεί…. Το είχα πει!!! (Βάζει τα κλαμάτα)
Σκύλος: (Αγριεμένος προς τον stay_close) Να είδες τι έκανες τώρα?
Stay_close: Μα…. Μα εγώ δεν έκανα κάτι… μα αυτή μου το ζήτησε… Αλήθεια… αυτή μου το ζήτησε!
Σκύλος: Καλά… καλά… εγώ πάντως νομίζω πως πρέπει να πάς να της ζητήσεις συγνώμη!
stay_close: Μα…. Μα….
Σκύλος: (Αγριέυει)
Stay_close: Καλά… πάω.
Πλησιάζει προς την Piggy που έχει πλαντάξει στο κλάμα
Stay_close: Πιγκούλα?
Piggy: (Συνεχίζει να κλαίει χωρίς να του δίνει σημασία)
Stay_close: Πιγκούλα?
Piggy: (Κλαίγοντας) Τι θες?
Stay_close: Έλα βρε μην κλαις συγνώμη…. Θα με συγχωρέσεις?
Piggy: (Κλαίγοντας) Τώρα? Τώρα πια είναι αργά….
Stay_close: Έλα μωρέ…. Δεν θα ξαναφύγω…. Θα μείνω μαζί σου… και ας φωνάζεις…
Piggy: ΌΧΙ ΕΙΠΑ! Τώρα πια είναι αργά….
Stay_close: Μα?
Piggy: ΦΥΓΕ!!!
Stay_close: Μα…. (Γυρίζει την πλάτη για να φύγει)…. Καλά! :(
Piggy: Που πας?
Stay_close: Τι που πάω? Φεύγω!
Piggy: ΦΕΥΓΕΙΣ? Γιατί?
Stay_close: Τι γιατί μωρέ? Τώρα δεν με έδιωξες?
Piggy: Ναι αλλά είπες ότι δεν θα φύγεις, ότι και αν σου πω εγώ!
Stay_close: Α δεν πας καλά!!!
Piggy: Αλλά όλο λόγια έισαι…. Και τίποτα άλλο!!!
Stay_close: Ε… τώρα θα δεις!
Piggy: Α… τι κάνεις εκεί? Άουτς… α… μην δαγκώνεις… άουτς!
Stay_close: Δεν πα να φωνάζεις… τώρα δεν είναι εδώ ο Πλάτων για να τριφτείς, οπότε, μέχρι το τέλος του ταξιδιού, θα δεις τι θα πάθεις!!!!
Piggy: Άουτς….. μη πονάω!!! Φύγε από πάνω μου…άουτς!!!! (κλάματα)
Και ενώ η Piggy κλαίει και οδύρεται με τα βασανιστήρια που της κάνει ο stay_close, ο Πλάτων, στον χώρο αποσκευών του αεροπλάνου…..
:clap: :clap: :clap: :clap:
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ΒΡΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΥΦΕΡΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ?ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ ?ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ ΟΥΡΙΤΣΑ? ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣ ΠΙΓΓΥ!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol: Διάλογοι όλα τα λεφτα! :D:D:D
kako_paidi®
31-08-07, 16:39
Και ενώ η Piggy κλαίει και οδύρεται με τα βασανιστήρια που της κάνει ο stay_close, ο Πλάτων, στον χώρο αποσκευών του αεροπλάνου…..
Πλάτων: …. ΌΧΙ του λέω, δεν θα τολμήσεις να με αγγίξεις, με αποτέλεσμα, να βρεθώ εδώ μέσα, στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου. Αλλά αρκετά για εμένα, ας μιλήσουμε και για εσάς…. Με τι ασχολείσθε είπαμε?
Κόκκινη Βαλίτσα:….
Πλάτων:… α δεν είναι καθόλου ευγενικό εκ μέρους σας να μην απαντάτε…. Είναι αγένεια….
Κόκκινη Βαλίτσα: ….
Πλάτων: Δεν είστε εντάξει! Εγώ σας μίλησα για εμένα, σας ανοίχτηκα και νομίζω, ότι το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς…..
Πλάτων: Μα πείτε κάτι…..
Πλάτων: Καλά λοιπόν…. Αφού είσθε έτσι, από εδώ και στο εξής, ούτε και εγώ θα σας ξαναμιλήσω.
Γυρίζοντας το βλέμμα του αλλού, απαξιωτικά!!!
Πλάτων: Αγενέστατη δεν είναι?
Μπλε βαλίτσα: …..
Πλάτων: Ούτε και εσείς μιλάτε?
Μπλε βαλίτσα: …..
Πλάτων: Απαπαπαπα! Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή.
Αναφερόμενος στον διακόπτη της πόρτας του αεροπλάνου…
Πλάτων:Τελικά αυτές οι βαλίτσες, είναι πολύ αγενέστατα πράγματα! E?
Μια φωνή ακούγετε, κάπου από αριστερά
Ροζ Σακβουαγιάζ: Εί ψιτ κύριος, δεν νομίζω πως έχετε δίκιο…..
Πλάτων: Γιατί δεν έχω δίκιο? Ίσα ίσα που θεωρώ ότι φέρθηκα πολύ καλά… ήμουν φιλικός, προσπάθησα να σπάσω τον πάγο, και γενικότερα, να δημιουργήσω μια ευχάριστη κατάσταση, έτσι ώστε το ταξίδι, να γίνει για όλους μας πιο ευχάριστο! Και εσύ μου λες πως έχω άδικο?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα κύριε…..(?)
Πλάτων: Πλάτων…
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μάλιστα…. Κύριε Πλάτων, οι βαλίτσες δεν μιλάνε, ούτε ακούνε!
Πλάτων: Α! Σοβαρά?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μάλιστα!
Πλάτων: Είναι κωφάλαλες οι καημένες ε? Τι κρίμα και εγώ τις κατηγόρησα άδικα. Τώρα με έκανες να αισθάνομαι πολύ άσχημα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Όχι…
Πλάτων: Τι όχι? Αφού με έκανες!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα όχι….
Πλάτων: Τι όχι και μα όχι μωρέ? Θα μου πεις εσύ το πώς αισθάνομαι? Αφού σου λέω πως με έκανες….
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα όχι σας παρακαλώ…..
Πλάτων: Α…. για κοίτα να δεις…. Ξέρω πολύ καλά και πολύ καλύτερα από τον καθέναν το πώς αισθάνομαι, γι αυτό μην επιμένεις…. Γιατί έχεις αρχίσει να με εκνευρίζεις!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα όχι σας λέω δεν είναι αυτό…..
Πλάτων: Τι δεν είναι αυτ……
Ροζ Σακβουαγιάζ : ΜΑ ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ!!!
Πλάτων: …..
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ωραία λοιπόν…. Οι βαλίτσες γενικά είναι αντικείμενα…. Και τα αντικείμενα, ούτε μιλάνε, ούτε ακούνε, ούτε σκέφτονται…. Ούτε ΤΙΠΟΤΑ!
Πλάτων: Τι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω….
Ροζ Σακβουαγιάζ : Τι , τι εννοώ? Οι βαλίτσες είναι πράγματα και όπως όλα τα πράγματα δεν μιλάνε, γιατί είναι άψυχα…. Δεν είναι ζωντανοί οργανισμοί!
Πλάτων: (Αφού έμεινε κοκαλωμένος για κάνα δίλεπτο, έχοντας γουρλώσει τα μάτια του …. σκάει στα γέλια – εμφανώς τρομαγμένος!!!) Πλάκα μου κάνεις ε? Άντε πες το γιατί τα χρειάστηκα λιγάκι!
Ροζ Σακβουαγιάζ : ….
Πλάτων: (Έντρομος) ΤΙ? Δεν κάνεις πλάκα? …. Μα πως, αφού…. ΜΑ….ΜΑ….. ΜΑ μόλις πρωτοήρθα μου μίλησε…. Μα μου συστήθηκε!!!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Όχι δεν σας μίλησε!
Πλάτων: Τι θα πει δεν μου μίλησε, αφού την άκουσα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Όχι δεν την άκουσες.
Πλάτων: (Φοβερά τρομαγμένος ) Μα…. Τι δεν την άκουσα, αφού την άκουσα.
Ροζ Σακβουαγιάζ : εν μέρει συμφωνώ με αυτό, αλλά όχι έτσι….
Πλάτων: Τι εννοείς?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Πως την έχεις «ακούσει»! Αλλά όχι έτσι όπως το εννοείς εσύ?
Πλάτων: Τι εννοείς ότι όχι όπως το εννοώ εγώ?
Πλάτων: (Πανικοβλημένος) Δεν εννοείς ότι…. (Πανικοβλημένος)….. Μα για κάτσε…. και εσύ σακβουαγιάζ είσαι, συνεπώς και εσύ άψυχο αντικείμενο είσαι, αλλά μιλάς… άρα… προσπαθείς να μου κάνεις πλάκα….(αναστεναγμός ανακούφισης), μα είπα και εγώ….
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα δεν μιλάω!
Πλάτων: (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) (Πανικοβλημένος) ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ? ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Δεν θα το έλεγα!
Πλάτων: ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ….ΣΕ ΑΚΟΥΩ…. ΣΕ ΑΚΟΥΩ….. ΣΕ ΑΚΟΥΩ….
Πλάτων: ΜΑ…. ΜΑ… δεν γίνετε να μην σε ακούω! :cry: Και τότε…πως…. Πως μου έβαλες τις φωνές προηγουμένως… αν όπως λές δεν υπάρχεις….
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μάλλον πρέπει να είναι θέμα απωθημένων
Πλάτων: Τι εννοείς λέγοντας «Θέμα απωθημένων»?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Κοίταξε είσαι σίγουρος πως θες να κάνουμε αυτήν την συζήτηση τώρα?
Πλάτων: Ναι θέλω να μου εξηγήσεις τι εννοείς!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ναι αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να το κάνουμε αυτό.
Πλάτων: Όταν κάποιος έχει κάποια άσχημη γνώμη για εμένα, θα ήθελα να ξέρω το λόγο. Οπότε πες μου τι σε κάνει να το νομίζεις αυτό!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Κοίτα για να το ξεκαθαρίσουμε…. Είπαμε… ΕΓΩ …. ΔΕΝ… Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ω, οπότε δεν τίθεται θέμα να ΝΟΜΙΖΩ ή να ΕΧΩ άσχημη γνώμη για εσένα.
Πλάτων: Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι έχω αρχίσει και τα «χάνω»?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Εγώ δεν λέω τίποτα… δεν υπάρχω το θυμάσαι?
Πλάτων: Μα βοήθησε με… πες μου τα έχω «χαμένα»?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μας πώς να σου πω? Αφού δεν υπάρχω
Πλάτων: Ω ΔΙΑ μεγαλοδύναμε έχω αρχίσει και τα χάνω. Τι θα κάνουμε τώρα…. Δεν είναι καλό αυτό!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Εμένα ρωτάς?
Πλάτων: Όχι αφού εσύ δεν υπάρχεις!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Α, παρεξήγηση τότε, απλά το νόμισα αυτό επειδή με κοίταζες!
Πλάτων: Τι πάει να πει σε κοίταζα, αφού δεν υπάρχεις!!!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ναι το ξέρω, αλλά κοίταζες προς το μέρος μου, γι αυτό είπα μήπως και….
Πλάτων: Αχ θα τρελαθώ, μα αφού δεν υπάρχεις, πως μπορώ να κοιτάξω προς το μέρος σου?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ξέρω και εγώ? Εμένα ρωτάς… εσύ το έκανες!
Πλάτων: Μα τι έκανα? Αφού όπου και να κοιτάξω…. Από την στιγμή που δεν υπάρχεις….. ΔΕΝ μπορώ να σε δω!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ναι έχεις δίκιο… αλλά τέλοσπάντων, νόμισα ότι με κοίταξες. Λάθος μου, ξέχνα το.
Πλάτων: Τι ξέχνα μωρέ, αφού μου είπες ότι σε κοίταξα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ε…. έτσι μου φάνηκε!
Πλάτων: Τι θα πει έτσι σου φάνηκε? Αχ θα με τρελάνεις…. Τελικά υπάρχεις… ή δεν υπάρχεις?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ε? ….. Ξέρω και εγώ! Μπερδεύτηκα!
Πλάτων: Μπερδεύτηκες? Τι πάει να πει μπερδεύτηκες?
Ροζ Σακβουαγιάζ : ΩΩΩΩΩΩΩΩ…. Δεν ξέρω μπερδεύτηκα. Λοιπόν….κοίτα να δεις… για να μην μπερδευτούμε παραπάνω, δεν θα ξαναμιλήσουμε… εντάξει?
Πλάτων: Όχι στάσου…. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε…..
Ροζ Σακβουαγιάζ : …..
Πλάτων: Μίλα μου σε παρακαλώ, μην με αφήνεις τώρα!!!
Πλάτων: Μίλα μου!!!
Πλάτων: Αχ! Θεούλη μου δεν πάω καλά! Πάει μου έστριψε… τι θα απογίνω τώρα. Έχω αρχίσει και ακούω φωνές που δεν υπάρχουν. Μιλάω με τον εαυτό μου και νομίζω πως συζητάω με άλλους…. ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ει ψιτ?
Πλάτων: Τι θέλεις?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Να σου ζητήσω μια χάρη.
Πλάτων: Τι χάρη? Τι εννοείς? Σταμάτα άσε με να ηρεμήσω… φύγε!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Εντάξει μωρέ μην κάνεις έτσι θα φύγω, απλά θα ήθελα να σου ζητήσω μια μικρή χάρη και μετά δεν θα ξαναμιλήσω.
Πλάτων: Ω θεέ των Θεών…. Λέγε τι θες ?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Να θα ήθελα, την επόμενη φορά που θα σου στρίψει, και με «ξαναζωντανέψεις», την ώρα που θα μου δώσεις μορφή, διάλεξε σε παρακαλώ κάτι όμορφο, γιατί το σακβουαγιάζ που διάλεξες, με κάνει και νιώθω άσχημα. Άσε που είναι και ροζ!
Πλάτων: Μα….μα τι λες τώρα? Πας καλά? Αφού δεν υπάρχεις τι σε νοιάζει τι μορφή θα έχεις… αφού είσαι τίποτα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Δεν ξέρω απλά με ενόχλησε και ήθελα να σου το πω.
Πλάτων: Μα αφού δεν υπάρχεις…. :cry: πως γίνεται να έχεις και συναισθήματα και σε ενόχλησε κάτι τέτοιο?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ειλικρινά δεν ξέρω. Και εμένα μου φαίνεται παράλογο αυτό αλλά…… (Κατατρομαγμένο!!!!) ΩΧ!!!!
Πλάτων: Τι έγινε τι έπαθες?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μια φοβερή σκέψη πέρασε από το μυαλό μου και μου έκοψε το αίμα!!!
Πλάτων: Τι είναι καλέ? Τι έπαθες?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Λες να μην είσαι εσύ αυτός που σου έχει στρίψει και να είμαι εγώ....αυτός που υπάρχει?
Πλάτων: Μα τι λες τώρα? Σαφώς και εγώ είμαι αυτός που τα έχει «χαμένα»!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Λες να είσαι απλά ένα δημιούργημα της φαντασίας μου?
Πλάτων: Ξεκόλλα τις βλακείες…. Είπαμε εσύ είσαι δημιούργημα της φαντασίας μου
Ροζ Σακβουαγιάζ : Λες τελικά να μην υπάρχεις εσύ και να υπάρχω και εγώ?
Πλάτων: Ξεκόλλα είπα! Εγώ είμαι ο τρελός εδώ μέσα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Λες να είναι αντίστροφα τα πράγματα…. Και να υπάρχω με την μορφή ενός σακβουαγιάζ…..
Πλάτων: Μην λες ανοησίες….. δεν υπάρχεις!
Ροζ Σακβουαγιάζ : ….και μάλιστα ένα ΡΟΖ σακβουαγιάζ?
Πλάτων: Σταμάτα σου λέω!
Ροζ Σακβουαγιάζ : ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ γιατί να πάθω εγώ κάτι τέτοιο σε παρακαλώ βοήθησε με!!!!
Πλάτων: Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Γιατί γελάς ?
Πλάτων: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γιατί μόλις απέδειξες, ότι δεν υπάρχεις
Ροζ Σακβουαγιάζ : Τι εννοείς?
Πλάτων: Μόλις προσευχήθηκες σε κάτι εντελώς φανταστικό. Άκου εκεί «ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ»!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ροζ Σακβουαγιάζ : ????
Πλάτων: Όλοι ξέρουν πως οι θεοί είναι δώδεκα και κανένας από αυτούς δεν ονομάζετε Χριστός. Άκου εκεί Χριστός. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Ροζ Σακβουαγιάζ : (Ειρωνικά) Μα τι λες τώρα φανταστικέ μου φίλε?
Πλάτων: (Εκνευρισμένα) Δεν είμαι εγώ ο φανταστικός σου φίλος, αλλά εσύ!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Αυτό λέω και εγώ, αφού εσύ είσαι δημιούργημα της φαντασίας μου, εσύ είσαι εγώ, αρά εγώ είμαι ο φανταστικός μου φίλος…..
Πλάτων: ε? Τι λες τώρα? ΛΟΙΠΟΝ ξεκόλλα είπαμε, εγώ είμαι ο τρελός εδώ μέσα!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Όχι εγώ είμαι….
Πλάτων: Όχι εγώ!
Ροζ Σακβουαγιάζ :Όχι εγώ!
Πλάτων: Εγώ!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Εγώ!
Egw: Με φωνάξατε?
ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟΥ
:eleos:
Μουσική υπόκρουση επεισοδίου το Μήπως είμαι τρελός μήπως τα χω χαμέναααααα :crazy: :lol:
stay_close
31-08-07, 21:24
'h to enas trelos einai sthn porta ;p
lol. Εντομεταξύ έχει βάλει στην υπογραφή του ειδοποίηση ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με φοντς μεγεθος 800 και τερμα κοκκινο γραμμα λολ κια με την ημερομηνία απο κάτω. Και όλα αυτά για ένα επεισόδιο.
Λές και προμοτάρει καμιά καινούρια ταινία και έχει ένα τεράστιο προσεχώς στην υπογραφή! χαχαχα!
Αγαπητοί σεναριογράφοι ο ρυθμός των επεισοδίων είναι σαν νεές ταινίες οπότε .. fre σκέψου το και εσύ αυτό με τα κόκκινα :crazy:
kako_paidi®
31-08-07, 22:20
lol arpa tin freeman!
Eyxaristw niko!
:lol: άνοιξέ του του τρελού που δεν έχει που να πάει χαχαχαχαχαχα
πολυ καλό!!!:clap: :clap:
kako_paidi®
03-09-07, 18:16
Γυρίζουν και οι δύο προς το μέρος που ακούστηκε η φωνή και βλέπουν ένα νεαρό άντρα, γύρω στα 27, ντυμένο στα λευκά!
Πλάτων: Ποιος είσαι εσύ?
Ροζ Σακβουαγιάζ :Ναι…Ποιος είσαι εσύ?
Egw: Εγώ είμαι ο Egw!
Πλάτων: Και εγώ…εγώ είμαι….. αλλά….
Egw: Όχι εσύ είσαι ο Πλάτων και εσύ (στρέφοντας το βλέμμα του προς το ροζ σακβουαγιάζ) είσαι η Fofoka!
Πλάτων: Αυτή είναι η Fofoka? Δηλαδή δεν είμαι εγώ?
Egw: Όχι είπαμε εγώ είμαι Egw, εσύ είσαι ο Πλάτων και εσύ η Fofoka!
Πλάτων: Μα εγώ νόμιζα πως η Fofoka ήταν……
Ροζ Σακβουαγιάζ : Εγώ είμαι η Fofoka?
Πλάτων: ….. απλά ένα δημιούργημα της φαντασίας μου…
Πλάτων: …. Και πως είχα αρχίσει να τρελαίνομαι και ….
Ροζ Σακβουαγιάζ :Εγώ είμαι η Fofoka?
Πλάτων:….πως μιλούσα με τον εαυτό μου…..
Πλάτων: Δηλαδή δεν είμαι τρελός?
Egw: Όχι δεν είσαι τρελός και ΝΑΙ εσύ είσαι η Fofoka!
Ροζ Σακβουαγιάζ : Μα που (?) …. Πως (?) …. Πότε (?)
Πλάτων: Ναι αλήθεια, πως γίνεται να μιλάει ένα σακβουαγιάζ?
Ροζ Σακβουαγιάζ : Ναι …. Πως?
Egw: Λοιπόν η Fofoka δεν ήταν πάντοτε ένα σακβουαγιάζ. Πριν περίπου 2000 χρόνια, η Fofoka ήταν ένα όμορφο ροζ φλαμέγκο, που ζούσε στο «Μαγεμένο δάσος» ,ανατολικά της βαγδάτης. Ζούσε ευτυχισμένη μαζί με την οικογένεια της , μέχρι που μία ημέρα εισέβαλλαν στο δάσος μία συμμορία αδίστακτων λαθροκυνηγών, που αψηφώντας τα ακούσματα και τους μύθους γύρω από αυτό, θέλησαν να ψάξουν την λεία τους εκεί. Με αποτέλεσμα η Fofoka να είναι ένα από τα θύματα τους. Την σκότωσαν και την έγδαραν. Πήραν το δέρμα της, για να το πουλήσουν ,μιας και τα ροζ φλαμέγκο ήταν πολύ σπάνια και η τιμή τους ήταν πολύ υψηλή. Οι λαθροκυνηγοί βέβαια δεν πρόφτασαν να φτάσουν στον τελικό τους σκοπό, μιας και κανείς ποτέ δεν είχε καταφέρει να επιστρέψει από το «Μαγεμένο δάσος». Το δέρμα της Fofokaς με τον καιρό κατέληξε στα χέρια ενός περίοικου, που τύχαινε να περνάει λίγο πιο έξω από το μαγεμένο δάσος, οπού το βρήκε εκεί που το είχε παρασύρει ο άνεμος. Μη ξέροντας όμως την αξία του, δεν κοίταξε να το πουλήσει, αλλά το κράτησε. Και μέσα από το πέρασμα των γενεών, κατέληξε η Fofoka στην μορφή που έχει σήμερα. Μιας και η τελευταία κάτοχος της, τυχαίνει να είναι η κόρη μιας μοδίστρας με εξειδίκευση στα σακβουαγιάζ.
Πλάτων: Ναι αλλά η Fofoka μιλάει και σκέπτεται. Πως γίνεται αυτό?
Egw: Στο «Μαγεμένο δάσος» τα πάντα ήταν μαγεμένα. Τα δέντρα, τα πουλιά τα ζώα…. Όλα σκεπτόντουσαν και μιλούσαν….. έτσι λοιπόν και η Fofoka!
Ροζ Σακβουαγιάζ : (Ξεσπάει σε κλάματα)
Πλάτων: Έλα σταμάτα μην κλαις… ηρέμησε…
Ροζ Σακβουαγιάζ : Πώς να ηρεμήσω…. Δεν το άκουσες τι είπε?
Πλάτων: Σταμάτα μωρέ… τουλάχιστον είσαι ζωντανή… και το κυριότερο… δεν είμαστε τρελοί….
Ροζ Σακβουαγιάζ :….. (συνεχίζει να κλαίει)
Πλάτων: Σταμάτα καλέ….. μην κλαίς….. σώπα…. (προς το Egw)… Κάνε την να ηρεμήσει…εσύ την έκανες έτσι….
Egw: Μην ανησυχείς σε λίγο θα σταματήσει έτσι και αλλιώς….
Πλάτων: Τι εννοείς με το «θα σταματήσει έτσι και αλλιώς»? Και στην τελική τι κάνεις εσύ εδώ… κανονικά θα έπρεπε να ήσουν πάνω με τους επιβάτες….
Egw: Εγώ ήρθα εδώ για να σας πάρω…..
Ροζ Σακβουαγιάζ και Πλάτων: Να μας πάρεις?
Την ίδια στιγμή στον χώρο για τα κατοικίδια.....
Stay_close: Τι έγινε θα μου μιλήσεις καμιά φορά?
Piggy:.....
Stay_close: Μα έλα μίλησε μου.... ακόμα μου κρατάς κακία? Αφού και εσύ πρέπει να το παραδεχτείς, ότι με προσέβαλλες.
Piggy: Εσύ σηκώθηκες και έφυγες....
Stay_close: Μα αφού με έδιωξες.... δεν με έδιωξες
Piggy: Ναι αλλά όχι τώρα...παλιά!
Stay_close: Καλά τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα. Θα με συγχωρέσεις?
Piggy: Δεν ξέρω ....
Stay_close: Έλα βρε piggoula, σε παρακαλώ....
Piggy: Μου υπόσχεσαι ότι δεν θα με ξανά-πειράξεις?
Stay_close: Στο υπόσχομαι....
Piggy: Και ότι δεν θα ξαναφύγεις, να με αφήσεις μόνη μου?
Stay_close: Στο υπόσχομαι και αυτό!
Piggy: Αλήθεια λες?
Stay_close: Αλήθεια!
Piggy: Ορκίσου μου!
Stay_close: Ορκίζομαι!
Piggy: Όχι θέλω να το πεις!
Stay_close: Καλά... σου ορκίζομαι, ότι δεν θα ξαναφύγω να σε αφήσω μόνη και πως από την στιγμή που θα κατέβουμε από αυτό το αεροπλάνο, εγώ θα γίνω ένα αγγελούδι!
Την ίδια στιγμή στην καμπίνα των επιβατών.....
Nidis: Πω…. Πω…. Ακόμα να φτάσουμε?
Aetonail: Έχουμε ακόμα μία ώρα διαδρομή…. Υπομονή…. Ξεκόλλα ρε και απόλαυσε το ταξίδι
Nidis: Μία ώρα? ΑΚΟΜΑ?
Aetonail: Ωωωωωω… σταμάτα πια. Να! Κοίτα κάτω… κοίτα το νησάκι κοίτα τι όμορφο που είναι. Άραγε ποιο νησί να είναι αυτό?
Nickred: Πάνω από την θάλασσα είμαστε? Μα από όσο ξέρω, κανονικά τώρα έπρεπε να έχουμε στεριά από κάτω μας….
Rozanna: Ίσως να μας πηγαίνουν, από άλλο δρόμο… εξάλλου είναι τόσο ρομαντικά…. Αχ….κοίτα το νησάκι που λέει ο Aetonail… είναι πράγματι, πολύ όμορφο.
Nidis: χμμμ τι βλέπεται όλοι εκεί…για να δω και εγώ….
Aetonail: Να εκεί βλέπεις? Κοίτα πόσο πράσινο είναι. Στοιχηματίζω, πως θα είναι κάποιο από τους εξωτικούς παράδεισους, που βλέπουμε στην τηλεόραση.
Nickred: Μην λες αηδίες. Δεν γίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ από κάτω…. Κανονικά έπρεπε να…. (κάνει μία στο παράθυρο να δει) ωχ έχεις δίκιο… έχει θάλασσα από κάτω…. Μα που είμαστε?
Rozanna: Τι σε νοιάζει που είμαστε μωρέ? Λες ο πιλότος να μην ξέρει τον δρόμο? Εξάλλου πόσο καιρό έχεις να ταξιδέψεις με αεροπλάνο. Μπορεί να έχουν αλλάξει διαδρομή
Nickred: Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να ταξιδέψω. Που ξέρεις μπορεί να έχεις δίκιο. Πάντως αυτό το νησί δεν το έχω ξαναδεί….
Rozanna: Δεν είναι πολύ ωραίο?
Nickred: Ναι πραγματικά είναι….
Rozanna: Αχ πολύ θα ήθελα να ζούσα εκεί… κοίτα πόσο όμορφο είναι!
Nidis: Τελικά ωραία, είναι από εδώ πάνω…. Και αυτό το νησί πανέμορφο. Κοίτα πόσο μεγάλο φαίνεται, αν και είμαστε τόσο ψηλά…..
Aetonail: Είδες που στα έλεγα?
Nidis: Ναι δίκιο είχες, μου φαίνεται πως από εδώ και στο εξής, θα ταξιδεύω πιο συχνά με αεροπλάνα... άδικα φοβόμουνα!
Την ίδια στιγμή στα μπροστινά καθίσματα.....
soraver: Λοιπόν φιλαράκο, ήρθε η ώρα να πιούμε…..
Freeman: Τι εννοείς?
soraver: Τι … τι εννοώ. Δεν σου είπα προηγουμένως? Αν το παίξεις λίγο αδιάθετος, ότι και καλά σε πειράζει η διαδρομή, ότι σε αγχώνει το αεροπλάνο, σου φέρνουν να πιείς ουίσκι.
Freeman: Α…. μα δεν με πειράζει η διαδρομή…. Μια χαρά αισθάνομαι…
soraver: Δεν είπα ότι σε πειράζει, είπα να το παίξεις πως σε πειράζει
Freeman: Τι να παίξω?
soraver: Έλα ντε…. Μήπως το έχεις σταματήσει και ποτέ σου…. Να προσποιηθείς ρε άνθρωπε. Αυτό σου λέω.
Freeman: Τι να προσποιηθώ μωρέ?
soraver: Ότι σε πειράζει η διαδρομή….
Freeman: Γιατί?
soraver:Α! δεν θα μου σπάσεις εσύ τα νεύρα! Τελείωσε… θα πεις ότι είσαι άρρωστος θες δεν θες…
Freeman: Μα αφού δεν είμαι άρρωστος…..
soraver: Και ποιος το είπε?
Freeman: Τι ποιος μου το είπε? Δεν αισθάνομαι άρρωστος
soraver: Νομίζεις….
Freeman: Όχι δεν νομίζω, είμαι 100% σίγουρος….
soraver: Νομίζεις…. Έχεις δει τον εαυτό σου στο καθρέφτη….
Freeman: Γιατί τι έχω?
soraver: Είσαι χλωμός…. Σίγουρα ρε νιώθεις καλά? Σοβαρά τώρα.
Freeman: Ναι μια χαρά νιώθω….αλλά γιατί είμαι χλωμός?
soraver: Δεν ξέρω ρε… σίγουρα δεν ζαλίζεσαι καθόλου, δεν νιώθεις μια ατονία…. Τα πόδια σου, να είναι σαν μουδιασμένα…. Τα χέρια σου, δεν είναι λίγο κρύα… μία ελαφριά τάση προς εμετό?
Freeman: Κοίτα να δεις… τώρα που το λες…. Κάτι νιώθω. Πραγματικά με πονάει λίγο το κεφάλι μου, αλλά το είχα και πριν ανέβουμε στο αεροπλάνο, όσο αφορά τα πόδια μου, είναι λίγο μουδιασμένα, αλλά νόμιζα πως ήταν επειδή καθόμαστε τόση ώρα…. Και το στομάχι μου με πονάει λίγο, αλλά πίστευα ότι ήταν επειδή είμαι νηστικός…. Όσο για τα χέρια μου, είναι λίγο κρύα, αλλά και πάλι πίστευα ότι ήταν επειδή κράταγα το ποτήρι, με το αναψυκτικό…. Το πρόσωπο μου όμως…. Δεν ήξερα ότι ήταν χλωμό.
soraver: Είδες που στα έλεγα?
Freeman: Λες να έχεις δίκιο….?
soraver: Εμ… γιατί φωνάζω τόση ώρα….
Freeman: Ωχ… δεν αισθάνομαι καλά….. κάνε κάτι…..
soraver: Κάτσε να φωνάξω την αεροσυνοδό…. Αεροσυνοδός… ερχόσαστε λίγο εδώ σας παρακαλώ?
Αεροσυνοδός: Παρακαλώ τι θα θέλατε?
soraver: Γεια σας, ο φίλος μου από εδώ, δεν αισθάνεται καλά, μάλλον φοβάται λιγουλάκι… πρώτη του φορά βλέπεται, μήπως θα μπορούσατε, να του φέρετε κάτι να πιεί, να πάρει τα πάνω του?
Freeman: Και γρήγορα σας παρακαλώ, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά….
Αεροσυνοδός: Μα και βέβαια κύριε…. Μισό λεπτό, επιστρέφω αμέσως.
soraver:Και φέρτε μου και εμένα ένα σας παρακαλώ (γυρίζει προς τον Freeman με ένα χαμόγελο ικανοποίησης) χιχιχιχι… είδες που σου έλεγα, ορίστε έπιασε το κόλπο…
Freeman: (Σε άθλια κατάσταση) Αααααααααααα……υποφέρω…..αααααααα σβήνω…. Πιο κόλπο?
soraver: Σκάσε ρε δεν έχεις τίποτα…..
Freeman: Τι δεν έχω τίποτα….ααααααα….. σβήνω, θέλω να λιποθυμήσω……
soraver: Σταμάτα μωρέ να κλαίγεσαι. Ψέματα ήταν όλα μια χαρά είσαι.
Freeman: Και εγώ γιατί αισθάνομαι χάλια? Αααααααααααααα και τι δεν θα έδινα, να κατέβαινα από αυτό το αεροπλάνο, αμέσως τώρα……
Ξαφνικά ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροπλάνο αρχίζει ξαφνικά να χάνει ύψος. Όλοι μέσα στο αεροπλάνο έχουν πανικοβληθεί, από τα μεγάφωνα ακούγονται οδηγίες για ψυχραιμία , οι μάσκες οξυγόνου πέφτουν. Η καμπίνα των επιβατών «γεμίζει» με φωνές και κραυγές απελπισίας….προσευχές καθώς και κάτι ακατανόητες για την στιγμή εκφράσεις του τύπου…. «βγες από το αυτί μου Nidis». Μετά από όλο αυτόν τον πανικό, ακολουθεί άλλος ένας εκκωφαντικός θόρυβος που υποδηλώνει την συντριβή του αεροσκάφους στην θάλασσα!
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Αν το νησί που βλέπαμε είναι το langkawi και πέσαμε και κοντά του χαλάλι ! :lol:
Το μόνο κακό είναι πως δεν πρόλαβε να έρθει η αεροσυνοδός και σε μας :crazy:
kako_paidi®
03-09-07, 19:45
ypomoni..... katse na doume poioi tha zhsete! :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :eat_nails: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αρα η αεροσυνοδός μπορεί και να ζήσει ! :crazy:
kako_paidi®
03-09-07, 19:54
giati dipsas?
Ναι :crazy:
http://www.neo.gr/website/Aetonail/500euro.bmp
kako_paidi®
03-09-07, 20:00
fystikakia theleis, h mono anapsyktiko? :P
CocaColitsa (με chivas) μου αρκεί :P
stay_close
03-09-07, 21:02
ego mporo na kolupmhso? :S soste meeeeeee.. piggyyyyyyyyy voh8eiaaaaaaaa
kako_paidi®
03-09-07, 21:49
den xreiazetai na kolympiseis mwre.... afou petas pleon! :P
XAXAXAXAXAXAXAXxaxaxaxaxaxaxaxXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Xxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxXAXAXAXAXAXAXxaxaxaxaxaxaxAXAXAXAXA XAXxaxaxaxa
XAXAXAXAXAXAXXAXAXxaxaxaxaxaxaxaxaxaxXAXAXAXAXAX
FOFOKAAAAAAAAAA ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΡΟΖ ΦΛΑΜΕΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
stay_closeakoooooooooo βασίσου πάνω μου είμαι άψογη κολυμβήτρια έχω και ενσωματωμένο σωσίβιο, επιπλέω σου λέωωωωωωωωωω :lol:
ήμουνα ροζ φλαμέγκο... :excited: αλλα γιατί με έκαναν σάκο?(κακοί ανθρωποι):D :D
Τί διψάς ρε αετε, αφού σε κοτζάμ θάλασσα είσαι, και διψάς; :P:P
Λολ. Θα το γυρίσουμε σε LOST? χαχαχα Άντε να δούμε την στιγμή που θα μας πιάσει η λόρδα και θα τρώμε ο ένας τον άλλονα, να δούμε ποιός θα ζήσει.
Freeman: ΈΛΑ ΡΕ ΣΟΡΑΒΕΡΕ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΑΣΑ! ΛΙΓΟ... ΝΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΩ. ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ!!!
:lol::lol::lol:
Το μόνο καλό είναι ο Πλάτωνας. Δέν θα τον τρώει κανένας :P Άντε θα την γλιτώσει με κανα δυό σπασιματάκια μονάχα xaxaxa :lol::lol:
stay_close
04-09-07, 13:14
tis exei sth 8alassa na pagonoun.. tora pou 8a peseis 8a tis vreis ;p
tis exei sth 8alassa na pagonoun.. tora pou 8a peseis 8a tis vreis ;p
:lol: :lol: :lol:
kako_paidi®
11-09-07, 16:48
Σε μια από τις παραλίες του νησιού
Rozanna: (ζαλισμένη)]Τι έγινε που βρίσκομαι?
Πιο δίπλα βρισκόταν λιπόθυμος ο soraver με ένα τεράστιο καρούμπαλο, που είχε αποχτήσει, από ένα καφάσι με μπύρες, που του είχε πέσει στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της πτώσης (εγώ στο έδωσα το καφάσι που σου έταξα sor, οπότε τώρα δεν σου χρωστάω τίποτα.)
Rozanna: (ταρακουνώντας τον) Soraver….. Soraver…..ΞΥΠΝΑ…..Soraver…..
Μετά από κάνα δεκάλεπτο, προσπαθειών με πολλά ταρακουνήματα…. Χαστούκια…. Μπουνίδια…. Και κλωτσιές….
soraver:Μμμμ….τι έγινε…. Που βρίσκομαι?
Rozanna: Ax…Soraver ευτυχώς συνήλθες….. (τον παίρνει αγκαλιά και αρχίζει να τον σφίγγει και να τον φιλάει…)…
soraver:Εί….μη άουτς … (την σπρώχνει)…. Σταμάτα….
Rozanna: Αχ δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που συνήλθες…..
soraver: (Την κοιτάει παράξενα τρίβοντας το πρόσωπο του, δείχνοντας ότι πονάει)…. Τι έγινε…. Που βρίσκομαι? Γιατί νιώθω λες και με έχουν σαπίσει στο ξύλο?.....
Rozanna: (Κοκκινίζοντας)…. Εεεε…. Μάλλον θα είναι από το ατύχημα…
soraver:Το ατύχημα (?)…. Ποιο ατύχημα(?)…. Και ποια είσαι εσύ?
Rozanna: Το ατύχημα…. Το αεροπλάνο…που έπεσε…. Τι θες να πεις ποια είμαι εγώ? Η Ruslanna είμαι….
soraver:Η Ruslanna …. Ποια Ruslanna?….
Rozanna: Η Rozanna… η κοπέλα του Nickred….
soraver: Του Nickred…. Ποιος είναι πάλι αυτός ο Nickred?
Rozanna: Μα ο κολλητός σου βέβαια….
soraver:Ο κολλητός μου? Συγνώμη δεσποινίς…. Ruslanna αλλά δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε…
Rozanna: Τι εννοείς ότι δεν καταλαβαίνεις? Εγώ είμαι soraver… Η Rozanna… η κοπέλα του Nickred…. Του καλύτερου σου φίλου…. Από το χωριό….
soraver: Πραγματικά δεσποινίς Ruslanna δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε και το κυριότερο, δεν καταλαβαίνω γιατί μου τα λέτε. Τέλος πάντων, μήπως μπορείτε να μου πείτε, που βρισκόμαστε, γιατί εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ… έχω ένα φοβερό πονοκέφαλο και με πονάει και όλο μου το σώμα και δεν ξέρω γιατί….
Rozanna: (έτοιμη να βάλει τα κλάματα)Soraver…. ΣΥΝΕΛΘΕ σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. Έγώ είμαι η ROZANNA!!!
soraver: (την κοιτάζει απορημένα)…..
Rozanna: (με τα πρώτα δάκρυα να κάνουν την εμφάνιση τους) Αλήθεια δεν θυμάσαι τίποτα….
soraver: Μα αφού σας είπα δεσποινίς Ruslanna, πως όχι… το μόνο που γνωρίζω αυτή την στιγμή είναι ότι έχω έναν φοβερό πονοκέφαλο και νιώθω σαν να με έχουν σαπίσει στο ξύλο. Πονάνε όλα μου! Συν ότι δεν έχω ιδέα το που βρίσκομαι…. Και θα ήθελα, αν τουλάχιστον στο τελευταίο, θα μπορούσατε, να μου δώσετε εσείς την απάντηση….
Rozanna: (:cry: :cry:)…. Όχι γιατί ούτε και εγώ ξέρω που είμαστε….
soraver: (Έκπληκτος ) Δεν ξέρετε ούτε και εσείς? Δεν γίνεται αυτό…. Πως μπορεί να είναι δυνατόν?
Rozanna: (:cry: :cry:)….
soraver: Για μια στιγμή…. (δείχνοντας σκεπτικός ) Φαίνεται ότι είμαστε σε μια παραλία… που δεν ξέρω ποια….όπως ούτε και εσείς….. έχω έντονο πονοκέφαλο… και με πονάει όλο μου το σώμα, σαν να με έχουνε δείρει…. (Σκέφτεται λίγο ακόμα και μετά φωνάζει, δείχνοντας, πως θυμήθηκε επιτέλους)…..ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!
Rozanna: (Σταματάει το κλάμα και ένα χαμόγελο αρχίζει να αχνό φαίνεται στο πρόσωπό της )….
soraver: ΜΕ έχουν ΑΠΑΓΑΓΕΙ!!!! Για λόγους που δεν θυμάμαι τώρα, προφανώς δουλεύω σε κάποια μυστική υπηρεσία και με απήγαγαν…. Οι ξένοι κατάσκοποι…και με έδειραν για να μου αποσπάσουν κάποια πληροφορία…ναι βέβαια….αυτό εξηγεί τους πόνους σε όλο μου το σώμα…. Και τον πονοκέφαλο…. Και αυτό εδώ το καρούμπαλο…. Και μάλιστα, αν κρίνω από την μυρωδιά βρώμας που βγάζει το σώμα μου, πρέπει πριν από εδώ πρέπει να με είχαν κλεισμένο σε κάποιο μπουντρούμι….για μέρες πολλές… ίσως και εβδομάδες…. Με λίγο νερό και ελάχιστο φαγητό, χωρίς μπάνιο, γι αυτό και βρωμάω…. Και με έδερναν καθημερινά, για να μου αποσπάσουν την πληροφορία, αλλά εγώ δεν έσπαγα….άχνα δεν έβγαζα… με αποτέλεσμα, πλέον, να αποφασίσουν, να με μεταφέρουν στο αρχηγείο τους, για να χρησιμοποιήσουν, πιο εξελιγμένες τεχνικές… ίσως και φάρμακα, έτσι ώστε να με κάνουν να τα ξεράσω όλα…. Και πάνω που με μετέφερναν εκεί…. Όπως είπες πριν, για καλή μου τύχη έπαθε ζημιά το αεροπλάνο και βρέθηκα εδώ, γι αυτό και δεν ξέρω που βρίσκομαι…. Και μάλλον είχαν απαγάγει και εσένα για να εκβιάσουν το καλό μου φίλο και συνάδελφο Nickred, που τουλάχιστον αυτήν την στιγμή, δεν θυμάμαι ποιος είναι…. Αλλά μάλλον θα είναι μια προσωρινή απώλεια μνήμης, από την όλη ταλαιπωρία και τα βασανιστήρια…..
Rozanna: (έχει μείνει μαλάκας!)…. Μα…..
soraver: Σσσσσσσσσσσς! (της φράζει το στόμα κοιτώντας γύρω καχύποπτα, εξερευνώντας το χώρο για εχθρούς) Μην λες τίποτα, πρέπει να φύγουμε αμέσως, το πιθανότερο είναι, να έχουν μάθει ότι το αεροπλάνο τους έπεσε και αυτήν την στιγμή ήδη, να έχουν στείλει τα στρατεύματα τους για μας βρουν…. (σηκώνεται πάνω και κρατώντας την Rozanna από το χέρι την τραβάει, τρέχοντας)…. Πάμε να κρυφτούμε, εδώ είμαστε εκτεθιμένοι…..
σε μια άλλη παραλία, όχι πολύ μακριά από εκεί ,η οποία είναι καλυμμένη με ξερά χόρτα, η Piggy βρίσκεται μισολιπόθυμη μέσα στο κλουβί της που για καλή της τύχη έχει σχεδόν σπάσει….
Piggy: Μμμμμ τι γίνεται, που βρίσκομαι? (Φρικαρισμένη) Α ναι…. Τώρα θυμήθηκα…. Το αεροπλάνο….ο θόρυβος…. Το πέσιμο….. Ω! Θεέ μου….. ο stay_close …. Stay….. stay…. Που είσαι? Stay? Ω… πρέπει να βγω έξω από εδώ. (Αρχίζει να χτυπιέται με δύναμη… πάνω στο κλουβί και μαζί με το κλουβί, προσπαθώντας, να ελευθερωθεί. Μετά από μερικές προσπάθειες…. Τα καταφέρνει και βγαίνει έξω.)… Πρέπει να βρω τον Stay…. Πρέπει να βρω τον Stay…… STAYYYYYYYYYYYYYYYY που είσαι….. STAYYYYYYY….. Όχι ρε γαμώτο…. Ο κόσμος είναι γεμάτος με ξερά χόρτα και μάλιστα πολύ πυκνά….. Πρέπει να τον βρω….. πρέπει να τον βρω…..!!!
έτσι όσο η Piggy ψάχνει ψύλλο στα «άχερα», δυο τρία χιλιόμετρα πιο κάτω… ή μάλλον πιο πάνω …. Σε ένα δέντρο….ο Aetonail με το ένα του χέρι να σφιχταγκαλιάζει ένα κλαδί, όπου τον έσωσε από την βίαιη πρόσκρουση με στο έδαφος και με το μικρό δάχτυλο του άλλου του χεριού χωμένο μέσα στο αριστερό του αυτί και κουνώντας το, έντονα πάνω κάτω….
Aetonail: ( ….και με εμφανή τα σημάδια του πόνου και του φόβου… ίσως και ενός μικρού εκνευρισμού…. ) Θα βγεις επιτέλους από το αυτί μου? Η τουλάχιστον σταμάτα να κουνάς τα φτερά σου και να μουρμουράς …. Ο θόρυβος που κάνεις με πεθαίνει…..
Nidis: και το έλεγα εγώ… όχι με αεροπλάνο…. Όχι με αεροπλάνο….. και το έλεγα δεν το έλεγα…..
Aetonail: Βγες έξω σε παρακαλώ, όλα τελείωσαν….. βγες έξω, γιατί δεν αντέχω άλλο!
Nidis: ω… τι πάθαμε….ω τι πάθαμε… ω καταστροφή…..
Aetonail: Βγες έξω από το αυτί μου…. Δεν αντέχω άλλο….. βγες έξω ….βγες έξω…. Βγες έξω
Nidis: και το έλεγα εγώ…. Να μην το έλεγα….
Aetonail: Ωραία λοιπόν, αυτό ήταν… θα πέσω…. Δεν αντέχω άλλο…. Γεια χαρά κόσμε… σε χαιρετώ…..
Nidis: και το έλεγα εγώ…. Τι θα πει θα πέσεις? Από πού να πέσεις? Πάλι?
Aetonail: Γεια χαρά Nidis ελπίζω να τα ξαναπούμε στην άλλη ζωή…..
Nidis: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
Aetonail: Ω θεέ μου, βγες από κει μέσα… θα πέσω… το εννοώ!
Nidis: Όχι …. ΜΗ… περίμενε ( βγαίνει από το αυτί ) Πως βρέθηκες εδώ πάνω, που είμαστε?
Aetonail: Τι που είμαστε δεν βλέπεις? Πάνω σε ένα δέντρο είμαιστε!
Nidis: Ναι αυτό το βλέπω…. Δηλαδή είμαστε ζωντανοί? Αχ! Είμαστε ζωντανοί….. ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!!!
Aetonail: Εγώ δεν θα είμαι για πολύ ακόμα!
Nidis: Γιατί?
Aetonail: Τι γιατί? Με κοροϊδεύεις? Δεν βλέπεις που βρίσκομαι….. Πόσο νομίζεις ότι θα αντέξω εδώ πάνω. Ήδη με πονάει όλο μου το σώμα, από το πέσιμο…. Και προς πληροφόρηση σου, αυτό εδώ δεν είναι το πρώτο κλαδί, που βρέθηκε μπροστά μου….. Πριν φτάσω εδώ…. «συναντήθηκα» με τουλάχιστον…. Καμιά 30 κλαδιά… και γενικότερα, δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο…. Έχω αρχίσει να κουράζομαι έντονα!
Nidis: Ε άσε τότε τα χέρια σου….
Aetonail: ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μα είσαι ΤΡΕΛΟΣ? Θέλεις να με ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ?
Nidis: Εγώ για να μην κουράζεσαι το λέω….
Aetonail: Για να μην κουράζομαι ε? Δολοφόνε…ε δολοφόνε…. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσένα…. Με απογοήτευσες…..
Nidis: Μα τι λες τώρα? Δεν πας καλά μου φαίνεται. Η «συναντήσεις» σου με τα κλαδιά προηγουμένως, σου αφήσανε κουσούρι νομίζω
Aetonail: Άκου τι λέει, δεν φτάνει που μου είπε να αφήσω τα χέρια μου από το κλαδί, μου την λέει και από πάνω…..εεεε το θράσος σου δεν έχει όρια μου φαίνεται!
Nidis: Μα δεν καταλαβαίνω τι λες…. Σύνελθε. Γιατί είναι κακό, που σου είπα να αφήσεις τα χέρια σου από το κλαδί?
Aetonail: Γιατί θες να με σκοτώσεις…..να γιατί!
Nidis: Να σε σκοτώσω? Σοβαρέψου σε παρακαλώ…. Για να ξεκουράσεις τα χέρια σου το λέω…. Στην τελική εσύ παραπονέθηκες!
Aetonail: Αααααααααααα…. Πας να με τρελάνεις?
Nidis: Μα γιατί?
Aetonail: Μα αν αφήσω τα χέρια μου, θα πέσω και θα σκοτωθώ….
Nidis: Σε παρακαλώ, σταμάτα να λες βλακείες
Aetonail: Α… λέω και βλακείες τώρα…..
Nidis: ναι λες βλακείες…. Εδώ άντεξες από ολόκληρη πτώση αεροπλάνου και θα σκοτωθείς τώρα στο ενάμιση μέτρο?
Aetonail: άκου τι λέει…. Άντεξα από ολόκληρη πτώση αεροπλάνου και θέλει να με σκοτώσει τώρα στο …. Ενάμιση μέτρο…. Στο ενάμιση μέτρο????
Nidis: ναι μα καλά δεν έχεις κοιτάξει κάτω?
Aetonail: Όχι φοβόμουνα πολύ και δεν ήθελα, να φοβηθώ ακόμα περισσότερο...
Nidis: Ναι …καλά….άντε άσε τα χέρια σου και κατέβα κάτω, να πάμε να ψάξουμε για τους άλλους… άντε!
Aetonail: Έντάξει, τα αφηηηηηηηήνωωωωωωωωωωωωωωω….... ( ΜΠΛΟΥΜ!!!! )
Nidis: ΩΧ! Aetonail…..αχ Παναγία μου, άντε πάλι……. Aetonaaaaaaiiiiiiiiil……!
και τώρα κάπου λίγο πιο ψηλά……..
Πλάτων: Επ….τι έγινε? Που ήμαστε…. Τι είναι όλος αυτός ο καπνός?
EGW: Δεν είναι καπνός…. Σύννεφα είναι!
Fofoka :Σύννεφα… τι σύννεφα?
Πλάτων: Επ…. Fofoka…. Που είναι το σακβουαγιάζ? Πως έγινες φλαμέγκο ξανά? (Προχωράει προς το μέρος της)
Fofoka : Ωχ…. Μα εσύ προχωράς…. Πως προχωράς? Που είναι η μαρμάρινη υφή σου, που είναι το άσπρο χρώμα σου, που είναι ο μανδύας σου….που είναι το όργανο σου….. (Κοκκινίζοντας) μα φόρεσε κάτι σε παρακαλώ, πως κυκλοφορείς έτσι?
Πλάτων: (Κοιτάζοντας προς τα κάτω του και καλύπτοντας αμήχανα το «κενό» του) Ωχ… μα τι συμβαίνει εδώ πέρα…. Είμαι γυμνός. Τι γίνεται…..?
EGW: Ηρεμήστε σας παρακαλώ πολύ και θα σας τα εξηγήσω όλα!
Πλάτων: Τι συμβαίνει εδώ, θέλω να μάθω, πως έγιναν όλα αυτά?
Fofoka : Ναι …. Ναι τι συμβαίνει εδώ πέρα….. ή μάλλον γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.
EGW: Θα μάθετε τι συμβαίνει, πολύ σύντομα…. Πάμε όμως τώρα γρήγορα, να παραλάβουμε και κάποιους άλλους, πριν να είναι αργά….
Πλάτων: Μα…..
Fofoka : …..
EGW: Α… πριν φύγουμε όμως να πάμε, προς το παρών, να θυμάστε ένα πράγμα, το οποίο είναι το μόνο που έχει σημασία και πρέπει να το τηρήσετε σαν προσευχή. Από εδώ και στο εξής…. Ο ένας ανήκει στον άλλον…. Αυτό να μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ…. Και πρέπει πάντα να είσαστε μαζί, να μην αφήσετε ΤΙΠΟΤΑ να σας χωρίσει. Διαφορετικά…. Δεν σας υπόσχομαι για τίποτα, όσο αφορά το τι μπορεί να σας συμβεί. Ελάτε όμως τώρα, πάμε γρήγορα, πριν να είναι πολύ αργά…..
Έτσι λοιπόν, ο Egw, o Πλάτων και το πουλί του….η Fofoka…. ή καλύτερα, να πω το πουλί και ο Πλάτων του(?)…. Τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία…. Όποιο και από τα δύο κεφάλια και να εξουσιάζει, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αφού είναι αλληλοεξαρτώμενοι πλέον…. Σε κάποιο άλλο μέρος…. Πιο παράξενο και σκοτεινό…. Και εντελώς αποπνικτικό και καταθλιπτικό……
martina: (με αισθησιακή φωνή ) Γεια σας αγόρια!!! Τι κάνετε ψυχές μου? Είσαστε έτοιμοι?
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
geia sas agwria!!!
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
(php 8es e? kala 8a to skeftw)
Ε ρε τι τραβάω και δεν το μαρτυράω :lol:
Πόσα ξέρω, πόσα ξέρω... αλλά θα τα μαθαίνετε όλα όταν είναι η ώρα τους. Μη βιάζεστε.
stayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy kaleeeeee stayyyyyyyyyyyyyyyyy?
stay_close
12-09-07, 00:44
plats...
είμαι ξανά φλαμεγκο :clap: αλλά κολλησα με τον πλάτων(εγώ εξουσιάζω:P ):clap: :clap: :clap:
nai, eisia ta podia pou pote den gnwrise (eipame htan protomh o platwn)
Wiiiild daaaaaaanceeeeesss :hanum:
για να μην διαβάζω όλα τα επεισόδια, εγώ πέθανα;;;;;;;;;;;;;;;
na ta diabaseis re
akou kei...
na katseis na ta diabaseis exoun polu gelio :lol:
δεν προλαβαίνω!!!!
pukka pukka!!!!!!
δεν πέθανες σε ψάχνουμε ακόμα ετοιμάσαμε ολόκληρη ομάδα διάσωσης:clap: :clap: :clap:
κοίτα που θα με αναγκάσουν να τα διαβάσω...
pukka pukka!!!
αφού σου λέω έχει πολύ γελιοοοοο:lol:
τα διάβασα... Omg!!!
έλιωσα στο γέλιο!!!!
ε μα να την ακούς την miss Piggy :lool:
kako_paidi®
13-09-07, 16:09
τι είναι το pukka...pukka?
pucca einai
to koritsaki pou exei sthn upografh ths h piggy
op. Ti einai i matina? pou ksefutrose? kanenas aggelos tou satana einai pou thelei na tous pagidepsei? (lol... epireasmenos apo to silent hill :P:P:P )
kako_paidi®
20-09-07, 20:07
stay_close: Τι έγινε? Που βρίσκομαι? Που είναι η Piggy?
Nickred: Ωχ… τι πάλι αυτό… πω… που είναι η rozanna… που είναι οι άλλοι?
Freeman: Αχ… έχει και κάποιος άλλος πονοκέφαλο, ή μόνο εγώ? Αχ… το κεφάλι μου…. Το κεφάλι μου…. Ωχ… που είναι το κεφάλι μου?
martina: Άντε παιδιά… ετοιμαστείτε δεν έχουμε όλη την μέρα στην διάθεση μας…. Πρέπει να φύγουμε!
stay_close: Ποια είσαι πάλι εσύ?
Nickred: Να φύγουμε, να πάμε που? Που είναι οι υπόλοιποι?
Freeman:Το κεφάλι μου…. Που είναι το κεφάλι μου….. μήπως είδατε το κεφάλι μου?
martina: Εγώ είμαι η Martina και θα είμαι η συνοδός σας!
stay_close: Συνοδός μας? Για πού?
Nickred: Δεν καταλαβαίνω…. Καταρχήν που είμαστε…. που είναι οι άλλοι?
Freeman: Αααα….νάτο…. δίπλα στο πόδι σου ήτανε… Νίκο
martina:Βιαστείτε είπα…. Δεν πρέπει να μας προλάβουν οι άλλοι….
stay_close: Ποιοι άλλοι, να μας προλάβουν σε τι?
Nickred: Τα παιδιά είναι οι άλλοι? Έρχονται εδώ?
Freeman: Ουφ τι καλά…. Αχ κεφαλάκι μου, νόμιζα ότι σε είχα χάσει….
martina:Ε…. οι άλλοι…εεεε…. Ναι τα παιδιά είναι οι άλλοι, η υπόλοιπη παρέα….
stay_close: Και γιατί να μην μας προλάβουν?
Nickred: Θα έρθουν τα παιδιά εδώ? Ε τότε δεν φεύγουμε, θα κάτσουμε να τους περιμένουμε….
Freeman: Πω…πω… έχω χάσει κι αν έχω χάσει πράγματα, αλλά το κεφάλι μου, πρώτη φορά, μου τυχαίνει…. Μα για κάτσε…. τι δουλειά είχε το κεφάλι μου στο πάτωμα? (σωπαίνει και ξεροκαταπίνει, έντρομος)
martina: Όχι…. Όχι, δεν θα έρθουν εδώ…. Θα μας προλάβουν στο ξενοδοχείο ήθελα να πω…. Και…ε…εεε… θα πάρουν τα καλύτερα δωμάτια, γι αυτό λέω να βιαστούμε….
stay_close:Στο ξενοδοχείο…. Ποιο ξενοδοχείο? Μα που είμαστε τελικά…. Τι έγινε?
Nickred: Εσύ ποια είσαι, εμείς τι κάνουμε εδώ…. Που είναι οι άλλοι, γιατί δεν είμαστε όλοι μαζί?
Freeman:(σκέφτεται, κρατώντας το κεφάλι του περίπου στο ύψος της μέσης του) Χμμμμ κρατάω το κεφάλι μου στα χέρια μου, που σημαίνει, ότι δεν είναι πάνω στο λαιμό μου, που σημαίνει, ότι δεν είναι ενωμένο, με το υπόλοιπο σώμα μου, που σημαίνει ότι αφού δεν είναι ενωμένο με το υπόλοιπο σώμα μου, εγώ δεν είμαι ζωντανός, αλλά αν εγώ δεν είμαι ζωντανός…. Τότε πως σκέφτομαι, όλα αυτά που σκέφτομαι και πως μπορώ να βλέπω τους άλλους…. να ο Nickred…. να ο stay_close…. να το κιλοτάκι της δεσποινίδος, που φαίνεται κάτω από την φούστα…. Το κιλοτάκι της δεσποινίδος????? Αχ…. Είναι και μαύρο…. Πω…πω…. Χμμμ τώρα που το βλέπω καλύτερα, δεν φοράει τίποτα …. Χμμμμ…. Λοιπόν τι έλεγα? …. Α ναι…. Πως η δεσποινίδα, θέλει ξύρισμα!!!
martina:(Γυρίζει και αγριοκοιτάζει τον Freeman) Πάμε να φύγουμε…. Και θα στα εξηγήσω όλα στην διαδρομή, απλά λίγο γρήγορα, να προλάβουμε….
stay_close: ….
Nickred: Εγώ δεν πάω πουθενά, απαιτώ εξηγήσεις, εδώ και τώρα!!!
Freeman: Εγώ πάλι δεσποινίς, θα είμαι από πίσω σας….
martina: Έλα Nickred, και θα στα εξηγήσω όλα. Μην ανησυχείς……
stay_close: Θα είναι και η Piggy, εκεί που θα πάμε?
martina: Ναι θα είναι και η Piggy, θα είναι όλοι εκεί….
Nickred:Εγώ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. Καταρχήν πως ξέρεις το όνομα μου….ΑΠΑΙΤΩ εξηγήσεις !!!!
martina: Δεν θέλεις να δεις την Rozanna? Αχ πολύ θα στεναχωρηθεί η καημενούλα αν το μάθει αυτό
Nickred:Να μάθει τι?
martina:Ότι δεν θέλεις να την δεις…..
Nickred:Μα θέλω να την δω!
martina: Τότε γιατί δεν έρχεσαι?
Nickred:Μα θέλω να μάθω κιόλας!
Freeman:(σκέφτεται) Άραγε έχει σχέση ή είναι μόνη της?
martina:(Σκύβοντας – κυριολεκτικά- στο αυτί του Freeman και του ψιθυρίζει με άκρως αισθησιακή φωνή) Όχι!!!
Freeman: ώχ… το μάτι μου!!!!
Nickred: Τι έπαθες εσύ?
Freeman: Τίποτα…. Τίποτα… απλά ερεθίστηκα λίγο….
Nickred: Ωχ…. Που είναι το κεφάλι σου?
Freeman: Να εδώ κάτω δείχνοντας προς την μέση του
Nickred: (εκνευρισμένος, μιας και το μάτι του έπεσε…σε άλλο σημείο, που δήλωνε αισθητά την παρουσία του, αντιδρώντας στην κίνηση της martinas) Σαν δεν ντρέπεσαι… λέω εγώ
Freeman: .…. (αφού κοίταξε λίγο πλάγια και φώναξε ξανά) ΄Ωχ…πάει και το άλλο μάτι…( και κατάλαβε, τι είδε ο Nickred ) Όχι….όχι…να εδώ…. (σηκώνοντας το κεφάλι του ψηλά)
Nickred:Μα …..Τι….πως…..Που?
martina:Ελάτε….πάμε……πάμε….. περιμένουν η Piggy και η Rozanna (Δείχνοντας σαν να φοβάται κάτι)
Και έτσι με τα πολλά τους έπεισε να την ακολουθήσουν…..
Egw:Άντε βιαστείτε λίγο…. Κάπου εδώ κοντά πρέπει να είναι…..
Πλατων: Αχ…. Μην τρέχετε τόσο γρήγορα. Μετά από τόσους αιώνες ακινησίας είναι δύσκολο να συνηθίσω τούτα τα ρημάδια τα πόδια
Fofoka: Ναι…ναι πιο σιγά…και εγώ δεν μπορώ να τρέξω…. Είναι η 20η φορά που -πέφτω κάτω
Egw:Πρέπει να βιαστούμε…. Οι φίλοι σας κινδυνεύουν….
Πλατων: (Λαχανιασμένα)Μας πως γίνεται να κινδυνεύουν, αφού όπως μας εξήγησες, πλέον είμαστε νεκροί
Fofoka: ναι τι χειρότερο μπορεί να πάθει ένας νεκρός
Egw:Παιδιά δεν έχουμε καιρό για τέτοια, πρέπει να βιαστούμε, πριν τους βρει αυτή!
Πλατων: Ποια αυτή? Ποια είναι αυτή… δεν καταλαβαίνω!
Fofoka: …
Egw:Μα καλά δεν είχατε ακούσει ποτέ για το παράδεισο και την κόλαση?
Πλατων: χμμμμ μήπως εννοείς τον κάτω κόσμο?
Fofoka: α ναι… εγώ κάτι είχα ακούσει. Πριν κάμποσες χιλιάδες χρόνιες, είχε περάσει ένας τυπάκος από την περιοχή μας…χμμμμ Ιησού, νομίζω ότι τον έλεγαν και έλεγε κάτι τέτοια…. Για μια ζωή μετά θάνατο και κάτι τέτοια…κόλαση…παράδεισους, αλλά νόμιζα, πως ήταν απλά ιστορίες.
Egw:Ε λοιπόν δεν είναι απλά ιστορίες…. Είναι αλήθεια, με την διαφορά, ότι από τότε μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα…..
Πλατων: και ο Άδης και η Περσεφόνη?
Fofoka: Δεν ήταν ιστορίες…. Και δηλαδή τι έχει αλλάξει?
Egw:Να…. Παλιότερα, που ο πληθυσμός των ανθρώπων, ήταν πολύ λιγότερος, τότε, με το που πέθαινε κάποιος, συγκροτούνταν αμέσως μία επιτροπή από τον ίδιο τον Θεό σαν πρόεδρο, τρεις αρχαγγέλους από τον παράδεισο και άλλους τρεις διαβόλους από την κόλαση και περνούσαν κατευθείαν την ψυχή του νεκρού από Θεία δίκη, όπου και αποφασιζόταν, για το που θα πάει… στην κόλαση ή στον παράδεισο. Μέτα όμως τον ερχομό του Ιησού στην γη και κυρίως μετά την υπόσχεση του για την ημέρα της κρίσης και την Δευτέρα παρουσία, όλα αυτά άλλαξαν. Τώρα πια όταν κάποιος πεθάνει, δεν περνάει κατευθείαν από Θέια δίκη, αλλά παραμένει σε μια περιοχή, ας πούμε κάτι σαν προθάλαμο, μαζί με άλλες ψυχές, όπου και περιμένει τη Δευτέρα Παρουσία και την ημέρα της κρίσης, για να δει τελικά που θα πάει. Βέβαια στην αρχή αυτό ήταν εύκολο και απλό, μιας που λόγο του μικρού αριθμού των ανθρώπων που ήταν στην γη…. Πέθαιναν ελάχιστοι… και μάλιστα μπορεί να περνούσε και μήνας χωρίς να έχει πεθάνει κανείς …. (Αναπολώντας) …. Ωραίες εποχές τότε…. Τώρα όμως που έχουν φτάσει τα σχεδόν 7 δις, σε καθημερινή βάση, πεθαίνουν χιλιάδες την ημέρα, με αποτέλεσμα εμείς να τρέχουμε πανικόβλητοι , για να τους βρούμε και να τους μαζέψουμε και να τους πάμε στην «αίθουσα» αναμονής.
Πλατων: Μα καλά… Ο Δίας…η Ήρα, η Άρτεμη, η Αθηνά, ο Απόλλων…..?
Fofoka: Εντάξει, αφού έτσι και αλλιώς θα περιμένουμε όλοι μέχρι την ημέρα της κρίσης, τότε προς τι η τόση βιασύνη?
Egw:Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από εμάς, την ίδια δουλειά κάνουν και κάποιοι αντίστοιχοι στην ειδικότητα με εμάς, από το άλλο στρατόπεδο, του… θου Κύριε Φυλακήν το στόματι μου….του της κολάσεως.
Πλατων: Ο Ερμής….ο Διόνυσος…. Η Αφροδίτη(?)….αχ η Αφροδίτη….!
Fofoka: Ωραία και πάλι δεν καταλαβαίνω, που είναι το πρόβλημα, αφού αν δεν τους βρείτε να τους φέρετε εσείς, θα τους βρουν και θα τους φέρουν αυτοί…. Το ίδιο δεν είναι?
Egw:Χαμογελώντας ειρωνικά Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει κόλαση και γενικότερα τι σόι είναι αυτοί που κατοικούν εκεί. Αυτοί όταν βρίσκουν μια ψυχή…. Δεν την καθοδηγούν απλά εκεί που πρέπει να την οδηγήσουν, στον ουδέτερο χώρο πριν την Μεγάλη Κρίση. Αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεγελάσουν την ψυχή και να την κάνουν να τους ακολουθήσει στη κόλαση, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, να την κάνουν να αμαρτήσει και να της «βγάλουν», τα χειρότερα συναισθήματα και σκέψεις, έτσι ώστε ακόμα και την Ημέρα της Κρίσης, να είναι απολύτως δικαιολογημένη η μεταφορά της στην κόλαση και να μην έχει επιστροφή από εκεί!!!
Πλατων: Δηλαδή μια ζωή ζούσα σε ένα ψέμα?
Fofoka: Α…. δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι αυτήν την στιγμή οι φίλοι μας…. Ή καλύτερα, οι φίλοι του Πλάτωνα, γιατί εγώ δεν τους ξέρω κινδυνεύουν σοβαρά!
Egw:Ναι κατά πάσα πιθανότητα…. Βέβαια, όλα είναι στο χέρι τους, κανείς δεν μπορεί να τους αναγκάσει να κάνουν κάτι που δεν θέλουν, μιας και ακόμα και τώρα, οι ψυχές λειτουργούν αυτόνομα όσο αφορά την κρίση τους. Αλλά επειδή οι άνθρωποι, από την φύση τους είναι επιρρεπείς στην αμαρτία και συνήθως χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα, για να συνειδητοποιήσει μια ψυχή ότι έχει πεθάνει και ότι έχει χάσει την υλική της υπόσταση… ε… γι αυτό το χρονικό διάστημα, είναι ακόμα ευάλωτες και λειτουργούν ακριβώς όπως ήταν και εν ζωή, μέχρι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Πλατων: Τόσα χρόνια…. Όλα ήταν μια αυταπάτη…..
Fofoka: Ε τότε να τρέξουμε… να προλάβουμε….
Egw:Πλάτωνα, ο Θεός είναι ένας και Μοναδικός, απλά σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι μπορεί να τον ονομάζουν διαφορετικά ή και να τον «χωρίζουν/μοιράζουν» σε παραπάνω από ένα. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, για το πώς Τον καλεί ο καθένας, αλλά από το πώς συμπεριφέρεται ο καθένας στους γύρω του. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος είναι ένας μικρός Θεός, αφού ο Θεός τον δημιούργησε. Οπότε μην στεναχωριέσαι, δεν ζούσες σε ένα ψέμα, απλά είχες μάθει την αλήθεια, με διαφορετικό όνομα. Η ουσία ήταν η ίδια. Και η ουσία είναι αυτό που επέλεξες να πράξεις εσύ, όχι το τι λέγανε οι άλλοι!
Πλατων: Μα…..
Fofoka: Ας τα αφήσουμε αυτά και πάμε να σώσουμε τους φίλους σου, από αυτήν. Αλήθεια γιατί είναι αυτή… (τρομαγμένη)στην κόλαση πάνε μόνο οι γυναίκες?
Egw: όχι απλά και αυτό είναι ένα από τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να παρασύρουν τα θύματα τους. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα θύματα είναι αγόρια!
Και ενώ ο Egw, o Πλάτων και η Fofoka, συνέχιζαν το ψάξιμο, κάπου άλλου και κάποιο άλλο άτομο μετά από πολύ ώρα ψάξιμο…κάτι βρήκε….
Piggy: Stay…..stay….. που είσαι….stay…..stay….. .. Αχ…stay…. Επιτέλους σε βρήκα….. (κάνει μία και το αρπάζει να τον φιλήσει)
Material_Defender_1032 :Βοήθεια…..βοήθεια…. με τρώνεεεεεεεεεεε
Cj-Dimitris.T : Ει….. άσε το αδερφό μου ήσυχο, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου…..
Piggy: Ποιος είσαι εσύ….stay μα τι λέει αυτός?
Material_Defender_1032 : Ποιος stay καλέ? Το όνομα μου είναι Material_Defender_1032, αλλά οι φίλοι με φωνάζουν «Mat_def»….
Cj-Dimitris.T : Εγώ είμαι ο αδερφός του και σε προειδοποιώ, αν δεν τον αφήσεις ήσυχο…. Θα δεις τι έχεις να πάθεις….. (πηδάει πάνω της)
Piggy:Ax… κατέβα από πάνω μου….. αχ…..και ο stay που είναι?
Material_Defender_1032 : ποιος είναι ο stay?
Cj-Dimitris.T : Ναι ποιος είναι ο stay…. Ίσως αυτός ο stay να έχει ψοφήσει κάπου εδώ γύρω, γιατί βρωμάει περίεργα εδώ πάνω!
Piggy: κατέβα από πάνω μου σου είπα…..
Material_Defender_1032 : Εμένα μπορείς να με αφήσεις, έτσι όπως με ζουλάς θα με λιώσεις……
Cj-Dimitris.T : Χμμμμ… είναι πάντως πεντανόστιμη…. Mat_def έλα να δοκιμάσεις…..
Piggy: Όχι…όχι….να μην δοκιμάσεις….άουτς….σταμάτα σε λέω…. Όχι και εσύ…. Άουτς…..
Material_Defender_1032 : μμμμ δίκιο έχεις delicious!!!!
Cj-Dimitris.T : Ωραία…. Αν δεν μύριζε κιόλας, θα ήταν τέλεια, αλλά τι να κάνουμε… δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν την ζωή!
Piggy: Κατεβείτε από πάνω μου ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ…. Αχ Θεέ μου, όχι πάλι…..
Material_Defender_1032 :νοστιμότατη… και είχα μια πείνα….
Cj-Dimitris.T : ναι…ναι…..
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
η αρχή μου θύμησε κάτι απο lost αλλά μετά άλλαξε...γρήγορα γρήγορα την συνέχεια:clap: :clap: :clap:
stay_close
21-09-07, 00:34
ego perimeno na diavaso to sxolio ths matinas loooool :lool:
stay pou eisaiiiiiii?:cry:
Νιώθω τύψεις...
Τους σκότωσα όλους! :p
stay_close
21-09-07, 09:11
Piggy ekei pou eisai hmouna kai do pou eimai 8a 'r8eis... ;p
Μαιστα :S Για να δούμε. Σα να χωριστήκανε 2 στρατοπεδα εδώ. Η αιώνια διαμάχη :D
εγώ είμαι πουλάκι δεν πέθανα ακόμη :D :crazy:
Καρδερίνα μου εσύ. :wait:
αυτό το κίτρινο μπαρμπαδελι γιατί θέλω να του χώσω μπουνίδια λοοοοοοοοοοοολ
αυτό το κίτρινο μπαρμπαδελι γιατί θέλω να του χώσω μπουνίδια λοοοοοοοοοοοολ
Επειδή μοιάζει με καρδερίνι... :wait:
θα του σπάσω τα δάχτυλα ένα και 8α του στραβώσω το στόμα και ξυραφάκια ;p :D
θα του σπάσω τα δάχτυλα ένα και 8α του στραβώσω το στόμα και ξυραφάκια ;p :D
Τελείωσε το silent hill.... φτάνει... :wait:
ιιιιιιιιιι γιαααααααααααα τσουυυυυυυυυυυ :karate:
ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΣΤΡΑΤΕ ΜΟΥ! ΕΠΑΝΩ ΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣ!!!!!
:nte: :survivor:
:sumo: :sumo: :sumo: :fight: :fight: :fight:
έλα το πεζικόοοοοοοοοο
τουρουτουτουυυ τουρουτουτουυυυ :viking: :viking: :viking: ...
Κεντρό; roger κεντρο; στείλτε ενισχυσεις στείλστε ενισχύσεις τους μεταλλαγμένους! οβερ!!:call: ....
.... :zempe: :zempe: :zempe: :zempe: :zempe:
CUT CUT !
Πάμε πλάνο 10 σκηνή 4 από την αρχή :crazy:
Δεν ήταν έτοιμοι οι μεταλλαγμένοι για αυτό :lol:
http://bestsmileys.com/army/6.gif
http://bestsmileys.com/army/5.gif
χαιντε παλικάρια μουυυυυυυυυυυυυυυ
kako_paidi®
21-09-07, 16:06
Ο Nidis πετώντας με φόρα, προς τα «έγκατα» της γης, από ένα άνοιγμα, που έμοιαζε λες και είχε ανοίξει η γη, έτοιμη να καταπιεί, ότι βρισκόταν τριγύρω….
Nidis: (Φωνάζωντας) Aetonail…..Aetonail…. που είσαι….
Aetonail: Εδώ…. Κάτω…. Εδώ…..έλα….
Όσο πιο χαμηλά κατέβαινε, τόσο λιγόστευε το φως…. σε σημείο ίσα που να μπορεί κανείς να διακρίνει το τι υπήρχε γύρω του, πράγμα που έκανε τον Nidis να μειώσει αισθητά την ταχύτητα καθόδου του, φοβούμενος, να μην τρακάρει στα τοιχώματα και τραυματιστεί…. Και εκεί που περίμενε κανείς το φως να εξαφανιστεί εντελώς… μία λάμψη άρχισε να φαίνεται στο βάθος, η οποία γινόταν, όλο και εντονότερη, καθώς πλησίαζε. Και εκεί που το έντονο αυτό φως είχε αρχίσει να τυφλώνει τον Nidis, ξαφνικά…. όλα καθάρισαν… το φως επανήλθε σε φυσιολογική ένταση, όπως μιας συνηθισμένης μέρας. Τώρα πλέον που το οπτικό πεδίο του Nidis καθάρισε, η θέα που απλώθηκε μπρος στα μάτια του, το έκανε, να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα, ακίνητος και να παρατηρεί με δέος, όλα αυτά που έβλεπε, που δεν είχαν καμία σχέση με ότι κανονικά θα έπρεπε κάποιος να περιμένει σε τέτοιο βάθος. Από κάτω του υπήρχε νερό…. μια τεράστια λίμνη τόσο μεγάλη, που εύκολα κανείς θα μπορούσε να ξεγελαστεί και να πει ότι ήταν η θάλασσα.. Από την μία πλευρά, την πιο κοντινή προς τον Nidis, υπήρχε στεριά. Με χρυσοπράσινες παραλίες, καφεδο-κίτρινα και σε ορισμένα σημεία και κόκκινα, ψηλά βουνά και στον ουρανό, δεν υπήρχε ήλιος, ούτε φεγγάρι, αλλά εκατομμύρια – δισεκατομμύρια –αμέτρητα φωτεινά … μικρά … λες και ήταν άστρα, σημάδια που έφεγγαν όμως τόσο δυνατά σαν να φώτιζε ο ήλιος. Στις παρυφές των βουνών, θα έλεγε κανείς, ότι υπήρχαν κατασκευές, που έμοιαζαν με ξύλινες παράγκες. Και ο Nidis στην αρχή αυτό πίστεψε, αλλά μετά σκέφτηκε, πως δεν θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό, αφού βρισκότανε, τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα –το λιγότερο, κάτω από την επιφάνεια της γης. Κι ενώ ο Nidis, είχε μείνει αρκετά λεπτά, κοκαλωμένος, θαυμάζοντας φανερά έκπληκτος το όλο τοπίο, σχεδόν ξεχνώντας τον σκοπό που τον είχε κάνει, να έρθει εδώ, ακούστηκε η φωνή του Aetonail, για να του το θυμίσει!
Aetonail: Εδώ…. εδώ είμαι… εδώ κάτω…..
Nidis: (κοιτάζοντας αριστερά δεξιά, για να εντοπίσει από πού ερχόταν η φωνή, ώσπου τον εντόπισε και πέταξε προς το μέρος του…) Είσαι καλά… τι είναι εδώ μέσα?
Aetonail: Καλά είμαι…. δεν ξέρω, βοήθησε με όμως να βγω, γιατί κολυμπάω, κολυμπάω και δεν μπορώ να βρω στεριά για να βγω, νομίζω, ότι πάω όλο και πιο βαθιά και έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι!
Nidis:Να…. να… έλα από εδώ…. (και άρχισε να πετάει αργά και χαμηλά, έτσι ώστε να τον προλαβαίνει και κυρίως να τον βλέπει ο Aetonail, προς την πλησιέστερη ακτή…)
Μετά από αρκετή ώρα πετάγματος και κολύμπι, έφτασαν σε μια παραλία, που ήταν όλη καλυμμένη με πολύ ψιλή άμμο, όχι σαν και αυτή που είχαν συνηθίσει, αλλά εντελώς διαφορετική, λες και κάποιος είχε πιάσει έναν, έναν τους κόκκους και τους είχε περιποιηθεί ιδιαιτέρως. Ακόμα και η υφή τους έμοιαζε λες και ήταν φτιαγμένες από λάστιχο και όταν κάποιος ξάπλωνε πάνω τους αυτά, αμέσως έπαιρναν το σχήμα του κορμιού, έτσι ώστε να γίνουν πιο αναπαυτικά και ξεκούραστα , χωρίς να αφήνουν το παραμικρό σημάδι, πάνω στο σώμα, ούτε καν να αφήνουν αυτά τα γνωστά απομεινάρια άμμου, που συνήθως μπαίνουν στα πιο απόκρυφα μέρη και τα κουβαλάμε άθελα μας,«μοιράζοντας» τα παντού, όπως στο κάθισμα ή το πάτωμα του αυτοκινήτου ή τον καναπέ του σπιτιού.
Ο Nidis και ο Aetonail καθόντουσαν και θαυμάζανε τον γύρω χώρο, και τους φαινότανε παράξενο, που στην καρδιά της γης υπήρχε ένας τέτοιος παράδεισος.
Εκεί όμως που καθόντουσαν ήρεμοι, έχοντας ξεχάσει πλήρως την κατάσταση τους, το αεροπορικό δυστύχημα, ή το ότι βρισκόντουσαν αρκετά κάτω από την επιφάνεια
Ξαφνικά….
Makjunior : Ουγκα μπουκα…σουτρα …ματσα…
koure : Στερκα πσικε… στονα τράρκα….
Δύο ανθρωπόμορφα πλάσματα τους πλησίαζαν… σχεδόν απειλητικά, μιλώντας, μεταξύ τους, μία γλώσσα που έμοιαζε πιο πολύ με μουγκρητά και αγκομαχητά και φορούσαν ρούχα που ήταν πλεγμένα λες και από κόκκινα στάχια, στο κεφάλι και στα πόδια και κρατώντας στα χέρια κάτι σαν κοντάρια, αλλά παράξενα… πολύ παράξενα κοντάρια, γιατί δεν ήταν ίσια, αλλά είχαν ένα σχέδιο σαν τελικό σίγμα, χωρίς μυτερές άκρες και με υλικό που έμοιαζε σαν ξύλο, αλλά πιο γυαλιστερό πράγμα που τα έκανε να μοιάζουν πιο πολύ με μπαστούνια, ή ότι άλλο μπορεί να ήταν με τέτοιο σχήμα, παρά με όπλα…
Και ενώ ο nidis και ο Aetonail, μοιάζουν να έχουν μπλέξει άσχημα, κάποιοι άλλοι τρέχουν πανικόβλητοι…
Soraver: Έλα……εδώ….. πίσω από τις φυλλωσιές… (τραβώντας την rozanna…)
Rozanna: (αγανακτισμένη και με έντονη φωνή…) Σταμάτα Χριστιανέ μου, με τραβολογάς εδώ και δύο ώρες… τι σε έχει πιάσει?
Soraver: Σσσσσς! Μπορεί να μας ακούσουν… πιο σιγά
Rozanna: (συνεχίζοντας τις φωνές…) Ποιοι να μας ακούσουν μωρέ? έχεις τρελαθεί εντελώς?
Soraver: Σταμάτα σου λέω…. θα μας βρούνε (τρομαγμένος και κοιτώντας αριστερά δεξιά ψάχνοντας μήπως έρχεται κανείς)
Rozanna: (απτόητη…) Τι λες μωρέ…. σύνελθε επιτέλους, δεν μας κυνηγάει κανείς…..
Soraver: (έντονα στην αρχή και χαμηλόφωνα προς το τέλος) ΣΤΑΜΑΤΑ Να φωνάζεις…..
Rozanna: Γιατί να σταματήσω? Δεν υπάρχει κανείς εδώ γύρω…. από ότι φαίνεται είμαστε μόνοι μας….
Soraver: Σσσσς σταμάτα σου λέω
Rozanna: Βρε παιδάκι μου σύνελθε και πάμε να βρούμε τους άλλους…..
Soraver: Τους άλλους ποιους άλλους… τους συμμάχους?
Rozanna: Ποιους συμμάχους μωρέ και κουραφέξαλα, τους άλλους…. τα παιδιά…. ή έστω κάποιον άλλον από το αεροπλάνο πάμε να τους βρούμε… ίσως να είναι κάπου εδώ κοντά…..
Soraver: Ποια παιδιά…. από το αεροπλάνο? (Θυμωμένος) Θες να βρούμε αυτούς που μας είχαν απαγάγει…. είσαι τρελή?
Rozanna: Εγώ μωρέ είμαι τρελή ή εσύ έχεις ξεφύγει κανονικά. Τι σκατά… είχα ακούσει πως όταν κάποιος πάθαινε αμνησία, ξεχνούσε…. και όχι ότι φαντασιωνόταν
Soraver: Ποιος έχει πάθει αμνησία? Είναι κάποιος δικός μας? Πρέπει να το βοηθήσουμε, είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί εκεί έξω μόνος του….. μπορεί να τον πιάσουνε
Rozanna: Άιντε, άιντε…. «τι έχεις Γιάννη…. κουκιά σπέρνω»
Soraver: Ποιος είναι ο Γιάννης? Αυτός με την αμνησία?
Rozanna: (έτοιμη να αρχίσει να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο – αν υπήρχε τοίχος!!!…) Θεέ μου δεν αντέχω άλλο…… Θα έρθεις… ή θα πάω μόνη μου…
Soraver: Που να πας μόνη σου, θα σε πιάσουν….
Rozanna: ποιος θα με πιάσει μωρέ? Λοιπόν εγώ φέυγω….
Soraver: Μα αν σε βρουν(?)……
Rozanna: Εεεεεεεεεεε…. αυτό θέλω και εγώ να με βρουν…..
Soraver: (έκπληκτος…) Θες να σε βρουν?
Rozanna: (αγανακτισμένα…)ΝΑΙ θέλω να με βρουν!!!
Soraver: (Σκέφτεται…και παραμιλάει) χμμμμμ …. μήπως τελικά είσαι μία από αυτούς…. και ήρθες μαζί μου, για να με παγιδέψεις και να με ρίξεις στα χέρια τους…..
Rozanna: Τι λες μωρέ?
Soraver: Ναι…ναι… είσαι μία από αυτούς….. Τώρα θα δεις, που ήθελες να με παγιδέψεις…..
Rozanna: (τρομαγμένη – βλέποντας τον soraver, να κινείτε απειλητικά προς το μέρος της…)Τι κάνεις εκεί (?) … Σταμάτα…. Με τρομάζεις…… Μη (αρχίζει να τρέχει…)
Soraver: Έλα εδώ…. θα σε πιάσω και θα δεις τι θα πάθεις…..
Και ενώ ο Soraver κυνηγάει τη καημένη την Rozanna…. Σε κάποιο άλλο σημείο της γης, πολύ πιο μακριά, αλλά πολύ πιο γνώριμο….
Mentoras : Τι κάνεις εσύ εδώ…. νομίζαμε πως ήσουν νεκρός…..
Aligator21: Τι λες ρε? Ποιοι νομίζατε και γιατί, ότι ήμουν νεκρός?
Mentoras : Μα έλειπες τόσο καιρό και δεν ξέραμε που ήσουν…..
Aligator21: Άφησε τις βλακείες ρε…. να ο λόγος που έλειπα από εδώ. Να σου γνωρίσω την αρραβωνιαστικιά μου την mirna!
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
:clap: :clap: :clap:
Ήταν η ζωηηηηηηη μου κόλαααααααση :lol:
Mak κανόνισε τη πορεία σου, μόνο αυτό σε λέω :crazy:
Δεν είναι ότι οι γυναίκες παν στην κόλαση... είναι ότι όπου παν οι γυναίκες το κάνουν κόλαση
(Φεύγω πριν φάω παντοφλιά)
Mak κανόνισε τη πορεία σου, μόνο αυτό σε λέω :crazy:
:zempe: :zempe: :zempe: Ουγκα μπουκα…σουτρα …ματσα…:zempe: :zempe: :zempe: http://www.freesmileys.org/emo/ad/hit.gif (http://www.freesmileys.org)
http://www.freesmileys.org/emo/rpg004.gif (http://www.freesmileys.org)http://www.freesmileys.org/emo/ad/poke.gif (http://www.freesmileys.org)
:hit: :hit: :hit: STAYYYYYYYYYYYYY POU EISAIIIIIIIIIIIIIIIII?????????????????
stay_close
22-09-07, 00:14
evgala ftera kai pao paradeiso meria.. se perimeno.. elaaaaaa elaaaaaaaa ;p
8a er8w an ma8w pou eimaiiiiiiiiii loooooooool
θα σε φάει η Μιρνα εάν δει το "αρραβωνιαστικιά" άλλαξε το σε γυναίκα :P :P
SeRxaNiTsa
22-09-07, 18:09
:lool: XAXAXAXAXA :lool:
kako_paidi®
22-09-07, 22:23
esy to eipes emena tha faei?
alitheia....giati den thn systhses san gynaika sou? :confused:
Δύο ανθρωπόμορφα πλάσματα τους πλησίαζαν… σχεδόν απειλητικά, μιλώντας, μεταξύ τους, μία γλώσσα που έμοιαζε πιο πολύ με μουγκρητά και αγκομαχητά και φορούσαν ρούχα που ήταν πλεγμένα λες και από κόκκινα στάχια, στο κεφάλι και στα πόδια και κρατώντας στα χέρια κάτι σαν κοντάρια, αλλά παράξενα… πολύ παράξενα κοντάρια, γιατί δεν ήταν ίσια, αλλά είχαν ένα σχέδιο σαν τελικό σίγμα, χωρίς μυτερές άκρες και με υλικό που έμοιαζε σαν ξύλο, αλλά πιο γυαλιστερό πράγμα που τα έκανε να μοιάζουν πιο πολύ με μπαστούνια, ή ότι άλλο μπορεί να ήταν με τέτοιο σχήμα, παρά με όπλα…
Και ενώ ο nidis και ο Aetonail, μοιάζουν να έχουν μπλέξει άσχημα, κάποιοι άλλοι τρέχουν πανικόβλητοι…
Στοίχημα πως είναι Shamanοι. Τωρα για το τί Λέβελ είναι δέν μπορώ να υπολογίσω καλά. Άν και απο τα όπλα τους μάλλον για καμιά 30αριά lvl τους κόβω. :D :D :D :lol: :lol: :P :zempe: :zempe:
:hit: :hit: :hit: :eleos: :eleos: :eleos: γμτ γιατί δεν υπάρχει κανένα emoticon που να χτυπάει ενδοφλέβια ? μου χρειαζόταν για να ολοκληρώσω τα συναισθήματα μου για το παραπάνω ποστ:omg: :omg: :omg:
zileueis pou den exeis ki esu xaraktira sto wow... :wait:
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:04
ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!! Πιγκούλα η αλήθεια να λέγεται!!!Και εγώ που δεν έχω ζηλεύω θανατηφόρα... :lol:
να σου πώ αν μπορούσα θα έκανα έναν λολ αλλά δεν θα τον έβλεπα ποτέ όρθιο λολ
να σου πώ αν μπορούσα θα έκανα έναν λολ αλλά δεν θα τον έβλεπα ποτέ όρθιο λολ
eIDES? eISAI ANAKSIA NA SUNTHRISEIS ENAN WOW CHAR. GIAUTO ZHLEUEIS!! :zempe:
ρε έτσι και πιάσω στα χέρια μου χαρακτήρα του wow θα τρίβεις τα μάτια σου εχει και chat ? μπορείς να μιλάς στον αντίπαλο?:nail:
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:52
Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D Μπορείς να μιλάς,αλλά δεν νομίζω στον αντίπαλο αλλά στην ομάδα σου!!!
εεεεε όχι στην ομάδα ξέρω, στον αντίπαλο είναι το θέμα να μιλάς έχω τον τρόπο να τούς αποσυντονίζω:D
διαβάζουμε την ταινία λολ
και γενικότερα μαλακίζεται το κακό_παιδί!!! ;p ;p
kako_paidi®
24-09-07, 21:51
και γενικότερα μαλακίζεται το κακό_παιδί!!! ;p ;p
ksou re!
:diee :diee :diee :diee :linchstill: :linchstill: :linchstill: :linchstill: :mad: :mad: :mad: :mad: :diee :diee :diee :diee
ksou re!
ξου εσύ ρε!
:diee :diee :diee :diee :linchstill: :linchstill: :linchstill: :linchstill: :mad: :mad: :mad: :mad: :diee :diee :diee :diee
Εγώ τι φταίω τώρα;;;;;;;;;;;;;;;
:lol: :lol: ως κι εγώ έχω βαρεθεί να ακούω γι αυτό το παιχνίδι piggy μου:)
θέλεις να παίξουμε? θα κάνουμε ομάδα λολ ?
kako_paidi®
01-10-07, 00:37
Ο Mentoras εξηγεί στον Aligator21 και στην Mirna το τι ακριβώς έχει γίνει, συμπεριλαμβανομένου και του αεροπορικού δυστυχήματος, τουλάχιστον, όπως το είχαν ακούσει από την τηλεόραση...
Mentoras : Έτσι που λες έχουν τα πράγματα....
Aligator21: Σοβαρολογείς τώρα? Δεν είναι δυνατόν! Πάθανε τόσα πράγματα τα παιδιά εξαιτίας μου?
Mentoras : Και ένας Θεός ξέρει αν ζούνε. Η τηλεόραση είπε, πως δεν βρέθηκαν επιζώντες
Aligator21: Μα δεν γίνετε... δεν είναι δυνατόν, θα πάω να τους βρω....
Mentoras : Αν είναι και πας, θα έρθω και εγώ μαζί σου....
Aligator21: Ωραία έλα, εξάλλου θα είσαι χρήσιμος, μιας και ξέρεις περισσότερα. Πάμε....
Mirna: Καλησπέρα σας....
Aligator21: Τι καλησπέρα τώρα λες...πάμε....
Mirna: Μα που πάμε καλέ, τώρα ήρθαμε.... μην τραβάς παιδάκι μου, που πάμε....
Aligator21: Φεύγουμε... θα έρθεις ή θα κάτσεις εδώ?
Mirna: Μα....
Aligator21: Θα μείνεις εδώ ή θα έρθεις?
Mirna: Καλά πάμε.....
Έτσι μπήκανε στο αμάξι και ξεκινήσανε για την περιπέτεια τους, παίρνοντας μαζί τους και τον Μέντορα, καθώς και ένα περίπτερο, έναν πεζό, δυο σκύλους, ένα δέντρο και έναν στύλο της ΔΕΗ, που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον δρόμο τους.....
stay_close: Μα που πάμε τέλος πάντων, έχουμε τρεις ώρες που περπατάμε...
Nickred: Ναι μιλάς και εσύ, που έχεις αράξει πάνω στο κεφάλι του Freeman. Περπάτα και λίγο δεν έχεις να χάσεις τίποτα....
Freeman: Πάνω στο κεφάλι μου είναι? Γι αυτό είναι ασήκωτο? Φύγε ρε από εκεί...
stay_close: Μα πως να περπατήσω, πας με τα καλά σου, ξέρεις πόσες μέρες, θέλω εγώ για να καλύψω αυτήν την διαδρομή? Τι μέρες... εβδομάδες ολόκληρες...
Nickred: Ναι καλά, αφού μπορείς και πετάς....
Freeman: Φύγε ρε πάνω από το κεφάλι μου, ενοχλείς τις ψείρες...
martina: Ρε παιδιά βιαστείτε λίγο, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να κάνουμε...
stay_close: Άσε που είναι καλά εδώ πάνω, έχω βολευτεί....
Nickred: Τελικά θα μάθουμε που πάμε? Που είναι τα άλλα παιδιά, είναι και αυτοί νεκροί?
Freeman:Εγώ κουράστηκα να κρατώ το κεφάλι μου, μπορούμε να κάνουμε μια στάση. Δεν νιώθω τα πόδια μου πια....
martina: Όχι δεν μπορούμε να κάτσουμε, συνεχίστε....
Freeman:Μα... δεν μπορώ άλλο.... δεν νιώθω τα πόδια μου....
martina: Δεν νιώθεις τα πόδια σου, γιατί δεν έχεις πλέον σώμα, όσο για το κεφάλι σου, μπορείς απλά να το ξαναβάλεις στην θέση του και όλα οκ, εξάλλου όλα πλέον είναι μια ιδέα. Δεν έχετε κεφάλι, σώμα, χέρια και πόδια, είσαστε πνεύματα πια... νομίζετε ότι τα έχετε όλα αυτά, γιατί έτσι έχετε συνηθίσει, αλλά μην φοβάστε, σε λίγο καιρό, θα προσαρμοστείτε
Freeman:Αλήθεια λες? (κάνει μία και βάζει το κεφάλι του, στην παλιά του θέση) Α... τι ωραία... βλέπω την πλάτη μου... Α και αν κοιτάξω κάτω, βλέπω και τα πισινά μου....
martina: Αυτό είναι γιατί έβαλες ανάποδα το κεφάλι σου ρε βλάκα. (κάνει μία και το διορθώνει) Ωπ...για σταματήστε, μου φαίνεται ότι φτάσαμε. Ναι...ναι εδώ είναι το σημείο...
Τότε από το πουθενά δημιουργείτε ένα σύννεφο καπνού, μέσα από το οποίο ξεπροβάλει η σκιά μιας πανύψηλης φιγούρας, που φαινόταν γεροδεμένη, αλλά πουθενά δεν υπήρχε το σώμα της. Υπήρχε μόνο μία σκιά... μία σκιά που ακόμα και μετά αφότου έφυγε ο καπνός, παρέμενε εκεί....όρθια, να τους κοιτάζει. Δύσκολα μπορούσες να διακρίνεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Στο πρόσωπο, το μόνο που μπορούσες να διακρίνεις ήταν δύο κόκκινες τρύπες, στην θέση των ματιών, δύο μεγάλα δόντια που ξεπρόβαλλαν, από τον σχηματισμό του προσώπου και δύο μικρά, το ένα έμοιαζε σπασμένο, κέρατα, που ξεπρόβαλλαν στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Στην πλάτη του ξεχώριζαν, δύο τεράστια μαύρα....σαν φτερά, που ξεδιπλωμένα ξεπερνούσαν τα τέσσερα μέτρα.
Nickred: (Τρομοκρατημένος από το θέαμα που αντικρίζει, νιώθοντας το αίμα του, αν είχε αίμα, να παγώνει) Τι γίνετε εδώ? Τι συμβαίνει?.
Ο freeman εν τω μεταξύ, έχει ξαναβγάλει το κεφάλι από τους ώμους του και παίζει, έχοντας το τοποθετήσει, με το σαγόνι προς τα πάνω. Με αποτέλεσμα, βλέποντας τα όλα ανάποδα, να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι γίνετε.
Nickred: Τι γίνεται εδώ?
Κάνει να κινηθεί, αλλά δεν μπορεί να πάει πουθενά, παρά μόνο στέκετε εκεί... κοκαλωμένος. Μέσα στον πανικό του φωνάζει για βοήθεια, μέχρι που σε κάποια στιγμή τον κοιτάζει η martina, βάζοντας το δάχτυλό της μπρος τα χείλη της, δείχνοντας του να σωπάσει. Κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα η φωνή του Nickred να χαθεί. Εκείνος μιλούσε, αλλά ο μόνος ήχος που έβγαινε από το στόμα του ήταν αυτός .... της σιωπής.
martina: Σσσσ θα μας ακούσουνε. Λοιπόν πως σας φαίνομαι?
stay_close: Δεν είναι αληθινό, πρέπει να κοιμάμαι.... Δεν είναι αληθινό, πρέπει να κοιμάμαι.... Δεν είναι αληθινό, πρέπει να κοιμάμαι.... Δεν είναι αληθινό, πρέπει να κοιμάμαι....
martina: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ετοιμαστείτε για το αιώνιο ταξίδι σας.... όπου ο ΠΟΝΟΣ δεν θα έχει τελειωμό!
stay_close: Όχι ρε γαμωτό.... να δεις που θα με κάνουν γουρούνι και θα με γεμίσουν με ψύλλους!
martina: Ωπ...μας πλησιάζουν, πρέπει να κρυφτούμε.... είναι κοντά το νιώθω....
Και έτσι με μια κίνηση της martinas χάνονται μέσα στις σκιές... όπου ακόμα και το φως φοβάται να πάει...
Egw:Ελάτε φτάνουμε.... το νιώθω.
Πλατων: Ουφ επιτέλους φτάσαμε, άντε γιατί δεν άντεχα άλλο....
Fofoka: Φτάσαμε κιόλας? Τώρα που είχα αρχίσει να συνηθίζω και μου άρεσε.
Egw:Λοιπόν τώρα προσοχή. Μην αφήσετε κανέναν να σας μιλήσει, ούτε καν στους φίλους σας.
Πλατων: Μα γιατί να μην τους μιλήσουμε...
Fofoka: Εγώ δεν ξέρω κανέναν τους, οπότε δεν θα μιλήσω, μην ανησυχείς για εμένα.
Egw: Οι φίλοι σας όπως σας είπα, έχουν πέσει στα χέρια του έξω από εδώ. Οι υπηρέτες του, οι οποίοι έχουν πάρει τους φίλους σας, θα χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο, για να καταφέρουν να πάρουν και εσάς. Εγώ μπορώ να σας προστατεύσω, αλλά μόνο όσο και εσείς θέλετε το ίδιο. Εν αντιθέσει με αυτούς, εγώ δεν παρεμβάλλομαι στην ελεύθερη βούληση, που σας χάρισε ο Κύριος. Οπότε από την στιγμή που θα συναντηθούμε με τους άλλους, η μοίρα σας είναι στα χέρια σας
Πλατων: Δεν γίνετε να μην έρθουμε εμείς μαζί? Να μείνουμε εδώ, που θα είμαστε πιο ασφαλής
Fofoka:Ναι... ναι δεν γίνετε να μείνουμε εδώ?.
Egw: Μα αν μείνετε εδώ θα είσαστε εντελώς απροστάτευτοι και αν γίνει κάτι, εγώ δεν θα είμαι ικανός να ς σας προστατεύσω, ακόμα και αν το θέλετε....
Πλατων: Ναι αλλά αν είναι οι άλλοι έτσι όπως μας το λες, ίσως να είναι πιο επικίνδυνο, από ότι τώρα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να χρησιμοποιήσουν για να μας πείσουν και τότε και δίπλα που θα είσαι, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα
Fofoka:Ναι ... ναι να μείνουμε εδώ, να κρυφτούμε.
Egw: Καλά όπως επιθυμείτε. Μείνετε εδώ, εν τω μεταξύ, εγώ θα πω μια προσευχή, τουλάχιστον, για να σας κρύψει και να μην μπορούν να σας εντοπίσουν, γιατί αν σας εντοπίσουν... δυστυχώς πρέπει να φανείτε δυνατοί και να έχετε πίστη! Και προσοχή, να παραμείνετε στο φως, μην πάτε να κρυφτείτε σε σκοτεινό μέρος, γιατί εκεί είναι η δική τους περιοχή... το βασίλειο τους...εκεί... στις σκιές
Πλατων: Εντάξει μην ανησυχείς...θα είμαστε μια χαρά!
Fofoka:Ναι ... ναι πήγαινε εσύ
Και έτσι ο Egw, τους άφησε εκεί, είπε και την προσευχή και συνέχισε να βρει τους άλλους! Και αφού απομακρύνθηκε λίγο....
Fofoka:Ωραία έφυγε.....
Πλατων: Τι θα πει ωραία έφυγε?
Fofoka:Επιτέλους οι δυό μας
Πλατων: Τι εννοείς.. τι συμβαίνει?
Fofoka:Τώρα θα καταλάβεις!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!
Και μέσα από το ίδιο σκηνικό του καπνού, εμφανίζεται, στην θέση της fofokas μια σκιά ίδια και απαράλλαχτη με αυτή στην περίπτωση της martinas
Πλατων: Ωχ δεν είναι δυνατόν....fofoka...?
Fofoka:Ναι εγώ είμαι.... τώρα ετοιμάσου και εσύ, να έρθεις μαζί μου, εξάλλου μας περιμένουν και έχουμε αργήσει....
Και ενώ ο Πλάτων έχει κατατρομοκρατηθεί και δεν ξέρει τι να κάνει.....
Piggy: Άουτς....σταματήστε ΕΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Material_Defender_1032 :Μην φωνάζεις μωρέ, μας ξεκούφανες.
Cj-Dimitris.T : Να σαι καλά, που βρέθηκες εδώ, γιατί όλο χόρτα τρώγαμε, αγελάδες είχαμε καταντήσει. Είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει φρέσκο αίμα.
Piggy: Ρε σεις, θα φύγετε από πάνω μου ή θα γίνει ο χαμός?
Material_Defender_1032 :Ρε Cj να φωνάξουμε και τα παιδιά ρε. Απ’ ότι φαίνεται έχει αρκετό φαί εδώ για όλους μας.
Cj-Dimitris.T :Ναι ναι, να φωνάξουμε τα παιδια....
Με το που ακούει η Piggy, ότι θα έρθουν και άλλοι, αρχίζει ένα τρέξιμο, μα ένα τρέξιμο, 0-100 2,5 δευτερόλεπτα.
Material_Defender_1032 :Κρρρρααααατττηηηηήσσσοοοοουυυυ ααααδδδδεεεερφααααάκι.....
Cj-Dimitris.T :Προοοοοσπαααααθωωωω!
Μετά από λίγο η Piggy συναντάει μία λιμνούλα μπροστά της και σκέφτεται... «ή τώρα ή ποτέ».... και βουτάει μέσα στην λίμνη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το νερό να παρασύρει από πάνω της τον Cj-Dimitris, αλλά όχι και τον Material_Defender_1032. Αφού κολύμπησε στην λιμνούλα και βγήκε από την άλλη πλευρά....
Cj-Dimitris.T :Βοήθεια...βοήθ....βοήθεια.... δεν ξέρ....ξέρω... κολύμπλλ...κολύμπι....βοήθειααααα....
Material_Defender_1032 :Αδερφούλη.... αδερφούλη...κρατήσου. (Προς την Piggy) Κάνε σε παρακαλώ κάτι.... ΄σωσε το αδερφό μου σε παρακαλώ...
Piggy: Όχι δεν τον σώνω
Material_Defender_1032 :Μα θα πνιγεί...πνίγετε
Piggy:δεν με νοιάζει, να μην ανέβαινε πάνω μου και κοίτα να φύγεις και εσύ, γιατί θα έχεις την ίδια μοίρα....
Material_Defender_1032 :Σε παρακαλώ σώσε τον... και θα φύγω, μόνο απλά σώσε τον....
Piggy: Θα φύγετε? Μου το υπόσχεσαι?
Material_Defender_1032 :Ναι ότι θέλεις....
Piggy: καλά πάμε πάλι μέσα....
Material_Defender_1032 :Αδερφούλη κρατήσου ερχόμαστε....
Piggy: Που είσαι ρε? που είναι δεν τον βλέπω.....
Material_Defender_1032 :Αδερφούλη.... αδερφούλη...που είσαι...αχ πνίγηκε? Πνίγηκε....αχ ο αδερφούλης μου πνίγηκε.... ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ.......
Piggy: Όχι .... όχι δεν μπορεί.... δεν μπορεί, κάπου εδώ θα είναι....
Material_Defender_1032 : ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ.......
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Gia na doume gia na doume pou tha kataliksoume??
Telika mou fainetai pethaname emeis(se akoma ena ergo) gia ton aligator kai autos pige na pantreutei
ΡΕ PIGGYYYYYYYYYYYYYYYY :cry: :cry: :cry: :cry:
kako_paidi®
01-10-07, 01:01
esy re mikre zeis akoma ti paraponiesai
den skotwnw egw to aima mou.... :P
Arketa se dolofonei o allos! :P
DEN EKANA TIPOTAAAAAAA KAKOOOOOOOOOOOOO:cry: :cry: :cry: :cry:
(polu kaloooooooooo :congrats: :congrats: :congrats: )
exo omadiko pneuma re bro kai lypamai pou elatonetai i omada :P
Ase pou den katalava oti imoun zontanos :P 2 xiliometra mesa sti gi mas evales kai vrikame paralies.Kat'eutheian ston paradeiso nomiza mas esteiles :P
:thumpsup: :thumpsup: :thumpsup:
kako_paidi®
02-10-07, 16:21
Aetonail: Ποιοι….ποιοι….είναι αυτοί Nidis?
Nidis: Δεν ξέρω, αλλά καλύτερα, να μην κάνεις απότομες κινήσεις, μέχρι να δούμε τι θέλουν
Makjunior : (κοιτώντας τον koure και δείχνοντας τον aetonail…. γιατί ο Nidis, λόγο μεγέθους, δεν έγινε αντιληπτός) Στρουντζέρ σεργκα ετού ναρά? (Μετάφραση: Ένας ξένος, να τον πάμε στην βασίλισσα)
koure : Ούγκα….ούγκα… (Ναι…Ναι)
Aetonail: (Ψυθιριστά) Ρε συ αυτοί έρχοντε προς τα εδώ, τι να κάνω?
Nidis: Μην κάνεις τίποτα, δεν είναι ώρα για ανοησίες, εξάλλου δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είσαι ένας και είναι δύο…. και μάλιστα γεροδεμένοι
Ο Makjunior και ο koure πιάνουν τον aetonail , χωρίς την χρήση βίας, μιας και ο τελευταίος δεν έφερε αντίσταση, …. και τον πάνε στο παλάτι …. μπροστά στην βασίλισσα και ο Nidis ακολουθούσε από πίσω διακριτικά.
Η Βασίλισσα, ήταν πανέμορφη, δεν έμοιαζε καθόλου με τους άλλους. Τρίχες στο σώμα της, τουλάχιστον σε όποια σημεία του σώματος της ήταν ορατά, υπήρχαν μόνο οι απαραίτητες. Δεν ήταν σαν τον Makjunior και τον Koure, που οι πίθηκοι μπροστά τους έμοιαζαν σπανοί ( και πιο έξυπνοι σκεφτόταν ο Aetonail). Όπου άλλου και αν την πετύχαινες θα νόμιζες πως ήταν ένας συνηθισμένος όμορφος άνθρωπός. Τα ρούχα της ήταν φτιαγμένα από μετάξι και εφάρμοζαν άψογα στο καλοσχηματισμένο της κορμί. Στο κεφάλι της υπήρχε ένα στέμμα, γεμάτο διαμάντια και ρουμπίνια, που όταν το φως έπεφτε πάνω του, όλη η κάμαρα γέμιζε με πολύχρωμους φωτισμούς.
koure : ( Αφού γονατίζει – μαζί και ο Makjunior) Ναρά….λοκ γουτά, βρηφούντ στα έντζ ντε λακ… (Βασίλισσα κοίτα την βρήκαμε στην άκρη του λάκκου)
Serxanoula: Στα που μαρκάτ βρηφούντ ντε λακ? (Σε ποιο σημείο του λάκκου ακριβώς τον βρήκατε?)
Makjunior : Στα έντζ ντε λακ, νερλή ουντέρ στα χούτζ χολέ οφτ ανάπα γορούλντ. (Στην άκρη του λάκκου, σχεδόν κάτω από την μεγάλη τρύπα του πάνω κόσμου).
koure : Ντε ποσνο Ναρά? (Τον γνωρίζεται βασίλισσά μου?)
Η Serxanoula σηκώνετε από τον θρόνο της και πάει μπροστά από τον Aetonail. Τον κοιτάζει στα μάτια και του λέει….
Serxanoula: Πόου Τεσκάρ χερέ? (Πως βρέθηκες εδώ?)
Aetonail: (μην μπορώντας ο καημένος να καταλάβει τι του λένε, προσπαθώντας να απαντήσει, για να πιάσει τουλάχιστον κουβέντα, να κάνει μια αρχή… λέει….) ΟΥΓΚ….
Με το που το ακούνε οι άλλοι αυτό, κοκκίνησαν…. άρχισε να γυαλίζει το μάτι τους…. και κατευθείαν έβαλαν το χέρι στα όπλα τους, έτοιμοι να τους δώσει διαταγή η βασίλισσα. Και επαναλάμβαναν εκνευρισμένα κοιτώντας ο ένας τον άλλον τα λόγια του aetonail
Makjunior : Ουγκ…..
koure : Ουγκ…..
Η Serxanoula, πάλι με το που άκουσε το «ουγκ», έκανε μια σπασμωδική κίνηση προς τα πίσω, λες και ο aetonail, την πρόσβαλε…. και γύρισε το κεφάλι της με περιφρόνηση λέγοντας
Serxanoula: Νορ ποσνο… Νορ (Όχι δεν τον γνωρίζω… όχι)
Makjunior : (φανερά εκνευρισμένος) Τες γουίντ τεντού Ναρά σε βιουγιούχ?. (Τι θέλετε να τον κάνουμε Υψηλοτάτη?)
koure : Τρου σκάτα σε μπαμ? (Να τον σκοτώσουμε?)
Serxanoula: Νορ σκάτα σε μπάμ ετούρ εσπέ. Σεντρομ σκελί σε ματί σε του ντου (Όχι μην το σκοτώσετε τουλάχιστον ακόμα. Βάλτε τον σε ένα κελί και θα δούμε τι θα κάνουμε)
Makjunior : Στεγκόρ Ναρά σε βιουγιούχ. (Μάλιστα υψηλοτάτη…)
και έτσι οι δύο φρουροί οδήγησαν τον aetonail σε ένα κελί στα υπόγεια του παλατιού, όχι όμως και τόσο ευγενικά αυτήν την φορά. Μόλις βράδιασε και σκοτείνιασε λίγο, ο aetonail, καθόταν στο κελί του, μην ξέροντας τι να κάνει, απαρηγόρητος, παρά τις μάταιες προσπάθειες του Nidis να τον ηρεμήσει
Aetonail: Τι μιλάς και εσύ… εσύ είσαι τόσο δα μικρός, ούτε καν ξέρουν ότι υπάρχεις . Άσε που έχεις και φτερά και μπορείς να επιστρέψεις πάνω, όποια στιγμή θέλεις. Εγώ όμως πάει τελείωσα. Εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου …. αχ Θεέ μου… τι μου έμελε να πάθω ο καημένος!
Nidis: Ηρέμησε σου λέω, όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου, αν θέλανε να σε σκοτώσουν, θα το είχαν κάνει ήδη. Τελικά μάλλον δεν είναι και τόσο αγροίκοι όσο φαίνονται.
Aetonail: Ναι καλά…..
Nidis: Ρε ηρέμησε σου λέω…..
Καθώς ο Nidis και ο aetonail συζητούσαν, ακούγετε μία φωνή, λες και ερχότανε μέσα από τον τοίχο.
Serxanoula: Ει ψιτ εσύ….
Aetonail: ( άρχισε να ψάχνεται από πού έρχεται η φωνή) Ναι ποιος είναι….
Serxanoula: Εγώ εδώ… εδώ πίσω….
Aetonail: Που…. ποιος είναι?
Serxanoula: Εδώ πίσω … πίσω από τον τοίχο στην πλευρά απέναντι από την πόρτα….
Aetonail: ( πάει προς τα εκεί και ακουμπάει το αυτί του στον τοίχο) Ποιος είναι….?
Serxanoula: Η βασίλισσα.
Aetonail: ( μένει έκπληκτος) Μα….μα εσύ…εσείς.. μα μιλάς? Πως μιλάς….
Serxanoula: Σαφώς και μιλάω… βλέπεις δεν γεννήθηκα και εγώ εδώ κάτω…
Aetonail: Μα πως και πάνω γιατί δεν μου μίλησες?
Serxanoula: Αυτό είναι μεγάλη ιστορία, που θα την πούμε αργότερα, τώρα έλα γρήγορα να σε βγάλω από εδώ, γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Όπου να ναι, οι άλλοι θα έρθουν εδώ, για να σε εκτελέσουν.
Aetonail: Να με εκτελέσουν…. μα πως γιατί…. πες τους να μην το κάνουν….
Serxanoula: Δεν είναι τόσο εύκολο. Βλέπεις αν καταλάβουν ότι προσπαθώ να σε σώσω, θα με σκοτώσουν και εμένα. Σου είπα δεν υπήρχα από πάντα εδώ… έλα τώρα να τελειώνουμε, δεν έχουμε χρόνο….
Aetonail: Καλά… καλά… τι πρέπει να κάνω…. εδώ είναι μόνο ένας τοίχος.
Serxanoula:Αν προσέξεις πάνω δεξιά, η όγδοη πέτρα, από το έδαφος είναι λασκαρισμένη… ξεκίνα να την σπρώχνεις, για να φύγει και μετά θα φύγουν και οι άλλες…. και σιγά σιγά…. θα μπορέσεις να έρθεις από εδώ που είμαι. Θα βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Αλλά πρόσεχε μην σε ακούσουν.
Nidis: Μην φοβάσαι θα φυλάω τσίλιες εγώ…. κάνε δουλειά σου.
[i]Μετά από αρκετή ώρα σπρώξιμο, βγάλσιμο και συζήτηση, όπου η serxanoula, εξήγησε στον Aetonail, ότι το «ΟΥΓΚ» σημαίνει ηλίθια και πως στην ουσία την έβρισε πριν και πως γι αυτό οι φρουροί θα τον σκότωναν έτσι και αλλιώς, ήταν θέμα τιμής, τελικά δημιουργήθηκε μία τρύπα, όπου ο Aetonail, μπορούσε να περάσει, από την άλλη πλευρά του τοίχου. Όπου υπήρχε ένα τούνελ, στο οποίο ο Aetonail ίσα, ίσα χωρούσε να μπει. Η Serxanoula χωρούσε εύκολα μιας και ήταν πιο μικροκαμωμένη…
Serxanoula: Άντε λοιπόν… μην στέκεσαι… βάλε τις πέτρες πίσω στην θέση τους, να μην καταλάβουν οι φρουροί ότι έφυγες από εδώ….
Aetonail: Μα πως…. αφού δεν μπορώ να κινηθώ…
Serxanoula: Βιάσου λέμε….
έτσι ο aetonail μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, με τα χίλια ζόρια ξαναέβαλε τις πέτρες στην θέση τους… μα πριν βάλει την τελευταία….
Serxanoula: Μα γιατί σταμάτησες, άντε βαλ’ την να τελειώνουμε….
Aetonail: Μισό λεπτό…..
Serxanoula: Μα τι κάνεις εκεί?
Ο Αetonail, βάζει το στόμα του στην τρύπα και φωνάζει όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε τον Nidis, ο οποίος έρχεται αμέσως και χώνεται και αυτός μέσα, για να φράξει επιτέλους η τρύπα
Aetonail:Από εδώ ο φίλος μου ο Nidis..
Nidis: Χάρηκα...
Serxanoula: Μα αυτός καλέ είναι μια μύγα….
Nidis: Ούτε και εμένα με εντυπωσίασες, αλλά δεν το έκανα θέμα...
Serxanoula: Μα πως μπορεί μια μύγ…. ορίστε πως είπες??
Nidis: Αυτό που άκουσες....
Serxanoula:Για σε παρακαλώ πρόσεξε τα λόγια σου…..
Nidis: Εσύ να προσέξεις τα δικά σου, εσύ άρχισες....
Serxanoula:Εγώ είμαι Βασίλισσα και μπορώ να κάνω ότι θέλω….
Nidis: Και εγώ είμαι μύγα....μυγα….μίσω
Serxanoula:Αααα δεν θα τα πάμε καλά…
Nidis: Aetonail, μάζεψε την γιατί θα χεστούμε....
Serxanoula:Αχαχαχα… από εδώ βγήκε το έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο…χαχαχαχαχα..
Nidis: Έτσι ε… τώρα θα δεις....
Serxanoula:Γιατί τι θα μου κάνει?
Aetonail:Πάμε να φύγουμε σας παρακαλώ…. δεν αντέχω και πολύ εδώ μέσα, είναι πολύ στενά.
Μετά από μερικά σύρσιμο και την serxanoulas με τον Nidis, να ανταλάσουν καμιά κουβέντα αραιά και που…
.
.
.
.
.
.
.
.
Nidis: ΟΥΓΚ!
.
.
.
.
.
Serxanoula: ΟΥΓΚ…ΟΥΓΚ
.
.
.
.
.
.
.
Nidis: ΟΥΓΚ … ΟΥΓΚ…. ΟΥΓΚ…. ΟΥΓΚΑΡΑ!
.
.
.
.
Serxanoula: ΟΥΓΚ…ΟΥΓΚ… ΟΥΓΚ…..ΟΥΓΚ…. ΟΥΓΚ-ΜΑΛΑΚΑ!
.
.
.
.
.
.
Aetonail:Σταματήστε επιτέλους και έχουμε πρόβλημα.
Serxanoula:Τι συμβαίνει?
Aetonail:Εγώ κόλλησα δεν μπορώ να πάω πουθενά…. σφήνωσα…
Nidis: Ωχ τι θα κάνουμε τώρα?
Serxanoula: Μην ανησυχείτε, παλιότερα έτυχε να παρακολουθήσω μερικά μαθήματα μαγείας στο Hawckward… και μου φαίνετε ότι μπορώ να βοηθήσω….
Aetonail:Δηλαδή πώς να βοηθήσεις?
Serxanoula:Θα μειώσω το μέγεθος σου, θα σε μεταμορφώσω σε κάτι πιο μικρό
Aetonail:Τι λες καλέ? Γιατί να με μεταμορφώσεις και σε τι να με μεταμορφώσεις….
Serxanoula:Μην ανησυχείς καλέ προσωρινά, ξέρω το ξόρκι για να σε επαναφέρω. Εξάλλου δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ή θα σε μεταμορφώσω, ή θα μείνεις εδώ κολλημένος για πάντα…
Aetonail:Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις σε τι θα μεταμορφωθώ… έτσι για να ξέρω.
Serxanoula:Κοίτα μικρή όταν ήμουνα θυμάμαι ότι λάτρευα τα ποντικάκια, οπότε σε ποντικάκι που ταιριάζει και με την περίπτωση…..
Aetonail:Σε ποντικάκι? Ουφ καλά κάνε το.
Έτσι η Serxanoula ξεκινάει να ψιθυρίζει κάτι ακαταλαβίστικα, που στο τέλος τους, ο Aetonail καλύφθηκε από ένα πυκνό σύννεφο καπνού και…
Nidis:Aetonail.....?
Aetonail:Κουάξ....!
Nidis: ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΣ ΣΕ ΒΑΤΡΑΧΟ?
Και πριν προλάβει καλά, καλά ο Nidis να τελειώσει την πρόταση, κάνει μια ο Aetonail και με την γλώσσα του αρπάζει τον Nidis. ….
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
:omg: :omg: :afraid: :afraid:
Re aeteeeeeeee ti ekanes?? Me efages??
congrats bro!!Poly gelio :)
Nidi οχι ρε κόλπο είναι για να μη σε μεταμορφώσει και σένα :lol:
Λεωνίδα πολυ :lol: όμως :lol:
SeRxaNiTsa
02-10-07, 16:46
XαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα Πάω να αλλάξω βρακάκι γιατί κατουρήθηκα από το γέλιο!!!Και ξαναέρχομαι να γράψωωωωωωωωω...:lool:
XαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα Πάω να αλλάξω βρακάκι γιατί κατουρήθηκα από το γέλιο!!!Και ξαναέρχομαι να γράψωωωωωωωωω...:lool:
Στεγκόρ Ναρά σε βιουγιούχ.:zempe:
SeRxaNiTsa
02-10-07, 18:33
Τρου σκάτα σε μπαμ :shot:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kako_paidi®
02-10-07, 18:40
Ουγκα μπουρεκε τεσρά τσιρκόπετον τέρνιτο. :P
SeRxaNiTsa
02-10-07, 18:58
Mωρ'τι μας λεεεεεεεεεεεεεες???:lol:
Ε, καλά, σιγά το πρόβλημα, εδώ μια απλή πριγκήπισσα αρκούσε να φιλήσει το βάτραχο για να γίνει πρίγκηπας, και δεν θα μπορεί βασίλισσα?
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ρε kako _paidi με τι βιώματα μεγάλωσες πουλάκι μου????
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ να 'σαι καλά! Πολύ γέλασα!
:haha: :haha: :haha:
Εισαι απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako_paidi®
02-10-07, 22:17
senora trota fera! :D :D:D
:lool: :lool: :lool: :ole: δε μου λες ? μπορώ να έχω ένα λεξικό με τη διάλεκτο που χρησιμοποιείς στη σειρά? δεν γίνεται θα έχεις βγάλει ένα λοοοοοοοοοοοοοολ
Nidi ti sou leei to kainourio sou domatio re su? Ligo skoteina kai ugra ekei mesa e? Ela more. Den bariesai :D Toulaxiston den tha xreiazetai na petas, tha se petaferei o aetonail. Bebaia tha niotheis san frapes ekei mesa apo to polu to kounima, alla ntaks. :D:D:D
kako_paidi®
09-10-07, 21:48
Soraver: Σταμάτα μωρέ μην τρέχεις κάτσε να σε πιάσω
Rozanna: Soraver ξεκόλλα μην με κυνηγάς, σύνελθε.
Soraver: Κάτσε βρε να σε πιάσω… κουράστηκα πια
Rozanna: ΟΧΙ …..σύνελθε.
Soraver: Μα μην τρέχεις είναι ανώφελο, έτσι και αλλιώς αργά η γρήγορα θα σε πιάσω, μην επιδεινώνεις την θέση σου
Rozanna: Soraver … ξεκόλλα….
Soraver: άσε με βρε να σε πιάσω, δεν θα πονέσεις πολύ, στο ορκίζομαι….
Rozanna: Τι λες ρε? Πας καλά?
Soraver: Α καλά…. τουλάχιστον να κάνουμε ένα διάλειμμα δεν αντέχω άλλο… έχω ξεπατωθεί… είναι που δεν έχουμε φάει και τίποτα….
Rozanna: Λογικέψου Soraver, δεν είναι πράγματα αυτά….
Soraver: Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ πάντως θα κάτσω, δεν μπορώ άλλο…. μήπως σου βρίσκεται τίποτα φαγώσιμο?
Rozanna: Όχι, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, ούτε και πρόκειται να βρούμε.
Soraver: Καλά τότε θα κάνουμε ανακωχή, μέχρι να βρούμε κάτι να φάμε και σε πιάνω μετά….
Rozanna: Καλά… τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου….. Έχεις καμιά ιδέα τι να φάμε? Μου φαίνεται πως είδα κάτι δέντρα με φρούτα καθώς τρέχαμε, κοντά στο ένα χιλιόμετρο από εδώ.
Soraver: Φρούτα? Τι φρούτα? Τι να μου κάνουν τα φρούτα?
Rozanna: Δεν ξέρω, αλλά αυτό μόνο έχω δει….
Soraver: Μα με τα φρούτα, δεν γεμίζει το στομάχι…..Σσσσσσσσσσσς…..άκουσες τίποτα(?)….
Rozanna: ε… τι λες?
Soraver: Κάτι ακούγετε…
Rozanna: Δεν ακούω τίποτα.
Soraver: Σσσς…
Rozanna: Μα τι λες καλέ?
Soraver: Σκάσε ρε….
Rozanna: Σκάσε? Μου είπες σκάσε? (βάζει τα κλάματα)
Ο Soraver κατευθύνετε σιγά, σιγά και και αθόρυβα, προς την μεριά που άκουσε τον θόρυβο…. και παραμερίζοντας την πυκνή βλάστηση, εξερευνεί πολύ προσεκτικά τον χώρο, όπου βλέπει….
Material_Defender_1032 : (Με λυγμούς) Τον σκότωσες….τον σκότωσες….
Piggy: Όχι δεν μπορεί…. κάπου εδώ θα είναι…. (Ψάχνοντας τα νερά…)
Material_Defender_1032 : Είσαι μία δολοφόνος…..
Piggy: Όχι ….όχι… δεν είναι αλήθεια, θα τον βρούμε… ηρέμησε…..
Soraver: (Γυρίζοντας προς την Rozanna, κλείνοντάς της γεμάτος χαρά το μάτι και με τα σάλια του να τρέχουν… από την πείνα) Φαί…..
Rozanna: τι φαί τι βρήκες….(Πάει και εκείνη προς το μέρος του να δει)
Soraver: Να δες…..
Rozanna: Α… Παναγία μου ευτυχώς….
Soraver: Είδες που στο έλεγα?
Rozanna: Τι μου έλεγες? Που είναι το φαί…
Soraver: Να εκεί δεν το βλέπεις που κολυμπάει στην λιμνούλα…
Rozanna: Τι λες ρε ηλίθιε…. πιο φαί… αυτό είναι η Piggy…..
Soraver: Τι είναι η Piggy?
Rozanna: Αυτή εκεί που αποκαλείς φαί…
Soraver: Μα τι λες τώρα αυτό είναι ένα γουρούνι
Rozanna: Ναι η Piggy….
Soraver: Ποια είναι η Piggy?
Rozanna: Το γουρούνι….
Soraver: Το γουρούνι? H Piggy?
Rozanna: Ναι … ναι δεν θυμάσαι?
Soraver: Δηλαδή η Piggy είναι γουρούνι?
Rozanna: Ναι!!!
Soraver: Περίεργο και εγώ νόμιζα πως γουρούνια είναι μόνο οι άντρες….
Rozanna: ???
Soraver: Τέλοσπάντων δεν ξέρω τι λες, Piggy ξεPiggy, εγώ πεινάω και αυτό είναι ότι πρέπει….
Rozanna: Μα τι λες τώρα είσαι τρελλός?
Αλλά πριν προλάβει η Rozanna να τελειώσει την φράση της, ο Soraver, έχει ήδη ξεκινήσει τρέχοντας για να πάει να πιάσει το γεύμα του…
Η Piggy ακούγοντας τον θόρυβο που έκανε ο soraver, κοίταξε προς το μέρος του και μόλις τον είδε, ένα τεράστιο χαμόγελο, σχηματίστηκε στη στρογγυλή και αφράτη ροζ φατσούλα της και αρχίζοντας να τρέχει και αυτή προς το μέρος του αναφώνησε…
Piggy: Soraver…. ζεις……
και αφού συναντήθηκαν στον μέσω της λίμνης και αγκάλιασε ο ένας τον άλλον, για διαφορετικούς λόγους βέβαια η Piggy συνέχισε να φωνάζει….
Piggy: Soraver…. ζεις…… ζεις…. ζεις…. Soraver…. ζεις….. δεν ξέρεις πόσο χαρούμενη με κάνεις…. αχ τι καλά που ζεις…. ΑΟΥΤΣ…. τι δαγκώνεις ρε ΜΑΛΑΚΑ?
Rozanna: Άσε κάτω την φίλη μου ΡΕΕΕΕ…. (τρέχοντας προς το μέρος τους….)
Piggy: ΑΟΥΤΣ… ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΙΠΑ….. Rozannoyla ζεις? Αχ τι καλάουτς.... Δεν πιστεύω να δαγκώνεις και εσύ…. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΜΕ……
Rozanna: Piggoula…. δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι….. (και βουτάει πάνω στον soraver….)
Soraver: Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ….
Ενώ η Rozanna και η Piggy, αγκαλιάζονται φιλιούνται, ξεσπάνε σε κλάματα χαράς o Soraver….
και αφού , ξανά αγκαλιάζονται, ξανά φιλιούνται, ξανά ξεσπάνε σε κλάματα χαράς και o Soraver ξανά….
Αποφασίσανε να βγούνε από το νερό, για να ξαναματά φιληθούν, να ξαναματά αγκαλιαστούνε και να ξαναματά κλάψουνε από χαρά, όχι για πολύ όμως, γιατί ο soraver, σταμάτησε μεν να κάνει… «Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ», αλλά δεν βγήκε ποτέ από το νερό. Μόλις το συνειδητοποίησαν οι δύο φίλες αυτό, έτρεξαν αμέσως και τον έβγαλαν στην ακτή, όπου ξεκίνησαν αμέσως, να του κάνουν τεχνητή αναπνοή, μαλάξεις και τα λοιπά ….
Soraver: έχοντας τα λίγο χαμένα…. Piggy…. rozanna… Τι έγινε? Που βρίσκομαι?
Piggy: Soraver….soraver…είσαι καλά?
Rozanna: Soraver… μας ακούς….?
Soraver: Καλά είμαι ρε παιδιά… τι έγινε? Που βρισκόμαστε… γιατί κλαίτε?
Piggy: Soraver….soraver…αν με ακους, άνοιξε τα μάτια σου
Rozanna: πες μας κάτι….?
Soraver: Καλά είμαι λέμε, λίγο ζαλισμένος…. μόνο……… μα ανοιχτά τα έχω τα μάτια μου και σας μιλάω, δεν με ακούτε?
Piggy:(Με τα δάκρυα να πλημυρίζουν τα μάτια της) Soraver ξύπνα σε παρακαλώ….soraver…η Piggy είμαι… να δάγκωσε…. Αλλά ξύπνα…. μην μας αφήσεις τώρα γαμώτο……. γαμώτο…. δεν είναι δίκαιο…. δεν είναι δίκαιο….
Rozanna: Soraver… η Rozanna είμαι…. η κατάσκοπος…. ξύπνα ρε γαμώτο…. μην πεθάνεις τώρα… τώρα που βρήκαμε την Piggy….
Soraver: Ρε παιδιά καλά είμαι….. δεν με ακούτε… τι έχει συμβεί, θα μου πει επιτέλους κάποιος?
Piggy:(Με τα δάκρυα πλέον να τρέχουν ποτάμι) Α ρε Soraver όχι τώρα… όχι τώρα ρε γαμώτο……. γιατί ρε Θεέ…. γαμώτο…. δεν είναι δίκαιο…. δεν είναι δίκαιο….
Rozanna: Δεν φαίνεται να αναπνέει…. και ο σφυγμός του δεν….δεν μπορώ να τον βρω…. (Ξεσπάει και εκείνη σε κλάματα, και αφήνει τον Soraver, και αγκαλιάζει την Piggy, που της το ανταποδίδει και κλαίνε απαρηγόρητες….)
Soraver: (Έντρομος)Ποιος δεν έχει σφυγμό ρε παιδιά, ποιος δεν αναπνέει, γιατί δεν μου απαντάτε… τι συμβαίνει…. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
Cj-Dimitris.T : Join the club… φιλαράκο….
Soraver: (Έντρομος)Ποιο κλαμπ… τι συμβαίνει, ποιος είσαι εσύ? Μπορείς και με ακούς?
Cj-Dimitris.T : Ναι, και σε ακούω και σε βλέπω, όπως και εσύ άλλωστε. Αυτοί δεν μπορούν να μας ακούσουν και να μας δουν….
Soraver: Τι σημαίνουν όλα αυτά… γιατί δεν μπορούν να μας δουν και να μας ακούσουν?
Cj-Dimitris.T : Γιατί αυτοί, είναι ακόμα ζωντανοί….!
Soraver: Ζωντανοί? Δηλαδή εγώ…. εμείς…. Όχι ρε γαμώτο…..
xouanita: Μην στεναχωριέστε, όλα θα πάνε καλά... ελάτε όμως τώρα, πάμε να βρούμε τους φίλους σου soraver, γιατί βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, ο Egw με κάλεσε και μου είπε, πως αν δεν βιαστούμε, θα χαθούνε για πάντα στην σκιά… και στο σκοτάδι…..
Sovarer: Ποιος είναι ο Egw και ποια σκία και σκοτάδι…τι είναι αυτά που λες? Ποια είσαι εσύ και πως βρέθηκες εδώ, από που ήρθες και γιατί πέθανα… είχα τόσα πολλά ακόμα να κάνω….Και αυτές….. μόνες τους…κινδυνεύουν…. κάνε κάτι….
xouanita: Εγώ είμαι μια φίλη…. θα σου τα εξηγήσω όλα στην συνέχεια…. απλά εμπιστεύσου με και μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά. Όσο γι αυτές, ακόμα δεν έχουν ανάγκη… δεν κινδυνεύουν από τίποτα. Άλλοι κινδυνεύουν και αν δεν βιαστούμε ίσως να μην προλάβουμε…
Cj-Dimitris.T : Με εμένα τι θα γίνει?
Sovarer: Ποιος είσαι εσύ πάλι?
Cj-Dimitris.T : Cj-Dimitris.T με λένε, οι φίλοι (και ο σεναριογράφος, γιατί βαριέται να το γράφει ολόκληρο συνέχεια) με φωνάζουν Cj. Χάρηκα….
Sovarer: Soraver λένε εμένα, αλλά τώρα να σου πω ότι χάρηκα, θα σου πω ψέματα….
xouanita: Ελάτε πάμε, εξάλλου και το να κάθεστε εδώ, δεν σας βοηθάει πολύ, το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο…..
Sovarer: Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω… δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό…. όχι σε εμένα… ΟΧΙ….
Cj-Dimitris.T : Κοίτα σε καταλαβαίνω και εγώ στην αρχή φρίκαρα…. βασικά η αλήθεια είναι ότι χάρηκα, γιατί νόμιζα ότι μπορούσα να κολυμπάω, αλλά όταν μιλούσα στον Material και δεν απαντούσε, συνειδητοποίησα τι συμβαίνει . Οπότε δεν νομίζω πως έχει νόημα να αντιδράς έτσι….
Sovarer: Άντε παράτα με και εσύ, ποιος σου ζήτησε την γνώμη σου?
Cj-Dimitris.T : Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι ο τρόπος που μιλάτε είναι πρέπον… καταλαβαίνω ότι βρισκόσαστε σε σύγχυση αλλά…..
Sovarer: Μπορείς να κοιτάς την δουλειά σου και να μην πετάγεσαι?
Cj-Dimitris.T : ….. Όχι ρε ψύλλος είμαι και πετάγομαι και θα πετάγομαι έχεις πρόβλημα… άντε πια από εδώ….
Sovarer: Ναι αλλά πέτα αλλού… όχι εδώ…. δεν σου επιτρέπω…..
Cj-Dimitris.T : ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ…. τι θα πει δεν μου επιτρέπεις? Τι λες ρε καραγκιόζη ποιος είσαι εσύ που δεν θα μου επιτρέπεις
Sovarer: Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι και μην συνεχίζεις γιατί θα το μετανιώσεις….
Cj-Dimitris.T : Γιατί τι θα μου κάνεις? Θα με σκοτώσεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Sovarer: ???
xouanita: Λοιπόν σταματήστε να κάνετε σαν μωρά παιδιά και ηρεμήστε, γιατί θα αναλάβω να σας ηρεμήσω εγώ… και δεν σας συμφέρει. Ελάτε μαζί μου και πάμε να βρούμε τον Egw!
Και έτσι ξεκινήσανε να πάνε να βρούνε τον Egw και τους άλλους
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
:excited: :excited: :excited: ΤΕΛΕΙΟ!!!! Μπράβο!!!
Teleia ena epeisodio 2 8anatoi! 8a ta katafereis pou 8a paei 8a tous 3epastepseis olous siga siga! Kai den katalava h xouanita einai h kalh ths ypo8eshs? XM KALO KALOOOOOOOOOOOO
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νά λοιπόν! Η Πιγκυ είναι η απόδειξη! ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ! :lol::lol::lol:
:haha: Rozannoulaaaaaaaaaaaaa telika emeis 8a toys ksepastrepsoume olous loooooooooooooooooooooooooool
TELEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Καλά έκανες και killares τον soraver... δεν του αξίζει να ζεί!!!!!!! :D :D :D :D
Αλλά έχω μια απορία...
ο soraver είναι χοντρός, πως γίνεται να πνιγεί; δεν επιπλέει;;;;;; κρίμα... και είχα την ελπίδα ότι σε παρόμοια περίπτωση μου, δεν θα πνιγώ! :( :( :(
Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Πάλι με το account της Mirnas έγραψα!!!!!
Aligator21 εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(damn)
kako_paidi®
14-10-07, 03:14
ma eipa kai egw, afou aytos mou to rwthse ayto.Pws diaolo to eipe kai ayth!
kako_paidi®
14-10-07, 03:37
Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Πάλι με το account της Mirnas έγραψα!!!!!
Aligator21 εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(damn)
Na fantastw oti foras kai ta rouxa tis otan leipei apo to spiti?
Na fantastw oti foras kai ta rouxa tis otan leipei apo to spiti?
die ψόφα!!!!
teleio!!!:clap: :clap: :clap:
einai enas pou exei kanonisei na kanei trelitses to bradu me th gynaika tou ...epidi omos ton teleytaio kairo antimetopize kati problimata me th stysi tou ..kai gia na min apogoiteysh kai ayth th fora th gynaika tou , apofasIse na paei sto giatro . O giatros tou edose kati kainourgia xapakia pou boi8oun alla tou synestise megali prosoxi giati an kai poli mikra se mege8os exoun poli isxyri drasi , "prosexe 8a pareis mono ena " tou eipe xarakthristika
paei loipon spiti ...blpei th gynaika me ta prostyxa ta esorouxa , tis danteles kai tis zartieres " Ti na klasei ena xapi-skeftetai - ayth de 8a xortasei oyte olo to brady na thn p######o " pernei olo to koyti ....ta apotelesmata itan tragika .....xekane th gynaika apo to sex , to skilo , th gata oti perpatouse mesa sto spiti kai bghke kai arxise na pernei svarna tous katikous tou xoriou , tous pernage olous apo 2-3 xeria mexri pou to xorio apofasise na egkatalipsei ta spitia tou kai na paei sta bouna prokeimenou na so8ei apo ton psixopa8i sex maniac .....To xorio erimose , o an8ropos katalabe th blakeia eixe kanei kai pige pali sto giatro me skopo na zithsei antidoto ayth th fora
Toy leei o giatros " 8a pareis ena kalodio kai thn mia akrh 8a thn deseis sto ena soy to @ kai thn alli apo mia kolona ths ΔΕΗ , 8e meineis gymnos ekei demenos me to kalodio mexri na brexei na se xtypisei to reyma kai na sou pesei to pouli me katalabes?"
nai eipe kai espeyse na to kanei o talaiporos...
en to metaxy oi katoikoi tou xoriou afou eixan perasei kamposes meres anisixousan gia tis perisiousies tous kai gia to ti apegine kai me ton trelo , etsi apofasisan na steiloun enan kato sto xorio na dei th egine kai na tous ta metaferei ...katebainei ekinos blepei ton allo kalodiomeno kato apo thn kolona gymno ,,,kai trexei entromos piso sta bouna fonazontas "XORIANOI XORIANOI TREXTE NA SO8EITE ...TO FORTIZEI KAI XANARXETE ....."
xaxaxxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxxaxxaxxaxxaxaxxaxaxxaxaxx axxaxxaxxaxaxxaxaxxa
matina :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Είχα μείνει πίσω, αλλά τώρα που βρήκα το χρόνο γέλασα πολύ. Ειδικά με τον πνιγμό του -παρολίγον Χάνιμπαλ- Soraver.
Περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια... Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, αφού θα είμαι στην Ηγουμενίτσα όλη την επόμενη εβδομάδα νομίζω ότι μπορώ να μάθω από πρώτο χέρι... Χε, χε. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω... Επ! Γιατί κρύβεις τα χαρτιά;
kako_paidi®
19-10-07, 00:15
ΠΛΑΤΩΝ καμιά επιδότηση από την ΕΟΚ για την συνέχιση της σειράς παίζει? :P
:lol::lol::lol: Ακρίβυνε το πετρέλαιο, ακρίβυναν τα προιόντα στα ράφια, ακρίβυναν τα ίδια τα ράφια, τα μαγαζάκια κλείνουν και ανοίγουν μεγαθήρια πολυεθνικές υπέρ της κλίκας, καρτέλ και μονοπώλιου. Οι ηθοποιοί ζητούν αυξήσεις. ΦΕΡΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΟΟΟΟΚ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΥΥΥ!!! :D:D:D
oi kloses me fagan..............
oi kloses me fagan..............
καλά σου έκαναν ρε!
kako_paidi®
03-12-07, 19:26
Μία μικρή μπλε ταμπελίτσα στην άκρη του δρόμου έφερε πάνω της τον αριθμό, 224. Τόσα ήταν τα χιλιόμετρα, που απέμεναν από την κοντινότερη μεγάλη πόλη, από όπου ο Aligator21, ο Μεντορας και η Mirna, θα μπορούσαν να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο, για να ξεκινήσουν το ταξίδι της αναζήτησης των φίλων τους, το ταξίδι στο οποίο όλα αλλάζουν, όπου οι αγνοούμενοι γίνονται «Διασώστες» και οι διασώστες έχουν γίνει αγνοούμενοι!
Ο δείκτης στο κοντέρ του αυτοκινήτου, είχε “εγκατασταθεί ” πάνω από τον αριθμός 200, λες και κάποιος τον είχε κολλήσει εκεί και το στροφόμετρο της μηχανής φλερτάριζε συνεχώς τους κόκκινους αριθμούς. Το τοπίο από τα πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου, φαινόταν σαν μια τεράστια γραμμή, που το μόνο που έκανε ήταν που και που, να αλλάζει χρώματα, πότε γινόταν πράσινη, πότε... γκρίζα, πότε καφέ.
Καθόλη την διάρκεια της διαδρομής προς την μεγάλη πόλη, σημαντικά ερωτήματα, προβλημάτιζαν τους επιβάτες, του αυτοκινήτου, όπως....
Aligator21 : Σκέφτεται.... «Πού να έχουν πάει, προς ποια κατεύθυνση... και άντε και φτάνουμε στο αεροδρόμιο, και παίρνουμε το αεροπλάνο πως θα καταφέρουμε να κατέβουμε στο νησί κοντά στο οποίο συντρίβει το αεροπλάνο(?).... ωχ τελειώνει και η βενζίνη.... άραγε θα βρούμε βενζινάδικο ανοιχτό (?).... και αν βρούμε ο μέντορας, θα δώσει χρήματα ή πάλι εγώ θα την “φάω” (?).... ο καραγκιόζης, ούτε μία καλή κουβέντα δεν είπε, για την ανανέωση που έκανα στο σαλόνι του αυτοκινήτου μου....»
Μεντορας : Σκέφτεται.... «Χμμμ πολύ τρέχει αυτός ο aligator, άραγε έκανα καλά που μπήκα μέσα στο αμάξι του (?) ξέρει να οδηγεί (?), αυτό το “γκντουμπ” που ακούστηκε προηγουμένως ήταν λακκούβα ή γάτα (?), είναι η κατάλληλη στιγμή να του πω, ότι μου χύθηκε ο καφές και του λέρωσα το κάθισμα (?), που παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραίο κάθισμα, .... μπα...δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή»
Mirna : Σκέφτεται.... «Θα είναι ανοιχτά τα Duty Free στο αεροδρόμιο (?) Θα προλάβουμε να κάνουμε και καμιά βόλτα στην πόλη, στα μαγαζιά (?),Θα με αφήσουν να κάτσω στο παράθυρο(?), ξενοδοχείο κλείσαμε, ή θα ξεμείνουμε εκεί που πάμε(?).... τι είναι αυτό (?)..... ΚΑΦΕΣ (?)..... ααααα τον γύφτο.... ακόμα δεν πρόλαβε να μπει στο αμάξι και το λέρωσε..... εγκεφαλικό θα πάθει το κορκολάκι μου.... »
Και όσο αυτά τα σημαντικά ερωτήματα, απασχολούσαν το μυαλό των φίλων μας, ο αριθμός πάνω στην μικρή μπλε ταμπελίτσα στην άκρη του δρόμου, είχε γίνει μονοψήφιός, πράγμα που δήλωνε ότι κόντευαν να φτάσουν στον προορισμό τους και ότι πλησίαζαν όλο και πιο πολύ κοντά σου φίλους τους, κοντά σε αυτούς, που έβαλαν πάνω από όλα την φιλία θέτοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο, ορισμένοι μάλιστα ίσως χάνοντας τες, μόνο και μόνο για να βρουν και να σώσουν τον φίλο τους. Αυτές οι σκέψεις κατέκλυζαν τώρα το μυαλό του aligator, που γινόντουσαν όλο και πιο δυνατές, όσο ο αριθμός στην μικρή μπλε ταμπέλα στην άκρη του δρόμου, πλησίαζε το μηδέν, μέχρι που, ένας εκκωφαντικός θόρυβός τις διέκοψε.
Το αυτοκίνητο απέκτησε μια τρελή ανεξέλεγκτη πορεία, πηγαίνοντας, μία αριστερά, μία δεξιά στον δρόμο, με τον aligator να κάνει υπερκορκοδείλιες προσπάθειες, αλλά να μην μπορεί να το συγκρατήσει, μέχρι που στο τέλος..... προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, που σαν καλο-ακονισμένα ξυράφια, άρχισαν να σχίζουν τις λαμαρίνες, λες και ήταν φτιαγμένες από βούτυρο...
Και ξαφνικά... η μέρα σκοτείνιασε και ο θόρυβος, από τις λαμαρίνες που τσαλακωνόταν και τις μπάρες που με βία ξεκολλούσαν από το έδαφος, καλύφθηκαν από σιωπή. Ο τρόμος των τελευταίων δευτερολέπτων, που η διάρκεια τους έκανε τα ρολόγια να μοιάζουν σταματημένα, αντικαταστάθηκε, από την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη!
Και ο αριθμός μηδέν στη μικρή μπλε ταμπελίτσα στην άκρη του δρόμου, που βρίσκεται πλέον μπροστά ακριβώς από τον άμορφο πλέον όγκο από λαμαρίνες, δήλωνε το τέλος του προορισμού τους.... ενός προορισμού, που μόνο οι βαθυκόκκινοι λεκέδες πάνω στην μπλε και άσπρη μπογιά μπορούσαν να εξηγήσουν ποιος πραγματικά ήταν!
Μετά από λίγα λεπτά το σκοτάδι γέμισε με μπλε και κόκκινα χρώματα που εναλλάσσονταν, η σιωπή έδωσε την θέση της σε μακρόσυρτους ήχους από σειρήνες και ανήσυχα σούσουρα από τους ανθρώπους που είχαν μαζευτεί τριγύρω και τον «λεκέ» που «λέρωνε» το δρόμο, από την πρόσμιξη των λαδιών της μηχανής, της βενζίνης και του αίματος, ερχόντουσαν τώρα να ξεπλύνουν κάποιες σταγόνες από τα δάκρυα των περαστικών που αντίκριζαν το θλιβερό αυτό θέαμα.
Μέσα στην άμορφη μεταλλική μάζα, μπερδεμένοι μέσα σε ένα λευκό σεντόνι, με κόκκινα σχέδια, από τους αερόσακους που άνοιξαν την ώρα της σύγκρουσης, βρισκόντουσαν, o aligator21, η mirna και ο Mentoras, ακίνητοι και ήρεμοι σαν να κοιμόντουσαν ανίδεοι, για το τι είχε συμβεί, λες και το καινούργιο σαλόνι που πρόσφατα είχε βάλει στο αμάξι του aligator, ήταν τόσο άνετο και το απολάμβαναν τόσο, που δεν ήθελαν να σηκωθούν από εκεί.
Το κρύο απλώθηκε παντού, και το αίμα που πριν κυλούσε στις φλέβες ζεστό…τώρα έτρεχε στην άσφαλτο. Δίπλα του έτρεχαν, ένα μυρμήγκι, ένα σαλιγκάρι μία χελώνα και ένας λαγός κοιμόταν κάμποσα μέτρα παρακάτω.
Μέσα στην άμορφη μεταλλική μάζα, οι σοροί των τριών επιβατών, που με δυσκολία τους ξεχώριζες, παρέμεναν εκεί… ακίνητοι…άχρωμοι... ψυχροί. Θαρρείς και προσπαθούσαν να ταιριάξουν στον άψυχο σωρό από παλιοσίδερα. Στο πρόσωπο του συνοδηγού, τα μάτια του, είχαν παραμείνει ορθάνοιχτα, με την φρίκη αποτυπωμένη στις κόρες, τις κόρες που ήταν διεσταλμένες τόσο που λες και προσπαθούσαν να φύγουν από εκεί, λες και προσπαθούσαν να το σκάσουν και να γλυτώσουν από το προξενιό που τους είχε κανονίσει με το ζόρι, ο παλαιών αρχών πατέρας τους με τον μαμούχαλο γιό του πλούσιου εργοστασιάρχη φίλου του.
Και ΞΑΦΝΙΚΑ (!!!) …. κάτι κινείται…. ο οδηγός που τόσην ώρα ήταν εκεί ακούνητος και ψυχρός, ανοιγόκλεισε τα μάτια του… O aligator, παρά το τρομερό ατύχημα, ένιωσε ξαφνικά να το πλημμυρίζει μία ζωντάνια και μία ανεξήγητη ενέργεια , εν αντίθεση με τον mentora που εξακολουθούσε να παραμένει δίπλα του, στριμωγμένος μέσα στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες αμίλητος και ακούνητος. Ο aligator, παρ ότι ήταν και αυτός στριμωγμένος δεν ένιωθε καμία πίεση, μάλιστα, μπορούσε να κινηθεί πολύ άνετα, τόσο που ούτε πριν το ατύχημα δεν είχε νιώσει. Δεν τον ενοχλούσαν, ούτε οι λαμαρίνες, ούτε ο αερόσακος που ήταν ανοιγμένος μπροστά του, σαν ένα τεράστιο μπαλόνι, που ξεφούσκωνε σιγά ... σιγά, ούτε και η ζώνη, ακόμα και τα καινούργια παπούτσια που ήταν δύο νούμερα μικρότερα, αλλά τα φορούσε, γιατί του τα είχε κάνει δώρο η Mirna, πριν τρεις μέρες στα γενέθλια του, ούτε και αυτά τον στένευαν πια.
Αμέσως γύρισε πίσω και κοίταξε να δει αν η mirna είναι καλά... εκείνη ψυχομαχούσε, με το πρόσωπο της χλωμό, λες και τα χρώματα την είχαν απαρνηθεί. Ο aligator άπλωσε το χέρι να πιάσει το δικό της και με την αγωνία να έχει κυριεύσει το πρόσωπο του, την ρώτησε αν είναι καλά. Εκείνη αντιδρώντας σε αυτή του την κίνηση, μάζεψε όση δύναμη της είχε απομείνει του χαμογέλασε και μετά έμεινε εκεί... ακίνητη.
Ο aligator, μην μπορώντας να αποδεχτεί ότι αυτό ήταν το τέλος της, άρχισε να φωνάζει στην Mirna, να την σκουντάει, με τα δάκρυα να πέφτουν βροχή, σαν εκείνη που μόλις είχε αρχίσει να πέφτει τριγύρω... ξεπλένοντας την άσφαλτο και σβήνοντας τα σημάδια που μαρτυρούσαν το τι συνέβηκε εδώ.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνανε στο τόπο του ατυχήματος, λίγα χιλιόμετρα, από το αεροδρόμιο, την ίδια ακριβώς στιγμή, αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά και πιο βαθιά….. Ο aetonail…. με την γλώσσα να έχει αγκαλιασμένο τον Nidis… και με την serxanoula να προσπαθεί να τον εμποδίσει, να τη βάλει στο στόμα του, κρατώντας του με τα δυο της χέρια, όσο πιο σφιχτά μπορούσε την γλώσσα και τραβώντας την με δύναμη προς τα έξω. Με τον aetonail, να σφαδάζει από τον πόνο και νιώθοντας την γλώσσα του να παραλύει από το μούδιασμα του πόνου, αλλά παράλληλα μη θέλοντας να αφήσει την λεία του… αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια, βάζοντας όση δύναμη του είχε απομείνει, για να ξαναπάρει πίσω, αυτό που του ανήκει και που για αδιανόητους, γι αυτόν, λόγους, η serxanoula το διεκδικούσε και εκείνη με το ίδιο πάθος. Και ο Nidis με τα δέκα χιλιάδες μάτια του να έχουν πεταχτεί έξω από την πίεση, στην άκρη αυτής.
Η serxanoula κρατούσε και τραβούσε με τα δυο της χέρια την γλώσσα του aetonail… έχοντας τοποθετήσει τα πόδια της μπροστά για να κρατάει κόντρα. Αλλά με το που χαλάρωσε λίγο ο aetonail, έτσι ώστε να μαζέψει όλη όση δύναμη του απέμεινε, για να κάνει την τελευταία του προσπάθεια, η serxanoula, νόμιζε, ότι τα κατάφερε και πως ο aetonail κουράστηκε με αποτέλεσμα αυτής της λάθος εκτίμησης, να χαλαρώσει και εκείνη έτσι ώστε, με το που ο aetonail κατέβαλλε την τελευταία του προσπάθεια, η γλώσσα να γλιστρήσει από τα χέρια της και να φύγει με τόση δύναμη προς το στόμα του , που είχε σαν συνέπεια να μην σταματήσει στην στοματική κοιλότητα, αλλά να προχωρήσει μέσα στον οισοφάγο και να φτάσει μέχρι το στομάχι μαζί με τον Nidis.
Ο aetonail, άρχισε να πνίγεται και να χτυπιέται… και από πράσινος, να παίρνει ένα μπλαβί χρώμα, τα μάτια του να έχουν πεταχτεί έξω, λες και θέλανε να δημιουργήσουν χώρο, για να περάσει καθαρός αέρας και με το στόμα ορθάνοιχτο, προσπαθώντας επίμονα, αλλά ματαία να αναπνεύσει, μέχρι που στο τέλος η ένταση έφυγε και η αγωνία που ήταν σχηματισμένη στο πρόσωπο του αντικαταστάθηκε από μία γαλήνη και ηρεμία. H serxanoula, μην μπορώντας να πιστέψει τι έγινε και κυρίως μην μπορώντας να αποδεχτεί ότι o Nidis και o aetonail πέθαναν από δικό της και μόνο λάθος, αφού αυτή έκανε το μαγικό που μεταμόρφωσε τον aetonail σε βάτραχο, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω εκεί όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό, και να ξεχάσει όλα όσα έγιναν εδώ, σαν να μην συνέβησαν ποτέ.
Παράλληλα ο Egw επιστρέφει πίσω εκεί που όπου είχε αφήσει τον Πλάτων και την fofoka, αλλά δεν βρήκε κανέναν. Το φωτεινό, προστατευμένο από την ευχή σημείο, ήταν άδειο και γύρω από αυτό, είχε απλωθεί το σκοτάδι και μια παγωνιά, λες και ο ήλιος είχε θυμώσει με την συγκεκριμένη περιοχή και δεν την είχε επισκεφτεί για αιώνες ολόκληρους. Ο Egw τρομοκρατημένος, έφυγε γρήγορα, σχεδόν διακτινίστηκε, μεταφέροντας μαζί του και ότι περιείχε ο γύρω χώρος, φανερό ή κρυφό. Πήγε εκεί όπου ήταν κρυμμένοι από την martina, ο stay_close, o Nickred και o Freeman…. και άρχισε να ψάλει ευχές, επικαλώντας την βοήθεια του θεού, τόσο δυνατά, όπου καμία σκιά ή κατάρα, δεν μπορούσε να εμποδίσει το άκουσμα αυτών.
Οι επικλήσεις του Egw, πλημμύρησαν τα πάντα και ακούστηκαν πολύ μακριά, τόσο, που τις άκουσαν ο soraver , ο Cj και η xouanita, με αποτέλεσμα, να επιταχύνουν το βήμα τους και να φτάσουν εκεί, όπως φτάνουν οι εικόνες στα μάτια, με το που ανοίξουν τα βλέφαρα. Η xouanita με μιας συνόδευσε τον Egw στις ευχές και η φωνή τους αντιλαλούσε σε ολόκληρο το σύμπαν.
Οι φωνές ακούγονταν πολύ δυνατά και καθαρά, εκεί όπου η martina και η fofoka είχαν κρύψει τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα ο Πλάτων o Nickred και ο Freeman, να νιώσουν μία τεράστια αναστάτωση και μία βαθειά επιθυμία, να απαντήσουν σε αυτό το κάλεσμα, παρά τις προσπάθειες της martinas και της fofokas, να τους εμποδίσουν, που έδειχναν εμφανώς αιφνιδιασμένες από την όλη κατάσταση. Ο stay_close, πάλι δεν έδειχνε, να επηρεάζεται καθόλου από το όλο σκηνικό, μιας και απολάμβανε το γεύμα του, πάνω σε ένα παχουλό παραλυμένο αρουραίο, που του είχε προσφέρει η martina στην προσπάθεια της να τον δελεάσει.
Ο Πλάτων , ο Nickred και ο Freeman όμως συνεπαρμένοι και γοητευμένοι, από τις ψαλμωδίες που είχαν πλημμυρίσει τον χώρο, άρχισαν και αυτοί να ψέλνουν συνοδεύοντας τον Egw και την xouanita. Και τότε οι φωνές τους, σαν καλοακονισμένα μαχαίρια, άρχιζαν να χαράζουν την σκιά που τους κάλυπτε όπως μια τέντα από αντίσκηνο που εμποδίζει τον παγωμένο αέρα να εισβάλλει στο εσωτερικό της και από τις χαραμάδες, που σχηματίζονταν έμπαινε το φως ζεστό και ελπιδοφόρο κάνοντας τον φόβο να παραδώσει την θέση του στην ηρεμία και γαλήνη . Οι αχτίνες του φωτός που συνάντησαν την Martina την fofoka και τον stay_close, τους έκαναν να εξαφανιστούν με μιας, αφήνοντας στην θέση τους, ένα σωρό από κάτι σαν στάχτη, η οποία σκόρπισε τριγύρω, όπως σκορπίζεται και η άμμος στην έρημο σε αμμοθύελλα.
Ο Πλάτων, ο Nickred, ο Freeman, ο soraver και ο Cj μόλις αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να χοροπηδάνε και να γελάνε σαν μωρά παιδιά, κάνοντας κύκλους και με δάκρυα χαράς να τρέχουν πάνω στα μάγουλα τους έτσι, λες και ανταγωνιζόταν το ένα το άλλο, για το πιο θα φτάσει πιο γρήγορα στο έδαφος.
Όταν οι χαρές σταμάτησαν γύρισαν προς τον Egw και την Xouanita και τους ρώτησαν, για το που είναι ο stay_close, αφού πριν από λίγο ήταν εκεί μαζί τους, μιας που μόλις το φως πρωτομπήκε, τους είχε τυφλώσει στην και δεν κατάφεραν να δουν τι ακριβώς απέγινε ο Stay_close. Και αφού ο Egw τους εξήγησε πως όλα ήταν θέμα επιλογής και συγκεκριμένα, πως ήταν επιλογή του stay_close, το να μην είναι μαζί τους εκείνη την στιγμή, τον ρώτησαν για το που είναι ο aetonail και o Nidis. Ο Egw τους χαμογέλασε κοιτώντας ταυτόχρονα και την xouanita και τους είπε, πως αυτοί έχουν φτάσει ήδη στον προορισμό τους και πως πολύ σύντομα, θα τους συναντήσουν. Τα παιδιά μετά ρώτησαν για την Rozanna και την Piggy, γιατί ούτε αυτές ήταν εκεί κοντά τους…. και ο Egw τους εξήγησε, πως και οι δύο κοπελιές είναι πολύ καλά και πως εκεί που βρίσκονται είναι ευτυχισμένες και να μην ανησυχούν γι αυτές και πως κάποια στιγμή στο μέλλον, σίγουρα θα τις ξανασυναντήσουν.
Πράγματι η Piggy και η Rozanna ήταν τόσο χαρούμενες που η μία βρήκαν την άλλη, λες και δεν συνέβηκε τίποτε και ποτέ. Θαρρείς και ο alligator δεν εξαφανίστηκε ποτέ από το χωριό, πως το αεροπλάνο ποτέ δεν έπεσε, πως ο soraver και ο Cj δεν πνίγηκαν πριν από λίγο δίπλα τους και με τον material_defender, να αντικαθιστά ισάξια τον stay, θαρρείς και ποτέ δεν διαλύθηκε η παρέα τους, απλά συνέχιζαν να μιλάνε και να χαζοχαίρονται ευτυχισμένες και γαλήνιες, λες και περίμεναν τους άλλους να έρθουν από στιγμή σε στιγμή, όπως περιμένει η γυναίκα τον άντρας της το μεσημέρι, να επιστρέψει στο σπίτι από την δουλειά… όπως περιμένει η μάνα το παιδί απ’ το σχολείο, όπως συνήθως περίμεναν και αυτές τα παιδιά, τα απογεύματα στην πλατεία, μέχρι να μαζευτούν για να τα πούνε.
Ο Egw και η xouanita αφού εξήγησαν αρκετά πράγματα στα παιδιά από όσα συνέβησαν τους είπαν πως έφτασε η ώρα και πως θα πρέπει τώρα όλοι να πέσουν για ύπνο να ξεκουραστούν, γιατί του περίμενε μια πολύ δύσκολη μέρα, και έπρεπε να όλοι να μαζέψουν δυνάμεις για να τα καταφέρουν. Και έτσι ξάπλωσαν όλοι, με το Egw και την xouanita, να τους διηγούνται διάφορες ιστορίες, μέχρι να κλείσει και το τελευταίο βλέφαρο και η ένταση των ημερών, να δώσει την θέση της στην γαλήνη των ονείρων, πρώτα ο Nickred, μετά ο soraver, ύστερα ο Πλάτων, ο Cj-dimitris και τελευταίος ο Freeman.
Η ώρα 6:15 το πρωί και τα βλέφαρα του Freeman άνοιξαν. Εκείνος νιώθοντας έναν ελαφρύ πονοκέφαλο σαν και αυτόν που νιώθει κάποιος που έχει κοιμηθεί πάρα πολλές ώρες, προσπάθησε να κινηθεί αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσε και ένιωθε ένα περίεργο μούδιασμα σε όλο του το σώμα. Τα μόνα που υπάκουαν στις «επιθυμίες» του ήταν τα μάτια του . Τα οποία άρχιζαν να περιεργάζονται τον χώρο, μέσα στον οποίο έβλεπε, πάνω ψηλά ένα λευκό ταβάνι, ακριβώς στα αριστερά του ένα κάθετο ασημένιο σωλήνα, όπου στην κορυφή του είχε κάτι σαν κρεμάστρες, που από την μία κρεμόταν ένα πλαστικό μπουκάλι, όπου με ένα σωληνάκι που έφευγε από την άλλη άκρη, κατέληγε κάπου πάνω σε αυτόν. Ακριβώς πάνω από το κεφάλι του, βρισκόταν ένα τεράστιο άσπρο μεταλλικό κουτί, το οποίο είχε πάνω του κάτι κουμπιά, ορισμένα μάλιστα είχαν για προέκταση μία μικρή μεταλλική αλυσίδα, είχε άλλες δυο μεγαλύτερες, πάλι μεταλλικές, προεξοχές, που έμοιαζαν με κάτι σαν βαλβίδες. Ακόμα περιείχε ένα μακρόστενο φως, που εκείνη την ώρα ήταν αναμμένο. Καθώς ο Freeman προσπαθούσε να καταλάβει που βρισκότανε, μιας και ο όλος χώρος έμοιαζε με δωμάτιο νοσοκομείου, αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να στέκει, αφού η τελευταία φορά που θυμάται, ουδεμία σχέση δεν είχε με κάτι τέτοιο και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν τοίχοι εκεί όπου έπεσαν να κοιμηθούν την τελευταία φορά, ακούει μια γνωστή φωνή που έλεγε.... «Γιατρέ....γιατρέ συνήλθε.... συνήλθε....γρήγορα εδώ...» και αμέσως μετά εμφανίστηκε μπροστά του το πρόσωπο της xouanitas, με μια άσπρη ρόμπα και λευκό καπελάκι, να του χαμογελά....
Freeman: fxoufxanfifta....? (είπε, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σηκωθεί, αλλά η λέξη δεν είχε νόημα, μιας και οι γάζες που «έντυναν» το κεφάλι του, καθώς και οι μώλωπες, που είχε στα χείλια αλλά και μερικά από τα μπροστινά του δόντια που έλειπαν, το δυσκόλευαν πολύ στο να αρθρώσει λέξη )
xouanita: (χαμογελώντας του) Μη...μη κουράζεστε σας παρακαλώ, ηρεμήστε, χρειάζεστε ξεκούραση... όλα θα πάνε καλά....
Freeman: οι άγχλλοι... φπου χείνχε οι άγχλλοι (προσπαθώντας να την ρωτήσει που είναι τα παιδιά )
xouanita: Δεν σα καταλαβαίνω, σας παρακαλώ ηρεμήστε, τώρα θα έρθει ο γιατρός
Freeman: οι άγχχλλοι... τα φπαισψδιά?
xouanita: Οι άλλοι? Αααα εννοείτε τα υπόλοιπα άτομα, που διασώθηκαν από το ατύχημα?
Freeman: τα μάτια του άνοιξα διάπλατα και κούνησε το κεφάλι, όσο μπορούσε...καταφατικά
xouanita: (Χαμογέλασε ξανά και παίρνοντας στα χέρια της ένα μαύρο ντοσιέ, του απάντησε ) Δύο είναι εδώ, ο κύριος aetonail και ο κύριος mentoras... ώχ συγνώμη, ο κύριος mentoras, ήρθε πριν από λίγο από αυτοκινητιστικό, μαζί με μια άλλη κοπελίτσα, που και οι δύο αν και φέρουν βαριά τραύματα, είναι εκτός κινδύνου, δυστυχώς ο οδηγός δεν τα κατάφερε. Τέλος πάντων, στον διπλανό θάλαμο, από το ατύχημα της προηγούμενη παρασκευής μας έχουν φέρει τον κύριο Nidis, τον κύριο nickred, τον κύριο soraver και τον κύριο Cj-dimitris, οι οποίοι συνήλθαν οι δύο πρώτοι χθες και οι υπόλοιποι πριν από λίγο, εσείς μόνο είχατε απομείνει να συνέλθετε.
Εκείνη την στιγμή στο οπτικό πεδίο του Freeman εμφανίζεται ένας κυριούλης, που φορούσε και αυτός μια άσπρη ποδιά, και στο λαιμό του κρέμονταν ένα ζευγάρι ακουστικά ενώ στην τσέπη του προεξείχαν δυο τρεις στυλό.
Egw: (χαμογελαστά ) βρε καλά ξυπνητούρια, για να δούμε πως είμαστε ...(και κρατώντας στο χέρι ένα φακό, ελέγχει τις κόρες των ματιών του Freeman, Μία την αριστερή και μία την δεξιά...) θαυμάσια.... όλα είναι μια χαρά. Πάντως να ξέρετε πως ήσασταν όλοι πολύ τυχεροί, που γλυτώσατε... σίγουρα πρέπει να είχατε Άγιο! (και του κλείνει το μάτι )
Τότε με μιας τα μάτια του Freeman βούρκωσαν και ένα δάκρυ χαράς κύλησε αργά στο μάγουλο του και η σκέψη του έτρεξε πίσω στο χωριό... στο καφενείο, όπου τώρα, εκεί έξω στην αυλή στεκόταν σε μια γωνιά ο Πλάτων, που αν και καταταλαιπωρημένος, με πολλά ραγίσματα στο σώμα του ήταν εκεί ... και τους περιμένει σιωπηλά και υπομονετικά, όπως πάντα ήξερε να κάνει.
ΤΕΛΟΣ
:knie: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
ΤΕΛΕΙΟ!!!
Καταρχήν ... :clap: :clap: :clap: για όλο το σενάριο και ειδικά για το τελευταίο επεισόδιο, αριστούργημα :)
Καταδεύτερον ... :sniff: που τελείωσε
SeRxaNiTsa
03-12-07, 21:08
Eίμαι κακούργα γυναίκα... :(
kako_paidi®
03-12-07, 21:24
den ftais esy mwre... pou aytoi pesane mesa stin trypa kai se ksevolepsane!
Oso gia to magiko...kaneis den einai teleios.... ti arouraios...ti vatraxos! :P
P.s.: Eyxaristw polu paidia gia ta kala sas logia, xairomai pou sas arese... ! :) :D
ante ante na arxizoume kanena allo siga siga :) e leonida?
giati teleiose???:cry: :cry:
teleio!!!!!:clap: :clap: :clap:
kako_paidi®
03-12-07, 21:58
:)
@Freeman:Exeis etoimasei to episodeio pou xreiazetai?
:(:(:(:( Πολύ ωραίο επεισόδιο :(:(:( Συγκινήθηκα ρε :(:(:(
no more comment... :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
SeRxaNiTsa
03-12-07, 22:50
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
gyrisa , ekana mpanio kai ekatsa mazi me mia salata mprosta sto pc na xalarwsw!Ti to h8ela?:md1032:
allaaaaaaaaaaa......
paroles aytes tis yperoxes perigrafes...:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: htan teleio to telos!
ki allo, ki allo, ki allo:kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo:
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: υπέροχο ανατρίχιασα η γουρούνα :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
pragmatika, htan eksairetikos o tropos perigrafis. Logotexnikos.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με έψαχναν τόσο καιρό και τελικά με σκότωσες;;;;;;;;;;;;;;
ΑΔΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(
Καταπληκτική ερμηνία! Μπράβο σου κακόπαιδο!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Άκου εκεί ναμε σκοτώσεις!!!!!!!!!!!!!!!
Σε συγχωρώ όμως γιατί έσωσες την αγάπη μου... την λατρεία μου
ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως τελικά ο Μέντορας είναι γκαντέμης;;;;;;
Μήπως φταίει που έχυσε τον κάφε επάνω στο ολοκαίνουργιο σαλόνι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΛΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξέρω να οδηγάω, απλά το κακόπαιδο δεν σας είπε όλη την αλήθεια!!!
Είδα τον καφέ του Μέντορα επάνω στο νέο μου σαλόνι και τρελλάθηκα!!! ΕΕεεεεεεεεεεεε τότε έφυγε από τον έλεγχό μου το τουτούνι!!! (ευκαιρία να πάρω καινούργιο
ΞΕΦΤΥΛΑ!!!!!!!!!!! Άκου εκεί να με σκοτώσεις!!!!!!!!!!! ΦΤΟΥ ΣΟΥΥ!!!!!!!!!
Και πάλι μπράβο για όλα όσα μας έχεις γράψει!
SeRxaNiTsa
04-12-07, 15:19
Αυτό είναι που λένε διχασμένη προσωπικότητα!!! :lool: :lool: :lool:
Απόσπασμα κριτικής απο το περιοδικό "Φακός του cinema"
[...]Εξαιρετική ήταν επίσης η ερμηνεία του ηθοποιού Freeman. Αστείρευτο το ταλέντο του το οποίο ξετυλίγονταν με μαγεία επάνω στο πλατό. Ουδέποτε δέν έχει καταφέρει κάποιος ηθοποιός να παίζει με το κεφάλι του παραμάσχαλα. Μοναδικές στιγμές και αστείρευτοι συναισθηματικοί ελιγμοί. Η αποκορύφωση στο φινάλε οπου ο Freeman κλείνει με μαεστρία και συγκίνηση αυτή την καταπληκτική ταινία. Ποτέ ξανά το τέλος, δέν είχε τέτοια αίσθηση[...]
kako_paidi®
04-12-07, 16:18
@aligator21: egw den eipa kati gia kakh odigisi...lastixo se epiase...antithetws edwsa emfasi stis krokodilies prospathies sou, na sygkrthseis to amaksi....!!!
@Freeman: :lol:
@se olous: Sas eyxaristw ksana.... polu xairomai pou sas arese... eilikrina, se shmeio, pou konteyw na thn pswnisw! :proud: :nickred:
κι άλλο ?????????????????????????????????? :P :P
Γιατί να μην την ψωνίσει? Εδώ την ψώνισε ο πρωταγωνισταράς με την "εξαιρετική ερμηνεία" :lol: :P
:P Εγώ δέν ξέρω τίποτα. Τα περιοδικά με γράφουνε. Σε αυτά να τα πείς :P
Αφου έκλεψες την παρασταση με το "αστειρευτο ταλεντο", να μην το γράψουν? :lol: :P
:P Εγώ δέν ξέρω τίποτα. Εσύ το λές. Σε εσένα να τα πείς :P
Πες μας την αλήθεια τωρα.... για να σου γράψει τόσο μεγάλο ρόλο ο σεναριογράφος... του 'κατσες λιγάκι? :D
:P Εγω δέν ξέρω τίποτα. Δέν έβλεπα τί έκανε, ήταν σκοτεινά. Σε αυτόν να τα πείς :P
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
se shmeio, pou konteyw na thn pswnisw!
Άρα να βγάλω στην φόρα το Video από το Θέατρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
kako_paidi®
05-12-07, 21:06
Δεν το έχεις! :P :P :P :P :P
Δεν το έχεις! :P :P :P :P :P
Νομίζεις ;) ;)
kako_paidi®
06-12-07, 16:44
The extend of the "Απο το χωριό στην πόλη"
Τα δάκρυα του aligator, συνέχιζαν να τρέχουν από τα μάτια του όπως τρέχει το νερό μέσα σε ένα παραφουσκωμένο από την βροχή ποτάμι, που παρασέρνει καθετί βρεθεί μπροστά του και οι λυγμοί που έβγαιναν δυνατοί και ανεξέλεγκτοι από μέσα του, όπως και ο σεισμός ξεσπάει δυνατός και ανεξέλεγκτος από τα σπλάχνα της γης και την τραντάζει ολόκληρη , ισοπεδώνοντας κάθε τι αδύναμο και ανάξιο, να ορθώνεται μπροστά του, έτσι και εδώ, τα πάντα γύρω του γκρεμίζονταν, όπως ένας πύργος από τραπουλόχαρτα σε μια αδέξια κίνηση και ο χείμαρρος από τα δάκρυα του τα ξέπλενε με μιας.
Τα δάκρυα εξατμίστηκαν όπως τα απομεινάρια της βροχής στον ήλιο, το κλάμα γέμισε με χαμόγελα όπως γεμίζει ο ουρανός από τα αστέρια! Το τοπίο άλλαξε εντελώς και το σκοτάδι παραδόθηκε στο φως, στην θέση των ανθρώπων που είχαν μαζευτεί τριγύρω, για να δούνε το ατύχημα, πλέον υπήρχαν διαφόρων λογής λουλούδια, φυτά και δέντρα που ομόρφαιναν τον χώρο. Η λίμνη που είχε δημιουργηθεί από την μείξη της βενζίνη, των λαδιών και του αίματος και είχε απλωθεί ολόγυρα από τον σορό με τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες, τώρα ήταν μία τεράστια λίμνη, με κρυστάλλινα νερά και ο σωρός από τις λαμαρίνες ένας βράχος, όπου πάνω σε αυτόν καθότανε ο alligator, ξαπλωμένος ανάσκελα ατενίζοντας τον ουρανό, με τον ήλιο να του χαϊδεύει την κοιλιά.
Στις όχθες της λίμνης καθόντουσαν, σε ένα καφενείο, πανομοιότυπο με αυτό του χωριού τους o material_defender, η piggy και η rozanna και συζητούσανε, πίνοντας το καφεδάκι τους έχοντας στην παρέα τους, ακόμα ένα άτομο τον Χωριό… τον ιδιοκτήτη του καφενείου και ιδρυτή του χωριού, που οι φίλοι τον φωνάζανε kako_paidi®
Mpravo bro!!
Teleioooooooooooo!!! :)
Talento telika o bro!!Ante na doume to epomeno ;)
Ααααα τι ωραίες εικονες!!!!!!!!!!!! :cry: Συγκινητικό!
Αμάν, όλα αυτά που έκανα στο τελευταίο επεισόδιο με κούρασαν... και δεν τα διάβασα προσεκτικά ακόμη. Πού να δω και τις λεπτομέρειες. Αφεντικό θέλω αύξηση!
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats:
Αξίζει το χειροκρότημά μας! Εύγε Κακόπαιδο-Χωριέ!
Μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!
(λίγα με την κοιλιά μου εεεεεε)
Κοκκινονίκος
09-12-07, 21:25
πότε θα γίνει ταινία? γιατί εγώ δεν προλαβαίνω να το διαβάσω :P
έχοντας στην παρέα τους, ακόμα ένα άτομο τον Χωριό… τον ιδιοκτήτη του καφενείου και ιδρυτή του χωριού, που οι φίλοι τον φωνάζανε kako_paidi®
:sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: ανατρίχιασα
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.