Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-08, 20:15   #1 Αρχή
Xouanita
Χαζοχαρούμενη housewife
 
Το avatar του χρήστη Xouanita
 
Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 7.124
Προεπιλογή Νέα ιστοσελίδα της ΕΥΠ για... αμφίδρομη επικοινωνία

"Εργαλείο... «αμφίδρομης επικοινωνίας» στοχεύει να γίνει η νέα ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σύμφωνα με τον διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή ο οποίος κατά την παρουσίασή της την Πέμπτη δήλωσε πως στοχεύει να αναδειχθούν οι «στόχοι της ΕΥΠ».

«Στόχος μας είναι να καταλάβει ο Έλληνας ότι λειτουργούμε για τον πολίτη και ότι σε αυτόν συνεπώς οφείλουμε να εξηγήσουμε τι είμαστε και τι κάνουμε». Δήλωσε ο διοικητής της ΕΥΠ ενώ μεταξύ άλλων είπε ότι η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να εξηγήσει τι είναι η ΕΥΠ, ποιοι είναι οι στόχοι της, πως λειτουργεί «με όση διαφάνεια είναι δυνατό» και να δεχθεί από τον πολίτη ερωτήματα, απορίες, προτάσεις, κρίσεις, και επικρίσεις.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου, είπε ότι η ανταπόκριση στα ερωτήματα των πολιτών είναι στους στόχους της ΕΥΠ και της ιστοσελίδας (www.nis.gr) καθώς υπάρχει ειδική φόρμα επικοινωνίας."



(πηγή: In.gr)



Μιλάμε για τρελό γέλιο!!! Χαχαχα, δεχονται και ερωτηματα! Αν δεχονται και ρουφιανιές δεν μας το ειπαν... πάω να δω τη φόρμα που συμπηρώνει ο πολίτης Σίγουρα κάπου θα έχει κουτάκι "Αν εχετε να μας πειτε κάτι για τον γειτονά σας που νομίζετε ότι πρέπει να το ξέρουμε, πατήστε εδω"
Ο χρήστης Xouanita δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση