Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-09-08, 18:31   #63 Αρχή
pastoula
υπόθετο
 
Το avatar του χρήστη pastoula
 
Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
Ηλικία: 44
Μηνύματα: 8.379
Προεπιλογή

εμενα, αλλα μου γράφει:

Καρκίνος

Προβλέψεις: 13/9/2008 14/9/2008 12/9/2008

Συμβουλές
Γεγονότα και περίεργες καταστάσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας το επόμενο διάστημα λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μην αντιδράσετε επιπόλαια. Οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας των επόμενων εβδομάδων θα σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά. Ταξιδέψτε. Κάντε νέες γνωριμίες.

Πλανήτες
Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η δημιουργία νέων συνεργασιών. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες και δυνατότητες για επιτυχία και μακροημέρευση, φίλοι. Η επαγγελματική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε εμπειρίες λόγω των ευκαιριών που θα έχετε για πολλά καινούρια πράγματα.

Αισθηματικά
Η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο σας, θα συμβάλει, στο να αυξηθούν οι ήδη υπαρκτές εντάσεις που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφο σας!. Ψυχραιμία!. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας συζητήστε τον προβληματισμό σας με το ταίρι σας.

Ζωή
Ο Κρόνος θα φέρει προβλήματα στη ζωή σας, που θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλειες. Ανανεώστε τον εσωτερικό σας κόσμο. Αποφεύγετε τα νεύρα και τις φωνές στα προβλήματα, για να μην αναστατωθείτε περισσότερο. Περνάτε χρόνο με τους δικούς σας.
__________________


Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω
 click to show
Ο χρήστης pastoula δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση