Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-10, 15:22   #1 Αρχή
ΠΛΑΤΩΝ
Φέριστος παράφρων
 
Το avatar του χρήστη ΠΛΑΤΩΝ
 
Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Εις το ανώλεθρον ατελεύτητον άυλον
Μηνύματα: 1.862
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΠΛΑΤΩΝ
Arrow ’θλος ’ρη!



ΠΑΟΚ-ΜΠΡΙΖ 1-1
Στο γήπεδο της Τού΅πας ξεδιπλώθηκε η άγρια ο΅ορφιά του ποδοσφαίρου ξεδιπλώθηκε. Ο ΠΑΟΚ, που κρατούσε τη νίκη επί της Μπριζ ΅έχρι το 89’, πλήρωσε ένα στιγ΅ιαίο λάθος και οι Βέλγοι έφυγαν ΅ε την ισοπαλία 1-1.
Αποτέλεσ΅α; Η ο΅άδα τηςΘεσσαλονίκης έπεσε στη δεύτερη θέση του βαθ΅ολογικού πίνακα στον τέταρτο ό΅ιλο του Europa Leagueκαι η ο΅άδα του Μάκη Χάβου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επό΅ενη φάση του θεσ΅ού στις 15 ∆εκε΅βρίου στο Ζάγκρε΅π, εναντίον της Ντινα΅ό, σε ένα παιχνίδι όπου θα παίξει για δύο αποτελέσ΅ατα: την ισοπαλία και τη νίκη.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο η΅ίχρονο ήταν άχρω΅ος και άοσ΅ος. Κατάφερε να προηγηθεί ΅ε 1-0 ΅ε τον ΅οναδικό τρόπο που φάνταζε δυνατόν να σκοράρει. Ο Βιεϊρίνια στο 25’ ΅ε ένα δυνατό σουτ έξω από τη ΅εγάλη περιοχή κεραυνοβόλησε τον Στάινεν και έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο η΅ίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του ενώ η Μπριζ έδειχνε να έχει παραδοθεί.
Στο 89’ η ά΅υνα του ΠΑΟΚ πιάστηκε στον ύπνο. Ο Ντιράρ εκτέλεσε πολύ γρήγορα το φάουλ και ο Στσέποβιτς ΅ε κεφαλιά έκανε το 1-1 παγώνοντας το γήπεδο της Τού΅πας.

Βαθμολογία
1. Βιγιαρεάλ 9
2. ΠΑΟΚ 8
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7
4. Μπριζ 3


ΧΑΙΝΤΟΥΚ-ΑΕΚ 1-3
Με κορυφαίους τους Μπερνς (έκανε το καλύτερο ΅ατς από τότε που ήρθε στην Ενωση), Μανωλά, ∆έλλα και Σκόκο, η ΑΕΚ θριά΅βευσε στη βροχερή Κροατία με 3-1. Πλέον αρκεί στην Ενωση ΅όνο ΅ια ισοπαλία στην Αθήνα ΅ε την αδιάφορη Ζενίτ για να περάσει στην επό΅ενη φάση.
Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν προσφερόταν ούτε για βοσκή ζώων, η ΑΕΚ έδωσε απάντηση στους α΅φισβητίες της.
Ευκαιρίες δη΅ιουργήθηκαν και για τις δύο ο΅άδες, ΅ε καλύτερες το δοκάρι που είχε ο Σχαρ΅πίνι στο 3΄ και το σουτ στην κενή σχεδόν εστία του Γκέντσογλου στις καθυστερήσεις (46΄) που έστειλε την ΅πάλα άουτ.
Το πρώτο χτύπη΅α της Ενωσης ήρθε στο 50΄, όταν ο Μαλότσα ανέτρεψε τον Σκόκο ΅έσα στην περιοχή και το πέναλτι που καταλόγισε ο Ντιν ΅ετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» (0-1).
Ο Κώστας Μανωλάς ΅ε κεφαλιά πέτυχε το 0-2 στο 61΄ και ο Μπλάνκο ΅ε σουτ στο 84΄ ση΅είωσε το 0-3.
Ο Μπούλιατ ΅είωσε (3-1) ΅ε σουτ στο 90΄.
Ο διαιτητής Μάικ Ντιν από την Αγγλία αδίκησε την ΑΕΚ στο 48΄, όταν ο Μπερνς ανατράπηκε ΅έσα στην περιοχή και δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι, ενώ δεν απέβαλε ΅ε δεύτερη κίτρινη τον Μαλότσα στη φάση του πέναλτι.

Βαθμολογία
1. Ζενίτ 15
2. ΑΕΚ 7
3. ’ντερλεχτ 4
4. Χάιντουκ 3


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΡΗΣ 2-3
Ο Αρης που απογοητεύει στην Ελλάδα γοητεύει στην Ευρώπη! Η ο΅άδα της Θεσσαλονίκης ΅ετέτρεψε τη ΅εγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης στον καλύτερο «πελάτη» της υποχρεώνοντάς την σε ΅ια ακό΅η πιο οδυνηρή ήττα ΅ε 2-3!
Στο παιχνίδι ο Αρης ήταν αδια΅φισβήτητο αφεντικό. Η νίκη του ήταν η πρώτη ελληνικής ο΅άδας επί ισπανικού εδάφους –η ΅εγαλύτερη ασφαλώς που έχει πετύχει στην ιστορία του ο σύλλογος– και δίκαια πανηγυρίστηκε έξαλλα στους δρό΅ους της Θεσσαλονίκης. Ο Αρης δεν έχει ΅όνο δικαίω΅α στο όνειρο της πρόκρισης στην επό΅ενη φάση του Europa League, αλλά είναι φαβορί, αφού ισοβαθ΅ώντας ΅ε την Ατλέτικο στη δεύτερη θέση της βαθ΅ολογίας θέλει ΅όνο ΅ια νίκη ΅ε τη Ρόζεν΅ποργκ ΅έσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 16 του ΅ήνα, για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους 32 του θεσ΅ού.
Το παιχνίδι άρχισε για τους Κίτρινους ΅ε τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού στο 2’ ο Ντε Χέα έκανε το λάθος, ο Μενδρινός σούταρε σε άδεια εστία, η ΅πάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκε ΅ε σουτ έκανε το 1-0.
Στο 11’ ήρθε η πρώτη ψυχρολουσία για τον Αρη, αφού ο Φορλάν έκανε το 1-1 περνώντας την ΅πάλα ΅προστά σε άδεια εστία ΅ετά το σουτ του Σι΅άο που κατέληξε στο δοκάρι του Σηφάκη.
Στο 16’ ήρθε η δεύτερη ψυχρολουσία για την ο΅άδα της Θεσσαλονίκης. Ο Αγουέρο έπιασε στον ύπνο την ά΅υνα του Αρη, πήρε τη ΅ακρινή ΅παλιά και έκανε το 2-1.
Οι παίκτες του Εκτορ Ραούλ Κούπερ παρά το ότι ήταν πίσω στο σκορ και αντι΅ετώπιζαν ΅ία από τις ΅εγαλύτερες ο΅άδες της Ευρώπης, δεν το έβαλαν κάτω.

Στο 50’ ο Ντο΅ίνγκεζ ανέτρεψε τον Λαζαρίδη ΅έσα στην περιοχή της Ατλέτικο. Ο Κόκε ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2-2.
Στο 81’, σε ΅ια φάση διαρκείας, ο Τσέζαρεκ έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξε ο Ντε Χέα, ο Πρίττας έκανε το δεύτερο, για να αποκρούσει και πάλι ο τερ΅ατοφύλακας της Ατλέτικο και να έρθει ο Λαζαρίδης να στείλει την ΅πάλα στα δίχτυα της ισπανικής ο΅άδας κάνοντας το 2-3.

Βαθμολογία
1. Λεβερκούζεν 11
2. ’ρης 7
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 7
4. Ρόζενμποργκ 3
Ο χρήστης ΠΛΑΤΩΝ δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση