|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
07-09-07, 12:54 | #1 |
viva la κλαψα!
|
Χειμωνιαζει , τι σας αρεσει να φορατε?
ειδα τωρα μια κοπελα που περασε και φορουσε ενα πολυ ωραιο μπολερο μαλλινο σε μπεζ χρωματακι και απο κατω μια λευκη μπλουζιτσα ψιλοκυριλε
παντως εχω παρατηρησει πως με το παραμικρο κρυο ολοι καλτσοθηκαν ενω με τις πρωτες ζεστες ξεγυμνωνονται . ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ , ελατε να πουμε τι μας αρεσει να φοραμε |
07-09-07, 12:56 | #2 |
viva la κλαψα!
|
ξεκιναω , μαρεσουν οι μαλλινες φαρδυες μπλουζες , σε εντονα χρωματα , μαρεσουν επισης και οι ριγες , τα ριγοτα πουλοβερ ειναι η αδυναμια μου , ριγοτο πουλοβερ και πουκαμισακι απο κατω ΤΕΛΕΙΟ ...μαρεσουν ρε γαμωτο τα κυριλε ρουχαλακια αλλα δε με βολευουν καθολου
|
07-09-07, 12:57 | #3 |
I live my own script...
|
Πιτζάμα και ρεπό!!! Ο καλύτερος συνδυασμός.
Για έξω πάντως το καλύτερο είναι μπλουζάκι μάλλινο άνετο φαρδύ με παντελόνι άνετο επίσης. Must το αγαπημένο μου κασκόλ που μου πήρε δώρο η Πιγκυ και πήγα να το χάσω 2 φορές click to show |
07-09-07, 12:59 | #4 |
viva la κλαψα!
|
καλτσες με ζαρτιερες θες να πεις ...ειναι παντως μαρτυριο γιατι αν φορας καλτσα ζαρτιερα με φουστα....εχεις μια περιεργη αισθηση οτι εισαι βαλσαμωμενη-αγαλματωμενη στο σημειο του σωματος που δεν καλυπτεται απο την καλτσα ....ξεπαγιαζεις κοινος
|
07-09-07, 13:00 | #5 |
viva la κλαψα!
|
αλλα ναι ετσι κασκολ και σκουφια μαλλινα τελεια τελεια
χοντρα βαρυα ρουχαγενικα για το σπιτι τερμα ανετιλα οι χοντρες βαμβακερες πυτζαμες ....χουχουλιαρικες |
07-09-07, 13:02 | #6 |
Ο Αργός με την πάπια
|
εμενα παλι δεν μου αρεσουν τα χειμωνιάτικα... κρυβουν πολλα
07-09-07, 13:02 | #7 |
I live my own script...
|
Μα γιαυτό λέμε καλοριφέρ στο φούλ
|
07-09-07, 13:02 | #8 |
I live my own script...
|
Πιτζάμα, με τηλεκοντρόλ στην τσέπη του πέτου, αροστί με κούπα αχνιστή στο χέρι, ήχος βροχής και καλοριφέρ στο φούλ.
|
07-09-07, 15:11 | #9 |
Ναύς των ονείρων
Περιοχή: Βόλος
|
Egrapses!!!!!
07-09-07, 13:04 | #10 |
Ο Αργός με την πάπια
|
ααα δεν εισαι ρομαντικος... τζακι......για screensaver στο πιτσι
|