|
Λογοτεχνία Πάντα είναι αναγκαίο ένα καλό προσάναμμα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-09-06, 23:48 | #11 |
klikanthropaki
|
ποιό από όλα? soraver το θέλω :p
|
06-09-06, 00:04 | #12 |
skroutz
|
Τάσο έκανες φάουλ. Ο Αλχημιστής γράφτηκε από έναν καταξιωμένο και γνωστό από τα πρίν συγγραφέα ενώ ο Κώδικας Da Vinci και τα λοιπά βιβλία της σειράς από κάποιον που απλά συγκέντρωσε ότι μπορούσε να βρεί γύρω από αυτά τα θέματα και τα έκανε παραμυθάκια. Αυτό εγώ δεν το ξέρω ως συγγραφή βιβλίου αλλά ως αντιγραφή βιβλίων. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ιστορία του Κοέλο με ένα παραμύθι του Braun.
|
06-09-06, 00:18 | #13 |
gay
|
Pou eides oti sugkrinw tis istories???Kala den a3izei na to sizitisw allo... Proxwriste se allo vivlio...Mhn paideueste
|
06-09-06, 00:26 | #14 |
skroutz
|
Για την έκταση που πήρε πάλι δεν υπάρχει σύγκριση. Το ένα (Αλχημιστής) είναι βιβλίο που λόγω της καλής ιστορίας έγινε πολύ γρήγορα γνωστό και το άλλο (Da Vinci, κλπ) είναι ένα βιβλίο που επειδή είναι trendy τη σήμερον ημέρα να ασχολείσαι με θρησκευτικές μπαρούφες έγινε πολύ γρήγορα trendy και το βιβλίο. (και δεν είσαι trendy αν δεν τα έχεις διαβάσει). Αλλά είσαι και εσύ ένας μικρός trendito.
|
06-09-06, 00:35 | #15 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
auto pou 8elei na pei o antreas (koure) einai pws to par5amu8aki tou coelio exei ba8os enw tou brawn oxi. (a k pws o tasos einai enas mikros trendito).
egw ton kwdika den ton exw diabasei, den mporw na ekferw gnwmh gia to biblio, alla h tenia opws thn eida eixe epixeirhmata gia tis protaseis pou ekane. bebaia 8eloun psa3imo gia na ginei epalu8eush... (prepei na strosw ton kwlo mou na shkwsw th bash tou dotteam na tsimphsoume kana palio topic opws auyto gia ton kwdika) to paramu8aki tou coelio den mou arese. oute ws istoria oute ws texnikh grapsimatos. einai ena polu metrio biblio kai pragmatika lupi8hka to xrono pou exasa diabazontas to. |
06-09-06, 00:55 | #16 |
klikanthropaki
|
Διάβασα ένα micky mouse τελευταία.. μετράει?
|
06-09-06, 11:35 | #17 |
I live my own script...
|
Μικρός διάβαζα και ήταν όλα τα λεφτά (αφού είχα μικρό χαρτζιλίκι τότε) η σειρά βιβλίων ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ.
Όσο αφορά τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ είμαι υπέρ. Μου άρεσε πολύ. Παραμυθάκι βέβαια αλλα άν δέν ήθελα παραμυθάκι θα διάβαζα ιστορικά βιβλία. Το βιβλίο που ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2000 και το διαβάζω μέχρι και σήμερα με τεράαααστιες παύσεις είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. Δέν έχω διαβάσει πιό βαρετό και πιό δύσκολο βιβλίο. Δέν πστεύω να το τελειώσω ποτέ, ή και άν το κάνω σίγουρα θα κλάψω απο συγκίνηση |
06-09-06, 11:57 | #18 |
Ναύς των ονείρων
Περιοχή: Βόλος
|
Dhlwnw fanatikos 8aumasths ths Alkyonhs Papadakhs. Exw diabasei para 2,3 ola ths ta biblia. Epishs Omhros Abramidhs pou einai pio elafrys. (oxi sto baros alla sto yfos. )
To teleutaio htan tou Nikou 8emelh - gia mia syntrofia anamesa mas. Kaloutsiko! Pantws o Alxhmisths einai wraio biblio mono pou o Coelo exei para3enes 8ewries peri kalou kai kakou kai oso afora ta 8rhskeutika zhthmata diafwnoume poly. Merikes tou skepseis einai logikes alla stis perissoteres periptwseis to paratrabaei.
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Argonauths : 06-09-06 στις 12:02. |
06-10-06, 02:00 | #19 |
Φυσική Ξανθιά
|
Ένα αρκετά καλό βιβλίο που μόλις τελείωσα να διαβάζω είναι του Νίκου Αλιάγα Γεννήθηκα Έλληνας …Από τον τρόπο που γράφει δείχνει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα και τη μυθολογία απο τα παιδικά του χρόνια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|