|
[και ΕΠί Τά ΑΥΤά] Hot times ****ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Vote vote... | |||
1 | 4 | 25,00% | |
2 | 7 | 43,75% | |
3 | 5 | 31,25% | |
Ψήφισαν: 16. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
29-09-07, 19:18 | #22 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
To 2 ψήφισα... Γιατί οι αλλές είναι ξέκωλα ενώ αυτή είναι το ΑΡΧΙ-ξέκωλο!!!
29-09-07, 21:11 | #23 |
χοντρομαλάκας
|
Γουσταρς?
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
29-09-07, 21:15 | #24 |
Ο Αργός με την πάπια
|
το δυο και εγώ γιατί είναι κατά πρώτον στη στάση που πρέπει κατά δεύτερων δεν είναι πλαστική βλέπε στήσιμο 3ης και δεν έχει σπάσει το προσωπάκι της ακόμα βλέπε 1η...
Εξάλου η τρίτη δεν ειναι ελληνίδα ... οι αλλες θα μπορούσαν να ήταν
30-09-07, 03:12 | #25 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Βρεεεεεεεεε!!! Κοίτα να δεις που συμφώνησα και σε κάτι με τον Μήτσο...
Είμαι καλά γιατρέεεεεεεεε???
11-10-07, 18:58 | #26 |
Η όμορφη
|
Βρωμερό σκουλήκι Δεν σου είπα να μην βάλεις την φωτό μου στο διαδίκτυο? Εγώ ψηφίζω τον εαυτό μου το Νο 2 δηλαδή αλλά όντως το Νο3 έχει πολύ ωραία μάτια κι όταν λέω μάτια εννοώ αυτά τα πράσινα/μπλε που είναι στο πρόσωπό της και ανάμεσά τους είναι η μύτη και από πάνω τους τα φρύδια
|
11-01-08, 17:44 | #27 |
χοντρομαλάκας
|
άκυρο, σε μπέρδεψα για άλλη
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|