11-12-06, 22:33 | #1 |
Hakuna Matata
|
Παλέρμο!! 1ος γύρος
Σας καλωσορίζω στη νέα μας πόλη του Παλέρμο.
Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε τις δυνάμεις μας για να την κάνουμε την πιο τρανή και ξακουστή σε όλο το forum. Ας συζητήσουμε εδώ για το πως θα βγάλουμε από τη μέση τους δολοφόνους λοιπόν... Παράλληλα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία στο αντίστοιχο thread. Το πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία θα το αποφασίσουμε όταν θα έχουν ψηφίσει όλοι.3 μέρες περίπου Τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει έως τότε... Καλό βόλι (ή μάλλον όστρακο) |
12-12-06, 11:45 | #2 |
Hakuna Matata
|
Ένα ενδεικτικό ποστ που θα μπορούσατε να κάνετε είναι
"Πιστεύω πως ο Egw! είναι δολοφόνος γιατί τώρα τελευταία άρχισε να μπαίνει στο φόρουμ και είναι και πολύ συχνός επισκέπτης μας.Μάλλον κάτι θα θέλει..." Αυτό το ποστ δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα.Απλά σας το γράφω για να δείτε πως περίπου πρέπει να είναι τα ποστ σας.και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η κουβέντα. |
12-12-06, 12:36 | #3 |
Bit my...
|
Εγώ πιστεύω πως ο soraver είναι ύποπτος και μάλιστα πολύ!
Συνεχώς κάνει παραπλανητικά posts και ανούσια! Μήπως προσπαθεί να μας κοροιδέχει ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια;;;;; |
12-12-06, 13:42 | #4 |
Φυσική Ξανθιά
|
Συμφωνώ με τον ali όμως για τον αντίθετο λόγο τώρα τελευταία έχει σταματήσει τα πολλά post μήπως επειδή είναι ο ένοχος?
|
12-12-06, 16:39 | #5 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
χμμμ... κάτι μου λέει πως τα 2 σας πρέπει να είστε τα δολοφονάκια
με τη μία να βγάλετε ένα άτομο! μήπως θα πρέπει να συννεοηθείτε να λέτε τα ίδια πράγματα?
12-12-06, 19:05 | #6 | |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Egw pali pisteyw pws o enas einai o egw, giati h dhlwsh tou nidis......
Παράθεση:
Ayth einai h arxiki mou apopsi kai den kryvw, pws polu periergh h symperifora kai tis piggy mou fanhke polu parakseni, pou kateytheian me to pou eide pws kapoios enantiwnetai se kapoion phge me to meros tou, pragma, pou tin deixnei san dolofono, afou mias kai apeiri sto paixnidi, skeftike ponira kai dialekse, ton "eykolo" dromo. O aligator, kalws h kakws etsi milaei panta gia ton sor, opote den mporw na pw oti mou edeikse kapoio stoixeio. Me provlimatizei mono h dhlwsh tou Nickred, pou "edwse" kai tous dyo aytous kai an aytos einai o pliroforiodwths tote kai me vasi tin polu upopti kinhsh ths piggy, mpainw se megalo dilima, oso afora kai gia tin akaireothta tou aligatora. Alla epeidh omws den eimai sigouros gia to poion tou Nickred, giati mporei kai aytos na exei kapoio rolo kai oxi kalo kai isws apla na thelei na stigmatisei atoma, etsi wste na kanei pio eykolo to ergo tou, tha psifisw tin piggy, giati thewrw oti leitourgise pio upopta apo olous kai eneka kainourgia sto paixnidi pisteyw pws kata 90% einai o enas apo tous dyo! |
|
12-12-06, 19:07 | #7 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Εγώ υποψιάζομαι την Piggy αλλά δεν ψηφίζω ακόμη... δέστε όμως χαιρέκακο ύφος που έχει το πορτραίτο της στην υπογραφή. Άλλωστε πίσω από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πάντα είναι μία μοιραία γυναίκα... (Φούλα και Κάστρω, Ωραία Ελένη, η Μυλαίδη στους "Τρεις Σωματοφύλακες"...). Ποιο μοιραία βαμπ από την Piggy υπάρχει? Δέστε και το avatar..
|
12-12-06, 19:42 | #8 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
εν τω μεταξύ δεν έχουν μιλήσει όλοι!
λοίπουν 2, αν θυμάμαι καλά! Εντάξει, για την Piggy. είμαστε σχεδόν σίγουροι ο Freeman και η Rozanna δεν εχουν μιλήσει ακόμα! Μπορεί να μας έχουν αφήσει να μιλάμε για τους προλαλήσαντες και να λέμε διάφορα, με αποτέλεσμα να μπορούν να κρύβονται άφοβα! Με κάθε επιφύλαξη πάντα!
12-12-06, 20:07 | #9 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Χμμμ... αν και εξακολουθώ να θεωρώ την Piggy ως την πιθανότερη ένοχη, βρίσκω επίσης σημαντική την καχυποψία του Kakou_Myrovolou που βγάζει όλο τον κόσμο ύποπτο. Αυτή η κακή γνώμη που έχει για τους άλλους ίσως κρύβει μια ένοχη συνείδηση.
Nidis_, ψηφίζουμε για έναν μόνο κάθε φορά, έτσι? |
12-12-06, 20:12 | #10 |
Κάνω υπομονή...
|
Χμμ... κ μένα κάτι μου βρωμάει με το μυροβολο. Λέει πολλά, μήπως προσπαθώντας να κρύψει κάτι????
|