|
Ζητείται καλό παιδί επειγόντως ή αλλιώς Heeeeeeeeelp…..! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
25-08-08, 18:07 | #41 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
den to polusumpathw to pastitsio, protimw ta avga... k to retire logw kalokairiou...
25-08-08, 18:49 | #42 |
Anamella
|
Αχ μωρέ .. Μα κανείς δεν της έδωσε κάποιες λέξεις στα γερμανικά για να δοκιμάσει να καταλάβει τα βασικά στο κείμενο; (ζεστό-κρύο γάλα, βούτυρο, τυρί) .. Θα τη βοηθούσαν ..
|
25-08-08, 22:34 | #43 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
άνοιξε τον τσελεμεντέ
25-08-08, 23:24 | #44 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
26-08-08, 01:45 | #45 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Δεν ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε έτοιμη μπεσαμέλ? Πρώτα-πρώτα σιγά μην έχει βούτυρο μέσα! Βούτυρο σε σκόνη δεν υπάρχει. Ποιος ξέρει τι χημικά υποκατάστατα βάζουν μέσα για να φτιάξουν ένα πράμα που να μοιάζει κάαααπως με μπεσαμέλ και θα είναι και πολύ βλαβερότερο. Αντί να κοιτάξεις τη συνταγή δες εκεί που έχει ανάλυση των συστατικών (είναι πάντα αυτό με τα μικροσκοπικά γράμματα που δεν μπορείς να διαβάσεις) να φρίξεις.
Οι οδηγίες για κανονική μπεσαμέλ είναι ό,τι πρέπει να τρομάξουν όποιον δεν ξέρει, γιατί απειλούν ότι μπορεί να σβωλιάσει και ζητάν μπεν μαρί και τέτοια... εγώ τη ζεσταίνω κατ' ευθείαν σε κατσαρόλα με χοντρό πάτο και δεν μου έχει σβωλιάσει ποτέ. Πανεύκολη είναι, απλώς θέλει λίγη ώρα μέχρι να πήξει. Ε, παστίτσιο θα φτιάξεις, δεν είναι fast food. Άκου έτοιμη μπεσαμέλ! |
26-08-08, 11:35 | #46 |
viva la κλαψα!
|
sostos o ego ! alla eimai to busy to be that busy looooooooooool
alla eginee....moyrlia ! ti fetes ti kefalotyria ...ola ena soma mia psixi ...eliosan ola polu super! mak kapoias ilikias na 8eoreis ton eayto sou agori mou , ego akomi eimai tzovano! kai to aygo to 8elo tinga sto ladi na boutao malako psomaki zesto kai lavas tyri mazi !ostoso 8a simfoniso gia to retire , kai mena maresei na blepo tetoiou eidous seires kai na masoulao ....
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 26-08-08 στις 11:48. |
26-08-08, 11:36 | #47 |
I live my own script...
|
telika ti ebales mesa? pos to ekanes?
|
26-08-08, 11:41 | #48 |
viva la κλαψα!
|
xontro makaroni nerosolina -poli kala brasmeno sxedon liomeno (etsi maresei kai i makaronada(ta boutyrosa meta to brasimo)
kima me kremidi ntomataki maidano, alati piperi kymino mpesamel mono gala ebala kai feta trimeni (poli feta) pano apo ti mpesamel etripsa kai alli feta kai trimeni parmezana kai kefalotyri ir8an kai eliosan ola ta tyria , kai i mpesamel me ti feta pooooooooooooooo, ko la si! kai malako to makaroni ...elione re sto stoma den prolabenes na masouliseis elione! |
26-08-08, 11:45 | #49 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ειδες που σου ειπα οτι μια χαρα γινεται?
εγω, εχω τυψεις γι αυτο, αλλα αν εχεις μιση ωρα για να μαγειρεψεις και εχεις επιθυμισει παστιτσιο? τι κανεις? απο να παραγγειλω απο εξω, πιο πολυ εμπιστευομαι το δικο μου!
|