|
Ανακοινώσεις Ε, όλο και κάτι θα θέλουμε να μοιραστούμε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
16-01-09, 11:20 | #1 |
viva la κλαψα!
|
ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΙΑ . & -
Μπηκαμε ηδη στον 3 μηνα και ειμαι τοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη , θα το αγαπαω σαν δικο μου !!!!!!!θα το κανω δωρα , θα το δινω λεφτα , θα το κερναω καφεδες αργοτερα που θα το βρισκω εξω ααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!
το ξερω απο την πρωτη ωρα , αλλα ειχαμε κατι μικροπροβληματα με την εγκυμοσυνη , ομως η χθεσινη εξεταση εδειξε να ειναι ολα απολυτα φυσιολογικα... την Κυριακη θα μετακομισει μια κοιλια στο σπιτι μου :c lap: |
16-01-09, 11:23 | #2 |
Κάνω υπομονή...
|
Kαλως ήρθες στο club
...και θα δεις τη γλύκα Εμένα θα τριτώσει το κακό σε κάτι μέρες οποτε αμα θες καμια συμβουλή, εδώ είμαστε
16-01-09, 11:27 | #3 |
χοντρομαλάκας
|
kala na pathete :p
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
16-01-09, 11:58 | #4 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ante, me to kalo kai stis dyo sas!
16-01-09, 12:01 | #5 | |
Anamella
|
Παράθεση:
Άντε, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Σε όόόλη την οικογένεια δλδ .. |
|
16-01-09, 12:03 | #6 |
viva la κλαψα!
|
ευχαριστω κοριτσια ευχαριστω πολυ
|
16-01-09, 12:09 | #7 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
siga mhn esu h arxitsigkouna kaneis dwra kai dineis lefta kai kernas kafedes
8a ta 3erapseis ap to stroma???? mouaxaxaxaxa click to show click to show |
16-01-09, 12:14 | #8 |
viva la κλαψα!
|
τ'ανηψι μου ρε? του αδερφου μου το παιδι ρε? της αγαπης μου ?της τρελης μου αδυναμιας το παιδι? ΤΙ ΛΕΣ τωρα ?
οοολα τα δωκα για σεεεενααα τιποτα δεν αφησααα αααα , για τι εσενα στη ζωηηη μου ουυυ μονο εσενα αγαπησααααα σ'υχαριστω Σταυρο μου |
16-01-09, 12:25 | #10 |
viva la κλαψα!
|
γκααν γκαανννν λαθος μαντεψια
next time δοκιμασε καμια δαφνη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|