|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
14-10-09, 17:02 | #21 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Φανταστειτε να τον εχει ο διαολος για εντερτεινερ εκει που θα παμε να τραγουδαει και ντυμενος με διαφορες στολες!
Αντε μετα να δω τι προτιμας!
14-10-09, 17:04 | #22 |
Gourounaros
|
16-10-09, 10:14 | #23 |
Gourounaros
|
Π. Ψωμιάδης: «Κατεβαίνω στο συνέδριο για να κερδίσω»
«Θα διεκδικήσω στο συνέδριο. Έχουν υποτιμήσει πολύ την παρουσία μου, όπως είχαν προεκλογικά υποτιμήσει την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου», δήλωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Επικοινωνιακός, αλλά όπως πάντα και υπερβολικός, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, τονίζει ότι «εγώ δεν έχω πάει για λαγός, είμαι αλεπού». αν πετύχει η τύφλα να χει το
16-10-09, 11:28 | #25 |
Gourounaros
|
ο ποιος σου?
16-10-09, 11:41 | #27 |
Gourounaros
|
μπερδευτικα
16-10-09, 11:45 | #28 |
viva la κλαψα!
|
μη τη δυσκολευεις ρε ....δειξε της απλα αυτο ---->
|
16-10-09, 11:47 | #29 |
Gourounaros
|
ειδες? ειδες τι μου κανει ο κακουργος???
16-10-09, 11:49 | #30 |
viva la κλαψα!
|
ο μακ ...ειναι ο γητευτης των σκυλων ...ειναι μελος του φορουμ , αστερακι , αλλα τελευταια δεν πολυμπαινει
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|