Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-07, 12:11   #2165 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Το τελευταίο πραγμα που θυμάται η Ματίνα ήταν το οτι ήταν πολύ παγωμένη η θάλασσα.

Πήγε με το έταιρόν της ήμιση φαντάζομαι.

ΣΚΗΝΙΚΟ:

Σπλάτς σπλούτς η Ματίνα πιτσιλάει το νερό στην ακρογυαλιά με τα δάχτυλα των ποδιών της.
-Ααααααχχ αγάγπη μου είναι πολύ παγωμένη. Παγώσανε τα δαχτυλάκια μου.
-Δέν πειράζει μωρό μου (λέει ο άντρας της, που για χάρη της αφήγησης θα τον ονομάσουμε Μενέλαο) Το κρύο νερό κάνει καλό στις γυναίκες. Διώχνει την κυταρίτιδα
-ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ? ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ; :
-Όχι όχι μωρό μου, (λέει χαριτολογόντας ο Μενέλαος) μήν αρπάζεσαι. ήρθαμε να περάσουμε ωραία. Έλα να παιξουμε με το νερό.
-Κοτζάμ άντρας αντί να παίξει μαζί μου θέλει να παίξει με το νερό....
Η Ματίνα πλησιάζει στην θάλασσα και μπαίνει μέχρι το γόνατο. Βγάζει μιά κραυγή: ΠΑΓΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
Γλάροι τρομαγμένοι ξεπετάγονται απο τριγύρω και σκορπίζονται σε ακανόνιστες κατευθύνσεις.
Η Ματίνα στρέφει το κεφάλι της προς της στεριά και βλέπει τον Μενέλαο με ένα τεράστιο εγκληματικό αλλα παιχνιδιάρικο χαμόγελο.
-Σκηνοθετική οδηγία- ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ... Μενέλαος τρέχει σε τέρμα slow motion προς την θάλασα με στόχο την Ματίνα, Η Ματίνα γουρλώνει τα μάτια και καταλαβαίνει τις προθέσεις του Μενέλαου. ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ακούγεται δυνατά απο το στόμα της Ματίνας με τέρμα slow motion μπάσα φωνή. Ο Μενέλαος σκάει σάν βόμβα επάνω στην Ματίνα και ηδεύτερη βυθίζεται στο παγωμένο νερό...
[...]
-...πού βρίσκομαι αποκρίνεται η ΜΑτίνα.
- Ησύχασε δεσποινίς, είστε στο νοσοκομείο...