Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-07, 21:22   #1 Αρχή
Egw
Gourouni apo ratsa

Το avatar του χρήστη Egw

Περιοχή: USA
Προεπιλογή Θα είμαι στο κέντρο της Αθήνας Σαββατο 30 Ιουνίου

Μια που βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια, βάζω εδώ αντίγραφο αυτού που έγραψα δίπλα..

-------------------------------------------------------------------
Που λέτε, πριν πολλάααα χρόνια (5? 6? κάπου εκεί. Μία αιωνιότητα στα φορουμικά) όταν ήρθα Ελλάδα για διακοπές, αποφάσισα να επισκεφτώ ένα κεντρικό δισκάδικο για ψώνια, οπότε έβγαλα ανακοίνωση "Θα είμαι εκεί την τάδε ώρα, όποιος θέλει ας περάσει να βρεθούμε". Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, και έγιναν και κάποιες σκηνές απείρου κάλλους μια που δεν γνωριζόμαστε καθόλου τότε. Π.χ. ένας αριστοκρατικός κύριος που ήταν ακριβώς δίπλα μου στον ημιόροφο του Μητρόπολις (εκεί που είναι τα ληγμένα ελληνικά) με πήρε στο κινητό που με είχε αναγκάσει η αδερφη μου να κουβαλάω, για να δει ποιανού πελάτη η τσέπη θα χτυπούσε. Και μετά άκουγες μια ομάδα ανθρώπων που έμοιαζαν σοβαροί να αποκαλούν ο ένας τον άλλο με περίεργα ονόματα.

Έγινε λοιπόν από τότε παράδοση κάθε χρονιά όταν έρχομαι στην Αθήνα να πηγαίνω στο Μητρόπολις για ανεφοδιασμό και να βγάζω τη σχετική ανακοίνωση, να βρισκόμαστε στο Μητρόπολις και μετά να πηγαίνουμε για καφεδάκι, φαγάκι, όσο πάρει. Οπότε όποιος θέλει έρχεται όποια ώρα μπορεί και ξέρει που θα μας βρει. Η διαφορά από άλλες παρόμοιες συγκεντρώσεις είναι ότι δεν προηγούνται διαπραγματεύσεις για να βρεθεί μέρα και ώρα που θα βολεύει. Η μέρα είναι δεδομένη - το πρώτο (και μόνο) Σάββατο που είμαι Αθήνα. Το μέρος είναι ή το Μητρόπολις ή το καφεζυθεστιατόριο πάνω από τη Στοά του Βιβλίου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βγάλω πάλι τη σχετική ανακοίνωση:
Μάζωξη Οδονειριτών στο κέντρο της Αθήνας, Σάββατο 30 Ιουνίου
Η διαφορά είναι ότι φέτος φτάνω Αθήνα Σάββατο πρωί, όχι Παρασκευή όπως άλλες φορές. Το αεροπλάνο υποτίθεται φτάνει στις 9 το πρωί, αλλά ώσπου να βγω, ώσπου να πάω Παλ. Φάληρο, να ρίξω λίγο νεράκι πάνω μου να ζωντανέψω και να καβαλλήσω το τραμ, ποιος ξέρει τι ώρα θα πάει. Και δεν ξέρω μέχρι ποια ώρα θα είναι ανοιχτό το Μητρόπολις. Οπότε μάλλον θα πρέπει να μετακομίσει η επίσημη ώρα έναρξης προς μεσημεράκι / νωρίς το απόγεμα, και αν δεν προλάβω το δισκάδικο θα πάω κατευθείαν στη Στοά να βρω εκεί όσους είναι μαζεμένοι.

Εδώ είναι ένα καλό μέρος να γράψουν ποιοι νομίζουν ότι θα είναι εκεί και ποια ώρα περίπου. Αν κάποιος ξέρει ποια ώρα κλείνει το Μητρόπολις ακόμη καλύτερα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα πάρουν φωτιά τα κινητά για συντονισμό, αλλά μόλις φτάσω Φάληρο θα βάλω μπρος το εκεί PC να διαβάσω τα τελευταία νέα του thread και να ανακοινώσω την άφιξή μου. :blink:

Θα πω και στα kaka_paidia αν θέλει κανείς τους να έρθει, αλλά ξέρω ότι έχουν άλλες ευχάριστες ασχολίες εκείνη τη μέρα

-----------------------------------------------------
Ο χρήστης Egw δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση