Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-07, 02:20   #5 Αρχή
Egw
Gourouni apo ratsa

Το avatar του χρήστη Egw

Περιοχή: USA
Προεπιλογή Aman xouneri pou mou ekane h Olympiakh!

Antigrafw apo dipla, mhn ksanagrafw ta idia

Έβγαλα εισιτήριο από το Μάρτιο. Μέχρι θέσεις μου κανόνισαν.
Αρχές Ιουνίου πήρα τηλέφωνο την Ολυμπιακή, όλα εντάξει, μου λένε.

Παίρνω σήμερα (με χίλιους κόπους γιατί κανένας δεν απαντούσε για ώρες) και μου λέει η τύπισσα ότι δεν βρίσκει την κράτησή μου. Ποια κράτηση, χρυσή μου? Για εισιτήριο μιλάμε! Την ακύρωσε, λέει, ο ταξιδιωτικός πράκτορας! Κι από πού κι ως πού έχει ένας ταξιδιωτικός πράκτορας δικαίωμα να μου ακυρώσει εισιτήριο αγορασμένο και πληρωμένο? Τέλος πάντων, πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου μου, θα κοίταγαν να το διορθώσουν και θα μ' επαιρναν τηλέφωνο.

Πανικός! Παίρνω την πρακτόρισσά μου, μου λέει ότι το εισιτήριό μου μια χαρά το βλέπει στο σύστημά της, θα σκαλίσει το θέμα και θα μου πει.

Σε μισή ώρα με ξαναπήρε η πρακτόρισσα, της είπαν λέει ότι το ακύρωσε η ίδια σήμερα! (Υποψιάζομαι ότι η ηλίθια η υπάλληλος της Ολυμπιακής, που ώσπου να πει τη μία λέξη ξέχναγες την προηγούμενη, πηγαίνοντας να δει το εισιτήριό μου πάτησε λάθος κουμπί και το ακύρωσε). Η πρακτόρισσα με έβλεπε μια χαρά στο σύστημά της, η Ολυμπιακή έβλεπε ότι η πρακτόρισσα με είχε ακυρώσει. Το κανόνισαν όμως λέει, και είναι εντάξει το εισιτήριο του πηγαιμού, και κάτι μερεμέτια είχαν ακόμη με της επιστροφής, εντάξει ήταν αλλά κάτι μου μάσαγε ότι προσπαθούν να το ξανακάνουν Κ class και πήρε το τηλέφωνο του κινητού μου στην Αθήνα. Που θα πει, έχει πρόβλημα.

Φυσικά η Ολυμπιακή δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Σιγά μην ασχοληθούν! Θα ξαναπάρω αύριο το πρωί (ποιος ξέρει τι μαλακίες θα κάνουν πάλι όταν πάρω!). Κι εν τω μεταξύ το site της Ολυμπιακής (φρικτό και ανεπαρκέστατο) λέει ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια economy class και για τις δύο πτήσεις της Παρασκευής! Εμ βέβαια θα υπάρχουν, αν έχουν ακυρώσει εισιτήρια...

Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν μπω μέσα στο αεροπλάνο και εκείνο απογειωθεί, ή μάλλον προσγειωθεί, διότι με την ατυχία που με δέρνει όλα να τα περιμένεις.

Το μπέρδεμα, μου είπε η πρακτόρισσα είναι γιατί τώρα (στην αρχή της high season?!!) πήραν στην Ολυμπιακή καινούριο σύστημα computers και το έκαναν merge. Αμ δεν το έκαναν merge, το έκαναν merdes.

Κι όσο σκέφτομαι ότι με φυσιολογικές εταιρείες πας online, διαλέγεις θέση που να σε βολεύει, βλέπεις ακριβώς πώς είναι το reservation σου, τι έργο θα δείξει, τα πάντα. Τι την ήθελα την Ολυμπιακή?
Ο χρήστης Egw δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση