το σιγουρο ειναι πως οταν καπνιζεις δε σε ενοχλει ακομα και να βρισκεσαι σε ενα χωρο που θυμίζει τοπιο στην ομιχλη .....
παλιοτερα καπνιζα και πραγματικα δε με ενοχλουσε ο καπνος , και ο δικος μου αλλα και τον αλλονων , πλεον που δεν καπνιζω δε μπορω να πω οτι με ενοχλει οταν οι αλλοι καπνιζουν , αλλα με ενοχλει να μπαινω σε ενα μεσο μεταφορικο (ταξι τρενο λεοφωρειο-υπεραστικο)που εχουν εκεινα τα βελουτε καθίσματα και να μου μυριζει τσιγαρο ...με ενοχλουσε ακομα και οταν καπνιζα , μου ερχεται εμετός ...επιπλεον σχετικα με τα τρενα που λετε ....μας δωσανε εκει περα 5 τρενα της προκοπής με καινουργια πλαστικα , κουρτινες κτλ γιατι πρεπει να τα βρωμισουμε ? να τα μαυρισουμε ? και επιπλεον δεν καταλαβαινω και την αντιδραση πολλών , σου λεει αγορι μου ή κοριτσι μου "απαγορευεται το καπνισμα" σου εχει και τον κοκκινο κυκλο με το διεγραμμενο τσιγαρο στο κεντρο , τι το αναβεις το μπουρδελο? και επειτα 4 η 7 ωρες χωρις τσιγαρο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ....εναλλακτικα υπαρχουν και οι τουαλλέτες , οποιος δεν αντεχει πια τοσο πολυ ας παει στη ζουλα να κανει εκει ΤΕΛΟΣ

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling"
|