Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-07, 10:37   #13 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

το σιγουρο ειναι πως οταν καπνιζεις δε σε ενοχλει ακομα και να βρισκεσαι σε ενα χωρο που θυμίζει τοπιο στην ομιχλη .....
παλιοτερα καπνιζα και πραγματικα δε με ενοχλουσε ο καπνος , και ο δικος μου αλλα και τον αλλονων , πλεον που δεν καπνιζω δε μπορω να πω οτι με ενοχλει οταν οι αλλοι καπνιζουν , αλλα με ενοχλει να μπαινω σε ενα μεσο μεταφορικο (ταξι τρενο λεοφωρειο-υπεραστικο)που εχουν εκεινα τα βελουτε καθίσματα και να μου μυριζει τσιγαρο ...με ενοχλουσε ακομα και οταν καπνιζα , μου ερχεται εμετός ...επιπλεον σχετικα με τα τρενα που λετε ....μας δωσανε εκει περα 5 τρενα της προκοπής με καινουργια πλαστικα , κουρτινες κτλ γιατι πρεπει να τα βρωμισουμε ? να τα μαυρισουμε ? και επιπλεον δεν καταλαβαινω και την αντιδραση πολλών , σου λεει αγορι μου ή κοριτσι μου "απαγορευεται το καπνισμα" σου εχει και τον κοκκινο κυκλο με το διεγραμμενο τσιγαρο στο κεντρο , τι το αναβεις το μπουρδελο? και επειτα 4 η 7 ωρες χωρις τσιγαρο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ....εναλλακτικα υπαρχουν και οι τουαλλέτες , οποιος δεν αντεχει πια τοσο πολυ ας παει στη ζουλα να κανει εκει ΤΕΛΟΣ

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση