Μακ μπραβο ! επρεπε καποιος να εμφανισει και την υπερτατη προσπαθεια των πυροσβεστων
η οργη οσων καιγονται παιδια ειναι μεγαλη και μεχρι ενα βαθμο μπορω να τους καταλαβω , δεν πιστευω ομως πως εχει να κανει με αδιαφορια απο τις κρατικες αρχες αυτο που βλεπουμε σημερα , η προληψη ναι θα ταν το καλυτερο μετρο για την αποφυγη ολης αυτης της καταστροφής , αλλα ακόμα και αν εγω ειμαι σωστος κυβερνητης μια χώρας και βαλω 10 ατομα να φυλανε ενα χωρο , αν αυτοι οι δεκα δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους και αντις να κανουν περιπολιες και ελεγχο σε οποιον εισερχεται σε δασικη εκταση , αραζουν και κοιμούνται κατω απο παχιους ισκιους ...ε τοτε συγνωμη αλλα δε φταιω εγω και δεν ειμαι εγω ακαταλληλος κυβερνητης ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ , ο κοσμος κατακαηκε και ακομα για τους υπευθυνους μιλαμε , κατι πιο χειροπιαστο please? μηπως υπαρχει περιπτωση να βρουνε ποιος γιατι ποτε ? ΟΧΙ .
Ξαναλεω η οργη του κοσμου που καηκαν οι περιουσιες τους που χασανε δικους τους αν8ρωπους ειναι μεγαλη , και δικαιολογημενοι , αλλα αρνουμε αρνουμε κατηγορηματικα την εκφραση "μας εγκατεληψαν δεν μας εστειλαν βοήθεια"
Τι να κανουν δηλαδή? να στειλουν ισια στο θανατο τα παιδια που εργαζονται στο σωμα της πυροσβεστικής? Καταβαλανε τις μεγιστες προσπαθειες , και δινουν ακομα , μακ μπραβο που το ανεβασες το βιντεακι

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling"
|