Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-07, 12:00   #1 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
 
Το avatar του χρήστη soraver
 
Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Στα βάθη του υπονόμου!
Ηλικία: 39
Μηνύματα: 14.668
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην soraver Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soraver Send a message via Skype™ to soraver
Προεπιλογή Για πειρατεία κατηγορείται η Google

Έκθεση που κατηγορεί την Google για παραβίαση των δικαιωμάτων του δημιουργού κατέθεσε στο Κογκρέσο το Εθνικό Κέντρο Νομικής και Πολιτικής (NLPC).
Η τελευταία έρευνα της ομάδας, η οποία διενεργήθηκε από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε ότι στο Google βίντεο υπήρχαν τουλάχιστον 300 πειρατικές ταινίες, εκ των οποίων οι 60 ήταν φετινές.

Τις 300 φερόμενες ως πειρατικές ταινίες παρακολούθησαν περισσότερα από 22 εκατομμύρια άτομα που μπήκαν στην ιστοσελίδα της Google.
Από την πλευρά της, η Google υποστηρίζει ότι σέβεται τα δικαιώματα των δημιουργών και ότι διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για να εντοπίζει και να απομακρύνει από την ιστοσελίδα τα πειρατικά αρχεία.

«Αν και η Google αντιμετωπίζει αναρίθμητες μηνύσεις που σχετίζονται με το ανέβασμα καταχωρήσεων πειρατικού περιεχομένου στην ιστοσελίδα ανταλλαγής βίντεο, η εταιρεία τηρεί μια στάση αδιαφορίας η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τη νομιμοποίηση της ιντερνετικής πειρατείας των βίντεο. Μια πρακτική με τεράστιες συνέπειες για τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων», αναφέρει η επιστολή που συνέγραψε ο πρόεδρος της οργάνωσης NLPC, Κεν Μπέομ.

Σύμφωνα με την NLPC η ιντερνετική πειρατεία κοστίζει στην αμερικανική βιομηχανία του κινηματογράφου σχεδόν 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η οργάνωση καταλήγει ότι από το Φθινόπωρο του 2006 η Google είχε δεσμευτεί να εγκαταστήσει μια τεχνολογία φιλτραρίσματος.

http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=3&article=14452
__________________
 click to show




comics
Ο χρήστης soraver δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση