Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-10-07, 10:44   #146 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Σοραβερ: Ναι; Γειά σας! Σας παίρνω για την αγγελία.
Συγκρότημα: Ναί. Είσαι ο χοντρός;
Σόραβερ: Είμαι λίγο αφράτος, εύσωμος, έχω λίγη κοιλίτσα. Αλλα Όχι και χοντρός!
Συγκρότημα: Μα΄εμείς θέλουμε χοντρό.
Σόραβερ: Μα ξέρω να τραγουδάω!
Συγκρότημα: Ναί αλλα δέν είσαι χοντρός!
Σόραβερ: Άν σας ικανοποιεί, η παρέα μου με φωνάζει χοντρό.
Συγκρότημα: Καλά καλά, θα δούμε.
Σόραβερ: Επίσης μπορώ να κάνω και το πουτανάκι!
Συγκρότημα: !!!?
Σόραβερ: Τί θα λέγατε άν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί; Δηλαδή να κάνω το τραγουδιστό χοντρό πουτανάκι; 3 σε 1 !!
Συγκρότημα: ... ?
Σόραβερ: Ακούστε. Να περάσω απο το Ναβαρίνο να κάνω μιά οντισιόν εκεί στην πλατεία, να δείτε πόσο κόσμο θα μαζέψω; Όλα τα underground πρεζόνια σε μένα θα μαζευτούν! Ε; Θέλετε; Δοκιμάστε με!
Συγκρότημα: Και τί είσαι ρε φίλε να σε δοκιμάσουμε; Έδεσμα; Τέσπα... Δέ με λες; Ζαρτιέρες φοράς; Στρίγκο;
Σοραβερ: Ο Στρίγκος με κόβει λίγο στο καβάλο, αλλα απο ζαρτιέρα ότι θέλεις!
Συγκρότημα: Κανένα όργανο παίζεις;
Σόραβερ: Και ποιός άντρας δέν παίζει όργανο ρε φίλε!
Συγκρότημα: Όχι ρε δέν κατάλαβες. Κανένα πνευστό, κανένα έγχωρδο, κρουστό κ'έτσι.
Σόραβερ: Κρουστό δέν παίζω, αλλα τον Κουστώ τον παίζω. Θυμάμαι οταν ήμουνα μικρός που φοράγαμε τις μάσκες στην θάλασσα και εξερευνούσαμε τον βυθό στις παραλίες. Αλλη φάση φίλε!
Συγκρότημα: Πνευστό;
Σόραβερ: Ντουντούκι! Όλα τα καπνίζω, όλα τα μαχαιρώνω λέμε! Απο τσιγάρο ρουφάω μέχρι γκάιντα!
Συγκρότημα: Έγχορδο;
Σοραβερ: Έγχορδα είναι τα αγαπημένα μου. Χορδή σημαίνει απο αρχαιοτάτων χρόνων έντερο. Κοκορέτσι δώσμου και την ψυχή μου πάρε!
Συγκρότημα: Χμμμμ πιστεύω πως βρήκαμε τον ανθρωπό μας... Λοιπόν! Περνάς με τις ζαρτιέρες σου, σε ζυγίζουμε, και ξεκινάμε!