Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mirna
μπλαμπλαμπλα δεν θυμάμαι να βάζω σοκολάτα που πετρώνει στον κορμό  Εκτός αυτού:
1) αποδεδειγμένα τα πτι μπερ είναι παπαδοπούλου  και είναι τα καλύτερα μπισκοτάκια μιαμι μιαμι, ταιριάζουν άψογα με την μερέντα, και είναι σούπερ με την σοκολάτα! Εγώ μιλάω για τα κλασικά ΜΙΡΑΝΤΑ
2) Αν παραδόξως, εννοείς τα Μιράντα, είναι υπερβολικά γλυκά και σε συνδυασμό με την μερέντα παραείναι σερμπέτι ΛΑΘΟΣ
3) Δεν βάζω ούτε αυγό ούτε κονιάκ ούτε μπέιλις ούτε κάτι τέτοιο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
4) Το κακάο πέρα από το χρώμα που θα δώσει, σπάει την γεύση σερμπέτι του ζαχαρούχου ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ!!!
5) Μια χαρά βουτυράκι είναι το βιτάμ, αρκεί να το έχεις σε θερμοκρασία δωματίου και να το χτυπήσεις καλά.
|
p.s. O ΚΟΡΜΟΣ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ !!!

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ !!!!