Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-08, 23:26   #8284 Αρχή
Makjunior
ο γητευτής των σκύλων...
 
Το avatar του χρήστη Makjunior
 
Εγγραφή: 15-07-2007
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
Ηλικία: 40
Μηνύματα: 2.170
Προεπιλογή

Λαγός στιφάδο

Λαγός στιφάδοΥΛΙΚΑ (για 2-3 άτομα):
1 λαγός (2-3 κιλά)
3 κιλά κρεμμύδια για στιφάδο
5 φύλλα δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
2-3 πρέζες πιπέρι μαύρο
2-3 πρέζες πιπέρι κόκκινο
1 κομματάκι κανέλα ξύλο
1 κούπα ελαιόλαδο
1 ½ ποτήρι κρασί ημίγλυκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένουμε καλά το λαγό με ξίδι. Το κόβουμε μερίδες και το μαρινάρουμε για 2-3 ώρες με τα μπαχαρικά και το σκόρδο και το κρασί.
2. Σοτάρουμε το κρέας, μετά τα κρεμμυδάκια. Μόλις καραμελώσουνε τα σβήνουμε με τα μπαχαρικά και το κρασί.
3. Τα βάζουμε σε σκεύος της αρεσκείας μας ή σε μια γάστρα και ψήνουμε σε θερμοκρασία χαμηλή για 3 ώρες.
4. Σερβίρουμε ζεστό.


__________________
 click to show
Ο χρήστης Makjunior δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση