Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-02-08, 20:34   #21 Αρχή
Savroy
Gourounaros

Το avatar του χρήστη Savroy

Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Savroy
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο a$wto$ Εμφάνιση μηνυμάτων

Πιθανοτατα ναι.Οπως ομως ειπωθηκε κινητηριος δυναμη για τους σταθμους ειναι τα εσοδα απο πασης φυσεως διαφημισεις.Οι καναλαρχες καταλαβαινουν καλυτερα την γλωσσα του χρηματος κι αν δουν οτι τα εσοδα τους μειωνονται γιατι μειωνεται και η τηλεπαρακολουθηση των σταθμων τους σιγουρα θα προβληματιστουν.Αντι λοιπον να πειραματιζονται στα τυφλα με νεα πραγματα που στοχο εχουν να μαντεψουν "αυτο που θελει ο κοσμος" θα υπαρχει η αποψη του ιδιου του κοσμου που θα ορισει τα νεα προγραμματα.
Με λιγα λογια ειμαι υπερ των αμφιδρομων Μεσων Μαζικης Ενημερωσης.Παλιοτερα το τηλεφωνο ηταν μονοδρομος για κατι τετοιο και μαλλον διαθεση δεν υπηρχε κι απ'τις δυο πλευρες.Σημερα διακρινω μια αλλη κατασταση που στηριζεται στην υπαρχουσα τεχνολογια η οποια δινει πολλες δυνατοτητες.Οι νεοι κυριως ανθρωποι εχουν αλλη διαθεση και νεα μεσα στα χερια τους.
Ειμαι λοιπον αισιοδοξος για το μελλον
Όμως για σκέψου τι θα γινόταν αν κατέβαιναν χιλιάδες άτομα για να διαδηλώσουν για την κατάντια της τηλεόρασης πως θα ένιωθαν οι καναλάρχες.Σίγουρα μια ανατριχίλα θα τους έπιανε.Σίγουρα το ασφαλιστικό η εκπαίδευση η ανεργία είναι σημαντικά θέματα (αν όχι τα πιο σημαντικά) αλλα η ποιότητα του προγράμματος της τηλεόρασης έχει να κάνει με την παιδεία του πνεύματος και κατά τη γνωμη μου είναι πιο σημαντική και απο το ψωμί.Άσε το άλλο που όλα τα μεγάλα κανάλια χρωστάνε στο δημόσιο τεράστια ποσά ενώ τα μικρά κανάλια που δε χρωστάνε τίποτα κλείνουν και σύμφωνα με το νόμο Ρουσόπουλου (που είναι ο ίδιος με των ΗΠΑ αν εφαρμοστεί δε ξέρω τι γίνεται) δεν θα υπάρχουν "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ" μικρά κανάλια.

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

click to show
Ο χρήστης Savroy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση