Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Egw
Εεεε, τώρα είναι www.odosoneirwn.com, αν και νομίζω και το παλιό odos-oneirwn παραπέμπει εκεί.
Φορουμάκι είναι, αγνώστων ιδιοκτητών και εθνικότητας (προσέξτε εκείνο το .com  ), στο οποίο συχνάζουν πολλοί γνωστοί που, εεε, μιλάμε για μουσική και CD's.
|
Φορουμ για μουσικη και CDs υπαρχουν πλεον αρκετα στο ιντερνετ.
Συνηθως μουσικη ακουω απ'τα ραδιοφωνα της πολης.Τις ελαχιστες φορες που υπαρχει αναγκη για καποιο CD περναω απ'το
www.greekzlive.com
Τελωσπαντων,Γιωργο,Σταυρο,Egw! σας ευχαριστω για την ενημερωση!Ειχε παει ο νους μου αλλου στην αρχη...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο msl
Πήρα την απόφαση να αγοράσω αύριο ποδήλατο!
Μόνο που ακούω πολλά και διάφορα ...  Τι ποδήλατο θα πάρω (όχι απλά mountain - κούρσα, αναρτήσεις κλπ, άλλα αν θα είναι ακόμα και μεταχειρισμένο), τι λουκέτο, τι σκελετό ... Και πάντα πίσω απο τα λόγια όλων κρύβεται το "Και αν στο ξαναπάρουν;" ...
Που 'σαι a$wto$ να ακούσω και τη γνώμη σου ...
click to show Μου λείπει το ποδηλατάκι μου ...
|
Τι να σE πω ?

Yπαρχει αναλυτικος συμβουλευτικος οδηγος στο
Cyclist καθως και δυνατοτητα να παρεις 1-2μερες καποιο ποδηλατο για test ride (εριξα και διαφημισουλα στον τυπο

)
Για το λουκετο που λες ξερω καλα κι απο τις μηχανες οτι τα παντα κοβονται και κλεβονται.Απλά ειναι να μην στο βαλει καποιος στο ματι... και να εχει την καταλληλη ευκαιρια.
Προσωπικα εχω ενα Peugeot MTB πανω απο 10 χρονια και μονο αλυσσιδα χρειαστηκε ν'αλλαξω μια φορα και λαστιχα δυο-τρεις(!) Προσεχα να το κλειδωνω σε μερος που να μπορω να το βλεπω οταν ειμαι εξω και παντα το αφηνω στο μπαλκονι του σπιτιου οταν τελειωσω την βολτα.
Αν εχεις την ιδια μουρλα με εμενα τοτε δεν βλεπω τον λογο να μην επενδυσεις καποια χρηματα στην αγορα ενος ποδηλατου που σου ταιριαζει.
Αν παλι εχεις σκοπο να τ'αφηνεις στον δρομο κλειδωμενο τα βραδυα ε τοτε καλυτερα φανταζομαι ειναι ν'αγορασεις κατι φθηνο.Στην περιπτωση αυτη ρωτα σε συνοικιακα ποδηλαταδικα ή εχε το νου σου σε προσφορες που κανουν αλυσσιδες καταστηματων οπως πχ Καρφουρ,Πρακτικερ,Μασουτη κτλ