Στην ελίτ του ροκ εν ρολ, στο περίφημο Rock΄n΄Roll Ηall of Fame, ανήκει από προχθές και η Μαντόνα. Η πρώτη κυρία της ποπ δέχθηκε την «τιμή» στην τελετή εισαγωγής των νέων μελών στη Νέα Υόρκη και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο.
«
Συμπεριλαμβανομένων όσων έλεγαν πως δεν μπορούσα να τραγουδήσω, όπως και εκείνων που πίστευαν πως ήμουν περίπτωση μίας και μόνο επιτυχίας», όπως είπε η 49χρονη σούπερ σταρ. Το βραβείο του Ηall of Fame η Μαντόνα πήρε από τα χέρια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει και αυτός κάποια στιγμή μέλος (αφού συμπληρώσει τουλάχιστον 25 χρόνια καριέρας, που είναι ο κανόνας για να προταθεί σε αυτόν τον θεσμό).
«
Πολλές θέλουν να γίνουν Μαντόνες, αλλά μία Μαντόνα υπάρχει», είπε ο Τζάστιν. Και εκείνη απάντησε: «
Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, έπαιξα και σκηνοθέτησα ταινίες, έκανα σειρά ρούχων, έγραψα παιδικά βιβλία, αλλά πάντα στη μουσική επιστρέφω, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
Μπορεί να μην είναι ποπ σταρ, αλλά είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες και οι υπόλοιποι νεοεισαχθέντες. Ανάμεσά τους ο Τζον Μέλενκαμπ, οι Ventures, οι Dave Clark Five και ο Λέοναρντ Κοέν, ο οποίος χαρακτήρισε την τελετή «μια πολύ ασυνήθιστη περίσταση... που δεν είχε τολμήσει καν να ονειρευτεί!».

Με την τρίτη είπε το ναι η Σιένα Μίλερ στην πρόταση γάμου του φίλου της Ρις Ίφανς. Την πρώτη φορά της είχε στείλει ένα μήνυμα στη μητρική του γλώσσα των Ουαλών.
Αυτό έγινε τον Αύγουστο, αλλά η 26χρονη ηθοποιός τον απέρριψε. Τον Δεκέμβριο, ο Ίφανς, που έγινε γνωστός από την ταινία «Νότινγκ Χιλ», επιχείρησε ξανά με ένα δαχτυλίδι κρυμμένο στα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η άρνηση της αγαπημένης του δεν τον πτόησε, κι έτσι επιχείρησε για τρίτη φορά. Οι δυο τους θα παντρευτούν σε κλειστό κύκλο, αν και δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες. Ο 39χρονος ηθοποιός δυσκολεύεται να πιστέψει στην τύχη του, ενώ η Μίλερ τονίζει πόσο ερωτευμένη κι ευτυχισμένη είναι στο πλάι του.

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στον πόλεμο Τσάρλι Σιν-Ντενίς Ρίτσαρντς με αφορμή το νέο ριάλιτι σόου της Ρίτσαρντς. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και από τότε που χώρισαν βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Σιν κατηγορεί τη μητέρα τους ότι το ριάλιτι σόου θα τα εκθέσει επικίνδυνα στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και προσέφυγε στο δικαστήριο για να το σταματήσει αλλά έχασε την υπόθεση. Παρ΄ όλα αυτά, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις στον Τύπο, παρακινώντας τους γονείς και τους φαν της Ρίτσαρντς να μποϊκοτάρουν το σόου. Η πρώην σύζυγός του πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο Σιν δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του: «
Είναι ένας πολύ θυμωμένος άνθρωπος. Η μάχη στο δικαστήριο δεν έγινε για τα κορίτσια μας, αλλά για μένα. Δεν προσπαθούσε να προστατέψει τα παιδιά. Ήταν τόσο σίγουρος ότι θα κερδίσει τη δικαστική μάχη που είχε ετοιμάσει και δηλώσεις. Αλλά έχασε και τώρα θέλει να τα βάλει με την εκπομπή μου».