Επίσης...
Σάλτσα για μακαρόνια ή ρύζι... Εγώ την τρώω και σκέτη με ψωμί (παπάρες)
Ρίχνεις στο τηγάνι λάδι,άλάτι και πιπέρι.
Στην συνέχεια ντομάτα να μαραθεί και πιπεριές.
Προθέτεις γαρίδες.
Λίγο ρίγανη και σβήνεις με ούζο το οποίο εξατμίζεται και αφήνει την γεύση του γλυκάνισου.
Στο τέλος αφού την κατεβάσεις από την φωτιά ρίχνεις μέσα κυβάκια φέτας και τα αφήνεις να λιώσουν.
Σαλάτα με φύλλο από καταίφι
Παίρνεις φύλλο από καταίφι το βάζεις σε ενα πιρεξάκι το αλείφεις με βούτυρο ή λάδι και το βάζεις να ψηθεί στον φούρνο για λίγη ώρα.
Όταν το βγάλεις θα είναι σαν καλαθάκι.
Το βάζεις σε ένα πιάτο και βάζεις μέσα του λαχανικά.
Ρόκα,μαρούλι,καρότο,αγγούρι,πιπεριά,ντομάτα φρέσκια ή λιαστή,ελιές κτλ (επιλογή δική σου)
Ρίχνεις λάδι και ξυδάκι βαλσάμικο και για τελειώμα τυρί παρμεζάνα.
Πιτσάκια
Φτιάχνεις δικό σου ζυμάρι ή αν δεν έχεις χρόνο παίρνεις έτοιμες πίτες για σουβλάκια.
Τις βάζεις σε ένα ταψί λαδωμένο.
Βάζεις από πάνω τους σάλτσα ντομάτας ή φρέσκιες ντομάτες τριμμένες,ρίγανη λίγο λαδάκι,τυρί και λαχανικά ή αν δεν θες τυρί μόνο λαχανικά.
Σε 20 λεπτάκια έχεις λαχταριστά πιτσάκια.
Ροζαννούλαααααα...Πες μας συνταγή για ντάκο