Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-08, 11:30   #16 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

ας μην απατωμαστε και ας μην κοροιδευομαστε , αλλωστε το ερώτημα λεει "αρέσουν " και οχι "ερωτευονται ή αγαπάνε ή μπορουν να ζήσουν ολοκληρη ζωη" που και το δευτερο δεν αποκλειεται απλα απαιτεί χρονο για να γνωριστούν οι ανθρωποι μεταξύ τους.
Τοσο οι ανδρες οσο και οι γυναικες το πρωτο που προσέχουν ή έστω για να προσέξουν καποιον/καποια θα πρέπει να έχει αρχικά κατι στην εμφάνιση που θα τους τραβήξει ...χαλαρα για τους ανδρες μεγαλα στήθη (και μην το αρνείστε ),λεπτη μεση , κοιλιακους , ανασηκωμενο κωλαρακι ..τελος παντων αν οχι αναλογίες μοντελου , να εχει αναλογίες που να είναι πολυ κοντα στις αναλογιες μοντελου , αποτέλεσμα? σφαααααγη στα γυμναστήρια και στα κεντρα αισθητικής με τις γυναικες
Το ιδιο ισχυει και για το τι τραβάει τις γυναικες ξανατονίζω με την πρώτη ματια , ενα λεπτο καλογραμμωμένο σώμα με ωραιο ντύσιμο δεν νομιζω οτι δεν θα το πρόσεχε καποια....αποτελεσμα ? σφαααγη στα γυμναστηρια παλι και στα κεντρα αισθητικης , οχι αποτριχώσεις , οχι ενυδατώσεις , οχι πηλινγκ ....αφηστε τα και εσεις οι ανδρες και ειναι πολλοι απο εσας που εχετε στο νεσεσερ σας κρεμα ημερας κρεμα νυχτας κτλ .
θα προσεχα καποιον με τα παραπάνω στοιχεία , αλλα αν καταλαβαινα πως μονο αυτο διαθέτει δεν θα ασχολιομουν παραπάνω .
Προσωπικά νομίζω πως δεν είναι κακό να θέλει καποιος να είναι αρεστός /η αρκει να μην φτάνει σε υπερβολές και να μην θυσιάζει ολα τα υπολοιπα μονο και μόνο για να αρεσει στους αλλους .
Η υπερβολη για τον καθε ενα εχει διαφορετικό οριο , και επειδη μιλαμε για δημοσκοπιση πρεπει να εκφερουμε και την προσωπικη αποψη, εγω σιχενομαι-ουτε καν θα κοιταζα ποτε τους ανδρες που το ξεφτυλίζουν στα γυμναστηρια και γίνονται φουσκες ,σιχενομαι τους πολυ τρεντιδες και τους ψώνισμενους -γιατι υπαρχουν και αυτοι, που μερικες χαζοβιολες τους κανουν να νιωθουν ετσι .

ευχαριστω! λολ

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση