Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-08, 13:44   #34 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

...και γι ανα καταληξω , δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους , ισα ισα εχω φιλους , και ολοι τους εχουν ακουσει τις παραπανο αποψεις μου ...τρελαινομαι ομως οταν ενας γκευ βγαζει τα φρυδια του , βαζει πουδρες , κανει μανιουκιουρ , φοραει διαφανη μασκαρα και λιπ γκλοσ , ε γ#$^σε μας ρε φιλε , αν δηλαδη εγω σε κοιταξω στραβα θα ειναι γιατι ειμαι ρατσιστρια? η εχω κατι μαζι σου? απο την αλλη οι γυναικες ομοφυλοφιλες , ξερω καποιες που ουτε καν τις καταλαβαινεις , και ομως η σεξουαλικη τους προτιμηση εχει να κανει με ατομο του ιδιου φυλου , και δεν μιλαμε για μπαϋ , μιλαμε για μονο γυναικες , υπαρχουν ομως και καποιες που ειναι σαν νταλικες , που "γκαριζουν " οχι απλα φωναζουν "8ελω να ειμαι αντρας"
Αφου ουτως η αλλως η "ανωμαλια" εντωπιζεται μονο στην σεξουαλικη προτημιση ...γιατι κατα τα αλλα και για ψωνια πανε και στο σουπερ , και στο σχολειο και εργαζονται και οτι κανουμε ολοι οι υπολοιποι , γιατι λοιπον θα πρεπει να την επιδεικνυουν τόσο? αφου ετσι και αλλιως αυτο το κομματι ειναι προσωπικο του κα8ενος .Μιλαω παντα μονο για μια συγκεκριμενη μεριδα ομοφυλοφιλων, αλλωστε αυτοι ειναι και η αιτια που αμαυρονονται και ολοι οι υπολοιποι .

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση