Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-08, 10:01   #57 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

Μονο το 4 θα σχολιασω Εγω μας .και απλα θα πω πως απο την αρχη ειπα πως ειναι η προσωπικη μου αποψη , και ουτε ζηταω να συμεριστει κανεις τις αποψεις μου και ουτε να επιβαλλω κατι σε αυτα τα ζευγαρια θελω .και ισα ισα ειχα πει πως εξαιτιας μιας μικρης ή μεγαλης ή τελος παντων δεν ξερω το μεγεθος αυτης της μεριδας ,γιατι ουτως η αλλως το ποσοστο των ομοφιλοφυλων ειναι πολυ μεγαλο πλεον ,και μπορει να μου πεις παλι αν εχω κανει καμια στατιστικη ερευνα σε τυχαια και αντιπροσωπευτικα δειγματα και θα με ταπωσεις παλι (παλι αλλα ξεκινησα να πω και αλλα λεω ) ελεγα λοιπον πως αναφερθηκα συγκεκριμενα σε μια μεριδα απο αυτους που προκαλουν και αμαυρωνουν και ολους τους υπολοιπους.Και επισης ειπα πως για τον πολιτικο γαμο μεταξυ τους δεν εχω κανενα κολλημα , Κολλημα τρωω με τον Θρησκευτικο .Αλλα εγω το τρωω το κολλημα, γιατι εγω ετσι πιστευω , δεν λεω οτι και ολοι οι υπολοιποι πρεπει να πιστευουν το ιδιο.Γνωμη εξεφρασα εντελως προσωπικη.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ -ΕΓΩ (ΕΣΥ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση