Τo DΝΑ του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου, το οποίο απομονώθηκε εργαστηριακά, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των Αρχών Ασφαλείας. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και από τα μικροσκόπια περνούν όλα τα ευρήματα.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τετάρτης, το γενετικό υλικό του δράστη ανιχνεύθηκε από σάλιο που υπήρχε σε αποτσίγαρα και σε μπουκάλια μπίρας τα οποία βρέθηκαν στο σαλόνι του δολοφονημένου ηθοποιού.
Το στοιχείο αυτό είναι σημαντικό καθώς θα χρησιμοποιηθεί ως αναμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο όταν συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας.
Προς το παρόν από την πρώτη σάρωση τα ενδιαφέροντα αποτυπώματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, γεγονός που κάνει τους αξιωματικούς να εκτιμούν ότι ο δράστης πιθανότατα να μην είναι σεσημασμένος για κάποιο σοβαρό αδίκημα.
Η σύγκριση των αποτυπωμάτων συνεχίζεται και ο αριθμός διευρύνεται στην προσπάθεια να βρεθεί η λύση στο αποτρόπαιο έγκλημα.
(πηγη: in.gr)
Μακαρι να τον βρουν και μάλιστα το γρηγορότερο!
|