Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-08, 09:54   #3 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι οτι δέν το έχω ψάξει γενικότερα το ζήτημα διοτι πιστεύω η όποια έρυενα που θα κάνω μέσω ίντερνετ κτλ κάθε άλλο παρά αξιόπιστη μπορεί να είναι. Μήν ξεχνάμε οτι τα γραφόμενα απο τους εκάστοτε επαγγελματίες δημοσιογράφους για αυτό το θέμα, γράφτηκαν υπο πίεση (απο τους εργοδότες τους; ) και βιασύνη για το ποιός θα βγάλει πρώτος ΚΑΠΟΙΑ είδηση άσχετα με το κατα πόσο διασταυρωμένη ή αξιόπιστη είναι. Δέν λείπουν και οι περιπτώσεις του να δημοσιέυσει κάποιος κάτι τραβηγμένο που έβγαλε απο το μυαλό του, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ωστε να τραβήξει προσοχή και βλέματα.

Προσωπικά δέν θέλω να μάθω τί συνέβη. Είναι ένα θέμα που δέν θα πρέπει να μας αφορά. Είμαι της άποψης πως όταν ένας άνθρωπος φεύγει με όποιον τρόπο φεύγει, αφορά τον ίδιο και τους πολύ στενούς συγγενείς του. Να πληρώσει ο ένοχος, να μάθουν οι δικοί του ανθρώποι ποιός το έκανε και γιατί, αλλα ώς εκεί.
Εμείς οι υπόλοιποι δέν έχουμε παρα να τον θυμόμαστε και να απολαμβάνουμε σήμερα και μελλοντικά τα έργα του που έχει αφήσει σε εμάς. Η όποια παραπάνω ενημέρωση προς εμάς, δέν μας προσφέρει τίποτα περισσότερο παρα μόνο ικανοποίηση της περιέργειας μας και το όποιο ενδιαφέρων μας υποθάλπει ίχνη κουτσομπολιού.