Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-06, 20:20   #7 Αρχή
Κοκκινονίκος
Capten Nick

Το avatar του χρήστη Κοκκινονίκος

Περιοχή: Everywhere
Προεπιλογή

Παράθεση:
Είναι πομποδέκτης καθότι λαμβάνει αλλα και στέλνει σήμετα προς τις κεραίες.
λάθος!
ας το εξηγήσω κάπως καλύτερα, και όποιος με καταλάβει

με απλά λόγια, αυτό που κάνει το κινητό όταν είναι σε κατάσταση αναμονής είναι να λέει ότι είμαι ζωντανός αυτό δε το κάνει κάθε 5 λεπτά, γίνεται με γεωμετρική πρόοδο. Δηλαδή ρωτάει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΑΙΑ (όχι όλες) στο 1' και πέρνει απάντηση..μετά θα ρωτήσει στο 2΄, μετά στο 3΄,5',8',13',21' κλπ κλπ (νομίζω κάπως έτσι πάει η γεωμετρική, και αν δεν είναι καταλαβαίνεται τι εννοώ ) στην περίπτωση που δεν πιασει καποια στιγμή αρχίζει από την αρχή....και αυτό γίνεται με τη λιγότερη δυνατή ενέργεια....

τώρα αν αρχίζουμε και μιλάμε και βρισκόμαστε κάπου κεντρικά είμαστε μέσα στα όρια που έχουν οριστεί, από την ΕΕΤΤ νομίζω....το όριο πρέπει να είναι 1,4 W/m όσο πιο βουνίσια ή μέσα στη θάλασσα (όταν ταξιδεύεις εννοείται ) το κινητό αναγκάζεται να δυναμώνει το σήμα του για να πιάσει μια κεραία με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια πολλές φορές! αποτέλεσμα είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία και να "ψήνει" ότι υπάρχει δίπλα του!

γι' αυτό το καλύτερο είναι handsfree ή bluetooth γιατί είμαστε μακριά από το κινητό και έτσι δεχόμαστε λιγότερη ενέργεια. όχι όμως επειδή έχουμε τα παραπάνω τότε να το βάζουμε στην τσέπη του πατελονιού, γιατί άντε γεια μετά

αυτά τα ολίγα...αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο πείτε μου