Θέμα: Ο χρόνος!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-06, 17:10   #4 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

"Μήπως τελικά αν δεν "υπήρχε ο χρόνος, η ζωή μας θα ήταν καλύτερη?"

Καλό και κακό. Τί είναι καλό και τί είναι κακό.
Η μέτρηση του χρόνου δίνει λεπτομέρεια.
Παλαιότερα έλεγεσ. Συνάντησέ με τα μεσάνοιχτα έξω απο τα τοίχη της πόλης. Ξέρανε πότε είναι μεσάνοιχτα με + - αρκετά λεπτά, ή και ωρες ανοχή. Δέν πείραζε να περιμένουν. Τώρα ζούμε σε εποχή ταχύτητας. Συνάντησέ με στισ 4:15 γιατί στια 4:30 πρέπει να φύγω ωστε στις 4:45 να είμαι στον σταθμό γιατί 4:55 φεύγει το τρένο.

Τί είναι ο χρόνος. Τί και ποιούς επηρεάζει ο χρόνος.
Επηρεάζει τους πάντες. Άλλα κάπου εδώ υπάρχει μιά ποικιλία. Εμένα με επηρεάζει στο οτι πρέπει να υπολογίσω τί ώρα θα φύγω απο το σπίτι ωστε να είμαι στην δουλειά μου νωρίς. Να δουλέψω και όταν σχολάσω να πάω σπίτι μου. Με επηρεάζει με τις ώρες και τα λεπτά. Έχω αρκετά λεπτά σάν απόκλιση +- χωρίς να με επηρεάζει ιδαίτερα.

Ο παπούς σκέφτεται οτι είναι 85 χρονόν σχετικά ανήμπορος. Σκέφτεται "Άχ να ήμουν μερικά χρόνια πιό νέος! 40 χρόνια νεότερος!" Δέν τον ενδιαφέρουν οι ώρες, οι μέρες, αλλα τα χρόνια...

Ο αθλητής κάνει 11,82sec για να τερματίσει ενώ ένας άλλος αθλητής αντίπαλος κάνει 11,67sec. Ο πρώτος αθλητής χάνει το χρυσό. Για κλάσματα δευτερολέπτου... Αυτός ο χρόνος, αυτά τα κλάσματα έχει χρόνια δουλειάς και επιμονής επάνω του. Αυτά τα δευτερόλεπτα αντικατοπτρίζουν χρόνια...

Τί είναι ο χρόνος? Μιά ροή. Ο καθε ένας τον μετράει όπως θέλει. Τον επενδύει σε ότι θέλει. Τα μεγέθη τα μετράει όπως τον αφορούν, ανάλογα με το τί κάνει, με το πού είναι , με το τί είναι. Η σημαντικότητα και η κλίμακα ποικίλει.