Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-07-08, 14:19   #1 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
 
Το avatar του χρήστη soraver
 
Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Στα βάθη του υπονόμου!
Ηλικία: 39
Μηνύματα: 14.668
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην soraver Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soraver Send a message via Skype™ to soraver
Προεπιλογή Σε Ισραήλ και ΗΠΑ θα επιτεθεί το Ιράν εάν δεχθεί επίθεση, λέει θρησκευτικός ηγέτης

Το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ και τον αμερικανικό πολεμικό στόλο στον Κόλπο εάν δεχθεί επίθεση, προειδοποίησε ο Αλί Σιράζι, εκπρόσωπος του ανώτατου πνευματικού Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

«Το σιωνιστικό καθεστώς ασκεί πίεση επί της ηγεσίας του Λευκού Οίκου για να ετοιμάσει μια επίθεση εναντίον του Ιράν. Εάν διαπράξουν μια τέτοια ανοησία, η πρώτη απάντηση του Ιράν θα είναι να πυρπολήσει το Τελ Αβίβ και τον αμερικανικό στόλο στον Περσικό Κόλπο» δήλωσε ο Αλί Σιράζι.

«Το ιρανικό έθνος δεν θα καταδυναστευτεί» πρόσθεσε.

Το πρακτορείο αναφέρει επίσης ότι οι Φρουροί της Επανάστασης πραγματοποιούν ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο, με την επωνυμία Μεγάλος Προφήτης ΙΙΙ, με στόχο την βελτίωση «των μαχητικών ικανοτήτων των βαλλιστικών και των ναυτικών μονάδων» τους. Το Fars δεν προσδιορίζει πότε ξεκίνησαν οι ασκήσεις.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενη επιχείρηση του Ισραήλ ή των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν με αφορμή το πυρηνικό πρόγραμμα του τελευταίου.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=917595
__________________
 click to show




comics
Ο χρήστης soraver δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση