Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-07-08, 11:39   #9 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pastoula Εμφάνιση μηνυμάτων
μια και λες κλιματιστικο!

αγορασα στις 5/7 ενα κλιματιαστικο (480,00 € κρατηστε το, εχει σημασια!)απο mediamarkt! η συμφωνια ηταν οτι σε μια εβδομαδα θα το φερουν και θα το εγκαταστησουν! λεμε, οκ!

το φερνουν το κλιματιστικο στην ωρα του και περιν=μενω τον τεχνικο!

περναει μια εβδομαδα, περναει δευτερη περναει τριτη... πουθενα τεχνικος! να περνουμε τηλεφωνα, κοντρα τηλεφωνα, τπτ!

τους παιρνω τηλεφωνο στο καταστημα να μου πουν τι θα γινει και μου λενε οτι δεν εχουν ευθυνη γιατι το καταστημα τους εχει δωσει την εντολη σε τεχνικη εταιρεια και οτι πρεπει να κυνηγησω εκεινους!

εκεινοι αρχισαν να μου λενε κατι τρελα οτι φαινεται στο συστημα τους οτι το εχουν εγκαταστησει!

ξαναπαιρνω λοιπον τη mediamarkt και κανω φασαρια και αφου μου λενε "σιγα μωρε πως κανεις ετσι? πληρωσε εκει εναν τεχνικο να ερθει να σου το φτιαξει!" τα πηρα και εβρισα το μισο προσωπικο τους!

τελικα συμφωνησαμε να το γυρισω πισω και να παρω τα λεφτα πισω!

το πηγαμε λοιπον πισω (ας ειναι καλα ο σοραβερκος μου με το φουπου του) πηρα τα λεφτα (480,00 €).

Ελα όμως που το ειχαν βγαλει προσφορα λογω εκπτωσεων 333,00 €!

φτηνοτερο δεν θα το εβρισκα πουθενα! (τσεκαρισμενο!)

οσο λοιπον εγω επαιρνα τα λεφτα πισω, εστειλα τον σοραβερακο να το ξανααγορασει με την καινουρια τιμη!

αποτελεσμα? κερδος 147,00 € και θα φερω κι εναν φιλο τεχνικο να μου το βαλει!

μου σπασανε τα νευρα, αλλα τους τα πηρα!

εκανα καλα?

Λολ. Βασικά τίποτα δέν τους πήρες. Στην τελική απο αυτούς αγόρασες πάλι, ενίσχυσες τον τζίρο τους
Αλλα ενταξει. Καλή η προσφορά.

Εγώ που έβαλα πέρυσι κλιματιστικό το έβαλα Απρίλιο (για αν μήν τρέχω τελευταία στιγμή) και απο μικρή εταιρια με θέρμανση-κλιματισμό που έχουν δικό τους τεχνικό. Σήμερα το αγόρασα, άυριο το έφερε το παλικάρι και το πέρασε κιόλλας. 5 χρόνια εγγύηση. Γενικά αποφεύγω τα μεγάλα καταστήματα. Έχουν καλύτερες εποχιακές προσφορές σιγουρα, αλλα άμα παίζουν μέσα μεταφορικές ή τεχνικοί τότε γάμησέ τα.