γιατι μου το εσβησες ρε χαμενε?
πρεπει να το ξαναγραφω τωρα?
Δίδυμοι - 11/8/2008
click to show
Συμβουλές
Μάθετε να χειρίζεστε τις δυσκολίες της ζωής με περισσότερη ωριμότητα. Κρατάτε τις ισορροπίες και να είστε πιο αισιόδοξοι στην καθημερινότητα σας. Μην επιτρέπετε στις ανασφάλειες και τις φοβίες σας, να υποσκιάζουν την σωστή σας κρίση. Ευνοούνται τα ταξίδια αναψυχής, φίλοι μου.
Πλανήτες
Φέρτε μέσω μιας καλής οργάνωσης όλες τις υποχρεώσεις σας εις πέρας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Προσπαθείτε πάντα να προλαβαίνετε τις διορίες σας. Υπομονή και τα επαγγελματικά σας όνειρα θα γίνουν γρήγορα πραγματικότητα. Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα, για ένα μικρό διάστημα.
Αισθηματικά
Οι μακροχρόνια δεσμευμένοι διοχετεύστε τον χρόνο σας στην βελτίωση της σχέσης σας. Αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, άμεσα. Αδέσμευτοι, νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι στο πρόγραμμα για σας. Ερωτευτείτε γιατί το αξίζετε, φίλοι μου.
Ζωή
Δώστε περισσότερη βάση στην υγιεινή διατροφή για το καλό του σώματος και της υγείας σας. Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις λουκούλλειες ανάγκες σας, για να μην πάρετε περιττά κιλά. Να τρώτε πάντα με μέτρο, φίλοι μου.