Θέμα
:
το οροσκοπιο σημερα!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
13-08-08, 09:46
#
11
pastoula
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
και μετα μου λες εμενα!
επιστημη παιδι μου, ξερει τι λεει και σε ποιον τα λεει:
Λέων - 13/8/2008
click to show
Συμβουλές
Θα καταφέρετε να ανεβείτε πολύ ψυχολογικά τις επόμενες ημέρες. Περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και κάντε τα σχέδια σας για ένα ταξίδι, Λέοντες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας κόσμο και αφήστε να σας πλημμυρίσει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης, φίλοι μου.
Πλανήτες
Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές όσων αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και συνεργασίες. Ολοκληρώστε τις όποιες εκκρεμότητες σας. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να βοηθήσετε τα όνειρα σας να πάρουν σάρκα και οστά. Θα χρειαστεί να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια.
Αισθηματικά
Προκειμένου η σχέση σας με το ταίρι σας να συνεχίσει να είναι δυνατή, χρειάζεται να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Ένα ταξίδι σας φέρνει κοντά. Η έκφραση των συναισθημάτων σας, ο ένας προς τον άλλο θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας.
Ζωή
Μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους. Διασκεδάστε με την ψυχή σας, τον ελεύθερο σας χρόνο. Περνάτε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας, φίλοι.
Προσοχή στις καταχρήσεις στα γεύματα σας.
Το υπέρμετρο άγχος αυτής της περιόδου είναι απειλητικό για την υγεία σας, φίλοι μου.
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: pastoula
Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη pastoula