Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
den nomizo pos oi karabanades dimiourgoun to problima alla oi idioi oi fantaroi , to komplex tou "paliou" to koubalane oloi midenos exeroumenou , kai to bgazoun pano stous neous
|
και όμως είναι θέμα καραβάνας = ανεκπαίδευτος = βοσκός.... το είπατε βασικα.. αν δεν έχετε ιδέα πως να αντιμετωπίσετε ως "αξιωματικός" τα στρατιωτάκια σας και συμπεριφέρεστε ως γαμάω και δέρνω τότε βγαίνει πολύ κόμπλεξ από τους "μεγάλους"
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Freeman
Ένοπλες Δυνάμεις και Στρατιωτική Θητεία
Η Εθνική Άμυνα είναι μία από τις λίγες αποστολές που οφείλει να αναλαμβάνει το κράτος. Για να υπάρξει όμως εθνική άμυνα πρέπει να υπάρξει (α) προσωπικό και (β) χρηματοδότηση.
Πώς θα υλοποιηθεί η Εθνική Άμυνα; Για τη χρηματοδότηση, πρέπει να υπάρξει κάποιος φόρος, ο οποίος πρέπει να είναι ανάλογος των περιουσιακών στοιχείων και του εισοδήματος του κάθε πολίτη, διότι οι Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμεύουν περισσότερο σε έναν πλούσιο (αφού έχει περισσότερα αγαθά που χρήζουν προστασίας) από έναν φτωχό.
|
χρήματα? βγάζουν τα απίστευτα ρε... ξέρεις πόσες μίζες κυκλοφορούνε? απίστευτες... μόνο εγώ έβγαλα κανά χιλιάρικο στο ΚΨΜ μέσα σε 3 μήνες :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
NAI SOSTA , AN TA XEIROTERA EINAI AYTA POU PROSDOKOUME KAI PREPEI NA PERIMENOUME TOTE EXEIS DIKIO .
TO AFINO TO 8EMATAKI , DEN MARESEI ALLO
|
εσύ δεν έγραφες με ελληνικά και μικρά?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Freeman
Όλα αυτά που κουβεντιάζουμε τα είχε φιλοσοφήσει απο πολύυυυ παλαιότερα ο καλός Χριστούλης. Γιαυτό έλεγε πως η αρετή έρχεται μόνο με το "αγαπάτε αλλήλους". Άν αγαπάς τον διπλανό σου, δέν θα του έκανες ποτέ κακό. Το ίδιο και εκείνος εσένα τον άλλο και τον παράλλο. Και έτσι θα είμασταν όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι χωρίς να έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Αν γίνω εγώ κακός μαζί σου, εσύ θα γίνεις εις ανταπόδοση πιό κακός προς εμένα. Και ούτω καθεξής.
Ενώ άν γίνω καλός μαζί σου θα γίνεις κι εσύ καλός μαζί μου και ούτω καθεξής.
.gif)
|
πρέπει να είσαι λιγάκι μορφωμένος για να συνειδητοποιήσεις το: "αγαπάτε αλλήλους", άρα επιστρέφουμε στο αρχικό που είπα/με
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο soraver
na pw pws hrwneuomoun prin? to lew
oso gi auto to teleutaio, h ekpaideush den dhmiourgei paideia alla boh8aei.
|
big point