Λυπημένος δήλωσε ο Κανελλόπουλος για την απόφαση Νικολαΐδη
O Tάκης Κανελλόπουλος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού δήλωσε λυπημένος για την απόφσδη του Ντέμη Νικολαΐδη να αποχωρήσει τον Μάιο, άφησε ένα παράθυρο για την παραμονή του νυην προέδρου της «Ένωσης», έστω και μέσα από κάποιο άλλο πόστο.
«Με λυπεί η απόφασή του Ντέμη Νικολαϊδή, αλλά τον καταλαβαίνω και θα μείνει για πάντα πολυ αγαπητός φίλος, και θα είμαι δίπλα του. Είναι μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από την ΑΕΚ και δεν είναι δυνατόν να πάψει να σχετίζεται με αυτή.
Να ξεκαθαρίσουμε πως η ΑΕΚ έχει διοίκηση που θα μείνει αναλοίωτη μέχρι το Μαϊο. Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να πορευτούμε με βαση τα οράματα που έχουμε ως ΑΕΚτσήδες. Μια ΑΕΚ με ήθος και αξιοπρέπεια, μια ΑΕΚ που θα παλεύει να κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο να μοιάζει περισσότερο ευρωπαϊκό.
Θέλω να τονίσω ότι όλοι εμείς που ξεκινήσαμε το 2004 δεν το κάναμε για να γίνουμε πλούσιοι ούτε να διεκδικήσουμε αξιώματα. Το κάναμε για να βγάλουμε την ΑΕΚ από την κατάντια στην οποία είχε έρθει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γυρίσει η ΑΕΚ στο βούρκο του παρελθόντος.
Είναι ώρα συσπείρωσης. Καλλιεργείται ένα κλίμα διχόνοιας στην ΑΕΚ που θυμίζει άλλες εποχές. Εποχές που προσβάλουν όλους και μας έκαναν περίγελο στους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των φιλάθλων για να μην επιστρέψουμε σε αυτές τις λυπηρές εποχές.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς ο Ντέμης Νικολαϊδης θα αποχωρήσει το Μάιο από τη προεδρία και εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να αναπληρώσουμε το κενό. Άλλο μέτοχος, άλλο διοίκηση άλλο αξιώματα. Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία».
http://www.in.gr/sports/article.asp?...3&lngDtrID=246