22-08-08, 18:57
|
|
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Παράθεση:
Σε φτωχογειτονιά του Ναϊρόμπι ζει ο ετεροθαλής αδελφός του Μπάρακ Ομπάμα
Σε μία φτωχογειτονιά του Ναϊρόμπι, της πρωτεύουσας της Κένυας, και μάλιστα σε τσίγκινη καλύβα ζει ο ετεροθαλής αδελφός του Μπάρακ Ομπάμα, Τζορτζ Χουσέιν Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.
Ο Τζορτζ Χουσέιν Ομπάμα είναι 26 ετών και είναι γιος του Μπάρακ Ομπάμα τον πρεσβύτερου, ο οποίος σήμερα δεν ζει.
Τα δύο αδέλφια έχουν συναντηθεί δύο φορές: το 2006, όταν ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ είχε επισκεφθεί την Κένυα, και την άλλη όταν ο Τζορτζ ήταν μικρό παιδί. Ο γερουσιαστής έχει επισκεφθεί την Κένυα λίγες φορές.
Ο ίδιος είπε ότι δεν θα ζητήσει βοήθεια από τον ετεροθαλή, διάσημο αδελφό του. «Δεν λέω καν στον κόσμο ότι έχω συγγένεια με τον Μπάρακ Ομπάμα. Δεν θέλω εδώ να με παρενοχλούν επειδή νομίζουν ότι έχω χρήματα ή επιρροή», δήλωσε ο Τζορτζ Ομπάμα στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.
Ο πατέρας Ομπάμα απέκτησε τον Μπάρακ όσο ζούσε στις ΗΠΑ, αλλά όταν ο Μπάρακ έγινε δύο ετών, επέστρεψε στην Κένυα. Ο Μπάρακ Ομπάμα μεγάλωσε με τη μητέρα του η οποία αργότερα παντρεύτηκε ξανά.
|
κι εγω αναρωτιεμαι:
τι με νοιαζει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 22-08-08 στις 18:59.
|
|
|