Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-08, 15:55   #4 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xouanita Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμπέρασμα: μεταξύ των ποστ μου θα αρχίσω να παρεμβάλω φωτογραφίες με νυφικα

Να το κάνεις και ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο!
Για παράδειγμα καθώς μιλάτε, να του ψιθυρίζεις γρήγορα και κοφτά την λέξη ΝΥΦΙΚΟ. Πιάνει εξίσου!

Λεωνίδας: Έλα μωρό μου! Τί κανεις;
Χουανίτα: Έλα ψυχη τση ψυχής μου! Στο γραφείο είμαι και νυφικό χαζεύω λίγο στο φόρουμ.
Λ: Α μάλιστα. Τί κάνουν πάλι βλακείες γράφουν εκεί μέσα;
Χ: Ε τα κλασσικά ξέρεις. Ο Φρίμαν κάνει τον ξύπνιο, ο Σοραβερ βαριέται, η Ρόζυ κάνει την ντίβα νυφικό ο αετός κάνει τσιγάρο και η παστούλα αναθεματίζει την ώρα και την στιγμή που γνώρισε τον σοραβερο. Πώς πήγε νυφικο η δουλειά σήμερα;
Λ: Καλά. Ακόμα εδώ είμαι. Σήμερα έπιασα και μιά τσιπούρα νάαααα με το συμπάθειο (Θέ μου σχώραμαι). Είμαι κουρασμένος. Τί καλά να ήσουν εδώ να με τρίψεις λίγο!
Χ: Άχ ναί αγάπη μου! Θα ερχόμουν και θα φορούσα μόνο το νυφικό.. εεεεεε το μπέμπιντόλ που σου αρέσει.
Λ: Εκείνο το κόκκινο που μου αρέσει πολύ και που το φοράω και εγώ πότε πότε;
Χ: Όχι εκείνο. Εκείνο μου το καβάτζωσες το ξέχασες; Και ντε μέκ κάπου χάθηκε νυφικό και το πήρε ο αέρας όταν το άπλωσες να στεγνώσει κτλ.
Λ: Δέν πειράζει παλιό ήτανε. Θα μου αγοράσεις άλλο, έ αγάπη μου; Ούτως η άλλως το είχανε βαρεθεί οι φίλοι μου. Το έχω βάλει πάρα πολλές φορές. Και γιά πές μου λοιπόν! Τί φοράς τώρα;
Χ: Νυφικ... εεεεε τί να φοράω ρε, στο γραφείο είμαι σου λέω.
Λ: Ε και τί πειράζει. Μαζί δέν βλέπαμε κάτι τσόντες με πρόστυχες γραμματέες που φορούσανε όλα τα αναστενάρικα στα γραφεία;
Χ: Ναι αλλα αυτές τα φορούσανε για τα αφεντικά τους. Εγώ για ποιόν νυφικό να τα φορέσω;
Λ: Θές να έρθω εκεί να σου κάνω εγώ το αφεντικό; έ θέλεις;
Χ: Ναι αλλα να φέρεις μαζί σου και αυτό το μεγάλο το νυφικό ψάρι που έπιασες σήμερα! Για να το φάμε μετά.
Λ: Μπά δέν το φέρνω. Μπορεί να είναι μεγάλο μεγάλο, αλλα το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι!
[...]

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 05-09-08 στις 08:53.
Ο χρήστης Freeman δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση