Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-08, 10:42   #3 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

Ποιος τα λέει αυτα?ας παει να ρωτησει και τους ανθρώπους στα χωριά πως ζουνε , οχι μονο τωρα αλλα απο πάντα , αυτος την κινεζικη παροιμια περιμενε για να δει την πραγματικότητα? ή για να καταλάβει πως μπορει καποιος να καταφέρει να ζήσει σαν ανθρωπος ?
Τις δικες μας παροιμιες δεν τις ξερει? "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν...." "παλια μου τεχνη κοσκινο", "μαθε τεχνη και αστηνε" "το καλο το παλικαρι ξερει και αλλο μονοπατι" αυτες δεν τον εμπνέουν? Σιγα να μη περιμενανε στα χωρια για να ζησουν ,ενισχυσεις και βραχιολια και κολιεδια ...μονο οι πολυ ηλικιωμενοι περιμενουν οι καημενοι, αλλα βλεπεις πως πολλοι απο αυτους μαζευουν συκα , κερασια οτι εχουν και με αυτοσχεδια καροτσακια βγαινουν στις εθνικες και τα πουλανε ..
Οταν ολο το χρήμα και ολα τα εργα και ολα τα μεσα για εκπαιδευση , αθλητισμο , μορφωση δίνονται απλόχειρα στα μεγάλα αστικα κέντρα (και παλι τα χρηματα αυτα ειναι ψίχουλα μπροστα στα ποσα που ερχονται προς ενίσχυση ) και στα χωριά αντε να φτασει να γίνει καμια γέφυρα ή κανα φραγμα για να μην πλημυρίζουν οι ανθρωποι ...τοτε τι σκεφτεται αυτος που τα εγραψε αυτα? ή τι νομιζει? οτι ολοι αυτοι η ανθρωποι βασιζονται στην ενισχυση απο το κρατος ?Οχι βεβαια , στηριζονται στις δυναμεις και στις τεχνες που μονοι τους καλλιεργουν και μαθαίνουν ....
Αυτος τωρα ξυπνησε? ή να σκεφτω οτι καθόταν ποσες ωρες για να γραψει ενα κειμενο με ωραιες λέξεις που θα συγκινουσε ?
Συμφωνω με αυτα που λεει , αλλα αυτα εχουν εφαρμογή εδω και πολλλα ααααα χρονια

:παρτα: φιλε μου !

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 16-10-08 στις 10:55.
Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση