Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
....Οταν ολο το χρήμα και ολα τα εργα και ολα τα μεσα για εκπαιδευση , αθλητισμο , μορφωση δίνονται απλόχειρα στα μεγάλα αστικα κέντρα .....
|
τι εγινε λεει? ποιος το λεει αυτο? ειδες εσυ να γινονται εργα για την εκπεδευση? για τον αθλητισμο? ειδες εσυ ποτε κανενα εργο για την μορφωση? γιατι εγω δεν ειδα!
ειδα εργα να γινονται στα μεγαλα αστικα κεντρα (κι αυτο γινεται για να μην ταλαιπωρουνται οι μεγαλοεργολαβοι και οι υπουργοι οταν πηγαινουν να "επιβλεψουν" την πορια των εργων. Δεν ειναι δυνατον να πηγαινουν με τις λιμο σε αυτους τους καροδρομους!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina
... και στα χωριά αντε να φτασει να γίνει καμια γέφυρα ή κανα φραγμα για να μην πλημυρίζουν οι ανθρωποι ...τοτε τι σκεφτεται αυτος που τα εγραψε αυτα? ή τι νομιζει? οτι ολοι αυτοι η ανθρωποι βασιζονται στην ενισχυση απο το κρατος ?Οχι βεβαια , στηριζονται στις δυναμεις και στις τεχνες που μονοι τους καλλιεργουν και μαθαίνουν ....
....!
|
π@π@ρια!
κι εγω απο την επαρχεια ειμαι, αλλα δεν ειδα κανεναν να κανει κατι απο μονος του για το κοινωνικο συνολο! ολοι θελουν να γινουν βεζυριδες στην θεση του βεζυρη! εχουν μαθει οτι στην αθηνα γινεται χαμος απο τις ρεμουλες, και πολυ θα ηθελαν να το κανουν κι αυτοι! κοι φωναζουν επειδη δεν μπορουν!
@χουαν!
δεν ξυπνησε η παπαρηγα μεσα μου! θα ηταν καταντια! μια γυναικα που αντιδρα σε καθε ενοια καπιταλισμου και στελνει τα μπουμπουκια την σε αμερικανικα κολεγια, μονο για φτυσιμο κανει!