Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-08, 15:15   #4 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο maRtina Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι ακριβα θα μου βγει το πετρελαιο και φετος , και για να μπορεσω να ειμαι ζεστη ολο το χειμωνα θα περιορισω κατι αλλο ...αν ημουν στο χωριο θα ειχα μεν ζορι , αλλα οχι τοσο

θα περιορισω πχ τις εξοδους μου , αντι να βγαινω 5 φορες την εβδομαδα για καφε 5χ4ευρο=20ευρω τη βδομαδα χ4=80 ευρω το μηνα .....θα βγαινω 2-3 φορες

στο χωριο πχ που ο καφες εχει 2-2,50 αμεσως αμεσως τα υπολοιπα μπορω να τα διαθεσω καπου αλλου ...γι αυτο και δε θα μου φαινονται τοοσο μεγαλες οι "σφίξες"
Του χρόνου που θα ακριβήνει κιάλλο, θα περιορίσεις και το φαγητό και θα πείς πως κάνεις δίαιτα,
Του παραχρόνου που θα ξαναακριβήνει (κάθε χρόνο δέν ακριβαίνει περισσότερο και απο τα ποσοστά των αυξήσεων των μισθών; ) θα περιορίσεις και το χαρτί υγείας και θα σκουπίζεσαι φορά παρα φορά, Και τον παρα παρα άλλο χρόνο θα περιορίσεις και το απορρυπαντικό, θα πλένεις ρούχα κάθε όποτε βρέχει. Μέχρι τώρα όποτε πιάνει βροχή, ο κόσμος τρέχει και μαζεύει τα απλωμένα ρούχα. Μετά όμως όποτε πιάνει βροχή ο κόσμος θα τρέχει να τα απλώσει για να πλυθούν

Θέλω να πώ οτι το να κόψεις απο κάπου για να δώσεις σε κάτι πιό βασικό, δέν έιναι λύση. Είναι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ. Μέχρι που θα φτάσεις σε ένα σημείο που δέν θα έχεις απο τί άλλο να κάνεις συμβιβασμό. Το θέμα είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΑΓΗΜΕΝΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, και όχι ο κοσμάκης να ψάχνει απο πού θα κόψει για να δώσει σε κάτι άλλο. Αυτά βλέπουν κια οι απο πάνω και ζουλάνε μέχρι να βρούνε κόκκαλο. Όσο μας βαράνε με την ακρίβεια για να χορταίνουν αυτοί, τόσο τους ξαναψήφίζουμε εμείς και λέμε δέν βαριέσαι, θα κάνω οικονομία. ΣΤΟΠ! ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Δουλεύουμε και μας αξίζουν βαρβάτοι μισθοί και μιά ζωή με αξιοπρέπεια και άνεση! Και αυτοί οι αλήτες που κωλοβαράνε και ξύνουν είναι οι πλουσιότεροι της χώρας. Αυτούς πρέπει να κάνουμε να ψωμολισάνε επειδή είναι αναξιοι ακόμα και στο να πουλάνε κουλούρια στις κηδείες!

Μας αξίζει και τους αξίζει να αντιστραφούνε λοιπόν τα πράγματα. Αυτό είναι το ιδανικό. Αλλα η μιζέρια μας είναι ποτισμενη μέχρι τα σπλάχνα μας. Κάθε φορά που ανοίγουμε τηλεόραση, τρώμε μιά γερή δόση μιζέριας και κουλουριαζόμαστε στον καναπέ. Αυτό είναι το όπλο τους για να ελέγχουν τα πλήθη...